🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️ Person of Interest 🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עניינים מתחממים.
זואי חוזרת
ויש אנטיגוניסטית חדשה ומסקרנת בתחום ההאקינג
יותר מעניין מהמאפיונר אליאס (אם כי צריך גם לחזור אליו מתישהו)
מה שכן העלילה עם קרטר קצת משעממת יותר ובהחלט חוזרת על עצמה כשהיא פשוט עוזרת לריס ופינץ'

אם אני כבר כותב - בפרק הקודם פינץ' נפגש עם הבן של השותף המת שלו.
היה נחמד לראות את פינץ' קצת אנושי.
מה שהרגיש לא הגיוני זה שריס שולח את פאסקו לעקוב אחרי פינץ'.
ראינו בעבר שפינץ' שם לב כשעוקבים אחריו. אבל במקרה הזה ראינו את פאסקו עוקב אחריו במרחק מגוחך של איזה 3 מטרים. וזה מישהו שהוא מכיר.
חוץ מזה שהגיוני שפינץ' עוקב כל הזמן במידה מסויימת אחרי פאסקו אז עוד יותר הוא יוכל לשים לב אם הוא עוקב אחריו.

LeAnnDylan

Well-known member
אבל שתדעו לכם שהתחילו כמה סדרות חדשות ועונות חדשות של סדרות שאני רואה ואני לא התחלתי אותם על מנת לעמוד בדרישות של POI
כל הכבוד👏
אגב, אחת מהן היא הסדרה Maximum Pleasure Guaranteed שמעניין אותי אם את ראית דילן כי היא באפל
היא האמת ברשימת צפיה שלי אבל בחודש האחרון איכשהו לא התחשק לי לראות כלום חוץ מפרינג' אז לא התקדמתי עם שום סדרה אחרת. אני אוטוטו מסיימת את הצפיה החוזרת שלי ואז כנראה אנסה את הסדרה החדשות שמחכות לי.
אתה התחלת אותה כבר? ואם כן, מה דעתך עליה בינתיים?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 1X17
אני רוצה עוד מריס ופינץ' מטפלים בתינוקת!
וואו תראו כמה התקדמתי
וזה לא שהסדרה במיוחד משהו, אבל זה כיף להכנס למצב בינג' כשאני יודע שיש לי עוד הרבה.

וול סטריט ומניות נורא משעמם אותי.
אבל אהבתי שחזרו לכך שריס חי עם חסרי בית במשך כמה זמן. ונחמד שהוא עוזר להם
ובסוף הפרק מזכירים לנו שלא שכחו מאליאס.

כן, זה נחמד שהם מטפלים בתינוקת.
אבל זה היה צריך להיות קל לטפל בה. סוף סוף POI שהם יכולים לקחת חזרה לבסיס שלהם ושהם לא צריכים לדאוג שתתקשר למישהו.
אבל אז הם דפוקים ובגלל שהם לא יכולים לטפל בה אז הם מנסים להעביר אותה אל הסבא וסבתא ואיכשהו זה מתחרבש.
ואז ריס מבקש מאליאס עזרה והייתי צריך לדעת שזה יהיה קל מידי.
אבל פאק אליאס יותר מגעיל ממה שחשבתי שהוא שם תינוקת בתוך תא הקפאה כזה. הוא טוען אחר כך שהוא לא באמת היה פוגע בה והוא ידע שריס יוותר, אבל זה נראה כאילו היא כבר הייתה בסכנת חיים. האמת שאני גם לא מרוצה מריס שלקח לו כל כך הרבה זמן להכנע ולתת לו את הכתובת.
ותכלס למי כל כך אכפת שהמאפיונר הזקן ימות? (אם כי אני לא אתפלא אם נגלה שהוא לקח אותו ומשאיר אותו בחיים)

אבל עכשיו שוטר אחר נפצע וקרטר מעוצבנת על ריס (ובצדק)
ובמקביל פאסקו קרוע בין הצדדים - מצד אחד הוא מנסה לשתף פעולה עם השוטרים המושחתים כי זאת המשימה שפינץ' נתן לו, מצד שני הוא לא רוצה לבגוד בקרטר.
בעצם היה הרבה יותר טוב אם פאסקו היה מסגיר איפה המאפיונר הזקן כי זה היה נותן לו קרדיט.

