2 שאלות על ה-6230i NOKIA

RaZiK4

New member
2 שאלות על ה-6230i NOKIA

1. האם אפשר לשמוע רדיו בלי לחבר אוזניות? ברמקול? 2. איך אפשר להגדיר שכשאני מצלם תמונה ויוצא [בכפתור end האדום] ישר אחרי שצילמתי התמונה לא תישמר? 3. שמרתי בטעות תמונה בתיקיית "תמונות" ועכשיו בתוך תיקיית "תמונות" יש לי תיקייה אחרת שאליה אנהי רוצה להעביר את התמונה, איך אני עושה את זה? הרי באפשרות "העברה" אני צריך ללחוץ קודם על תיקיית "תמונות" כדי להעביר לתיקייה שבתוכה וזה עושה לי שכבר קיים שם קובץ כזה. מה עושים ?

MaD-d0g

New member
תשובות

בגלל שבכותרת כתבת 2 שאלות, תקבל רק 2 תשובות... פעם הבאה תדייק אם אתה רוצה שיעזרו לך. 1. אי אפשר. האוזניות משמשות כאנטנה לרדיו... כמובן שאתה בטח יודע שאתה יכול לחבר את האוזניות ולשים על ספיקר את הרדיו. 2. אי אפשר. התמונה נשמרת על המכשיר קודם אם אתה רוצה אתה יכול למחוק בקשר ל 3... סתם. לא בדיוק הבנתי את ההסבר שלך

N!R

New member
תשובה לשאלה 3

לאחר שאתה בוחר ב"העברה", תבחר עם המקש השמאלי ב"אפשרויות" ושם תבחר ב"פתיחת תיקייה". אז תגיע לתיקייה הרצויה ותבחר ב"העבר אל" בהצלחה

RaZiK4

New member
אבל הבעיה היא ש...

כשהוא כותב לי "העברה" זה נכנס לי לתפריד ה"גלריות" והתיקיה שאני רוצה להעביר אליה היא בתוך תיקיית "תמונות" שנמצאת בתוך ה"גלריות"... וכשאני לוחץ על תיקיית "תמונות" זה אומר לי שהקובץ כבר קיים שם כי הוא באמת שם..

N!R

New member
אם תעקוב בדיוק אחר ההסבר לא תהיה

הבעיה הזאת כמו שהסברתי וכמו התשובה של FlakY, כשאתה מסמן את "תמונות", אל תלחץ ל"העברה" אלא כנס ל"אפשרויות" שבצד שמאל ובחר ב"פתיחת תיקייה". אז תסמן את התיקייה הרצויה ורק אז תבחר ב"העבר אל"

FlakY

New member
תשובות :

1) לא זה לא אפשרי.. 2) אין לי מושג.. 3) העברה -> על התיקייה הרצויה תלחץ כפתור אפשרות -> פתיחת תיקייה -> בחר תתיקייה שלך ותלחץ "העבר אל".

ngong

New member
שאלה נוספת!

האם אפשר לשמוע רדיו דרך אוזנית הבלוטות?

אי אפשר לשמוע

רדיו דרך האוזנית בלוטוס מכיון שהאזניות הרגילות משמשות בתור אנטנה לרדיו, ובלי זה הרדיו לא עובד. לכן דרך הבלוטוס זה לא יעבוד. בהצלחה.

אביעד11

New member
לא מדיוק

יש אוזניות שכן ניתן לשמוע בהם למרות שהן BT מניביון (אני מדבר על האוזניות סטריאו של מוטורולה)

למעלה