1 2 3 נסיון

מצב
הנושא נעול.

omer landau

New member
תמונות יפות ../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif

קצת תמונות
על הרציף בתחנת פ"ת-סגולה. מבט מזרחה
תמונות יפות

ופעם אחת בקו לכפר סבא במשולש של ראש העין שם לכיוון כפר סבא הוא נסע ממש מהר ואני עפתי על החלון הם באמת צריכים להאט יותר בסיבובים למרות שלפעמים זה מעלה קצת את ההנאה
חח אבל לא להגזים במהירות

מה זה, חָרַקֶה ברכבת../images/Emo35.gif

תמונות יפות

ופעם אחת בקו לכפר סבא במשולש של ראש העין שם לכיוון כפר סבא הוא נסע ממש מהר ואני עפתי על החלון הם באמת צריכים להאט יותר בסיבובים למרות שלפעמים זה מעלה קצת את ההנאה
חח אבל לא להגזים במהירות
מה זה, חָרַקֶה ברכבת

בזה עוד לא נתקלתי

A r i e T

New member
בתחנת ../images/Emo82.gif../images/Emo42.gif

בתחנת

לפני שהרכבת יצאה חזרה מבית שמש צילמתי בתוך הקרון. מה שרואים כאן זה את אחד מהפאנלים שהתנתק ונפל. אם זה היה בתוך קרון יוגוסלבי הייתי מבין. אבל זה ציוד שמופעל קצת יותר מעשור (מערך מס' 3, אני חושב).

מווסת רבד 8

אחת המכונות המוזרות ביותר שראיתי
מכונה מס' 8
מווסת רבד 8
המכונה שראית היא מווסת רבד מספר 8 של רכבת ישראל, מתוצרת חברת Kershaw, ארה"ב. מווסתי רבד אחראים לפיזור אחיד ומסודר של הרבד (חצץ המסילה) שנשפך על-ידי קרונות מתאימים על המסילה החדשה/המחודשת. הם מצוידים ב-'כנפיים' בקצה אחד ובצדדים בשביל ליצור את הפרופיל המתאים של הרבד, ובמעין 'מטאטא' מסתובב בקצה השני לצורך הסרת אבנים בודדו מהאדנים ומהפסים (הללו לא אמורים להיות מכוסים ברבד). למי שזה מעניין אותו - מספר 8 הוא מדגם 46-2-4 ויוצר (כנראה) בשנת 1991. ברכבת ישראל פעילים היום גם מווסתים 7 ו-9, גם הם מאותה תוצרת, ולמעשה מרבית המווסתים בארץ (או כולם) היו מתוצרת Kershaw.

A r i e T

New member
../images/Emo51.gif

מווסת רבד 8
המכונה שראית היא מווסת רבד מספר 8 של רכבת ישראל, מתוצרת חברת Kershaw, ארה"ב. מווסתי רבד אחראים לפיזור אחיד ומסודר של הרבד (חצץ המסילה) שנשפך על-ידי קרונות מתאימים על המסילה החדשה/המחודשת. הם מצוידים ב-'כנפיים' בקצה אחד ובצדדים בשביל ליצור את הפרופיל המתאים של הרבד, ובמעין 'מטאטא' מסתובב בקצה השני לצורך הסרת אבנים בודדו מהאדנים ומהפסים (הללו לא אמורים להיות מכוסים ברבד). למי שזה מעניין אותו - מספר 8 הוא מדגם 46-2-4 ויוצר (כנראה) בשנת 1991. ברכבת ישראל פעילים היום גם מווסתים 7 ו-9, גם הם מאותה תוצרת, ולמעשה מרבית המווסתים בארץ (או כולם) היו מתוצרת Kershaw.

A r i e T

New member
אחרון ודי

אחרון ודי
המפגש בתחנת נען. 6 דקות עיכוב. מילה לסיום:אם הנהגים בקו לבית שמש לא ילמדו לקחת סיבובים במסילה זה עוד יגמר רע. היה סיבוב אחד שהייתי צריך ממש להחזיק בשולחן
. ועוד דבר: 2 גרוטאות של "דן" ראיתי מהרכבת. אחת נמצאת קצת לפני לוד, במקום שבו היתה ההתפצלות של המסילה לצריפין. השניה נמצאת במושב\קיבוץ ישעי, קצת לפני בית שמש.

asaf2000

New member
יופי של תמונה

אחרון ודי
המפגש בתחנת נען. 6 דקות עיכוב. מילה לסיום:אם הנהגים בקו לבית שמש לא ילמדו לקחת סיבובים במסילה זה עוד יגמר רע. היה סיבוב אחד שהייתי צריך ממש להחזיק בשולחן
. ועוד דבר: 2 גרוטאות של "דן" ראיתי מהרכבת. אחת נמצאת קצת לפני לוד, במקום שבו היתה ההתפצלות של המסילה לצריפין. השניה נמצאת במושב\קיבוץ ישעי, קצת לפני בית שמש.
יופי של תמונה

mishmish

New member
איפה בדיוק

אחרון ודי
איפה בדיוק
אתה יכול להיות יותר ספיציפי לגבי האוטובוס שנמצא לי לוד? איפה נמצאת ההתפצלות לצריפין-אני זוכר שפעם שהייתי נוסע ללוד הייתי רואה אותה אבל משום מה לפני כמה שנים היא נעלמה כלא היתה... אולי השיחים כיסו אותה? ואי אפשר לראות אותה... כל כך חבל שפירקו את המסילה לצריפין :( תחשבו כמה חיילים (כמוני) היא יכלה לשמש??? פשוט ביזיון הקו היה קיים,היה צריך רק להשקיע בשדרוג ובבניית תחנת רכבת נורמלית בצריפין שאליה היה מגיע קו 6 (למי שלא מכיר את צריפין זהו קו סיבובי שעובר דרך הרבה בה"דים בצריפין). עוד דבר אחד:יש גרוטאה של דן בסינמה סיטי-איפה שהחניון מספר 2603 משהו כזה, אם יש לי זכרון ממש טוב כי לא רשמתי את המספר וראיתי אותה ביום שישי האחרון.

מצב
הנושא נעול.
למעלה