🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️ Person of Interest עונות 1 עד 3🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️

didalf

Well-known member
פרק 217
הייתי לי תחושה שהסוכן FBI זה בעצם הרוצח מתחזה. הוא היה ממש חתיך מה זה?
פינץ נראה ממש מוזר בלי משקפיים!
אוי בהתחלה הם לקחו את בר לסרט ושמו לו ווסט🥹 בכלל זה חמוד שהם הולכים לסרט ביחד כי משעמם להם בלי מספרים:-D

ונאמר משהו על כך שהמכונה אולי לא מתפקדת בסדר כי שלושה ימים היא לא נתנה מספר. האם עד כה לא הייתה להם מנוחה של כמה ימים?
אני יותר תהיתי לגבי זה שכל קייס לוקח להם כמה ימים ורוב הזמן הם לא מולטיטאסקטינג. מה קורה בינתיים? אין מספרים עד שמסיימים? הם מתעלמים עד שמסיימים? יש להם באקלוג רציני? (לא אפשרי כיוון שהכל קורה די מהר).

פרק 218
אני מוצאת את זה מצחיק שלסטר מהסמויה הוא הנבל בפרק שבו נאמר לבלשית "לעקוב אחרי הכסף", ה-משפט שלו.
הזקן חמוד.
ליאון דביל. כמה פעמים המספר שלו עלה כבר?:-D התגובות של ריס אליו מצחיקות:-D
אין לי מה לומר תחזירו את הבנות!! (זואי, רוט, שו).

עכשיו יש לנו סיפור של קזינו, רמאות בקלפים, ואפילו קצת שוד קזינו.
שוד קזינו זה תמיד כיף, לא סתם יש מליון כאלה.

והבוס של Heated Rivalry לוקח דברים יותר לידיים שלו.
הבוס של היטד רייבלי?

פרק 219
או הנה שו. והיא הולכת לחפש את רוט כדי לגהץ אותה חזרה.
הצחיק אותי שהיא אמרה משהו לפינץ על "כלב התקיפה שלו... ובר":-D די הוא כזה חמוד|מאוהב|
אז ביצ'ר היה כן בסדר ולכן הוא נהרג. לא אכפת לי כי אני שונאת את השחקן הזה אז ביי. תמצאי מישהו טוב יותר קרטר.

פרק 220
מסכן פוסקו. כאילו כן הוא היה מושחת אבל ספציפית ברצח הזה ריס סיבך אותו אז שיעזור לו. יופי שהם עזרו לו בסוף.
לא הבנתי מה היה התפקיד של בר בזה? אמאלה איך נבהלתי כשג'ון שאל איפה הוא.
אולסו אהבתי שג'ון והד"ר נקמו במי שרצח אותו באותו מטבע והרעילו אותו גם.
הרעלת קרינה גורמת לי מיד לחשוב על המאה חחח (החזירו את זואי!!)
רגע רגע אני הבנתי נכון שריס עזר לרופא הזה לרצוח בחזרה את המליארדר הזבל שרצח אותו?? :-D:-D
די זה כל כך מוזר, אני חשבתי שהם פשוט יקליטו אותו מודה כדי שיוכלו להרשיע אותו ברצח הזה... :-D
אין לי בעיה עם זה שהם רצחו אותו כי זה מגיע לו אבל זה מרגיש לי כל כך אוף-ברנד לסוג הגיבורים שריס ופינץ' מייצגים.
אבל אני דווקא מחבבת את זה :-D
חחחחח כן זה נכון. סתומרת ריס היה די רוצח מיומן קודם אבל הוא התרכך מאז שהוא התחיל לעבוד איתנו.
אני גם הייתי מרוצה מהנקמה הקטנה שלהם.
אבל באמת אני תוהה איך פינץ הסכים לזה.

אוף מסכן פאסקו באמת... אבל האם קרטר השאילה את דוב בשביל לחפור בשבילו את הגופה?? וואו.
ואז מה? בר העלים את זה? הוא רק כלב חח לא הבנתי.

