3 תמונות מיוחדות: טוארג: שים לב:הנה

מצב
הנושא נעול.

צילום שלי של שער עיתון "ברכב". בעבר ביקשת תמונה. אנו רואים כאן את 60-759-80 שהיה שייך לסניף גונן כמובן.

ולסיום: 3 טייגרים שלי מהילדות הרחוק

צילום שלי של שער עיתון "ברכב". בעבר ביקשת תמונה. אנו רואים כאן את 60-759-80 שהיה שייך לסניף גונן כמובן.
הרחוקה. הם שייכים לצי של 23 אוטובוסי גמדא שנותרו לי. השלושה שבצילום, עברו אצלי שיפוצים כאשר הייתי בן 12 לערך. הם צולמו במרפסת. לילה טוב.

elians

New member
איזה נחמד... פעם היו לי 2

הרחוקה. הם שייכים לצי של 23 אוטובוסי גמדא שנותרו לי. השלושה שבצילום, עברו אצלי שיפוצים כאשר הייתי בן 12 לערך. הם צולמו במרפסת. לילה טוב.
אוטובוסים של הדגמים האלו ... אחד נעלם השני התרסק תחת מיטה כבדה ... היו ארוכים בערך 17 ס"מ לכל אחד... מה שאני זוכר שהיו של וולוו ... ואלה רק 3 מתוך ה23 או שנותרו רק 3 מתוך ה23

יש לי את כולם. כל אחד שונה מרעהו

אוטובוסים של הדגמים האלו ... אחד נעלם השני התרסק תחת מיטה כבדה ... היו ארוכים בערך 17 ס"מ לכל אחד... מה שאני זוכר שהיו של וולוו ... ואלה רק 3 מתוך ה23 או שנותרו רק 3 מתוך ה23
והם נקנו לי כאשר הייתי ילד. אני זוכר שאמא שלי שילמה 5 ל"י על כל אחד. אני מתכנן לצבוע אותם מחדש בצבעים מדוייקים ואמיתיים כמו שהיו בקואופרטיבים לתח"צ. יש לי בראש לפחות 30 וריאציות שונות שהיו במציאות ואני אנסה להשיג עוד 7 כאלה דרך אי.ביי ככל הנראה.

elians

New member
זה באמת יפה אוסף כזה

והם נקנו לי כאשר הייתי ילד. אני זוכר שאמא שלי שילמה 5 ל"י על כל אחד. אני מתכנן לצבוע אותם מחדש בצבעים מדוייקים ואמיתיים כמו שהיו בקואופרטיבים לתח"צ. יש לי בראש לפחות 30 וריאציות שונות שהיו במציאות ואני אנסה להשיג עוד 7 כאלה דרך אי.ביי ככל הנראה.
זה באמת יפה אוסף כזה
תצבע אותם תצלם ותעלה... עם זאת תוכל .. לרכוש חדשים ... הם לא עולים יקר אלה הדגמים של MAJORETE אם אני לא טועה קוראים להם ככה הדגמים זהים לאמיתיים

לא. אלה דגמים תוצרת ישראל ! כבר 25

זה באמת יפה אוסף כזה
תצבע אותם תצלם ותעלה... עם זאת תוכל .. לרכוש חדשים ... הם לא עולים יקר אלה הדגמים של MAJORETE אם אני לא טועה קוראים להם ככה הדגמים זהים לאמיתיים
לא. אלה דגמים תוצרת ישראל ! כבר 25
שנה שאינם מיוצרים עוד.

טוארג

New member
אליאנס... ../images/Emo175.gif

וואלה? תוצרת ישראל?
יש לך שם של חברה אולי ננסה למצוא מידע על החברה
אליאנס...

שים לב שהפורום "שוצף קוצף" גם ב-4:30 לפנות בוקר... ושמישהו יגיד שאנחנו לא מיוחדים

כן. יש לי דגם כזה במצב חדש לחלוטין.

שלום אביתר
ידוע לי על כמה דגמי גמדא אשר יוצרו צבועים בציבעי חברת אגד בזמנו וניתנו לילדי הקיטנות של אגד אני מחפש אחר הדגם הזה לחבר שלי האם יש לך מידע על הדגמים האלו ??
כן. יש לי דגם כזה במצב חדש לחלוטין.

traiNir

New member
איך תצבע אותם? צריך צבעים מיוחדים?

איך תצבע אותם? צריך צבעים מיוחדים?

4דדד

New member
מה?לכרטיסניות היה גלגל רזרבי מאחורה

מה?לכרטיסניות היה גלגל רזרבי מאחורה

מצב
הנושא נעול.
למעלה