164 אגד,רחובות -פ"ת

מצב
הנושא נעול.

1234aaa

New member
164 אגד,רחובות -פ"ת

164 אגד,רחובות -פ"ת
שלום תגידו הקו הנ"ל עוצר ליד בית חולים בילינסון? בשתי הכיוונים? (כלומר גם מפ"ת לרחובות?) יש שם תחנות של דן?

אייל xxx

New member
נכון הוא עוצר בשני הכיוונים 164

164 אגד,רחובות -פ"ת
שלום תגידו הקו הנ"ל עוצר ליד בית חולים בילינסון? בשתי הכיוונים? (כלומר גם מפ"ת לרחובות?) יש שם תחנות של דן?
נכון הוא עוצר בשני הכיוונים 164

1234aaa

New member
המסוף בתוך הבית חולים?

וכן, גם כל הקווים של דן שעוברים שם
עוצרים בביילינסון.
המסוף בתוך הבית חולים?
פשוט הייתי בסביבה,וראיתי רק כמה תחנות בודדות ולא היה שם 164 למרות שבאתר של אגד רשום שהוא עוצר שם. אז רציתי לשאול איפה בדיוק?

ארזS

New member
בחוץ. אין בבילינסון מסוף פנימי.

המסוף בתוך הבית חולים?
פשוט הייתי בסביבה,וראיתי רק כמה תחנות בודדות ולא היה שם 164 למרות שבאתר של אגד רשום שהוא עוצר שם. אז רציתי לשאול איפה בדיוק?
יש תחנה. בדוק. בטח לא שמת לב.

אורי404

New member
אין שלט, ככל הנראה.

יש תחנה. בדוק. בטח לא שמת לב.
אין שלט, ככל הנראה.
לפני שלושה שבועות רציתי לנסוע מבלינסון לכפר סבא בקו 561. הלכתי לתחנה ולא ראיתי שלט של קווי אגד של השרון, כמו 561, 551 ועוד. בעוד שלקווי הגליל (841, 823) היה שלט. במקרה ראיתי מכר שלי, שאמר לי שזו התחנה רק שאין שלט. האוטובוס אכן הגיע. כנראה זו הסיבה שלא ראית את קו 249 מופיע שם.

אייל xxx

New member
שאתה יורד לבית החולים זה האוטובוס

המסוף בתוך הבית חולים?
שאתה יורד לבית החולים זה האוטובוס
ממשך לפתח תקווה שאתה רוצה לחזור לרחובות אתה צריך לעבור את הגשר לצד שני ואחד התחנות צריך להיות קו 164 בחזרה לרחובות אני בטוח שתראה את התחנה נסיעה טובה לך!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה