Sun of Nations
Active member
כוכבית מצויה?היית מוציאה אותו מהבית אם היית אמא שלו?
בתור אמא שלי?
אה, אוקיי.
כוכבית מצויה?היית מוציאה אותו מהבית אם היית אמא שלו?
הצחקת,אני מרחם על ההורים שהוא מפעיל עליהם לחצים
ומניפולציות כספיות ומתעסק בעצמו ובשטויות.
מילא הוא עושה זאת פה. תמיד אפשר להתעלם.
הוא כותב כאן בתור דמות שהוא המציא לספר שלו.הצחקת,
מה הוא עושה כאן? מקשקש עצמו בלי סוף,
מה אנחנו יודעים עליו? את סיפוריו.
הוריו לעומת זאת מכירים, עושה עליהם מניפולציות? אולי הם אנשים עם הכנסה ממוצעת ולא קונים לו כלום, מי יודע?
פה הוא עושה בדיוק מה שעושים ברשתות, היכן שאפשרי מי שרוצה,
ואולי חי בדירת סטודנטים? אם הוא סטודנט ולא תלמיד שביעת.
בקיצור, לא קניתם ממנו כלום לפני שנתיים,
טוב מאד, נראה (לדבריו) שהכסף הגדול לא הגיע אליו.
אפשר להניח לצורך הפשטות שכל מה שהוא אומר נכון אבל בדברים המעשיים(מה שקרה) ולא לגבי יכולות.הצחקת,
הוריו לעומת זאת מכירים, עושה עליהם מניפולציות? אולי הם אנשים עם הכנסה ממוצעת ולא קונים לו כלום, מי יודע?
את בודאי שצודקת.הצחקת,
הם אוכלים את הדיסה שהם בישלו בחינוך הקלוקל שלו.אני מרחם על ההורים שהוא מפעיל עליהם לחצים
ומניפולציות כספיות ומתעסק בעצמו ובשטויות.
מילא הוא עושה זאת פה. תמיד אפשר להתעלם.
בקשקשת הואולזכותו,
כותב כמעט לגמרי בלי שגיאות כתיב,
נדיר מאד כאן בפורומים.
אנשים סבירים לא משקרים, וכל אדם הוא אדם סביר, עד שהוכח אחרת, ולכן נכון לצאת מנקודת ההנחה שכל דבריי הם אמת.אפשר להניח לצורך הפשטות שכל מה שהוא אומר נכון אבל בדברים המעשיים(מה שקרה) ולא לגבי יכולות.
לא משקר ולא מסתיר כלום. פשוט באופן הגיוני וטבעי, לא מצאתי לנכון להראות לכם תעודות בית-ספר.לגבי ציונים גם אפשר להגיד שקרה,אבל הוא לא מגלה ציונים מהעבר למרות שהוא יכול - מה שאומר שהוא משקר/מסתיר.
אולי בדמיון שלךכבר יודעים ממה שהוא אמר שהציונים באוניברסיטה חלשים
כמו מה שאצל כל אדם בעולם חלק מהציונים בבית-ספר היו חלשיםמה שמחזק את הרעיון שהציונים בבית ספר גם חלשים לפחות חלקם.
טוב, כדאי מאוד שבקשקשת אני אהיה 100, בהתחשב בגאונותי המופלגת בכלל, גאונות הכתיבה המופלגת שלי בפרט ובהתחשב בעובדה שאני נחשב ומחשיבים אותי בתור הכותב הטוב ביותר, המחונן ביותר והמוכשר ביותר בהיסטוריה של אתר תפוזבקשקשת הוא![]()

מקסימום כותב ברמה נמוכה של ספרי נוער...טוב, כדאי מאוד שבקשקשת אני אהיה 100, בהתחשב בגאונותי המופלגת בכלל, גאונות הכתיבה המופלגת שלי בפרט ובהתחשב בעובדה שאני נחשב ומחשיבים אותי בתור הכותב הטוב ביותר, המחונן ביותר והמוכשר ביותר בהיסטוריה של אתר תפוז![]()
אם זאת דעתך, אתה בדעת מיעוט קיצונית, כניתן לראות בתגובה עליה הגבת.מקסימום כותב ברמה נמוכה של ספרי נוער...
חזרתיות היא לא בעיה, ובטח שהיא לא נובעת מהנרקיסיזם הבריא שלי.למה רמה נמוכה?
יש לך את החזרתיות שנובעת מהנרקיסיזם
הכתיבה גאונית, מבריקה וסוחפת לדעת רוב האנשים, כמודגם בתגובה עליה ענית.מה שהופך את הכתיבה למשעממת לרוב האנשים.
לא. מי שלא אידיוט, ומי שאדם חובב קריאה ותרבות, כמו ai27, יודע להבין ולהעריך את מוטיב החזרתיות בכתיבתי, שאני משתמש בו בצורה מדודה ומצומצמת, ורק כאשר הדבר תורם לכתיבה.למי שסובל מרגשי נחיתות סמויים כמו ai27 זה מהווה לו חיזוק.
אני מסכים שאצל סופרי נוער/ילדים יש יותר חזרתיות מאשר אצל מבוגריםחזרתיות קיימת כטקטיקה ספרותית לשם הדגשה
הכתיבה גאונית, מבריקה וסוחפת לדעת רוב האנשים
אתה לא יכול להסכים איתי על זה כי מעולם לא אמרתי את זה.אני מסכים שאצל סופרי נוער/ילדים יש יותר חזרתיות מאשר אצל מבוגרים
הכתיבה שלי גאונית ומבריקה, והיא בשביל כל מי שמסוגל לעמוד ברמה הזאת.ולכן יש יותר סיכוי לכתיבה שלך בקרב המגזרים האלה.
רוב האנשים היו בשיא בתיכון. זה טבעי.כיון שאתה מרגיש קרוב יותר למגזר הנוער - הזמן שבו
היית בשיאך אז זה מתבקש...
הבאתי את האחוז האחד של מי שקראו את כתביי והביעו דעה.הונאה יפה שכמובן בתור מומחה לקנוניות לא נפלתי אליה:
אתה הבאת את המצדדים שהם 1 אחוז מכלל הכותבים בתפוז.
ז"א 99 אחוז לא אוהבים את הסיגנון שלך.
למרות שאתה יודע מה? לא.רוב האנשים היו בשיא בתיכון. זה טבעי.
זה לא מרמז שהוא סופר שעולה לכאן עם הדמות שהמציא על מנת לפתח אותה בשביל ספר שהוא כותב?ולזכותו,
כותב כמעט לגמרי בלי שגיאות כתיב,
נדיר מאד כאן בפורומים.
זה גם עבר במחשבתי בזמנו. לא ספר אלא משהו אחר.זה לא מרמז שהוא סופר שעולה לכאן עם הדמות שהמציא על מנת לפתח אותה בשביל ספר שהוא כותב?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.