...

טשטושה

New member
...

זה מונח למולי – חרש מתבוננת חשה אט אט נוטפים ונאספים בי כל הדמיונות הציוריים – וההורמונים בי כֹה משטים... מתקרבת – מריחה... הממממממ ואז בפעולה משולבת וכֹה מופלאה – נפתחות השפתיים רכות וחושקות ממתינות רק לךָ מרגישה אותך חודר לחלל פי מביא איתך את הבשורה המתרגשת בבטני, יונקת אותך אל תוכי וחשה את המחול בלשוני... ואז גם הוא מגיע, והתאוּם בין שלושתנו מופלא וקסום הכל נגמר מהר – כמו לא היה פה כלום התנפלות על אוצר בלוּם סיימתי לאכול ארוחת צהריים – תודה למזלג ולסכין... היה טעים טעים טעיםםםםםם
טש

מייקי69

New member
אוףףףףף ../images/Emo13.gif

ואני כבר חשבתי על ההוא שהיה כאן לפני יומיים, והציע לכל דיכפינית את נשיקתו הצרפתית

טשטושה

New member
אלף סליחות -

מקוה שלא קילקלתי לך את התאבון לסעודה הבאה
ליל... טש

תבור.

New member
בלי מצמוצים

אם רק אפשר לבקש בלי רעש מצמוץ השפתים וגניחות ההנאה גם ככה אנחנו רעבים...

תבורקי - שיהא יומך עמוס קציר פזזזז

אתה נראה לי כמו אחד שאין לו בכלל זמן לאכול... ובכלל שיהיה לך ולכולם סופשבוע יפה...

טשטושה

New member
../images/Emo9.gif

בתאבון גם לך מבטת - סוף דבר - זה הכל ענין של זוית ראיה..... תודה לך, טש

דיאבלו

New member
תפסיקי עם זה תיכף ומייד

לא כי אני רעב אלה כי אני חרמן אששששש ואת סתם מדליקה אותי יום טוב וסופ´ש נפלא דידוש נ,ב : אני עוד שעה בערך מתעורר ומחזיר לך תשובה אחת אפיים

את אכלת צוהריים, אבל היו כאלה...

...אשר אכלו גלידה חמה עם כל מיני כאלה שאני לא יודע את שמם... וגם קצפת מסביב...הכל נמס ונהפך לעיסה אחת צבעונית... אבל מה זה משנה...בכיבה במילא אין עיניים... אח"כ חיפשתי פיתה, לנגב את הצלחת של הגלידה... אבל אורמור אמרה...למה לך נוסק´ה...פיתה, תשמור על דיאטה...תשתמש רק בלשון...
... אבל לי לא היה איכפת בכלל להתלכלך כי באתי עם בגד ים...ומשקפי צלילה ומגבת של במבה...וגם כפכפי גומי... אז חילזון פלט משהו על התחת שלי, אבל התעלמתי... אז בעיקר שואלת אמרה שהבגד ים שלה יותר יפה...אבל לי גם לא היה משנה...כל עוד היא לא אכלה מהצלחת שלי... הצללים עשו אהבה... החברה במועדון דברה בנייד, כי כניראה היה מבצע חינם...אז היא ניצלה את הרגע... אז יש כאלה שאוכלים ויש כאלה שאוכלים...

אורמור

New member
באופן כללי

אחרי שאנחנו מבלים בבית הקפה ההוא תמיד יש מלצר או שניים שחותכים ורידים, הפעם אחרי שהלכנו היתה התאבדות המונית, ההיא שניסתה להבין איזה מרק פטריות אתה מחפש בגלידה,עשתה את זה הפעם עם סכין גילוח חלוד, וההיא שהתלוננו בפניה שקר לנו (בערך 132 פעם) תלתה את עצמה בכניסה. ההיא שניסתה להבין את הקפה שלי, סתם קפצה לבריכת הצפרדעים, וההוא שראה את ה"אאוטפיט" של הנוסע עם המגבת חוף במבה, פשוט שם בכניסה שלט-"סגרנו, עברנו לגהה" רק החילזון שיהיה בריא הסביר להן באדיבות איך להכין לו את הקולה, וכמעט חזרה אליהן התקווה, אבל אין מה לדאוג בשבוע הבא נביא כבר מהבית את סכיני הגילוח החלודים, להקל על המלצרים. וטושה.. גמני התאכזבתי, היתי בטוחה שאת מסתערת על קרמבו. ובסוף כולה ארוחת צהריים סקסית?
אור

הבטחות יש לקיים במלואן...

...ואני עמדתי על שלי...כצת כאב...אבל לחץ הנוזלים האדומים בכל זאת נתן את החוזק הנידרש למנוע כריסה...

דיאבלו

New member
תשובה הולמת

מתכופף לעברה משרבב שפתיים במבט של טרף מוציא לשון אדומה מלקק את הכיפה האדומה שמעטרת את פסגת התאווה הרטט כתגובה לליקוק חוזר אל פי ונותן הרגשה של עוד בטני מפרפרת לה לנוכח הידיעה של הטעם השמימי עוזב לרגע את הפסגה האדומה והמכווצת כמעה, יורד במורד הגבעה ומלקק לכל אורכה גלים גלים של רטט חוזרים אלי בתאווה לא נשלטת, נותן נשיכה קטנטונת יאאאמיייייייייי אין כמו גלידה עם דובדבן!!!!!! דידוש

למעלה