אבל באופן כללי כל העלילה עם אליאס והשוטרים המושחתים הרבה פחות מעניינת אותי.
שיחזירו את ההאקרית הזאת רוט.
וגם את הפיקסרית הזאת (מה100)

Lhuna3

Well-known member
Person of Interest
פרק 2X12
מה שיש לי להגיד:
המניע של קרטר לקחת על עצמה סיכון כל כך גדול לא סביר בעיני.
כאילו נכון שגם לפני כן היא שיבשה חקירות ועברה על חוקים בשביל לעזור לריס ופינץ', אבל רוב הזמן זה הרגיש יחסית בקטנה, דברים שהסיכוי שלה להתפס עליהם נמוך למדי. כנ"ל פאסקו.
אבל פה זה כבר מרגיש פסיכי לגמרי מצידה. נכון שהיא יודעת שהם עוזרים לאנשים ואני יכולה להבין שהיא כאדם טוב רוצה לעזור גם, אבל איך זה מצדיק סיכון להתפס על כזאת שיבוש חקירה בטחונית של ה-FBI, שאני מנחשת שהיא יכולה ללכת על זה לכלא לכל החיים? ועוד היא אם יחידנית לילד. לא הגיוני לי.
אולי היא חושבת נגיד שאם ריס נופל אז היא נופלת גם, אבל אני בטוחה שלא הוא ולא הארולד היו מפילים אותה איתם.
והיא במצב כמעט בלתי אפשרי במהלך החקירה הזאת.
וכשהיא מחליקה את הטלפון שלה לכיס של האסיר יכלו בקלות לראות את זה.
והארולד לא חושש לרגע שמישהו עלול לשים לב שהאסיר עונה לטלפון סלולרי באמצע החצר?!
שלא לדבר על הטיפשות המוחלטת שלה ושל ג'ון להפגש בערב ישר אחרי השחרור שלו!!! WTF אתם דפוקים בראש? לרגע לא עלה בדעתכם שדונלי ימשיך לעקוב אחרי ג'ון כי הוא כל כך חשד בו???????????? או אפילו שהוא יחשוד בקרטר עצמה??

הסיפור של פאסקו בפרק אני חושבת היה קצת פארודיה בכוונה, קומיק רליף כזה.

עכשיו שאלה אחרת ולא קשורה: מה בעצם רוצה הפסיכופטית השותפה של ג'ון לשעבר מה-CIA מג'ון? הוא הרי לא ניסה אפילו להרוג אותה בסוף, היא זאת שירתה בו, אם למישהו מהם יש סיבה לרצות לנקום בשני זה דווקא הוא בה.
אני מקווה לגלות שזה יהיה משהו שאני אמצא בו היגיון.

Lhuna3

Well-known member
וזה לא שהסדרה במיוחד משהו, אבל זה כיף להכנס למצב בינג' כשאני יודע שיש לי עוד הרבה.
נכון.

פרק 1X17:
ותכלס למי כל כך אכפת שהמאפיונר הזקן ימות?
נכון!

ובא לי שתגיע לתחילת עונה 2 כי יש שם קטע שאני סקרנית אם אתם תחשבו כמוני (סתם משהו צדדי קטן שעלה לי בראש, לא כתבתי על זה).

Lhuna3

Well-known member
אז תכתבי כי עכשיו גם אני סקרנית.
אוקיי (ניק ועדי|חזיר| לא לקרוא עד שאני אגיד לכם שאפשר כי אני לא רוצה לכתוב בדיוק לאיזה פרק זה מתייחס).
טוב אני לא זוכרת עד כמה בדיוק את ראית מאנג'ל אז אני לא בטוחה שזה ידבר אלייך וגם אני לא אאשים אותך אם תחשבי שאני מגזימה, אבל זה קשור לאיימי אקר הלא היא "רוט" שחטפה את פינץ' ואנחנו מכירים אותה מהדמות שלה פרד באנג'ל, שאחד הדברים הראשונים שקורים איתה כשאנחנו נחשפים אליה זה שהיא כותבת מלא נוסחאות על הקירות בשביל לנסות לפענח משהו.
אז ב-POI אחרי שהיא חטפה את פינץ' וריס צריך למצוא אותם אז הוא פתאום כותב מלא דברים על הקיר בניסיונות שלו לפענח את הקוד של המכונה או לגלות איפה פינץ' או לא זוכרת מה, וזה לא משהו שראינו אותו או אפילו את הארולד לדעתי עושים עד עכשיו, אז זה הרגיש לי שוב מאוד כמו רפרנס ספציפי לדמות שלה באנג'ל.
1780170960690.png

