...

angel haze

New member
...

עצוב כמה שההודעה הזאת דומה למיליון הודעות אחרות
אין לי אפילו דרך מיוחדת לנסח אותה. כי כבר כמה חודשים איבדתי את היכולת לחבר מילים למשפטים.
מצליחה להגיד רק שרע לי. *לא מתמודדת* עם הכאב. מפורקת לחלקים. הכי לבד ובודדה שאפשר. חולה במחלה הכי שחורה וחשוכה שקיימת בעיניי. מהסוג הכי רע. מכורה והורסת את עצמי. אין את מי להאשים...
אנשים כל כך פוחדים להגיד ולשמוע. תחסכו את הטלפון למשטרה אבל אני כל כך כל כך רוצה למות! באמת שאין לי בשביל מה. ואין תקווה. שנים של טיפולים. אני כישלון של עצמי ושל כל מי שניסה לעזור. אולי אני פשוט לא רוצה להחלים. אבל מה הסיבה לרצות להמשיך בסיוט הזה? אין לי מושג

כי אחרי הכי שחור שיש, הכי שחור משחור -

מישהו מדליק סיגריה.
את מכירה את הבדיחה?...
הרי יש את המשפט הקלישאתי שבסוף כל מנהרה של חושך יש אור?..
אז עשו עליה בדיחה צינית, שיש שם אור כי מישהו מדליק שם סיגריה.
אבל פתאום היום הבנתי שאולי זה האור האמיתי.
לא אור גדול, ענק, מדהים.
רק אור קטנטן, שבא ממשהו לא בריא, שעוד יצור סובל ועצבני ומדוכא ורוצה למות ורוצה לחיות כמוני - הדליק שם.
ואם אלך לכיוון, אז אולי...
אז אל תלכי.
המילים שלך כל כך מוכרות לי.
תמשיכי לכתוב כאן. ואני בטוחה שעוד מעט אנשים נוספים יכתבו לך. תחזיקי מעמד לבינתיים.

angel haze

New member
נחמד..

האמת שהאור בקצה שלי כרגע הוא קשר אנושי אפילו קלוש כמו בהתכתבות עם אדם זר בפורום.. אז קיבלתי מה שחיפשתי.. תודה לך על היחס והרגישות...
עדיין כואב מאוד אבל הגרון פחות חנוק. גם כי הקלתי על עצמי בעוד "סיגריה" :\

הנה באה עוד סיגריה:)

שמחה שהוקל לך טיפה.
ואולי זה קשר קלוש, אבל משמעותי.
כי בלי להכיר אותי את מספרת לי את הסודות הכי גדולים שלך.
זה לא ה"בסדר בסדר" שמתרחש לרוב בחוץ.
מה שלומך?... רוצה לספר יותר?... תישארי בפורום... אל תישאבי חזרה אל הבדידות.... יש פה עוד מעשנות/נים:)

sweet virginia

New member
היי יקרה

כן. זה נשמע מאוד מאוד דומה למה שכבר כתבו ואמרו כאן לפני ולפניך ובטח גם יכתבו עוד בעתיד.
אבל לפחות כתבת.. לפחות הורדת מעליך חלקיק כלשהו, קטן ולא מורגש, אבל הוא ירד. לפעמים עצם הכתיבה משחרר קצת ולזמן קצר, אבל זה גם משהו...
&nbsp
לא יודעת מה לומר לך ואיך לנחם. אין לי מילים חכמות או עצות טובות כי אני נמצאת באותו מקום. אבל לפחות את איתנו כאן.. ככה שאת לא לבד.
&nbsp

שלום

לא כדאי למות וכמעט תמיד יש תקווה. האמיני בכוחותייך כאדם ופעלי במרץ לשיפור מצבך. מצאי דרכים חדשות ומועילות. לשיפור מצב הרוח אולי תעשי יותר דברים שגורמים לך הנאה ושמחה.
&nbsp

סהר-תמיכה

Active member
מנהל

יש פה מקום לכל המילים, ולכל חצאי המשפטים ולכל השתיקות..
גם כשהם חריפים, גם כשהם מביעים את הכאב הכי נורא שיש...
את לא לבד יקרה, גם מרחוק.. רוצים להיות פה איתך, להקשיב לכל מה שהלב צריך לפרוק מעליו.. להוסיף עוד אור קטן.. גם כשזה מרגיש חסר סיכוי.. כמה שאפשר, כמה שתצטרכי..

למעלה