oBlack Hawko
New member
2 שאלות.. אני חדש פה אנא הגיבו לי..
בבקשה עשו עליי רושם טוב וענו לשאלותיי, אפילו אם אין לכם תשובות.. תודה.. הקדמה קצרה על עצמי: היה לי משעמם כרגע, אז סיירתי לי בתפוז וראיתי את הפורום הזה.. התחלתי לקרוא והתעניינתי.. נכנסתי למאמר על טלקנזיס, ובעקבותיו אני שואל את השאלה הבאה, שתבוא אחרי המשך ההקדמה
כל הקטע הזה של כישוף והכל, לא חדש לי. כלומר, מאז שהייתי קטן התעניינתי בקסמים ותמיד רציתי להיות קוסם, ותמיד האמנתי בכשפים ובדברים כאלה, אך לא עשיתי כלום עם זאת. אפילו לאתרים לא נכנסתי. פשוט מצאתי מקום (הפורום הזה
נחמד שאפשר ללמוד ולהבין את הנושא. להלן השאלות: 1. מישהו כאן, אי פעם, הצליח לעשות טלקנזיס? אם כן, יש לכם טיפים בשבילי? כי פעם ניסיתי לעשות את זה ולא הצלחתי, אבל לא ידעתי איך, ניסיתי לפי איך שראיתי בסרטים וכל מיני דברים כאלה. מי שהצליח שייתן לי טיפים בבקשה, זה ממש מסקרן אותי ואני רוצה לנסות
2. כבר כמעט שנה אני שבור לב מחברה שלי לשעבר שזרקה אותי, ואינני יודע מה היא מרגישה כלפיי כרגע, כי אנחנו לא בקשר בגלל סיבות שאינני יודע.. יש דרך, כישוף, לגרום לה לפקפק בהחלטתה לגבי ניתוק הקשר שלה איתי, ולגרום לה לחשוב על זה שוב ולהגיע להחלטה שהיא מתגעגעת אליי? לא ביקשתי כישוף שהיא תתאהב בי או משהו, אלא רק לדבר איתה שוב.. אני יודע שזה נשמע פטתי אבל כבר שנה אני חיי עם עצב בלב, ובוכה בלב כבר הרבה זמן.. אני חייב למצוא לזה פתרון, ואולי יש לכם אותו :/ תודה רבה, שוב - אני ממש מקווה שתענו לי זה.
בבקשה עשו עליי רושם טוב וענו לשאלותיי, אפילו אם אין לכם תשובות.. תודה.. הקדמה קצרה על עצמי: היה לי משעמם כרגע, אז סיירתי לי בתפוז וראיתי את הפורום הזה.. התחלתי לקרוא והתעניינתי.. נכנסתי למאמר על טלקנזיס, ובעקבותיו אני שואל את השאלה הבאה, שתבוא אחרי המשך ההקדמה