4 שוקיים של הודו - מה להכין מהן?

  • פותח הנושא milca
  • פורסם בתאריך

milca

New member
4 שוקיים של הודו - מה להכין מהן?

בוקר טוב, הפשרתי שוקיים של הודו ואין לי מודג מה להכין שיתאים גם לבן הזוג וגם לפעוט בן ה- 10 חודשים (היום מומולדת...). הפעוט גילה את עולם הבשר והעוף ומוכן לנסות הכל!!! בקיצור שיהיה טעים... תודה ויום בישולים מהנה. מילכה.
 

pirge

New member
צלי עוף כזה רק יותר זמן

צלי עוף ותפוחי אדמה 4 כרעי עוף גדולים יפים---- חצויים בצל גדול פרוס 3 גזרים גדולים חתוכים ל-4 (גדול) כף סילאן כף מרק עוף 2 כפות קטשופ רבע כפית קינמון חצי כפית פלפל שחור מעט מלח לטעם.יש מלח במרק. לטגן בצל וגזר כ-5 דקות בבחישה. להוסיף סילאן ועוף ולערבב. להוסיף יתר המרכיבים ולערבב. להוסיף מים עד כמעט כיסוי. להרתיח ולהמשיך לבשל על אש קטנה כשעה (ברתיחה איטית) לבדוק שהשוקיים רכים. לטעום ולשפר טעם. להוסיף לסיר 5 תפוחי אדמה גדולים קלופים--חתוכים פרוסות. להכניס את התפוחים מתחת לעוף. יש מספיק נוזלים. העוף יכול להיות ללא נוזלים ולהמשיך להתבשל על אדים עד שהתפוחי אדמה יתרככו. טעיממממממממממ מממממממממאד.
 
למעלה