3 תמונות המוקדשות לחבר בצפון !!!!!

מצב
הנושא נעול.

חבר יקר: הרגע דיברנו בטלפון והנה 3 תמונות שהבטחתי לך שיעלו מיד. (נקדיש אותן גם לחברתנו החדשה לפורום: "קטרית" כמובן ! ) הנה הראשונה: [כל התמונות צולמו ע"י אביתר רייטר]

תמונה שניה:

חבר יקר: הרגע דיברנו בטלפון והנה 3 תמונות שהבטחתי לך שיעלו מיד. (נקדיש אותן גם לחברתנו החדשה לפורום: "קטרית" כמובן ! ) הנה הראשונה: [כל התמונות צולמו ע"י אביתר רייטר]
תמונה שניה:

תמונה שלישית ואחרונה:

תמונה שלישית ואחרונה:
לסט התמונות הזה יש 47 תמונות. אעלה נוספות בהמשך, אם יהיה ביקוש. אז זהו להיום. שבוע טוב לחבר מהצפון, לקטרית ולכולם !!!

איזה יופי../images/Emo99.gif

תמונה שלישית ואחרונה:
לסט התמונות הזה יש 47 תמונות. אעלה נוספות בהמשך, אם יהיה ביקוש. אז זהו להיום. שבוע טוב לחבר מהצפון, לקטרית ולכולם !!!
איזה יופי

זה נראה מקסים בתוך מעין "ואדי".

זה מוקדש גם לך: "ליילנד" שלנו וזה

איזה יופי

זה נראה מקסים בתוך מעין "ואדי".
צולם בכניסה הדרומית לדימונה. גם ציפי צילמה שם באותו רגע במצלמה דיגיטאלית של 4 מיליון פיקסלים אך ללא ספק האנלוגית טובה יותר וחדה יותר. תמונות אלה צולמו בניקון F5 וכעקרון אם ניתן היה לכמת פיקסלים, מדובר על סדר גודל של 10 מיליון לערך.

../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

צולם בכניסה הדרומית לדימונה. גם ציפי צילמה שם באותו רגע במצלמה דיגיטאלית של 4 מיליון פיקסלים אך ללא ספק האנלוגית טובה יותר וחדה יותר. תמונות אלה צולמו בניקון F5 וכעקרון אם ניתן היה לכמת פיקסלים, מדובר על סדר גודל של 10 מיליון לערך.

יהוושע

New member
ומה איתי? עליי אתה לא חושב?(תיקי

דיין לאורי זוהר) איפה תמונות "נוסטלז'יק"?

כבר אמרתי שאני זקוק להרבה זמן כדי

דיין לאורי זוהר) איפה תמונות "נוסטלז'יק"?
להעלות לכאן את מקבץ התמונות הישנות שלי. זמן אין לי בתקופה הזו ועד החורף אני מקווה להעלות שרשור ענק של תמונות מתקופת המנדאט. השרשור הנ"ל יוקדש רק לאיש אחד: יהוושע כמובן. (כמוך - גם אני - ע
אלטה-זאכען
)

יהוושע

New member
בסדר, אז פרסם בינתיים דברים

להעלות לכאן את מקבץ התמונות הישנות שלי. זמן אין לי בתקופה הזו ועד החורף אני מקווה להעלות שרשור ענק של תמונות מתקופת המנדאט. השרשור הנ"ל יוקדש רק לאיש אחד: יהוושע כמובן. (כמוך - גם אני - ע
אלטה-זאכען
)
משנות ה - 60 , 70 - זה בטח פחות מסובך לך.

פרסמתי בשבוע שעבר את קטר מס' 116

משנות ה - 60 , 70 - זה בטח פחות מסובך לך.
116 עם רכבת נוסעים בתחנת י-ם ביום 16.03.1974. ראה ארכיון הפורום. אין לי כמעט זמן לסרוק ובקרוב בכלל לא יהיה לי זמן לנשום. רק בחורף אכתוב כרגיל. אני מצטער אבל אני מאוד עסוק. לילה טוב, אביתר.

יהוושע

New member
נו, אז נחכה ל "סבא חורף"!!

116 עם רכבת נוסעים בתחנת י-ם ביום 16.03.1974. ראה ארכיון הפורום. אין לי כמעט זמן לסרוק ובקרוב בכלל לא יהיה לי זמן לנשום. רק בחורף אכתוב כרגיל. אני מצטער אבל אני מאוד עסוק. לילה טוב, אביתר.
נו, אז נחכה ל "סבא חורף"!!

בימים הקרובים. קצת לחוץ לי הערב-

אלההההה רכבותתתת!
את כל ה47 תמונות לכאן בפקודה!
אני חייב לעדכן בטבלאות את כל פרטי הפריקה שהיינו בה ביחד וזה המון עבודה. כולל שרטוטים מהאוניה ושרטוטים של איך עמדו הקטרים באוניה ועוד מיליון נתונים טכניים של הפריקה כולל כל הנתונים הטכניים אודות האוניה שהביאה את הקטרים...

mister K

New member
גם הפרטים האלה ייכנסו לדיסק

אני חייב לעדכן בטבלאות את כל פרטי הפריקה שהיינו בה ביחד וזה המון עבודה. כולל שרטוטים מהאוניה ושרטוטים של איך עמדו הקטרים באוניה ועוד מיליון נתונים טכניים של הפריקה כולל כל הנתונים הטכניים אודות האוניה שהביאה את הקטרים...
גם הפרטים האלה ייכנסו לדיסק
שייצא ב-31/12/2005?

יהוושע

New member
יש לך מושג איך נקרא סרט המצולם

בהחלט ואפילו בפירוט גדול עוד יותר.
בתחנת לוד בערך בשנות ה- 70 ושמשחק בו אברהם בן יוסף שהיה שחקן הקאמרי? ראיתי פעם סצנה קצרה מהסרט הזה שבה הוא משחק מנהל תחנה זקן. איפה אפשר להשיג הסרט?

צביקוש23

New member
אני חושב .. שאפשר להשיג ב..

בתחנת לוד בערך בשנות ה- 70 ושמשחק בו אברהם בן יוסף שהיה שחקן הקאמרי? ראיתי פעם סצנה קצרה מהסרט הזה שבה הוא משחק מנהל תחנה זקן. איפה אפשר להשיג הסרט?
אני חושב .. שאפשר להשיג ב..
מתוך הנחה שזה סרט ישראלי כמו שאמרת.. ועד כמה שידוע לי יש רשות (או שרות)הסרטים הישראלית או משהו כזה שמאוכסנים בו כל הסרטים הישראלים שאי פעם יצאו משנות ה 60 עד ה 80.

ותמונת בונוס ל-"קטרית":

ותמונת בונוס ל-"קטרית":
שימי לב לצירוף הקטרים הלא-שגרתי: קטר מס' 111 עם קטר פרטי של רותם-אמפרט מס' 001 מסוג G18. צילום: אביתר רייטר, 15.06.2004, באדיבות חברי היקר מדימונה: הפרופ' המהולל למדעי הרוק הכבד והטראש-מטאל: מאיר פרץ הגדול !

מצב
הנושא נעול.
למעלה