3 סינגלים של ירדנה=200 שח

penir

New member
3 סינגלים של ירדנה=200 שח

חברים למי שמעוניין ב 3 סינגלים של ירדנה בחוץ לבדי כשהארץ תרגע מכתב החלטתי למכור את שלושתם בעסקת חבילה במחיר מציאה עבור שלושתם... למי שמעוניין לפנות אלי. או להשאיר הודעה כאן....

אני אשלח לך 200 ש"ח ללא תמורה

אם תבטיח להפסיק להציק לנו. אתה יכול להשיג לי את הבובה של ירדנה ממוזיאון השעווה ?

penir

New member
אוקיי...

זה היה בטון מאוד מאוד ציני ולא בוגר מצידך... ובאמת אפסיק להציק לך... מסכן לא הסכמתי להביא לך את זה ב עשרה שקלים אז כועס...? זה מראה כמה אתה מעריך את הזמרת האהובה שלך... 10 שקלים פחח על עפרה הייתי משלם מאות.. נו טוב כל אחד ואהבותיו ה"טהורות"... לילה טוב לכולכם אנשים.. לא חוזר לכאן יותר. ירדנה את מתוקה!

fasulya

New member
אם רק היינו יודעים

שככה מתפטרים ממך הכי מהר היינו עושים זאת אחרי ההודעה הראשונה שלך כאן

ראית איזה חוצפן ???

במקום לשמור ולנצור את הסינגלים שיש לו בכספת, הוא מציע פה מחיר כזה מבייש (רק 200 ש"ח לשלושה שירים) ועוד מתפלא שאנחנו זועמים עליו
.

penir

New member
מסקרנות חזרתי רק לראות תגובה

אכן לדיסקים של ירדנה אין מחיר. במיוחד הם הם פוגעים בכיס שלך.

אתה כנראה לא קולט

שלכולנו כאן יש את כל הדיסקים/סינגלים/קלטות/פוסטרים וכל מה שקשור במלכה שלנו.. ופתאום בא לנו איזה אחד שמצא סינגל בבוידם, ורוצה לפשוט לנו את העור, ולשדוד אותנו לאור יום..ואחר כך גם כועס שאנחנו לא מוכנים להיסחט ולתת לו את הסכום שהוא רוצה. אז ההצעות השנורריות שלך לא פוגעות לי ממש בכיס, אבל ההודעות שלך כן פוגעות באינטליגנציה שלנו ומורידות את הרמה של הפורום.

No name for now

New member
אפשר תשובה רצינית?

למה שלא תנסה:
לפרסם בלוחות הפורום?
למכור דרך ebay?
למכור ל"חור בשחור" וחנויות דומות?

למעלה