123 נסיון ? ! סודות? סודות שבלב?! את כאן?
ס סודות שבלב New member 27/2/12 #2 שאלוהים יעזור לי מאיזה מקום צצת?? חשבתי שכבר פתחת פוסט מעניין בנושא אהבה וחיזור.
ל לוZיפר New member 27/2/12 #3 חחח... אהבת אמת וחיזור גורלי! מה שלומך? את יודעת שעכשיו יש לי את כל הלגיטימציה לחזור לכתוב... סוג של פרפר שקצצו לו קצת כנפיים. אבל צבעוני מתמיד!!!
חחח... אהבת אמת וחיזור גורלי! מה שלומך? את יודעת שעכשיו יש לי את כל הלגיטימציה לחזור לכתוב... סוג של פרפר שקצצו לו קצת כנפיים. אבל צבעוני מתמיד!!!
ס סודות שבלב New member 27/2/12 #4 אז אתה בוגד בגלוי או מסתתר מאחורי הכנפיים? אם חזרת לבגידות אז אולי תארגן לפורום איזה מפגש במקום טוב.
ל לוZיפר New member 27/2/12 #5 טרם יצא לי לבגוד, אבל לאחרונה אני חושב יותר ויותר, היום יום השגרה וכו' הרי כל הזמן בנסיעות ויש את האפשרות אך טרם מומשה. מפגש אמרת? קדימה הפועל! מתי?!
טרם יצא לי לבגוד, אבל לאחרונה אני חושב יותר ויותר, היום יום השגרה וכו' הרי כל הזמן בנסיעות ויש את האפשרות אך טרם מומשה. מפגש אמרת? קדימה הפועל! מתי?!
ס סודות שבלב New member 27/2/12 #6 קדימה לעבודה חבל לבזבז עוד יום בלי בגידות, אגב , עכשיו אני יותר קרובה אלייך.. תבדוק מתי אתה יכול לארח אותנו ונקבע מפגש
קדימה לעבודה חבל לבזבז עוד יום בלי בגידות, אגב , עכשיו אני יותר קרובה אלייך.. תבדוק מתי אתה יכול לארח אותנו ונקבע מפגש