didalf

Well-known member
אני מרגישה שאם פינץ' היה חתיך הוא וריס יכלו להיות פוטנציאל שיפ. אבל לא עם הפרצוף הזה:-D

ובא לי שתגיע לתחילת עונה 2 כי יש שם קטע שאני סקרנית אם אתם תחשבו כמוני (סתם משהו צדדי קטן שעלה לי בראש, לא כתבתי על זה).
אנחנו שוב הולכים לריב על משהו?:-D

Lhuna3

Well-known member
אני מרגישה שאם פינץ' היה חתיך הוא וריס יכלו להיות פוטנציאל שיפ. אבל לא עם הפרצוף הזה:-D
מסכימה. (לא שהוא מכוער במיוחד לדעתי או משהו, אבל גם לא מספיק מושך).
לא :-D זה סתם משהו קטן וטיפשי! אני פשוט מסוקרנת אם זה גם יעלה לכם בראש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מסכימה. (לא שהוא מכוער במיוחד לדעתי או משהו, אבל גם לא מספיק מושך).
גם ריס לא מספיק מושך לדעתי.
אם כבר...
הבן של השותף של פינץ' די חתיך
ואם כבר אם כבר
סוף סוף בכלל ראו דמות להטבית כלשהי בסדרה - הבן של האיש העשיר שהם חשדו שהוא אולי האבא של התינוקת ואז פסלו אותו כי הוא נישק גבר (למרות שהוא יכול להיות ביסקסואל ואפילו אם הוא הומו הוא יכול להכניס אישה להריון)

והפרק גם מתקשר לזה שפינץ' באופן קאנוני בסדרה נראה כמו עכבר כי ככה תיארו אותו כשתיארו מי חטף את התינוקת. והתמונה הייתה אפילו יותר נוראית מתיאור בתוך עכברי.
אני די קרוב כבר
לא :-D זה סתם משהו קטן וטיפשי! אני פשוט מסוקרנת אם זה גם יעלה לכם בראש.
גם אני תהיתי אם יהיה כאן משהו בסגנון הולץ :p

היא האמת ברשימת צפיה שלי אבל בחודש האחרון איכשהו לא התחשק לי לראות כלום חוץ מפרינג' אז לא התקדמתי עם שום סדרה אחרת. אני אוטוטו מסיימת את הצפיה החוזרת שלי ואז כנראה אנסה את הסדרה החדשות שמחכות לי.
אתה התחלת אותה כבר? ואם כן, מה דעתך עליה בינתיים?
אני לא התחלתי אותה כי אני בכוונה לא מתחיל סדרות שלא מרגישות לי חובה בשביל לנסות להשיג את לונה כאן.
את בנתיים ראית או שאת עדיין עם פרינג' (מה זה כבר, צפיה רביעית?)

Lhuna3

Well-known member
גם אני תהיתי אם יהיה כאן משהו בסגנון הולץ :p
הלו, הטראומה היא שלי! (כמעט כולכם הייתם נגדי!)
מסכימה שהוא קצת צנון שהופך אותו לפחות סקסי ממה שהוא יכול להיות כי אובייקטיבית הוא אדם יפה מאד.
הוא חתיך מאוד אבל גם אני מסכימה שצריך לתת לו קצת יותר... משהו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה הרגיש בהתחלה כמו פרק מאוד סתמי אחרי כל הדרמה עם אליאס.
כלומר ניחשתי שיהיה טוויסט שהPOI בעצם יהיה מעורב בשוד בעצמו.
כן קצת היה יותר מזה, אבל לא הרבה.

