3 ביטים חדשים

• פותח הנושא esvee
  • פורסם בתאריך

esvee

New member
3 ביטים חדשים

http://www.mytempdir.com/1146273 תהנו תגיבו וכאלה. :)

esvee

New member
וואלה אתם חזק

בעניין הביט השלישי :) אני צריך לעשות יותר כאלה חח.

Funky Giraffe

New member
שור!

הסניירים לפעמים לא לטעמי, בסך הכל הפקות לפנים - במיוחד השנייה והשלישית. סחה, הסאונד לא נורמלי!

Enriko Climax

New member
שמע גבר,הסקסופון

הזה בביט הראשון מזעזע,אתה חייב להחליף את הדגימה או להביא סקסופוניסט (ככה רושמים את זה,לא?)... חוץ מזה אהבתי את הקו של הביט,ג'אזי מאוד,הפן המוסיקלי נשמע מאוד מקצועי,על הסאונד עצמו יש עוד לעבוד. הביט השני (הגיטרות) מתחיל מצויין,ביט אראנבי לפנים !, ביט מדהים ברמה מקצועית לגמרי , שוב רק המיקס, צריך עוד עבודה,אבל ממש יפה. הביט השלישי ממש חמוד,לא הסגנון שלי,אבל נשמע מגניב,יש מצבים שהביט מתפזר לכיוונים לא ברורים,אבל סבבה . קיצר הביט השני הכי אהבתי , עוד קצת עבודה על הסאונד , הוספת שטיחים וזמרת לפרצוף ,ויש לך משהו מטורף.

esvee

New member
וואלה

מקבל את כל הביקורת - לא עבדתי הרבה על המיקס ועכשיו אני שומע את הביטים מחוץ ל"אולפן" אני קולט הרבה טעויות. אגב הסקסופון זה בעצם חצוצרה שדגמתי מהתחלה של איזה שיר של אלה פידז'גרלד (אני פשוט אונס אותה לאחרונה מבחינת סימפולים). תודה אחי PEACE :)

esvee

New member
למה דווקא

How High The Moon? אנסתי מספיק סטנדרטים, צריך סיבה טובה להמשיך :)

esvee

New member
אנסתי את

cry me a river אם זה מעניין אותך :D לדגום אותה זה ענק. אחד מהטריידמארקים שלי לאחרונה זה לדגום סאמפלים של סקאט, תשאל את אלמוג מה עשיתי עם קטע סקאט של אלה :D

GDI aka OBP

New member
בואנה שמעון יא מעפן

זה מה שאתה כל כך עסוק בו בעבודה כשאני מצלצל אלייך?! חחח "אני עסוק חנוכה נדבר אחר כך" פתאום אני רואה אותך מגיב יא ילד בלאי חחח

Funky Giraffe

New member
אפשר לעשות דברים יפים עם סקאט

להפוך לברייקים זה הכי צחוקים D:

esvee

New member
חבל רק

שלרוב הביטים האלה מזכירים שירי הרקדות גרועים משנות ה90' :)

שמעון, אתה תסלח לי על הנצל"ש?

אני אשמח גם לתגובות על ביט של המפיק שלנו. תגיב אחי. http://www.myspace.com/jarkoni

e2 aka e2

New member
אתה תותח.

ממש אהבתי את השלישי, אם היתה לי טיפת זמן הייתי משקיע בתגובה יותר מורחבת ורצינית, מצטער.

למעלה