18Z-שוב התמתנות של GFS לקצה הטווח.
M michaelsagi New member 3/12/05 #4 ../images/Emo70.gifסטיית הטמפ' בגובה 850 מ"ב מהטמפ' הממוצעת (לתאריך המצוין).
כ כחול בגשם New member 3/12/05 #8 אתה לא רוצה לדעת זה אומר שבתאריך הזה יהיה בישראל חם ב12 מעלות מעל הממוצע
T termometer New member 3/12/05 #7 היפני והקנדי...מצאתם לכם.. נואשים לטיפות גשם,אני מבין,אבל ראבק...אל תשכחו על מה אתם מסתכלים!
מ משה שבה New member 3/12/05 #25 "termometer"- קודם כל לא אמרתי שאני צופה את זה בגלל שניהם. רציתי להראות שלמטבע יש שני צדדים. וגם כמה טיפות של גשם זאת נחמה במיוחד שמדובר לעוד כמה ימים.
"termometer"- קודם כל לא אמרתי שאני צופה את זה בגלל שניהם. רציתי להראות שלמטבע יש שני צדדים. וגם כמה טיפות של גשם זאת נחמה במיוחד שמדובר לעוד כמה ימים.
T termometer New member 3/12/05 #26 מסכים איתך,רק רציתי להודיע למי שלא יודע ששני המודלים האלה ידועים לשמצה בתחזיותיהם.
ת תוכון1 New member 3/12/05 #17 לגבי המפה הזאת ממה שאני לפחות שמתי לב שנה שעברה, אם הצפי שלה היה כל פעם מתגשים היינו מסיימים את השנה עם 200 מ"מ בירושלים.
לגבי המפה הזאת ממה שאני לפחות שמתי לב שנה שעברה, אם הצפי שלה היה כל פעם מתגשים היינו מסיימים את השנה עם 200 מ"מ בירושלים.