אבל עלילת הפלאשבק הייתה מעניינת יחסית
קודם כל סוף סוף הגענו לנקודה שבה ריס "ערק" מהCIA
לא שהפתיע אותי שבעצם גם המרגלת קיבלה הוראה להרוג אותו או שבעצם שניהם נבגדו, אבל לפחות הגענו לזה.
והיה די מגניב לגלות שהיא עדיין בחיים.
האם היא תהיה בעלת ברית פוטנציאלית לריס או אנטגוניסטית חדשה? או שילוב (הכי טוב זה שילוב)

חוץ מזה נרמז שהדבר שהם נשלחו להשיג (או לחסל) זה איכשהו המכונה של פינץ'.
אני לא אתפלא אם ריס במשך שנים בעצם קיבל הוראות לפי הוראות של המכונה ובעצם בגלל זה פינץ' היה מודע אליו.

*זה מזכיר לי שלפני כמה פרקים פינץ' סומם וריס וויתר על ההזדמנות של לחקור אותו לעומק (שזה קצת מצחיק כי הוא כן שלח את פאסקו לרגל אחריו)
אבל פינץ' כן זרק שהוא כנראה יודע שהשם האמיתי של ריס זה ניית'ן (אם אני זוכר נכון זה השם שהוא אמר)

אגב, יש לי ריאליזציה מאוד מוזרה שמתגבשת יותר ויותר - אני אוהב את הדמות של פאסקו. כלומר יכול להיות שאותו אני הכי אוהב מכל הדמויות.
שזה אולי יותר אמירה על הדמויות האחרות. כי פינץ' וריס הם צנונים. וקרטר כאילו מגניבה ואני בעיקר אוהב דמויות עם מוסר גבוה - אבל להעדיף להגן על ראשי מאפיה מאשר על הבן שלה... זה הזוי ברמות.

didalf

Well-known member
110-111
אוי קרטר, למה בגדת ככה בריס שהציל את החיים שלך. לא היה ברור שהבחורים האלו מהCIA הם פול אוף שיט?
לא יפה.
הופתעתי שהיא ראתה את הפנים שלו חשבתי שהמשחק ביניהם ימשך עד סוף העונה.
אני גם לא ממש מבין מה הקטע שהיא רודפת אחרי ריס עם אקדח שלוף גם אחרי שירו בו, אבל אז מחליטה לוותר לו כשהיא רואה את פינץ' - שאותו היא פגשה בעבר כשהוא התחזה למישהו אחר. כלומר אני מקבל שהיא הבינה עכשיו שהבחורים מהCIA הם אולי רעים ושהיא רוצה להציל את ריס מהם, אבל זה היה נראה כאילו זה שהיא ראתה את פינץ' גרם לה לשנות את דעתה.
נכון? מוזר8-*
*אגב אני אולי קצת בעיקוב במחשבה, אבל רק בתחילת הפרק הזה קלטתי שקרטר היא הבלשית לוקלי מאנג'ל.
אוי היו לי תקוות לגביה ואז היא הייתה מעצבנת ממש
חוץ מזה עלילה לא מיוחדת במיוחד על אנשים שחשבו שלא יהיו השלכות אם הם יקחו כסף שלא שלהם.
קיוויתי שריס יקבל באמת תספורת שתשנה את המראה שלו. לא שהוא נראה רע, אבל אני חושב שזה היה מצחיק אם המראה הקבוע שלו היה משתנה בגלל שהוא חוקר ספרית.
:-D:-D
הזכרת לי פרק בברוקלין 99 שרוזה ניסתה להוציא מידע מספרית אז היא נתנה לה להתעלל בשיער שלה:-D

באטיסטה! אוקיי אני מתחילה לחשוד שהם עושים שם רפרנסים מכוונים, כשהוא מספר שהוא גר לפני זה במיאמי.
חחחחחחח וואי כן:-D
כשהיה הפרק עם השחקן של הקטור סלמאנקה אז לאחת הדמויות הראשיות בפרק קראו הקטור שחשבתי שזה מקרי כי מן הסתם זה אחד השמות ההיספניים הנפוצים ביותר. אבל "באטיסטה" מספר על עברו במיאמי זה כבר מרגיש לי מכוון מאוד, וזה גורם לי לחשוב שגם לפני כן זה היה בכוונה.
אם כבר הוא יותר הזכיר את הדמות שלו באוז של בוס מאפיה מזדקן בכלא.

