21.2

Drorrrrrr

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הנה הגבתי, עשיתי לכם את היום
.

shiran™

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יאללה. חופש. כמובן. לאכול ארוחת בוקר. להוציא את הכלבה. להוריד כביסה. לשטוף קומה א'. ללכת לבנק (להפקיד צ'ק+לתהות בקשר לאי גביית עמלות! זה לא כולל את כל הכספומטיםםם!
) ללכת לקניון (לקנות דיסק+לניילן תמונת מחזור). שיהיה יום מעוווולה

shiran™

New member
אמממ

ישמע מוזר אבל כשאני מתעוררת מאוחר אני מרגישה שבזבזתי כמה שעות שיכלתי להספיק בהם הרבה דברים ואפילו רק סתם לראות טיוי בבוקר. לפני חצי שנה למשל לא הייתי עושה את זה. תנו לי לישון כל היום. חוץ מזה הייתי צריכה להספיק כל מיני דברים היום. ויום שבת אני ישנה עד 11 זה מספיק לכל השבוע

shiran™

New member
יאללה עדכון

בעזריאלי, קניון חולון וקניון בת ים אין את הדיסק של בקסטריט שאני מחפשת. ביזיון. עשיתי כל מה שתכננתי + קניתי חצאית מאאאאאממממממממת!
חח התחלתי לנצל את הגיוס בזמן שניסיתי להוריד מחיר! (240 ש"ח זה המון כסף!) "עוד חודש גיוס... 300 ש"ח בחודש... [עזבו שזה 400 אבל שוב, זה המון כסף]. בסוף ירדו ל215. יפה הא? בערב יש מצב אני הולכת לסטנד-דת עם חברה! זה באחד הבתים פה באזור איזה רב שיעשה סטנד אפ
אמור להיות משעשע.

jenngirl

New member
ברור שאין בבת ים../images/Emo82.gif

בת ים זה לרוב דיסקים סטייל מושיק עפיה,מרגול וכו',אין מצב למצוא שם פופ שכזהP: [גם כי בן עמי אחראי על המוזיקה שם,הוא יעדיף מזרחית מאשר פופ,נכון מעיין?D: ]

mAAyAn 1

New member
בהחלט.../images/Emo45.gif

בכלל יהיה לך נורא קשה למצוא עכשיו דיסק של בקסטריט...נו באמת, איפה את חושבת שאת חיה?! גברת, את חיה בישראל! המוזיקה המזרחית שולטת פה.
"אששששששששששששששששש..."

shiran™

New member
אבל!

זה ברשת חנויות. צליל!! ובטאוור רקורדס בעזריאלי היו כמה דיסקים שלהם. אחד קניתי, אבל אחד אחר שרציתי לא היה שם. וזו בושה.

shuval1

New member
הלכתי לבי"ס לקחת תעודת בגרות

הלך חלק לגמרי ואפילו לא הייתי צרך להכנס לאזור שבו שורצים כל המורים ושותים קפה... הצלחה מסחררת. הבי"ס נראה כ"כ נטוש... הי"בניקים (אלו ששכבה מתחתינו) כאלה פארשים, לא מבריזים משיעורים כדי להסתובב בחוץ... לא קלטו שזה המהות של י"ב. יום נעים לכולם.

shuval1

New member
כן

אמרו לנו שהן הגיעו ב-15 לפברואר ושאפשר לבוא לקחת.

a 90s Noah

New member
יכול להיות שפשוט לא הגעת בשעות של

שוויון/מחנך/ספורט או הרצאה "טרום צבא" מעת מישהו-שלא-מבין-בצבא-בכלל.

מאושרת ../images/Emo42.gif

זה בטוח רק בגלל מזג האויר
היה לנו יום עיון פיצוץ!!!! הכרתי מלא בננות חדשות ולא פלוצות.. זה כ"כ נפלא לדעת שאין רק פלוצים בעולם
(סמוקה מהתרגשות) יומנעים לכם.. אגב, שמתם לב שאני כבר בבית?

למעלה