2 חורים בספר 6

מה הקשר מקומות רחוקים?

בדיוק כמו שהוא זימן את הגביע בהנפת שרביט, והגביע פשוט הופיע ביד שלו, בדיוק כמו שהוא עשה את זה כבר עשרות פעמים וזימן סזפות וכו' שישר הופיעו לידו, כך הוא יכול היה לזמן מטאטאים.

אנה92

New member
לא ניראה לי..

כנראה אי אפשר לזמן מטאטאים... עזבו! כמו שדמבי עשה זה הכי נכון אז זהו!

Mr Sinister

New member
למען האמת מדובר פה

על כישוף של יצירת חפצים, ולא על זימון חפצים[אציו] כמו שפרד וג'ורג' עשו בחמישי.

אני חושב שזה אותו כישוף

רק מורכב יותר, כלומר, אציו זה די בסיסי, ומה שדמבלדור עשה, זה בטח כישוף מתקדם יותר, כי הוא גם כישוף עילם, כלומר, לא מבטאים אותו בקול.

אי אפשר לדעת איזה קסם הגן על ההורקר

קודם לכן (כשרא"ב ניסה) אולי רא"ב עשה את זה יותר קשה כדי להקשות על אדון האופל.... א... אופס התכוונתי זה שאתם יודעים בשמו א לא! אתם יודעים לנקוב בשמו! לא רגע! חכו! אני לא אוכל מוות!! שחררו אותי!@!$#!~%!

אני בטוח שיש שם כישוף

שמונע מהם לעשות זאת, כי אם כבר, יותר קל להתעתק לשם. אני בטוח שהדרך היחידה להגיע לאי הקטן, זה רק באמצעות הסירה הקטנה.

כנראה היה כישוף מונע התעתקות,

אבל גם אם היה בפנים כישוף-חוסם-זימון-של-מטאטאים הם פשוט יכלו לצאת מהמערה, לזמן אותם, ולחזור. בבקשה תפסיקו לנסות לצדד כל הזמן ברולינג. נכון, היא סופרת מוכשרת, אבל היא לא אל, גם היא בן אדם, ובני אדם עושים טעויות.

אם ההית מקשיב ההית מבין

שבמערה בקלות יכול להיות קסם שרק הסירה יכולה להעביר אותם לאי, והמטאטאים לא יכולים להיכנס פנימה/לעוף כשהם בפנים..

נכון../images/Emo204.gif

זה הרי ברור שאין אפשרות אחרת.. זה יהיה כ"כ אידיוטי מצד רולינג לעשות כאלו חורים..

black robe

New member
דמבלדור לא טיפש../images/Emo63.gif

מן הסתם אם דמבלדור לא עשה זאת, זה מכיוון שהוא לא יכל ולא כי לא רצה. כנראה שהיו שם כל מיני קסמי הגנה שמנעו מזימון מטאטים/חפצים שונים/ווטאבר... ויכול להיות שהשיקוי מפעיל מנגנון כלשהו שבודק אם זהו בעל חיים ולא בנאדם, ואם הוא היה מוצא כי בעל חיים מנסה לשתות אותו, אז כנראה שהוא לא היה מסכים לכך. לדמבלדור (אני מקווה) אין נתיות אובדניות, אז אם הוא עשה את זה, אז כנראה שהוא היה חייב לעשות את זה.

כבר עניתי על 1

הוא יכל לצאת מהמערה, לזמן את המטאטא ולחזור. וכמו שכבר אמרתי כבר, רולינג היא לא אלהים, היא בן אדם, ובני אדם עושים טעויות; לא קיים ספר בעולם שאין בו טעויות.

black robe

New member
אולי היא עושה טעויות, אבל כאן../images/Emo63.gif

היא לא טעתה. ובקשר למטאטא: יכול להיות שאי אפשר להכניס חפצים כאלה לתוך המערה. אני מתכוונת ל"כלי תחבורה". יכול להיות שוולדמורט מנע זאת כדי שמי שיכנס למערה יאותגר קשות במשימה של חציית האגם עם הסירה, ולא ישר יגיע עם מטאטא/מטוס.... ויגיע לקצה השני בלי שיאותגר קודם במשימה אחרת. וכן, רולינג היא בהחלט אלילה |סגידה|

ToryMaster

New member
מה חורים בזה?

אולי אפשר להשתמש במטאטאים, אבל אפשר גם לא, זה לא עושה את זה חור, כי זה לא היה פיתרון קל יותר. ולמעשה, נראה שהקסם של השיקוי פועל כך שX צריך לשתות אותו, ואחר כך רק X יוכל לקחת את ההורקרוקס, אחרת אין שום הגיון מאחורי שום דבר.

סוף סוף

מישהו שיודע על מה הוא מדבר, או במיקרה הזה: מישהי שיודעת על מה היא מדברת, אבל לא משנה...

גם אי אפשר לברוא חיות

וחוצמזה, אני חושב שהם לא היו מצליחים לעוף עם מטאטאים שם כי בטוח יש משהו שחוסם את זה.... לגבי חייה.... מ... מאד ייתכן שרק אם קוסם שותה את זה, אז זה לא מתמלא מחדש...

נכון, ובקיצור

מדובר בוולדמורט, הוא לא אדיוט. אם הוא מעוניין להציב אתגר הוא יודע אך לעשות את זה, מבלי שהיו "חורים" בתוכניתו. כי הוא לא רק הקוסם הרשע הכי חזק שקיים בכל הזמנים, אלא גם הכי ערמומי.

למעלה