2 שאלות

מצב
הנושא נעול.
2 שאלות

2 שאלות
1. אם אני עובדת ב-2 עבודות אז כמה מס הכנסה מורידים לי ולפי מה מחושב כמה הם צריכים להוריד.. וכמו כן מהי הפרודצדורה.. ? 2. אם אני מתחילה לעבוד נגיד יום ראשון והיום חתמתי אבטלה .. אז מה קורה עם הדמי אבטלה למי צריכים להודיע שמתחילים לעבוד? אני אקבל את הכסף של ינואר אם אני אתחיל לעבוד שבוע הבא?

שיר ורד

New member
תשובות

2 שאלות
1. אם אני עובדת ב-2 עבודות אז כמה מס הכנסה מורידים לי ולפי מה מחושב כמה הם צריכים להוריד.. וכמו כן מהי הפרודצדורה.. ? 2. אם אני מתחילה לעבוד נגיד יום ראשון והיום חתמתי אבטלה .. אז מה קורה עם הדמי אבטלה למי צריכים להודיע שמתחילים לעבוד? אני אקבל את הכסף של ינואר אם אני אתחיל לעבוד שבוע הבא?
תשובות
1. את מצהירה בטופס 101 במקום אחד שזהו מקום העבודה העיקרי ועובדת בעוד מקום, במקום השני את מצהירה שזהו מקום עבודה משני. במקום הראשון גובים ממך מיסים כרגיל, ובמקום השני גובים ממך מס מקסימאלי, אלא אם כן תבצעי תיאום מס במשרדי מס הכנסה. קיימתפרוצדורה דומה שיש לעשות בביטוח הלאומי אם הכנסתך בכל אחד משני המקומות נמוכה ממחצית השכר המוצע במשק. 2. בררי בלשכת התעסוקה, יתכן שאם לא תדווחי ינכו מתוך דמי אבטלה המגיעים לך את השכר שקבלת בחודש זה בעבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה