יאללה. חופש. כמובן. לאכול ארוחת בוקר. להוציא את הכלבה. להוריד כביסה. לשטוף קומה א'. ללכת לבנק (להפקיד צ'ק+לתהות בקשר לאי גביית עמלות! זה לא כולל את כל הכספומטיםםם!
) ללכת לקניון (לקנות דיסק+לניילן תמונת מחזור). שיהיה יום מעוווולה
ישמע מוזר אבל כשאני מתעוררת מאוחר אני מרגישה שבזבזתי כמה שעות שיכלתי להספיק בהם הרבה דברים ואפילו רק סתם לראות טיוי בבוקר. לפני חצי שנה למשל לא הייתי עושה את זה. תנו לי לישון כל היום. חוץ מזה הייתי צריכה להספיק כל מיני דברים היום. ויום שבת אני ישנה עד 11 זה מספיק לכל השבוע
בעזריאלי, קניון חולון וקניון בת ים אין את הדיסק של בקסטריט שאני מחפשת. ביזיון. עשיתי כל מה שתכננתי + קניתי חצאית מאאאאאממממממממת!
חח התחלתי לנצל את הגיוס בזמן שניסיתי להוריד מחיר! (240 ש"ח זה המון כסף!) "עוד חודש גיוס... 300 ש"ח בחודש... [עזבו שזה 400 אבל שוב, זה המון כסף]. בסוף ירדו ל215. יפה הא? בערב יש מצב אני הולכת לסטנד-דת עם חברה! זה באחד הבתים פה באזור איזה רב שיעשה סטנד אפ
בת ים זה לרוב דיסקים סטייל מושיק עפיה,מרגול וכו',אין מצב למצוא שם פופ שכזהP: [גם כי בן עמי אחראי על המוזיקה שם,הוא יעדיף מזרחית מאשר פופ,נכון מעיין?D: ]
הלך חלק לגמרי ואפילו לא הייתי צרך להכנס לאזור שבו שורצים כל המורים ושותים קפה... הצלחה מסחררת. הבי"ס נראה כ"כ נטוש... הי"בניקים (אלו ששכבה מתחתינו) כאלה פארשים, לא מבריזים משיעורים כדי להסתובב בחוץ... לא קלטו שזה המהות של י"ב. יום נעים לכולם.