06.06.60

06.06.60../images/Emo70.gif

טוב אז אם לא שמעתם... כולם אומרים שב-06.06.06 זה סוף העולם! שהיום ב:00:00 [12 בלילה] זה יהיה סוף העולם! וחלק אומרים שמחר קט הסטן מגיע... אז אני רוצה להרגיע את כולם! זה סתם כזה יום מיוחד שכל הזוגות מתחתנים בו... זה יום שמח לא עצוב! אז שיהיה לכולם יום מעולה! ואל תפחדו... גם אני פחדתי כמו לא ידועת מה בהתחלה אבל עכשיו נרגעתי לחלוטיןןןן... אוהבת בלי סוףףףף, לינוי

הגירסה שלי: (אם אתם אנטי דת לאמומלץ אין מצב שזה התאריך של השטן. שטן הוא מלאך של הקב"ה. הקב"ה= יהדות= יהודים אז אין כזה דבר לוח נוצרי מבחינתנו. כי זה לא הלוח שהוא קבע.(בערך הוא קבע) וזה גם לוח מאוד לא מדויק ככה שאין יום של השטן. היום של השטן (אני חושבת) זה היום בו כל אחד מת... אז תוציאו לכם מהראש שטויות כאלה. זה רק יום שבו להתחתן עולה כפול כי זה תאריך יפה במזכרת ובהזמנה../images/Emo13.gif [ולאחותי יש בת מצווווההההה]

0o0o loren o0o0

New member
חח יד לי ערב שורשים..../images/Emo39.gifוזה מחרר

ובאמת..אם כל הזוגות מתחתנים ביום הזה, אז זה לא כזה נוראא.....
ולינוי- התגעגעתיייייייייייייייייייי.....

לורנוש....../images/Emo24.gif

גם אני נורא נורא נורא מתגעגעת... אני לא מצליחה להתחבר לאייס
שאני יצליח בעזרת השם אז נדבררר

נצל"ש אמאאא כנסוווו!!

זה לא מצחיק אני אף פעם לא האמנתי בהודעות שרשרת ובהודעת שרשרת הזאת: http://planet.nana.co.il/sugar_girl/ כתוב שבדיוק אחרי שתסיימו לעשות הכל הטלפון יצלצל! והטלפון צילצלללללל!!! איזה פחד!!! ושתבינו אף פעם לא האמנתי בשטויות האלה!!!

לאו14

New member
דעתי..../images/Emo141.gif

אני חושבת שמחר באמת התאריך שהשטן יגיע.. אנ'לא יודעת אם זה יהיה סוף העולם או לא.. אני רק אומרת את זה כל היום לאמא שלי.. כדאי שנעשה כל מיני דברים "אחרונים" אבל היא לא שמה עלי

6/6 זה יום הולדת שלי...

ות'אמת, אני מתחילה להתעצבן מהודעות סוף העולם הללו... אבל אם אתם רוצים להאמין שהתאריך הזה הוא גרוע, אז תאמינו...

למעלה