Lhuna3

Well-known member
פינץ נראה ממש מוזר בלי משקפיים!
וואי לגמרי.
אני מוצאת את זה מצחיק שלסטר מהסמויה הוא הנבל בפרק שבו נאמר לבלשית "לעקוב אחרי הכסף", ה-משפט שלו.
אני לא זוכרת את לסטר מהסמויה (אם זה בעונה שראיתי בכלל) אבל זה רק מחזק את תחושתי שכל מה שנדמה שם כמו רפרנסים לסדרות אחרות שקשורות בשחקנים הם בכוונה.
כולל הרפרנס שאתם לא הסכמתם איתי עליו |שפם|
הבוס של היטד רייבלי?
HR
ואז מה? בר העלים את זה? הוא רק כלב חח לא הבנתי.
אני מניחה שקרטר העבירה את הגופה למקום שאף אחד לא ימצא כי רק היא יודעת.
הצחיק אותי שהיא אמרה משהו לפינץ על "כלב התקיפה שלו... ובר":-D
:-D

didalf

Well-known member
אני לא זוכרת את לסטר מהסמויה (אם זה בעונה שראיתי בכלל)
העונה הראשונה.

אבל זה רק מחזק את תחושתי שכל מה שנדמה שם כמו רפרנסים לסדרות אחרות שקשורות בשחקנים הם בכוונה.
אולי
כולל הרפרנס שאתם לא הסכמתם איתי עליו |שפם|
זה פחות:-D
לקשקש מידע על קירות זה ליטרלי כולם.

אהה חחחחחחחחחחח
אני מניחה שקרטר העבירה את הגופה למקום שאף אחד לא ימצא כי רק היא יודעת.
אה כן?:-0
חשבתי שפינץ סייע איכשהו.
עדיין לא הבנתי אז מה תפקידו של בר.

Lhuna3

Well-known member
לקשקש מידע על קירות זה ליטרלי כולם.
לא נכון.
זה היה משהו מאוד ספציפי לפרד ויחודי בפרקים הראשונים שלה, היא כתבה נוסחאות על ריקות המערה במימד האחר ואח"כ כשהם הביאו אותה למלון והיא עוד היתה בשוק אז היא היתה סגורה בחדר שלה ורק מילאה את כל הקירות בכתובות.
וב-POI, למרות שזה משהו שלגמרי פינץ' וריס היו יכולים לעשות כל הזמן, בתכלס לא ראינו אותם עושים את זה בכלל עד כמה שזכור לי פרט לפרק הזה, שבו איימי אקר חטפה את פינץ'.
עדיין לא הבנתי אז מה תפקידו של בר.
חשבתי שהוא פשוט עזר לה לחפור כי זה משהו שכלבים טובים בו :-D אולי גם לאתר את הגופה עם חוש הריח שלו...

didalf

Well-known member
חשבתי שהוא פשוט עזר לה לחפור כי זה משהו שכלבים טובים בו :-D אולי גם לאתר את הגופה עם חוש הריח שלו...
אה אני התבלבלתי וחשבתי שזה הכלב שסייע למשטרה ומצא את הבור הריק, שבר עבד אנדרקאבר.
אז את אומרת שהיא לקחה אותו לחפש את הגופה לפני? יותר הגיוני.

אגב קרטר טיפה חצופה בקטע שהיא ככ מזוזעת מפוסקו שהיה מושחת. כאילו היא לא משתפת פעולה כבר מעל שנה עם ריס והשיטות המפופקות שלו ויותר מפעם אחת נתנה לו לחמוק מרצח. נכון שהמטרות שלו טובות וכו. אבל בואי את לא שוטרת ישרה כבר מזמן.

חחח סורי עדיין מרגיש לי קלוש מידי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
או הנה שו. והיא הולכת לחפש את רוט כדי לגהץ אותה חזרה.
נחמד שהיא הגיעה סוף סוף.
חבל שהיא רואה במה שהם עושים רק תחביב. קצת מעליב.

טוב יאללה שתמצא את רוט באמת כי אין לנו מספיק רוט בסדרה.

אגב, בכל פרק בפתיח יש שורה שבה פינץ' אומר "you will never find us"
שזה כבר כמה זמן מצחיק כי כן מידי פעם מוצאים אותם. לא המון אומנם, אבל בהחלט אי אפשר להגיד שאף פעם.
ובפרק הזה שו באמת מגיעה לשם בלי בעיה.

