כל הכבודאבל שתדעו לכם שהתחילו כמה סדרות חדשות ועונות חדשות של סדרות שאני רואה ואני לא התחלתי אותם על מנת לעמוד בדרישות של POI
היא האמת ברשימת צפיה שלי אבל בחודש האחרון איכשהו לא התחשק לי לראות כלום חוץ מפרינג' אז לא התקדמתי עם שום סדרה אחרת. אני אוטוטו מסיימת את הצפיה החוזרת שלי ואז כנראה אנסה את הסדרה החדשות שמחכות לי.אגב, אחת מהן היא הסדרה Maximum Pleasure Guaranteed שמעניין אותי אם את ראית דילן כי היא באפל
וואו תראו כמה התקדמתיפרק 1X17
אני רוצה עוד מריס ופינץ' מטפלים בתינוקת!
נכון.וזה לא שהסדרה במיוחד משהו, אבל זה כיף להכנס למצב בינג' כשאני יודע שיש לי עוד הרבה.
נכון!ותכלס למי כל כך אכפת שהמאפיונר הזקן ימות?
אז תכתבי כי עכשיו גם אני סקרנית.ובא לי שתגיע לתחילת עונה 2 כי יש שם קטע שאני סקרנית אם אתם תחשבו כמוני (סתם משהו צדדי קטן שעלה לי בראש, לא כתבתי על זה).
אוקיי (ניק ועדיאז תכתבי כי עכשיו גם אני סקרנית.
אנחנו שוב הולכים לריב על משהו?ובא לי שתגיע לתחילת עונה 2 כי יש שם קטע שאני סקרנית אם אתם תחשבו כמוני (סתם משהו צדדי קטן שעלה לי בראש, לא כתבתי על זה).
מסכימה. (לא שהוא מכוער במיוחד לדעתי או משהו, אבל גם לא מספיק מושך).אני מרגישה שאם פינץ' היה חתיך הוא וריס יכלו להיות פוטנציאל שיפ. אבל לא עם הפרצוף הזה![]()
לאאנחנו שוב הולכים לריב על משהו?![]()
אני מרגישה שאם פינץ' היה חתיך הוא וריס יכלו להיות פוטנציאל שיפ. אבל לא עם הפרצוף הזה![]()
גם ריס לא מספיק מושך לדעתי.מסכימה. (לא שהוא מכוער במיוחד לדעתי או משהו, אבל גם לא מספיק מושך).
אני די קרוב כברובא לי שתגיע לתחילת עונה 2 כי יש שם קטע שאני סקרנית אם אתם תחשבו כמוני (סתם משהו צדדי קטן שעלה לי בראש, לא כתבתי על זה).
אנחנו שוב הולכים לריב על משהו?![]()
גם אני תהיתי אם יהיה כאן משהו בסגנון הולץלאזה סתם משהו קטן וטיפשי! אני פשוט מסוקרנת אם זה גם יעלה לכם בראש.
אני לא התחלתי אותה כי אני בכוונה לא מתחיל סדרות שלא מרגישות לי חובה בשביל לנסות להשיג את לונה כאן.היא האמת ברשימת צפיה שלי אבל בחודש האחרון איכשהו לא התחשק לי לראות כלום חוץ מפרינג' אז לא התקדמתי עם שום סדרה אחרת. אני אוטוטו מסיימת את הצפיה החוזרת שלי ואז כנראה אנסה את הסדרה החדשות שמחכות לי.
אתה התחלת אותה כבר? ואם כן, מה דעתך עליה בינתיים?
מסכימה שהוא קצת צנון שהופך אותו לפחות סקסי ממה שהוא יכול להיות כי אובייקטיבית הוא אדם יפה מאד.גם ריס לא מספיק מושך לדעתי.
