4 עוגות חדשות שלי
L lital1000 New member 16/6/05 #14 עוגות מהממות! יש לי שאלה הברק של הדולפינים זה אבקת פנינה?אם כן איך משתמשים בה?
מ מרי-לו New member 16/6/05 #33 פשוט מאוד לוקחת מעט אבקה עם טיפה אחת או שתיים של אלכוהול (רק משקה אלכוהולי לבן כמו וודקה או ליקר תפוזים או רום) מערבבת ומרישה את הדמות
פשוט מאוד לוקחת מעט אבקה עם טיפה אחת או שתיים של אלכוהול (רק משקה אלכוהולי לבן כמו וודקה או ליקר תפוזים או רום) מערבבת ומרישה את הדמות
נ נלי שור New member 16/6/05 #36 יפות יפות. דולפינים רטובים ונהדרים! הבמבה עצמה קצת מבריקה לי מדי מזכירה לי יותר בטנים מאשר במבה.
1 1נרקיס New member 17/6/05 #40 וואו, הדולפינים מדהימים!! את העוגה הזו הכי אהבתי, למרות שכל השאר גם יפהפיות!
V veredm2 New member 16/6/05 #10 איזה יופי של עוגות! הכי אהבתי את התינוק של במבה- פשוט מקסים! וגם הסקובידו המצוייר תפס לי את העיין. מקסים. כמובן שגם הדולפינים יפים והעוגה עם 2 הבנות. אבל לדעתי - התינוק של במבה הכי יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בסיכומו של דבר: מ-ק-ס-י-ם!!!!!
איזה יופי של עוגות! הכי אהבתי את התינוק של במבה- פשוט מקסים! וגם הסקובידו המצוייר תפס לי את העיין. מקסים. כמובן שגם הדולפינים יפים והעוגה עם 2 הבנות. אבל לדעתי - התינוק של במבה הכי יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בסיכומו של דבר: מ-ק-ס-י-ם!!!!!