בר באמת היה מאכזב בתור כלב שמירה. אולי היא נכנסה לשם כבר כמה פעמים כשאף אחד לא היה והרגילה אותו אליה.
בכל מקרה שמחתי כשהוא קיבל תפקיד בעלילה מאוחר יותר.
אם כי באופן כללי קשה לי לחשוב עליו ככלב מפחיד, אלא בעיקר כחמודי.
הצחיק אותי שהיא אמרה משהו לפינץ על "כלב התקיפה שלו... ובר":-D די הוא כזה חמוד|מאוהב|
כן זה היה משפט מעולה
אז ביצ'ר היה כן בסדר ולכן הוא נהרג. לא אכפת לי כי אני שונאת את השחקן הזה אז ביי. תמצאי מישהו טוב יותר קרטר.
אני דווקא די אוהב אותו (בעיקר בזכות הסדרה פרדייז) אז היה לי ממש חבל שהוא מת.
כמו שניחשתי הוא באמת היה טוב.
היה לי ברור שהוא יסתבך, אבל דווקא הימרתי על זה שהוא ישרוד ואז יעזור להם להפיל את הבוס של היטד רייבלרי (HR למי שעדיין לא מבין)

אז חוץ מזה כל העלילה של הפרק בעצם התקשרה לסוכנות ריגול (חברת טכנולוגיה?) שקארה עבדה עבורה. וכמו שחשבתי הם אולי קשורים לממשלת סין, אבל הם משהו נפרד.
ואיש הזקן שלהם (קשה לי להאמין שהוא בעצם הבוס) בסוף מסתכל על איזה טיימר שכנראה סופר אחורה שעות כי היה שם מספר גדול מידי בשביל להיות ימים.
קצת הצחיק אותי שהוא במקרה עובר ברחוב ממש ליד פינץ' וריס.

השחקנית ששיחקה את הPOI נראתה לי נורא מוכרת אז עברתי על הדף IMDB שלה והיא שיחקה בהמון דברים, אבל שלא מהם אני מכיר אותה, ואז קלטתי שאני מכיר אותה מהסדרה Wonderfalls מ2004.

didalf

Well-known member
זהו, ממש השארת אותי מאחור
מהפך!!

אבל אל תאטי כי בסופש הזה הגיוני שיהיה לי זמן להרביץ פרקים
כן בסופשים לרוב יש לי פחות זמן.
אני גם טסה עוד חודש ודי רוצה לסיים לפני.

אם כי באופן כללי קשה לי לחשוב עליו ככלב מפחיד, אלא בעיקר כחמודי.
מאיים כמו סקיי:-D

השחקנית ששיחקה את הPOI נראתה לי נורא מוכרת אז עברתי על הדף IMDB שלה והיא שיחקה בהמון דברים, אבל שלא מהם אני מכיר אותה, ואז קלטתי שאני מכיר אותה מהסדרה Wonderfalls מ2004.
היא שיחקה בסרט רנט

didalf

Well-known member
פרק 221
ג'ון ממש משועמם בלי מספרים:-D

ג'ון, הרולד, שו ורוט היקרים - לכולכם יש אותה מטרה. בבקשה תפסיקו לריב ותעבדו ביחד. תודה.

רוט קצת קוקו עם איך שהיא מתייחסת למכונה כאדם אמיתי. זה אמנם AI חכם אבל עדיין מחשב חמודה.
גם לא הבנתי למה בכלל היא מתכוונת ב"לשחרר אותה לחופשי".

ווי פינץ מניאק שגרם לג'ון להעצר8-*
ולמה הוא מכר את הוירוס לסינים?!#!$#$#@
אבל היה קצת חמוד הפלאשבק להצעת נישואים.

אבל בסוף הוא הצליח להעביר את השיחה לג'ון ולא לרוט?

אולסו מנסים לדפוק את קרטר במח"ש, פויה.