הטראומהגם אני תהיתי אם יהיה כאן משהו בסגנון הולץ![]()
גם אני תהיתי אם יהיה כאן משהו בסגנון הולץ![]()
הלו, הטראומה היא שלי! (כמעט כולכם הייתם נגדי!)הטראומה![]()
הוא חתיך מאוד אבל גם אני מסכימה שצריך לתת לו קצת יותר... משהו.מסכימה שהוא קצת צנון שהופך אותו לפחות סקסי ממה שהוא יכול להיות כי אובייקטיבית הוא אדם יפה מאד.
דינג דינג דינגפרק 1X09 רק התחלתי (ספוילר קאסט בלבד) הקטור סאלאמנקה!איפה הפעמון שלך??
הלו, הטראומה היא שלי! (כמעט כולכם הייתם נגדי!)
לא יפה.אוי קרטר, למה בגדת ככה בריס שהציל את החיים שלך. לא היה ברור שהבחורים האלו מהCIA הם פול אוף שיט?
נכון? מוזראני גם לא ממש מבין מה הקטע שהיא רודפת אחרי ריס עם אקדח שלוף גם אחרי שירו בו, אבל אז מחליטה לוותר לו כשהיא רואה את פינץ' - שאותו היא פגשה בעבר כשהוא התחזה למישהו אחר. כלומר אני מקבל שהיא הבינה עכשיו שהבחורים מהCIA הם אולי רעים ושהיא רוצה להציל את ריס מהם, אבל זה היה נראה כאילו זה שהיא ראתה את פינץ' גרם לה לשנות את דעתה.
אוי היו לי תקוות לגביה ואז היא הייתה מעצבנת ממש*אגב אני אולי קצת בעיקוב במחשבה, אבל רק בתחילת הפרק הזה קלטתי שקרטר היא הבלשית לוקלי מאנג'ל.
חוץ מזה עלילה לא מיוחדת במיוחד על אנשים שחשבו שלא יהיו השלכות אם הם יקחו כסף שלא שלהם.
קיוויתי שריס יקבל באמת תספורת שתשנה את המראה שלו. לא שהוא נראה רע, אבל אני חושב שזה היה מצחיק אם המראה הקבוע שלו היה משתנה בגלל שהוא חוקר ספרית.
חחחחחחח וואי כןבאטיסטה! אוקיי אני מתחילה לחשוד שהם עושים שם רפרנסים מכוונים, כשהוא מספר שהוא גר לפני זה במיאמי.
אם כבר הוא יותר הזכיר את הדמות שלו באוז של בוס מאפיה מזדקן בכלא.כשהיה הפרק עם השחקן של הקטור סלמאנקה אז לאחת הדמויות הראשיות בפרק קראו הקטור שחשבתי שזה מקרי כי מן הסתם זה אחד השמות ההיספניים הנפוצים ביותר. אבל "באטיסטה" מספר על עברו במיאמי זה כבר מרגיש לי מכוון מאוד, וזה גורם לי לחשוב שגם לפני כן זה היה בכוונה.
כככןןןן אני גם חשבתיאבל מה שהיה לי במיוחד מצחיק בפרק זה שזה הרגיש קצת כמו פרק קרוסאובר עם "רק רציחות בבניין". (עדיתבין אותי בטח)
נכוןלגבי הפרק - היה לי ברור מאוד משלב מוקדם שהסופר (איש אחזקה?) בעצם מנסה להגן על הבחורה ההיא ומי שהם חושבים שהואהחבר שלה הוא בעצם הסטוקר.
הנחתי שזה הוא. בטח אמרו את השם שלו בפרק קודם.אה, ועוד משהו - בסוף הפרק רואים שהמכונה איתרה סכנה בדמות אדם בשם ניית'ן אינגרם - שם שלא אמר לי כלום אבל בדקתי בIMDB וזה השם של השותף של פינץ'.
