2 סקיצות..תגובות
A Asaf Mendel New member 22/9/04 #4 הייתי אומר אפילו בכלל לא משהו כבוד שאתה מנסה בסיסי וזה אבל פה זה לא המקום ללמוד בוא לפורום בהיידפארק או שתיצור איתי קשר באייסי
הייתי אומר אפילו בכלל לא משהו כבוד שאתה מנסה בסיסי וזה אבל פה זה לא המקום ללמוד בוא לפורום בהיידפארק או שתיצור איתי קשר באייסי
P Poisonous Tear New member 22/9/04 #5 בואנה איזה רעים... אולי במקום לתקוף תיעצו לו מה כדאי לו לעשות כדי להשתפר?
F F R O S T New member 22/9/04 #6 אל תדאג דבר ראשון הם לא רעים הם מציאותיים ואני גם לא לוקח את זה קשה דבר שני גם ככה מייעצים לי אז אני לא מודאג. אבל זה תמיד נחמד שמגנים עלייך..
אל תדאג דבר ראשון הם לא רעים הם מציאותיים ואני גם לא לוקח את זה קשה דבר שני גם ככה מייעצים לי אז אני לא מודאג. אבל זה תמיד נחמד שמגנים עלייך..
M mcGooo New member 28/9/04 #8 לא משהו.. הכתב של האותיות לא ברור.. תשפר את הכתב.. ושמת באות הראשונה צל למעלה למה לא שמת גם באותיות האחרות..? תשפר את האותיות ותוסיף את הצלים למעלה כל באות הראשונה.. זה יהיה יותר יפה..
לא משהו.. הכתב של האותיות לא ברור.. תשפר את הכתב.. ושמת באות הראשונה צל למעלה למה לא שמת גם באותיות האחרות..? תשפר את האותיות ותוסיף את הצלים למעלה כל באות הראשונה.. זה יהיה יותר יפה..
F F R O S T New member 28/9/04 #10 אין צורך להוסיף תלת מימד זה תלת מימד שנמשך לנקודה מסויימת ומבחינה לוגית הוא קיים אבל מאחורי שאר האותיות לפי נקודת המשיכה
אין צורך להוסיף תלת מימד זה תלת מימד שנמשך לנקודה מסויימת ומבחינה לוגית הוא קיים אבל מאחורי שאר האותיות לפי נקודת המשיכה