פרק 222 סוף עונה
וואי ג'ון ושו צמד פסיכופטים סקסים הולכים להם בשחור ויורים בכולם אני אוהבת:-D
ונראה לי גם ג'ון חחחחחח שו נדלקה מהמכונית והוא עליה:-D
אבל באמשלכם מה זה העקבים הדקים האלה של שו?? איך אפשר להלחם ככה?

אוקי אז פינץ יצר את הוירוס מתוך הנחה שאם מישהו ירצה לפגוע במכונה עדיף שזה יהיה הוא?
אז מה הוא העמיד פנים כל הזמן הזה חחחחחח
בכל מקרה ידעתי שהוא לא בוגד או משהו.
אז שניה אם הבנתי נכון הוירוס בתוך הוירוס היה שהמכונה שלחה הוראות להעביר את עצמה למקום כלשהו.
אני מניחה ש"המכונה" זה פשוט מלא מלא שרתים. וזה מה שרוט ציפתה למצוא.

חחחח איזה דרמטית היא איך היא נכנסה למצב שוק כשהשרתים נעלמו. אני עדיין לא מבינה מה זה אומר לשחרר מכונה????????

ומי נמצאת מעל הרשע הנוכחי?? תמיד יש מישהו גבוה יותר. זה יגיע עד לנשיא.

אולסו גילינו איך נייתן מת ואיך ולמה הרולד זייף את מותו.

אהבתי לקראת הסוף את כל הארבעה יחד, קדימה תהיו צוות!!

לא הבנתי בסוף רוט בבית משוגעים? או סתם בית חולים ליד שלה?

ולמה קרטר מזבזבת את זמנה בלהציל את אליאס? טוב זה יכול להשתלם אחכ.

אני תוהה מה התוכניות של המכונה לעשור הנוכחי שבו כבר אין כמעט טלפונים ציבוריים.

(תוך כדי המכונה גם מעבירה לריס מספרים חדשים אז בדרך הם עוצרים עצירות להציל אותם (העצירה בחתונה היתה טובה :-D))
חחחחחחח כן:-D
מזל שהמכונה הביאה לו קייסים קלים.

רוט מאבדת את השפיות שלה (אם אפשר לקרוא שפיות למצב הרגיל שלה).
חחחחחחחחחחחחחח:-D:-D:-D
רוט הקדימה את זמנה בלהיות מאוהבת בAI הרבה לפני שכל אדם שני מאוהב בצ'אט GPT שלו. (אמיתי כאילו יש אנשים שמנהלים עם זה שיחות ומתאהבים בו)

אבל היא גם מתקשרת לרוט שבבית משוגעים. שיט (נראה לי שהיא הולכת להעביר לה את המספרים הלא רלוונטיים כי היא כאילו האדמין החדש).
אבל גם ריס ופינץ קיבלו מספר לא? כאילו הטלפון צלצל. לא? האם שכחתי מה ראיתי לפני דקה?

Lhuna3

Well-known member
POI
פרק 3X10
כמובן שצפיתי בו כבר אתמול אחרי פרק 9 אבל לא רציתי שניק ידע שצפיתי ב-2 יחד 🤫

איזה פרק וואו ;-(
אהבתי מאוד את הפלאשבקים של כולם, כל אחד בסיטואציה שהיה בה בעבר מול פסיכולוג שאמור היה לעריך את מצבו, ומתקשר איכשהו למצבם בפרק הזה.
גם קטע הפתיחה עם השיר ברקע היה חזק.
ופינץ' סופסוף מסכים להשתמש ברוט בשביל למצוא את ריס, יאיי!
הסצינה שלה יורה עם 2 האקדחים לכל השוטרים בברכיים היתה מגניבה :-D אפילו שו נאלצת להודות שזה היה kind of hot.
ולמרות שחשבתי שהיה לגמרי מוצדק גם מצד ריס לירות למוות באלונזו וגם מצד פאסקו בסימנס ,בסוף שמחתי שפינץ' שכנע את ריס ופאסקו שכנע את עצמו, שנכון יותר לסיים את זה בדרך שקרטר תכננה ולהביא אותם לדין.
(אבל עדיין פאסקו לקח בעיני סיכון הזוי שסימונס לא ירה בו או ינצח אותו במכות, בכלל מוזר שסימונס לא היה חמוש).
ורוט חזרה מרצונה, יאיי! (אני בד"כ שונאת דמויות של פסיכופאטים אבל איימי אייקר פשוט כל כך מגניבה בתפקיד הזה!)
ובסוף אליאס מחסל את סימונס.