אה אוקיי, תודה על ההסבר אבל לא צפיתי בזה בכלל אז לא אומר לי כלום. אבל אני חושבת שזה מגניב שאפשר למצוא את כל הרפרנסים האלה שאני בטוחה שרובם די מכוונים.אוקיי (ניק ועדילא לקרוא עד שאני אגיד לכם שאפשר כי אני לא רוצה לכתוב בדיוק לאיזה פרק זה מתייחס).
טוב אני לא זוכרת עד כמה בדיוק את ראית מאנג'ל אז אני לא בטוחה שזה ידבר אלייך וגם אני לא אאשים אותך אם תחשבי שאני מגזימה, אבל זה קשור לאיימי אקר הלא היא "רוט" שחטפה את פינץ' ואנחנו מכירים אותה מהדמות שלה פרד באנג'ל, שאחד הדברים הראשונים שקורים איתה כשאנחנו נחשפים אליה זה שהיא כותבת מלא נוסחאות על הקירות בשביל לנסות לפענח משהו.
אז ב-POI אחרי שהיא חטפה את פינץ' וריס צריך למצוא אותם אז הוא פתאום כותב מלא דברים על הקיר בניסיונות שלו לפענח את הקוד של המכונה או לגלות איפה פינץ' או לא זוכרת מה, וזה לא משהו שראינו אותו או אפילו את הארולד לדעתי עושים עד עכשיו, אז זה הרגיש לי שוב מאוד כמו רפרנס ספציפי לדמות שלה באנג'ל.
צפה בקובץ המצורף 146910
חחח מה עשו לך?הלו, הטראומה היא שלי! (כמעט כולכם הייתם נגדי!)
אז בינתיים כן התחלתי (אתמול) זה ממש לא מה שציפיתי שזה יהיה. הרעיון של זה לפחות די חדשני אם כי מתובל גם קצת ברעיונות פחות חדשניים כדי שבכל זאת יהיה משהו מוכר להתחבר אליו. אבל בגדול הרעיון של הסדרה מענין ומשהו שעוד לא ראיתי לפני אז היה לי די נחמד.אני לא התחלתי אותה כי אני בכוונה לא מתחיל סדרות שלא מרגישות לי חובה בשביל לנסות להשיג את לונה כאן.
אממ אני לא בטוחה איזו צפיה זו. זה מרגיש כאילו ראיתי כבר יותר מארבע פעמים. מה שכן, לא נראה לי שעבר מספיק זמן מאז הפעם האחרונה שראיתי כי אני זוכרת כמעט את כל העלילות מההתחלה עד הסוף. עדין כיף לי מאוד לצפות (מן הסתם) אבל חשבתי שיהיה לי קצת כמו הצפיה החוזרת בנקמה שם הספקתי להדחיק את רוב העלילות הצדדיות ככה שהיה לי מאוד מותח בצפיה חוזרת.את בנתיים ראית או שאת עדיין עם פרינג' (מה זה כבר, צפיה רביעית?)
פרק 2X16
אוי הנה השחקנית שאני מכירה רק מהמשפט "הנה הבעל של שרה שאהי" כל פעם שדילן ראתה את קווין בשיימלס.
ואני באמת לא יודעת איך להסביר את זה בדיוק, אבל עלה בדעתי שזאת היא לפני שראיתי את השם שלה בקרדיטים ובלי שאני מכירה אותה משום דבר אחר בכלל.
(אגב היא ממש מזכירה לי את המפקדת שלי מהצבא.)
בכל אופן זה היה מעניין ושונה לראות את הסוכנים שמקבלים את המספרים של הטרוריסטים שהמכונה מוציאה.
וגם את העימות של 2 הפסיכופאטיות שו ורוט (למרות ששו לא עושה כזה רושם של פסיכופאטית אמיתית למרות כל מה שהיא אומרת על עצמה, וזה בולט במיוחד מול רוט, שהיא פסיכו' במלוא המובן).
וחזר האסייתי המצחיק בסוף הפרק. הוא צריך להשתתף יותר. די מתבקש ששו תצטרף לפינץ' וריס אז מעניין אם זה יקרה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.