2 טורים ששלחתי עם דוד שלי !!!

sardas1

New member
2 טורים ששלחתי עם דוד שלי !!!

ביום רביעי הלכתי לעשות 2 טפסים של ווינר אחד שלי ואחד של דוד שלי: הטור של דוד שלי: 1) גרמניה - סרביה - 1 - 1.45 (את זה בינתיים הוא תפס) 2) שוויץ - איטליה - 2 - 1.90 (גם את זה תפס) 3) מנצ'סטר יונייטד - צ'רלטון - 1 - 1.10 4) ליברפול - מנצ'סטר סיטי - 1 - 1.20 5) ריאל מדריד - מאיורקה - 1 - 1.20 השקעה של - 50 ש''ח יחס הזכייה - 4.36 סכום זכייה - 218 ש''ח הטור שאני עשיתי: 1) גרמניה - סרביה - 1 - 1.45 (את זה בינתיים תפסתי) 2) יונייטד - צ'רלטון - 1 - 1.10 3) אלאבס - סלטה ויגו - 2 - 2.10 השקעה של - 50 ש''ח יחס הזכיה - 3.35 סכום זכיה - 168 ש''ח כמה שאלות 1) לדעתכם האם כל המשחקים הם באנקרים ? אם לא איזה מהם ומדוע ? 2) איזה מ- 2 הטפסים לדעתכם יש יותר סיכוי לזכות (התערבתי עם דוד שלי ששלי בטוח זוכה). 3) לדעתכם הייתי צריך לשים את סלטה ויגו ? אשמח לתגובות !!!

לשני הטורי יש סיכויים טובים

מנצ'סטר זה באנקר האחרים הם לא באנקרים אבל יש להם סיכוי די טוב לקחת לדעתי. בהצלחה

IDANICO

New member
טורים מעולים

לדעתי הטור של דוד שלך 99 אחוז זוכה גם לשלך יש סיכויים גבוהים מאודד לזכות...למרות שסלטה זה לא בדיוק באנקר אבל אני מקווה שכן כי גם אני הימרתי עליהם בהצלחה לכם..:)

WINNER 2003

New member
אתה יכול לברך את דוד שלך(או שלא)

ואתה כנראה לא תזכה- חבל לסכן 50 שקל על המשחק של סלטה. דווקא מנצסטר זה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא באנקר!!!!!!!!

IDANICO

New member
ל-WINNER 2003

למה נראה לך שמנצסטר זה לא באנקר ??!!??!!

מנצ'סטר זה באנקר

24. מנצ'סטר יונייטד - צ'רלטון מנצ'סטר התרחקה 5 נקודות מארסנל במחזור האחרון וגם שיפרה את יחס השערים שלה וכרגע הוא יותר טוב משל ארסנל בשער אחד, אבל אם ארסנל ינצחו את המשחק החסר כבר לא יהיה למנצ'סטר את יתרון השערים אלא רק יתרון 2 נקודות, דבר שלא יספיק לה לאליפות לכן היא חייבת לנצח את שתי המשחקים האחרונים בכדי לקחת את האליפות, מנצ'טסר בכושר חלומי וצ'רלטון היא לא הקבוצה שתעצור אותה. צ'רלטון לא נלחמת על כלום היא לא יכולה לרדת ולא יכולה להגיע לאירופה , ובנוסף המשחק יהיה באול טרפורד. מנצ'סטר לא יכלה לבקש משחק קל מזה. 1

WINNER 2003

New member
קודם כל כי אני מקווה שהם יעשו תיקו

וארסנל יזכו. וקרה כבר שמנצסטר זכתה ליחס של 1.10 מול בולטון והפסידה 1-0. באנגליה קבוצות נלחמות למען קבוצות אחרות- ממש ספורטיב(חוץ מטוטנהאם). אולי זה כן באנקר אבל אני מתפלל שצרלטון תמצח-הלוואייייייייייי

למעלה