2 בעיות במנדרייק 9.1

Koala Kid

New member
2 בעיות במנדרייק 9.1

1. משום מה כשאני נכנס ל-mandrake control center העכבר נתקע. 2. מכיוון שהעכבר נתקע אין לי אפשרות להגדיר את הכרטיס קול )המערכת מזהה את הon board שלא פעיל) . איך אני יכול להגדיר את הסאונד בדרך אחרת?? תודה מראש ולילה טוב

yossin

New member
האם העכבר USB?

זה היה קורה גם לי. הייתי אז מגיע עם הטאב למקום המתאים ומקנפג את הטעב מחדש. בסוף קניתי עכבר PS בעשרים שקל ובאה מנוחה ליגע

Koala Kid

New member
העכבר

אכן usb שמחובר למחשב דרך מתאם ps. האם יש פתרון נורמלי לבעיה ?

yossin

New member
ניסיתי הרבה דברים עד שהחלטתי

שבעבור 20 שקל אני רוצה פתרון הגיוני. לפעמים המשחקים האילו כל פעם עם הטאב למקום בו משנים שוב את הגדרות החומרה פשוט לא שווים

eyalbd

New member
צא מX והרץ mousedrake

יש גם ממשק טקסטואלי. אתה גם יכול להריץ draksound בצורה דומה אייל

eyalbd

New member
על לא דבר

יש sndconfig (עכ"פ אצלי) אבל draksound היא "תכנית הבית" ש MCC מריץ. אייל

mavor

New member
יש למרות

שזה תוכנה ישנה שמתוחזקת על יד RH מנדריק ממליצים להשתמש בה רק במיקרים קצוניים כמו כרטיסי ISA ישנים מאוד (לדוגמה הSB ISA מקורי שיש אצל סבא שלי) נדב

beitar

New member
וואלה? זה מה שהם אומרים?

נשמע מאוד הגיוני.. אני זוכר עוד מימי המנדרייק שלי (7 /7.2 וכן 8.2 לתקופה מסויימת נדמה לי), שהכרטיס קול המגניב שלי (AWE64 על ISA) עושה המון בעיות עם המערכת של מנדרייק. היא כן מזהה אותו, היא לא מזהה אותו, צריך לשחק עם ההגדרות ידנית, ואז כשאני סופסוף מצליח להשתמש בו הוא אחרי האתחול שוב לא היה עובד לעיתים... בקיצור, sndconfig עבד נהדר, והיה אחד ההוכחות לכך (עבורי) שאשף מבוסס טקסט, יכול להיות פחות זוהר, אבל לעבוד טוב בהרבה.

למעלה