2 שאלות על השתתפות השחקנים !חשוב!

NIMRODEL

New member
2 שאלות על השתתפות השחקנים !חשוב!

אוקיי...שאלה ראשונה.., יש את הפרק בעונה החמישית שבו רמי מתחיל להיזכר בוויד והוא מגי דיאנה ומלורי מחפשים אותה ואז הם מוצאים אותה ומראים אותה באיזה בתוך איזה קנקנן ענק עם נוזל ירוק או משהו.., קיצר שבויה של המגס..., אז רציתי לשאול.., זאת הייתה באמת השחקנית ששיחקה את וויד בסידרה?! ושאלה שנייה..., היה את הפרק שבו כולם הגיעו לעולם שרמברנט בראון היה מת, לפחות ככה כולם חשבו.., ואז כולם האמינו שרמי שלנו הוא הרמי האמיתי.., ואז הם מצאו את הרמרנט שלהם.., אז זה היה אותו שחקן?!... כי זה ששיחק את רמברנט שלהם פשוט לא ניראה כמו רמי.., ואני ואח שלי בחנו את זה..., ולא עשו שם שום פעלולים בעזרת המחשב כי הם התחבקו ולחצו ידיים וכו' ובן דוד שלי שעובד בחברת מחשבים ומבין בזה אמר שהוא לא ראה שם שום התערבות של מחשב.. אז...אלו היו אותם שחקנים?!
דניאל.
 

DviRincewind

New member
תשובות

1. השחקנית לא היתה השחקנית של וויד, למרות שסברינה לויד (השחקנית שגילמה את דמותה של ווייד- אני אני מקווה שלא התבלבלתי בשם!
) אכן תרמה את קולה, ועל זה אנחנו מודים לה עד עכשיו! 2. זה לא היה אותו שחקן, למרות שהם היו נורא דומים. אני מהמר על זה שהוא היה אח שלו, למרות שלא בטוח.
 

NIMRODEL

New member
תודה=)..

וזהו זה כל הקטע זה ממש מטריד אותי.., אני חייבת לדעת מי זה..., הם היו כמעט דומים בצורה מדוייקת אבל עדיין ראו הבדלים.., למישהו יש אולי תמונה של אותו השחקן?!
 
תשובה לשאלה על וויד

הוויד בצנצנת -זאת הייתה שחקנית אחרת. סברינה לויד (וויד המקורית) הופיעה בתפקיד קולי בלבד בפרק אבל לא רשמו אותה בכתוביות.
 

haunter

New member
וייד בצנצנת ../images/Emo67.gif

בכלל זה נראה כאילו שמו שם איזו בובת ראווה שדומה לוייד, הרי היא לא עשתה כלום, רק עמדה שם כמו איזה מלפפון חמוץ =P
 

NIMRODEL

New member
הקפצהה!

בבקשה אם מישהו יודע על רמי בבקהש תגידו לי...
 
למעלה