היה פרק משעשע
1. הבניין היה דומה לבניין של רק רציחות בבניין
2. פינץ' וריס מחליפים תפקידים.
3. ריס משחק בחלון אחורי.

אז הם משתמשים בשמות האמיתיים שלהם?8-*

אבל מה שהיה לי במיוחד מצחיק בפרק זה שזה הרגיש קצת כמו פרק קרוסאובר עם "רק רציחות בבניין". (עדי|חזיר| תבין אותי בטח)
כככןןןן אני גם חשבתי:-D
הבניין ממש דומה!

לגבי הפרק - היה לי ברור מאוד משלב מוקדם שהסופר (איש אחזקה?) בעצם מנסה להגן על הבחורה ההיא ומי שהם חושבים שהואהחבר שלה הוא בעצם הסטוקר.
נכון

אה, ועוד משהו - בסוף הפרק רואים שהמכונה איתרה סכנה בדמות אדם בשם ניית'ן אינגרם - שם שלא אמר לי כלום אבל בדקתי בIMDB וזה השם של השותף של פינץ'.
הנחתי שזה הוא. בטח אמרו את השם שלו בפרק קודם.

Lhuna3

Well-known member
Person of Interest
פרק 2X15
למה נותנים לנו כל כך מעט מזה??
1780263069558.png
1780263120151.png

לעזאזל אפילו בפרק שהם התחזו לנשואים קיבלנו כל כך מעט מזה!

Lhuna3

Well-known member
פרק 2X16
אוי הנה השחקנית שאני מכירה רק מהמשפט "הנה הבעל של שרה שאהי" כל פעם שדילן ראתה את קווין בשיימלס.
ואני באמת לא יודעת איך להסביר את זה בדיוק, אבל עלה בדעתי שזאת היא לפני שראיתי את השם שלה בקרדיטים ובלי שאני מכירה אותה משום דבר אחר בכלל.
(אגב היא ממש מזכירה לי את המפקדת שלי מהצבא.)
בכל אופן זה היה מעניין ושונה לראות את הסוכנים שמקבלים את המספרים של הטרוריסטים שהמכונה מוציאה.
וגם את העימות של 2 הפסיכופאטיות שו ורוט (למרות ששו לא עושה כזה רושם של פסיכופאטית אמיתית למרות כל מה שהיא אומרת על עצמה, וזה בולט במיוחד מול רוט, שהיא פסיכו' במלוא המובן).
וחזר האסייתי המצחיק בסוף הפרק. הוא צריך להשתתף יותר. די מתבקש ששו תצטרף לפינץ' וריס אז מעניין אם זה יקרה.

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי (ניק ועדי|חזיר| לא לקרוא עד שאני אגיד לכם שאפשר כי אני לא רוצה לכתוב בדיוק לאיזה פרק זה מתייחס).
טוב אני לא זוכרת עד כמה בדיוק את ראית מאנג'ל אז אני לא בטוחה שזה ידבר אלייך וגם אני לא אאשים אותך אם תחשבי שאני מגזימה, אבל זה קשור לאיימי אקר הלא היא "רוט" שחטפה את פינץ' ואנחנו מכירים אותה מהדמות שלה פרד באנג'ל, שאחד הדברים הראשונים שקורים איתה כשאנחנו נחשפים אליה זה שהיא כותבת מלא נוסחאות על הקירות בשביל לנסות לפענח משהו.
אז ב-POI אחרי שהיא חטפה את פינץ' וריס צריך למצוא אותם אז הוא פתאום כותב מלא דברים על הקיר בניסיונות שלו לפענח את הקוד של המכונה או לגלות איפה פינץ' או לא זוכרת מה, וזה לא משהו שראינו אותו או אפילו את הארולד לדעתי עושים עד עכשיו, אז זה הרגיש לי שוב מאוד כמו רפרנס ספציפי לדמות שלה באנג'ל.
צפה בקובץ המצורף 146910
אה אוקיי, תודה על ההסבר אבל לא צפיתי בזה בכלל אז לא אומר לי כלום. אבל אני חושבת שזה מגניב שאפשר למצוא את כל הרפרנסים האלה שאני בטוחה שרובם די מכוונים.

