2500 שח למשרה מלאה?!?!

מצב
הנושא נעול.
2500 שח למשרה מלאה?!?!

2500 שח למשרה מלאה?!?!
יש לי שאלה! שישמע לכם מגוכח אבל התחלתי לעבוד לפני כחצי שנה במקום שהבטיח לי אחרי 3 חודשי "ניסיון" שהוא יעלה לי את השכר, הסכמתי כי אני בחור צעיר ולא היה איכפת לי להתנסות בעולם החדש הזה אחרי 3 חודשים הם שוב לא העלו לי את השכר בגלל שלטענתם לא סיפקתי את הסחורה ולא הרשמתי אותם כמו שהם רוצים. היום, אחרי 5 חודשי ניסיון שהם שילמו לי 2500 שח למשרה מלאה + (עבדתי בין 9 ל13 שעות ביום) התפטרתי כמובן שלא היה חוזה ביננו האם אני יכול פשוט לגמור את העבודה שלי ולא להישאר שם מכיוון שכל ההעסקה הזאת לא חוקית בכלל?

עליך לתת 5 ימי הודעה מוקדמת

2500 שח למשרה מלאה?!?!
יש לי שאלה! שישמע לכם מגוכח אבל התחלתי לעבוד לפני כחצי שנה במקום שהבטיח לי אחרי 3 חודשי "ניסיון" שהוא יעלה לי את השכר, הסכמתי כי אני בחור צעיר ולא היה איכפת לי להתנסות בעולם החדש הזה אחרי 3 חודשים הם שוב לא העלו לי את השכר בגלל שלטענתם לא סיפקתי את הסחורה ולא הרשמתי אותם כמו שהם רוצים. היום, אחרי 5 חודשי ניסיון שהם שילמו לי 2500 שח למשרה מלאה + (עבדתי בין 9 ל13 שעות ביום) התפטרתי כמובן שלא היה חוזה ביננו האם אני יכול פשוט לגמור את העבודה שלי ולא להישאר שם מכיוון שכל ההעסקה הזאת לא חוקית בכלל?
עליך לתת 5 ימי הודעה מוקדמת
בטרם תתפטר. זו חובתך עפ"י חוק ולמרות שהמעסיק לא שילם לך כחוק, זה עדין לא מקנה לך את הזכות לעבור על החוק מצידך. אח"כ אתה בהחלט רשאי (ואף רצוי) לתבוע את מקום העבודה על: 1. השלמת הפער בין שכר המינימום הקבוע לבין מה ששולם לך בפועל. 2. בגין גמול שעות נוספות שלא שולם לך. בקישורי הפורום תמצא טפסים שבאמצעותם תוכל להגיש תביעה בעצמך לבית הדין. מצרפת לך קישור לטבלת שכר מינימום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה