3 שאלות: האם אפשר לאדות עם מסננת נירוסטה רגילה?שהיא לא מסננת
שהיא לא מסננת אידוי? אם כן, למה הם נקראות מסננת נירוסטה, ומסננות אחרות נקראות מסננת אידוי? אם זה אותו חומר.
שאלה שניה: כמה זמן מפתיחת הבקבוק, אפשר להשאיר יין במקרר? עד התקלקלות הכוונה, לא משנה לי שינוי טעם, רק לא לשתות משהו שנקרא מקולקל.
האם זה שונה בין יין לבן, לאדום?
שאלה שלישית: אם אני עושה חמין עם מעט שומן בקר, ורק שומן, ללא בשר בקר, האם זה יתן אותו טעם כמו ששמים בשר בקר?
תודה.
שהיא לא מסננת אידוי? אם כן, למה הם נקראות מסננת נירוסטה, ומסננות אחרות נקראות מסננת אידוי? אם זה אותו חומר.
שאלה שניה: כמה זמן מפתיחת הבקבוק, אפשר להשאיר יין במקרר? עד התקלקלות הכוונה, לא משנה לי שינוי טעם, רק לא לשתות משהו שנקרא מקולקל.
האם זה שונה בין יין לבן, לאדום?
שאלה שלישית: אם אני עושה חמין עם מעט שומן בקר, ורק שומן, ללא בשר בקר, האם זה יתן אותו טעם כמו ששמים בשר בקר?
תודה.