didalf

Well-known member
פרק 301
יאיי רוט ושו בקאסט הראשי עכשיו.
שו עובדת איתנו יוהו. והיא סייקו:-D
חחחחחח בסוף היא אוכלת סטייק עם הידיים:-D ריס מאוהב נראה לי:-D

שמעו זה נישתי רצח אבל נכון בסוף המלח הזה הסתכל על איזה זוג מאושר וראו אותם רק במטושטש? אז למרות הטשטוש אני די בטוחה שהבחורה זאת האחות מהסדרה של הרבי והשיקסע. כאילו ממש תהיתי אם יש לה משמעות ותיכף נראה את הפנים שלה כי היא מוכרת או שהיא הייתה ממש בתחילת דרכה אז והשיגה רק תפקידים כניצבת מטושטשת.
גם לא הבנתי אם זה מישהי שהוא הכיר וכאילו ממש מקביל לסיפור של ריס. (שגילינו שחויב להתגייס. מעניין מה הוא עשה) (האם עד סוף הסדרה נגלה את כל הסודות של ריס ופינץ?)

אולסו קרטר הודחה חזרה ללהיות שוטרת. והיא חוקרת את HR בסתר.

פוסקו כרגיל השעיר לעזאזל של כולם, מסכן:-D

ורוט בבית משוגעים, כי פינץ אשפז אותה? והמכונה מספרת לה הכל? אז כאילו המכונה שולחת מספרים רגיל לפינץ ולCIA אבל לרוט היא מספרת הכל? אוי ואבוי.
אני גם מעדיפה את עונה 3 כי למרות שהסדרה עצמה לא קומית, יש הרבה יותר קטעים שמשעשעים אותי עכשיו.
כאילו כבר בהתחלה של הפרק כשריס מתוסכל שהוא מציל את הבחור באוטו שבורח והוא כזה "אף אחד כבר לא אומר תודה בימינו" :-D
או פאסקו שלבוש כמו לפרקון על הכרכרה של שו והבחור בתחילת הפרק ומתרגז על שו שהשתמשה בו כמגן אנושי והיא כזה "פשוט היית תקוע באמצע":-D
או איך שריס ופינץ' מדברים על שו כאילו היא הבת הטינג'ארית הסוררת שלהם שלא עונה לטלפון:-D
גם אחרי זה שריס יושב בבר ומקשיב לבחור ההוא של חיל הים מסביר לבחור השני איך הוא הולך לפרק אותו מכות (שזה בכלל הזכיר לי את הקטע של דרו ברימור במלאכיות של צ'ארלי הראשון שהיא יושבת קשורה עם הידיים מאחורי הגב ומסבירה לכל הבחורים שם שבאים לפוצץ אותה מכות איך היא הולכת לקרוע אותם:-D) והוא עושה לפינץ' כזה "אני אוהב את הסטייל שלו" ואז הוא פשוט יושב שם ונהנה כאילו הוא צופה באיזה סרט טוב:-D
חחחחחחח כן להכל:-D

אז עכשיו רוט באיזה מכון לבריאות נפש שפינץ' תקע אותה בו, באמת נשמעת קצת מטורללת אבל אנחנו הרי יודעים שהיא לא ממציאה סתם ואין לה קולות בראש. הצחיק אותי שהרופא הזה שואל אותה "את מרגישה שצופים בך כל הזמן" והיא מחייכת למצלמת אבטחה וכזה-
ציפיתי שהיא תגיד "אני יודעת שצופים בי".

כששו אומרת לריס איפה יהיה הצלף ושואלת אותו אם יש עליו מזומן והוא מביא לה $5 אני כזה מה לעזאזל היא יכולה לקנות עם $5 היום?! ואז אני נזכרת שזה מלפני 15 שנה ופעם כנראה היה אפשר לקנות נקנקיה וקולה:-D
היא כולה קנתה ארטיק.
אני מקווה מאד שעדיין אפשר לקנות ארטיק עם 5 דולר.