LeAnnDylan

Well-known member
הלו, הטראומה היא שלי! (כמעט כולכם הייתם נגדי!)
חחח מה עשו לך?
אני לא יודעת על מה הייתה המריבה אבל אני תומכת בך לונה.
אני לא התחלתי אותה כי אני בכוונה לא מתחיל סדרות שלא מרגישות לי חובה בשביל לנסות להשיג את לונה כאן.
אז בינתיים כן התחלתי (אתמול) זה ממש לא מה שציפיתי שזה יהיה. הרעיון של זה לפחות די חדשני אם כי מתובל גם קצת ברעיונות פחות חדשניים כדי שבכל זאת יהיה משהו מוכר להתחבר אליו. אבל בגדול הרעיון של הסדרה מענין ומשהו שעוד לא ראיתי לפני אז היה לי די נחמד.
את בנתיים ראית או שאת עדיין עם פרינג' (מה זה כבר, צפיה רביעית?)
אממ אני לא בטוחה איזו צפיה זו. זה מרגיש כאילו ראיתי כבר יותר מארבע פעמים. מה שכן, לא נראה לי שעבר מספיק זמן מאז הפעם האחרונה שראיתי כי אני זוכרת כמעט את כל העלילות מההתחלה עד הסוף. עדין כיף לי מאוד לצפות (מן הסתם) אבל חשבתי שיהיה לי קצת כמו הצפיה החוזרת בנקמה שם הספקתי להדחיק את רוב העלילות הצדדיות ככה שהיה לי מאוד מותח בצפיה חוזרת.
פרק 2X16
אוי הנה השחקנית שאני מכירה רק מהמשפט "הנה הבעל של שרה שאהי" כל פעם שדילן ראתה את קווין בשיימלס.
ואני באמת לא יודעת איך להסביר את זה בדיוק, אבל עלה בדעתי שזאת היא לפני שראיתי את השם שלה בקרדיטים ובלי שאני מכירה אותה משום דבר אחר בכלל.
(אגב היא ממש מזכירה לי את המפקדת שלי מהצבא.)
בכל אופן זה היה מעניין ושונה לראות את הסוכנים שמקבלים את המספרים של הטרוריסטים שהמכונה מוציאה.
וגם את העימות של 2 הפסיכופאטיות שו ורוט (למרות ששו לא עושה כזה רושם של פסיכופאטית אמיתית למרות כל מה שהיא אומרת על עצמה, וזה בולט במיוחד מול רוט, שהיא פסיכו' במלוא המובן).
וחזר האסייתי המצחיק בסוף הפרק. הוא צריך להשתתף יותר. די מתבקש ששו תצטרף לפינץ' וריס אז מעניין אם זה יקרה.
חח לפני כמה ימים עדימון פרסמה איפשהו על איזה סרט או סדרה עם קווין משיימלס והתאפקתי ממש לא לצעוק עליה שזה הבעל של שרה שאהי!! :-D
גם כשהוא כבר לא בעלה הוא עדין הבעל של שרה שאהי. לייק מי בכלל זוכר את השם שלו מעבר לזה?
וזה מדהים שזיהית שזו היא בלי לראות אותה במשהו אחר לפני. איך? 8-*
אני גם חשבתי שזה ממש מגניב שנתנו לנו לראות איך בעצם זה נראה מהצד של מקבלי המספרים של המכונה מהצד של הממשלה. מצד אחד הם בעצם "סתם" חיילים שמקבלים פקודה שהם צריכים לבצע. מצד שני יש את הבטחון הזה שהם אף פעם לא טועים שזה נחמד.
והעימות בין רוט ושו כמובן היה מושלם|מאוהב|:-D

למעלה