2 שאלות:

MAORI87

New member
2 שאלות:

זה חוקי לעשות פה בישראל מערכת הידרואלית באוטו?? בטח אתם יודעים על מה אני מדבר-נו כמו בקליפים של היפהופ יש מלא מכוניות כאלה שקופצות....... אם כן איפה אפשר לעשות את זה וכמה זה עולה בערך??? אה וגם אם זה חוקי להשים גלגלים גדולים יותר באוטו ?? נגיד אני צריך להשים 17 אינטש ואני שם 23 אינטש!!! זה חוקי??? וכמה עולים ג'נטים כאלה 23 אינטש?? תודה מראש לכול המגיבים!!

be_roo

New member
שינוי במבנה הרכב מחייב אישור של

משרד הרישוי, הסיכוי שיאשרו שינוי כזה הוא אפסי, אבל אתה מוזמן לנסות. שינוי מידות צמיג ניתן לעשות רק לפי המידות הקיימות בארץ שהיבואן טרח לאשר בתקינה, כך שמידה 23 תוכל לשים רק אם יש לך משאית.

zoom12

New member
לגבי גודל הגלגל

בארץ מותר להחליף גלגל ברכב עד הגודל המקסימלי שיובא לאותו דגם בתצורה מקורית... ז"א אם יש לך פיג'ו 106 רגילה עם גלגל 14" אתה יכול לשים עד גודל 15" שזה הגלגל שמגיע מהחברה לגרסה של 106 ראלי... יש מבין? http://www.auto-glx.net פורטל הרכב של ישראל

MAORI87

New member
איזה חוקים מעפניםםםםםםם

חזרתי לא מזמן מארה"ב ופשוט נדהמתי מהמכוניות שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל נגיד שייבאתי את הגלגלים 23 אינטש בייבוא אישי ואני שם אותם באוטו שלי...מה כבר יכול להיות?? לפי דעתי רק בטסט שעושים לאוטו זה ייכשל אבל במשך כל השנה ניראה לי שלא יעשו כלום?? זו הדעה שלי... מה דעתכם??

ykiki

New member
../images/Emo151.gifהשוטר הראשון שיראה אותך יוריד

יוריד אותך מהכביש במקרה הטוב. במקרה הרע זה יהיה יחד עם 1000 ש"ח קנס...

black enigma

New member
למה ? בשביל שלא כל ילד

שחושב שהוא מבין משהו במכונאות שלפי השאלות שלו רואים שלא (עיין ערך MAORI87) יעשה שינויים ברכב ויהפוך אותו למפגע חברתי במקרה הרע ובמקרה היותר טוב מלכודת מוות לעצמו . כמובן שיש גם טמטום בחלק מהדברים אבל לפי השאלות שלך אני מבין בדיוק למה יש תחוקים האלה שדופקים אנשים שבאמת משקיעים ברכבים שלהם בצורה חכמה ונכונה (ויקרה בדרך כלל) .

enigo

New member
למה? הנה סיבה אחת

גלגל בקוטר גדול יותר דורש בלם חזק יותר כדי לייצר את אותו כח בלימה. אם תחליף רק חישוקים, מבלי לשפר את הבלמים תקבל רכב שעוצר רע מאוד. לא חשבת על זה, נכון? לא היית משפר את הבלמים, נכון? זו בדיוק הסיבה!

eladts

New member
הוא בכלל לא יצטרך יכולת בלימה

כי הרכב בכלל לא יוכל לזוז. אין בשום רכב פרטי שראיתי מקום להתקין גלגלי 23 אינץ', הם פשוט יתקעו במרכב.

למעלה