אוי אמאלה והקטע שהרוסים והדוויל דוגז מכוונים כולם אקדחים אחד אל השני ואז ריס פתאום נכנס באמצע וכזה "אוי, אתם סגורים?":-D:-D
ובערך כל מה שיוצא לשו מהפה בסצינה הזאת:-D:-D
כן:-D

"אני רעבה! אתה קונה לי סטייק!":-D
איך היא אוכלת:-D

פרק 302
וול איף איט איזנט ארון בר, סר.
סופסוף הוא היה בחדר שזה קרה בו:-P:

איפה רוט??

אז היום קיבלתי קצת קרוסאובר עם הטירון כשקרטר קיבלה טירון לאמן. אני מתגעגעת.
הוא צץ מאחוריה בצורה קצת מוזרה שגרמה לי לחשוד אם הוא שתול.

תכלס המספר היום היה כזה דוש מגעיל קצת מגיע לו. כמו ששו אמרה "למה אנחנו בכלל מבזבזים עליו זמן?"
איך שהיא מנסה לעקוב אחרי פינץ' והוא נעלם לה ואז ריס אומר לה כזה הוא עושה את זה כל הזמן. ולייק איך שניכם לא מצליחים לעקוב אחרי הנכה הזה:-D
או שפינץ' מתקשר לריס בשביל שו והפרצוף שלה שהיא מבינה שהיא הובסה ע"י הצולע הזה:-D
:-D:-D

פינץ' מתאר לריס את העבודה של המספר התורן שלהם וריס תוהה אם זה לא אותו הדבר כמו המכונה של פינץ' ובתגובה פינץ' קצת נעלב כי המכונה שלו עילאית והמספר השבועי הוא וול, לא.
אבל המכונה לא מלשינה אז פינץ צודק. חוץ מלרוט משומה.

קרוגר מציג בפני הבורד את התוכנה/אתר/וואטאבר הזה שלו ששואב אינפורמציה מאנשים כדי להתחקות אחר הדפוסים שלהם. הוא מציג את זה בצורה נעימה- לטפל במחלות ולמנוע בדידות. אבל כמובן שאנחנו בעידן ש היום מודעים לבעיה של שיתוף האינפורמציה הזה ואיך אפשר להשתמש בו לרעה. אבל אני עדין חושבת שזה דיון מענין.
אני חשבתי שזה מעניין כמה זה החמיר מאז.
וגם שהוא חרטטן כי הוא מדבר דיבורים יפים אבל כולנו יודעים שיש להם מטרה אחת - למכור לנו פרסומות.

בינתיים קרטר מקבלת שותף מהאינקובטור שהיא צריכה להתמודד עם הפגיות שלו. ככה אני מרגישה בעבודה שלי אגב.

חח איזה אנרגיה של אחים יש לשניהם:-D
אה אנחנו קוראים לזה אנרגיה של אחים? אהא בסדר:-D

שו כמובן לא מפספסת הזדמנות לאכול בכל רגע נתון ומסיבה זו אחלה הזדמנות לאכול, כי אי אפשר לצפות ממנה לירות באנשים על בטן ריקה:-D
יאוו איך היא אוהבת לאכול כמו חורנית:-D

קרוגר נוסע ברכב שלו כשמישהו משתלט לו על הרכב וגורם לו להתהפך ואיכשהו הוא עדין לא מת
כל פרק שני רכב מתהפך בסדרה הזאת ואף אחד לא מת מזה!!!!!!!!!!!1 איך???

מה הפואנטה של אפוד כשהוא עדין שבר כמה צלעות??
לא למות?

ופחח שו הדרדרסית הזאת מנסה לסחוב אותו החוצה:-D
חמודה, אכפת לה.

מה אחים?? אני רוצה אותם שיפ!
!!!!!!!!!
מתקמצנים לי על זואי והיא תיכף צריכה לטוס לחלל גם ככה אז שו!

זה קטע שקצת חוזר על עצמו בסדרה הזאת שאנשים יוצאים בשלום מהתהפכויות רכבים (אלא אם כן זה יותר מתאים לעלילה שהם ימותו).
חחחחחח בדיוק!

