2 שאלות.. אני חדש פה אנא הגיבו לי..

oBlack Hawko

New member
2 שאלות.. אני חדש פה אנא הגיבו לי..

בבקשה עשו עליי רושם טוב וענו לשאלותיי, אפילו אם אין לכם תשובות.. תודה.. הקדמה קצרה על עצמי: היה לי משעמם כרגע, אז סיירתי לי בתפוז וראיתי את הפורום הזה.. התחלתי לקרוא והתעניינתי.. נכנסתי למאמר על טלקנזיס, ובעקבותיו אני שואל את השאלה הבאה, שתבוא אחרי המשך ההקדמה :) כל הקטע הזה של כישוף והכל, לא חדש לי. כלומר, מאז שהייתי קטן התעניינתי בקסמים ותמיד רציתי להיות קוסם, ותמיד האמנתי בכשפים ובדברים כאלה, אך לא עשיתי כלום עם זאת. אפילו לאתרים לא נכנסתי. פשוט מצאתי מקום (הפורום הזה:) נחמד שאפשר ללמוד ולהבין את הנושא. להלן השאלות: 1. מישהו כאן, אי פעם, הצליח לעשות טלקנזיס? אם כן, יש לכם טיפים בשבילי? כי פעם ניסיתי לעשות את זה ולא הצלחתי, אבל לא ידעתי איך, ניסיתי לפי איך שראיתי בסרטים וכל מיני דברים כאלה. מי שהצליח שייתן לי טיפים בבקשה, זה ממש מסקרן אותי ואני רוצה לנסות :) 2. כבר כמעט שנה אני שבור לב מחברה שלי לשעבר שזרקה אותי, ואינני יודע מה היא מרגישה כלפיי כרגע, כי אנחנו לא בקשר בגלל סיבות שאינני יודע.. יש דרך, כישוף, לגרום לה לפקפק בהחלטתה לגבי ניתוק הקשר שלה איתי, ולגרום לה לחשוב על זה שוב ולהגיע להחלטה שהיא מתגעגעת אליי? לא ביקשתי כישוף שהיא תתאהב בי או משהו, אלא רק לדבר איתה שוב.. אני יודע שזה נשמע פטתי אבל כבר שנה אני חיי עם עצב בלב, ובוכה בלב כבר הרבה זמן.. אני חייב למצוא לזה פתרון, ואולי יש לכם אותו :/ תודה רבה, שוב - אני ממש מקווה שתענו לי זה.

jbu

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

1) תקרא את זה. 2)כן יש, קוראים לזה טלפון. דבר איתה או משהוא, מנסיוני הדל גיליתי שעד שאין סגירה אז פשוט ממש בלתי אפשרי לעזוב את הנושא. לדבי זה שאתה אוהב מאגיה, אנחנו שומעים את זה הרבה ומי שאומר את זה משקר, הם לא יכולים לאהוב משהוא שהם לא יודעים בכלל מהוא, כול מה שהם יודעים זה מסרטים ואני לא מבין איך כול כך הרבה אנשים מאמנים לזה. קודם תקרא את המאמרים והודעת המנהלת, אז אפשר לדבר. בעוד פעם ברוך הבא

oBlack Hawko

New member
תודה

1. הקישור שהבאת מביא לשירשור שקראתי כבר, על איך "יצאתם מהארון".. בטוח שזה מה שהתכוונת להביא? אם כן, מה הקשר לטלקנזיס? לא מצאתי שם משהו שקשור.. 2. אם אני מתקשר היא מנתקת לי על הפרצוף.. היא מהכיתה שלי עכשיו.. היא לא מסתכלת לכיוון שלי אפילו.. אין שום דבר שישנה את דעתה? :( ולא אמרתי שאני אוהב מאגיה, אמרתי שתמיד התעניינתי והאמנתי בדברים כאלה אך לא עשיתי כלום בנידון. לא חקרתי ולא למדתי כלום..

jbu

New member
../images/Emo93.gif כמובן שלא

היה בילבול......... 1)נסיון שני. 2) עזוב, זה נגמר לך תפוק ת'ראש עם חברים או לבד תוציא את זה מהמערכת ותגמור עם זה, אם היא הגיעה לרמה כזו אז לא צריך כישוף כדי להבין שהיא לא רוצה אותך, ואני בטוח שאם היא תחשוב על זה שוב היא לא תרצה, אם אתה רוצה לדעת למה אז אולי תשאל חברים\חברות משתפות או תשלח לה מכתב. כשאני אומר משהוא הכלליות כמו שכתבתי אז זה בעיקר בכלליות, סתם משהוא שהרגשתי צורך לומר, אל תקח אישית....

oBlack Hawko

New member
זה לא עזר ממש..

אתה יכול לתת לי טיפים? כמו לדוגמא, על מה צריך לחשוב כשעושים את זה.. זה קורה בעזרת היידים? כלומר, צריך להשתמש בידיים מרחוק, או שזה רק במחשבה?

jbu

New member
אתה מדבר על טלקניזיס?

תעשה מה שנוח לך, בטח שלא תצליח כבר, זה לוקח הרבה זמן וגם אז זה לא משהוא... זה הרבה עבודה, פשוט כך דברים קלים שאתה מרגיש נוח איתם, שאתה מכיר את התחושה שלהם, כמו למשל חוט חשמל, אחרי שכול השנים האלו אנחנו מכנסים ומוצאים אותו מהשקע אנחנו מכירים אותו, תעשה מדטציה לפני וגם במשך תקופה מסוימת, תתמיד, אם אחרי חצי שנה זהלא הולך לך אז יהיה כבר מה לדבר......

למעלה