[][][][][][][][][][][][][][][][][]

ל א ק י

New member

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

ל א ק י

New member

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

אה!

עכשיו הבנתי מה כוונתך באומרך "[][][][][][][][][][]", כי זה בהתחלה סתר את עניין ה"[][][][][] [][][][][] [][]"...

אני אנסה לאלתר על הרגע...

יום אחד, בארץ רחוקה ולפני המון שנים טובות, עוד לפני הפיגועים, כשהיה שקט ושלווה בממלכת ציון, נהגו בני הטיפש-עשרה להסתובב להנאתם ברחובות. יום אחד, כאשר לילי, צעירה יפה בת כ-16, בקרה אצל חברתה, צילי, צעירה מכוערת בת כ-15, גלתה היא דבר מה מעניין: [] [] [] [] []. ספרה זאת לכל חבריה ומאז יש לה רק אושר יושר עושר וכושר בחייה... הסוף.

אני להתחיל!

בציור הזה (שאגב אני ציירתי) נראית אישה צעירה שכל חייה לפניה? לאן מועדות פניה? לכיוון מה היא מסתכלת? על זאת אקטרס תפרט בתמונה הבאה..

טדי הדובון השבדי

טדי הדובון השבדי היה יצור די נחמד. כל לילה, לפני השינה, נהג להסתובב ברחבי שבדיה, ממלכתו האהובה, וחיבק את כל הילדים שלא היה להם הורים שיקריאו להם סיפור לילה טוב לפני השינה. יום אחד פגש את טדיה. טדיה היתה הדובונית השבדית הכי כוסית שאי פעם נראתה עליי אדמות! מיד נדלק עליה וחיזר אחריה יומם ולילה, עד אשר שכח לחלוטין מהילדים היתומים המסכנים! החליטו הילדים למתוח אותו במתיחה! הלכו אל טדיה ורצחוה! מסקנה: שירלי כותבת סיפורים מפגרים בשעות הקטנות של הלילה...

ל א ק י

New member
שאלה..................:

אני עדין הכי קטנה בפורום הזה

למעלה