2 שאלות

XiroX

New member
2 שאלות

1. האם יש דרך לעשות טרנספורמציה של XML-XSLT בIE בלי השימוש ב innerHTML (זאת, אומרת, השמה של התוצאה בתוך האלמנט, לא הטרנספורמציה עצמה)? 2. קצת יותר מורכב. לא מזמן הועלתה פה הגישה של סידור עצי פורומים בצד לקוח: תהיה לי רשימה של זוגות- ID ו parentId, ואז אני עושה משהו בסגנון:
//assuming idPairs in an array holding id-parent pairs: for (i=0;i<idPair.length;i++){ document.getElementById(idPairs.parent).appendChild(documentGetElementById(idParis.id)); }

השאלה שלי היא כזו. נגיד שאני טוען דפים בצד לקוח בXML וממיר אותם עם XSL. לפי מה שהבנתי, גם אם אני אשים להם ID, אני לא אוכל לגשת אליהם עם getElementById. אז איך אני מסדר אותם? וגם, אם עדיף לסדר אותם לפני הטרנספורמציה או אחריה (אני די בטוח שלפניה כי אז היא עוד לא משפיעה על עיצוב האתר אבל בכל זאת אשנח לשמוע עוד צדדים)

אפשר גם לסדר אותה בזמן

הטרנספורמציה עם xsl:sort. בכל אופן, אתה יכול לקבל את התוצאה של הטרנספורמציה כ-fragment, שזה אובייקט מכיל בלי שום משמעות אמיתית שרק מכיל בתוכו אלמנטים אחרים. לאובייקט הזה אתה יכול לעשות לו appendchild לתוך אלמנט מסויים.

XiroX

New member
זה נכון לFF

אבל transformNode של IE מחזיר קוד ולא NODE. ושאלה אחרת בהקשר דומה: אני רוצה לטעון סקריפטים בצורה דינאמית (כדי לטעון סקריפט מותאם לקובץ שאני מעלה עם AJAX). אני משתמש בקובץ שהעליתי כדי לטעון סקריפטים וCSS באופן דינאמי. בIE הכל עובד חלק. בFF הוא מריץ את הסקריפטים שבתוך הקבצים, אבל לא את הפונקציות. השאלה שלי אם יש בעיה בקוד או שזה משהו מוזר אחר

XiroX

New member
חצי טעות

עד עכשיו מה שניסיתי לעשות הוא לעשות onload שיטען את הסקריפט ואז גם יריץ פונקציה מתוכו. זה באמת לא עבד. לעומת זאת, אם אני עושה לינק שיקרא לפונקציה מתוך הקובץ אז הוא כן רץ. השאלה היא למה? (וכמו שאמרתי, בIE זה כן עבד)

XiroX

New member
מצאתי את הבעיה

כנראה שהבעיה היא בזה שהדפדפן צריך לקרוא את הקובץ, וזה לוקח לו זמן. אם הקריאה לפונקציה היא ישר אחרי הטעינה הוא עוד לא מזהה אותה. מה שעשיתי הוא setTimeout לכמה שניות כדי שירוץ, אבל בתכלס זה יעבוד רק אם הדפדפן אכן יסים עד שה timeout יסתיים. אם לא אז זה עדין לא יעבוד... יש איזהדרך לדעת כשהטעינה הסתיימה?

itaym02

New member
כאשר אני עושה טרנפורמציה לדף שלם ול

ולא לfragment, אז אין בעיה לתת id בתוך הxsl. כאשר אני עושה עם fragment לא בדקתי עדיין.

למעלה