...

wintering

New member
...

כתבתי כאן פעם. נדמה לי שהתחלתי לפני שנה, החלפתי שמות פעם או פעמיים, ועזבתי, ברחתי, שיקרתי, נעלמתי, עשיתי מניפולציות, התאשפזתי, השתחררתי, הייתי עצובה. אני עדיין עצובה. אבל אני שונה קצת. מעט מאוד והרבה מאוד, בלתי אפשרי להסביר כמעט, או שאולי עדיין לא מצאתי את מי שיהיה מסוגל להקשיב באמת. (בבקשה, אל תכתבו-"אנחנו נקשיב באמת". זאת לא תהיה האמת.) אני עכשיו: Will the hive survive, will the gladiolas Succeed in banking their fires ?To enter another year אני מגלה שבעצם, זה מעייף לכתוב. חושבת שאולי הכתיבה על התמידיות שלי היא תחליף עגום לדיבור. מעין, סיזיפוס, אם את קוראת, ואני מקווה שאת קוראת, האם את מקבלת את התנצלותי הכנה מאוד על אותו מסר של לפני חודשיים וחצי? אני יודעת שייתכן שהוא פגע בך מאוד. אני מתנצלת על כך, אבל גם מקווה שאולי, אולי, יכולת להבין באיזה מצב אני. (אוו, מילים גדולות.) וסליחה על ההפכפכות שלי- אבל-רציתי לשאול- לבקש- תכתבי לי? וכאן, שלכם, איפה שלא תהיו, אני.

sisyphus

New member
זה בסדר... (מכיל טריגר?)

קראתי. אין לך על מה לבקש סליחה. אני אכתוב לך אולי מחר, או מחרתיים. מרגישה מאוד רע. רוצה לחתוך. רוצה למות. רוצה להעלם. רוצה לא לחשוב יותר. איך ייתכן שהכל תמיד נהרס לי בסוף? זו אני או המציאות?
סיזיפוס.

twist1

New member
מעיין.. מה קרה?

תכתבי לי בבקשה.. מה קורה איתך.. יקרה? אני חושבת עלייך כל הזמן
Twist1

dim dim

New member
אמ...

אני לא יודע ממש מה להגיב.. למה הית עצובה ולמה את עדין? בסופו של דבר אולי מוצאים עם מי אפשר לדבר.. תנסי.. ולפעמים זה כואב לנסות ואולי זה שווה

MAX D

New member
תראי-

אני מקשיב פה לאנשים... אני משתדל לתת את המקסימום שלי, אני פה בשבילך- תנסי, לא יתאים לך- אל תמשיכי... יתאים לך- תמשיכי... אני פה- ה- ICQ שלי לא זמין אלא אם כן שולחים לי מסר,
אני פה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ווינטרינג יקרה

עברו עלייך הרבה דברים בשנה האחרונה, עזיבה, בריחה, אשפוז, שחרור. ועדיין מה שממשיך ללוות הוא אותו עצב... שלא מרפה... שומעים שאת מרגישה אחרת, שונה, שאת מרגישה שעד היום לא היה מי שהקשיב באמת, לא היה מי שהבין באמת... ונדמה, יקרה שבעצם החזרה לכתוב כאן, יש משהו בפנים שמייחל למצוא את אותו אדם שיקשיב, את אותו אדם שיבין.. אנחנו מוכנים לנסות, אם תרצי.. ומקווים שאותו אדם יימצא במהרה, כדי שיוקל לך, כדי שתרגישי שמקשיבים, כדי שתרגישי מובנת...

למעלה