3D APP

johnny86

New member
3D APP

שלום לכולם :) יש לי מכשיר S2 ולאחר אין ספור חיפושים במקרט בשלל וריאציות של מילים לא הצלחתי למצוא תוכנת עריכה 3D אחת נורמלית לרפואה!!! אני מחפש משהו בסגנון של MAYA, גוגל סקטש, וכדומה....כמובן שלא ברמה הזאת אך משהו שיהיה טוב! זה לעיצובים יחסית קלים ופשוטים {כלים,משחקים,בובות,כוסות ודברים מהסוג הזה} אך כל מה שמופיע במקרט לא באמת עושה משהו והכל מובנה, לא איכותי וילדותי ומסורבל... אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי לAPP נורמלית לעיצוב בתלת מימד או אם קיימת אפשרות להכניס תוכנה זרה שלא דרך המרקט למכשיר. תודה מראש יוני

יNOT

New member
"דרישה" מוזרה במידה מסויימת...

אפליקצייה בסגנון מאיה...וגוגל סקטש באותה נשימה... זה בלבד גורם לי להרים גבה... אני אפילו לא בדקתי מעולם אם קיים איזה דבר כזה לאנדרואיד, אני משער שאם יהיה קיים...זה ייפותח ע"י אוטודסק או איזו חברה שתיצור אפליקצייה יעודית לצרכי השירות/מוצר שלה. צריך לזכור גם שכל נושא ה- OPENGL הוא דיי בהתהוות באנדרואיד... מעבר לזה, אני לא ראיתי משהו אצל "המתחרים" שגורם לי לקנאות(מסיבה לא ברורה נראה שגם אוטודסק קידמה יותר את ה IOS אבל כנראה שזה זמני)...הכל נראה מאוד חדשני, ומאוד לא מלוטש, או מבחינת הממשק או מבחינת היכולת להשתמש בזה למשהו אמיתי. אבל בשורה התחתונה אתה צודק, נכון להיום לאנדרואיד חסר אופציות בתחום הזה, אני משער שעם יציאת טבלטים חדשים, וטבלטים כמו הנוט 10.1 (שבא עם עט ,שאוליי תיתן שליטה יותר טובה), הדברים האלה יישתנו עם הזמן. אז אם אתה חייב לעשות כוס,כסא, או לפסל בצורה מגושמת באפליקצייה על טבלט,בחר באייפד.
*אתה יכול גם לנסות לשאול בפורום תלת מימד בתפוז, יש שמה אנשים יותר מהתחום, שאוליי יידעו גם דברים שאני לא יודע.

יNOT

New member
תוספת...

לעצב גרפיקה תלת מימדית למשחקים בצורה כזו... זה חטא איום ונורא.
לדעתי אם אתה מעצב גרפיקה למשחק עשה זאת במחשב נורמלי, עם תוכנה תקנית, שיש בה את כל האפשרויות שאתה צריך. עיצובים כאלו על טבלט או אפילו גרוע יותר על הטלפון, הם בעיקר הוכחה של קונספט שהדבר ניתן לעשייה בזמן נסיעה באוטובוס/בתור במכולת או סתם בשביל להשוויץ שיש לך מכשיר "מגניב".

למעלה