קו לוד - ראש העין12:15 4/9/03 רכבת ראשונה לאט לאט
מלוד לראש העין בקו המשופץ. רכבת משא עם כ - 30 קרונות, את הקטר לא ראיתי, ההיתי מאחורי הבית ולא הספקתי לראותו. רן
חן יקירי אני גר על המסילה ויודעקו לוד - ראש העין
אני חושש שזו לא היתה הרכבת הראשונה בקו, מפני שהקו נפתח מחדש לתנועה כבר לפני זמן רב - ראה כתבה בעניין באתר 'חדשות הרכבת' - ומאז הופעלו כל רכבות המשא בין הדרום לצפון דרך קו זה, ואפילו כמה רכבות נוסעים ריקות (מערכים ריקים).
חן יקירי אני גר על המסילה ויודע
להבדיל בין רכבת לצעצועים וכן קראתי את המאמר שלך מלפני חודש על כך שהקו פעיל. אבל אני גם שומע וגם חוצה את המסילה לפחות 10 פעמים בשבוע. ועד היום לא עברה בו רכבת פעילה. ובתמונה מלפני חודש וחצי עדין מסדרים חצץ
צלמתי = בתחנה פ"ת כי הרכבותסליחה!!! אבל אני צלמתי ביום שני![]()
הזה רכבת משא עם הקטר G12-126 שבועים לפני שצלמתי ראיתי רכבת משא עם 30 קרונות ואני שומע בלילה בחצות רכבות משא בערך חודש כבר אז חן צודק!!!!!!!!!!!!
צלמתי = בתחנה פ"ת כי הרכבות
משא עוברת לכוון לוד רוש עין
למה ראשונה??+שאלה קטנה!!?12:15 4/9/03 רכבת ראשונה לאט לאט
מלוד לראש העין בקו המשופץ. רכבת משא עם כ - 30 קרונות, את הקטר לא ראיתי, ההיתי מאחורי הבית ולא הספקתי לראותו. רן
;-אז יופי הורדתם לי את הבטחון העצמילמה ראשונה??+שאלה קטנה!!?
בנסיעה מתל אביב לכפר סבא ראיתי פעמיים כבר רכבת משא עומדת לפני הסתעפות המסילה (תא-ראש העין,לוד ראש העין,ראש העין כפר סבא) ומחכה שרכבת הנוסעים שנסעתי בא תפנה את המסילה(ככל הנראה) והשאלה שלי היא : רכבות משא בקו תל אביב ראש העין האם זה לא משפיע על תדירות רכבות הנוסעים ועוד שבקו פועלת מסילה אחת בלבד כמה רכבות משא בערך עוברות בקו זה ביום והאם רכבות משא נוסעות גם באמצע הלילה כדי לאפשר תדירות רכבות נוסעים סדירה????!!!???
ללא שום כוונות רעות;-אז יופי הורדתם לי את הבטחון העצמי
ל "0". אז נסעתי ב 16:00 לבדוק עוד פעם את המסילה, ואין לי כל ספק שלעומת אתמול שהיתה חלודה וערגה לגלגלים שישקשקו עליה. ואילו היום הפלא ופלא ניצוץ של אושר מרוח לאורך הפסים, ניצוץ שנראה מרחוק ולא משאיר מקום לספק. ושוב פיספסתי צילום טוב של לפני ואחרי
רשר-שים לב אינגל'ה:;-אז יופי הורדתם לי את הבטחון העצמי
ל "0". אז נסעתי ב 16:00 לבדוק עוד פעם את המסילה, ואין לי כל ספק שלעומת אתמול שהיתה חלודה וערגה לגלגלים שישקשקו עליה. ואילו היום הפלא ופלא ניצוץ של אושר מרוח לאורך הפסים, ניצוץ שנראה מרחוק ולא משאיר מקום לספק. ושוב פיספסתי צילום טוב של לפני ואחרי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.