שאפשר להחלים מצלעות שבורות, וממוות פחות?
|כן|:-D

יותר מדי אנשים שהם דואגים להציל מתבררים כנבלות רציניים (גם כשהם בגדר הקורבן). אני לא בטוחה אם פינץ' וריס לא עושים את העולם גרוע יותר כשהם מצילים את כל הזבלים האלה.
כן אה? בעיה.

Lhuna3

Well-known member
וול איף איט איזנט ארון בר, סר.
רגע מה? לסלי אודום משהו היה בפרק הזה? OMG קולייר הזה זה הוא :eek:
יואו בדקתי והמילטון התחיל רק אחרי זה אז אין רפרנסים ;-( איזה פספוס!

didalf

Well-known member
רגע מה? לסלי אודום משהו היה בפרק הזה? OMG קולייר הזה זה הוא :eek:
יואו בדקתי והמילטון התחיל רק אחרי זה אז אין רפרנסים ;-( איזה פספוס!
אח לונה ו-האנטי כשרון פרצופים שלך:-D
חוצמזה שראיתי את השם שלו בכתוביות. אבל הייתי מזהה בכל מקרה

LeAnnDyIan

Well-known member
היא כולה קנתה ארטיק.
זו הייתה נקניקה בלחמניה. זה גם דוכן של נקניקיות וגם העטיפה של זה זו עטיפה של נקניקה חח.
אבל המכונה לא מלשינה אז פינץ צודק.
בסדר לא אמרתי שהוא לא צודק, פשוט קיריינתי את הסצינה😂
אה אנחנו קוראים לזה אנרגיה של אחים?
חח בסצינה הזאת ספציפית זה הרגיש לי כמו אנרגיה של אחים.
שו היא כוסית אז היא יכולה להיות מבחינתי עם כל מי שיפה כמותה ואני אהיה בסדר עם זה.
רק לא הבנתי למה לונה התרגזה עליי, חשבתי שאנחנו בעד ריס וזואי.

Lhuna3

Well-known member
POI
פרק 3X11
שיט חשדתי באישה הזאת (שכן זיהיתי אגב, אני מכירה אותה בעיקר מהסדרה הפרקליטים. וגם השחקן של ארתור מוכר מאוד).
אבל לא חשבתי שהיא המנהלת המסתורית של מה שהיה "אורות צפוניים" כלומר הבוסית של שו לשעבר.
אוף ריס באבל ודכאון אחרי שאיבד את קרטר (כל מי שהוא אוהב מתה אז עכשיו מתי הוא יעיז לאהוב שוב?) ונטש את פינץ' :-(
סבבה ששו ממלאת את מקומו, אבל אני רוצה גם את ריס בחזרה.
וואי פינץ' היה ילד כזה חמוד! (נראה אותך לא אוהב אותו עכשיו, ניק)
אוף פינץ' תשתמש ברוט שוב יה נודניק!
למה פאסקו וריס הולכים מכות, למה הם כאלה בנים מטומטמים |פנים|
טוב אבל עכשיו כשפינץ' ושו בצרות אז ריס יהיה חייב לחזור כמובן בשביל להציל אותם (ואם יש לו קצת שכל הוא ישתמש ברוט!)
(אופס התכוונתי לשלוח את זה מחר, טוב לא נורא, עוד 12 דקות זה כבר מחר.)

didalf

Well-known member
זו הייתה נקניקה בלחמניה. זה גם דוכן של נקניקיות וגם העטיפה של זה זו עטיפה של נקניקה חח.
מה זה היה לבן ועל מקל והיא לקלקה את זה!!
אבל זה באמת לא מספיק חשוב לי כדי להתווכח על זה:-D

שו היא כוסית אז היא יכולה להיות מבחינתי עם כל מי שיפה כמותה ואני אהיה בסדר עם זה.
הם אכן אנשים מאד יפים.
וואי היא הייתה מהממת במיוחד ב"דייט" בכרכרה בתחילת הפרק הראשון, לאדעת, אולי משהו בשיער.
רק לא הבנתי למה לונה התרגזה עליי, חשבתי שאנחנו בעד ריס וזואי.
כן אבל לא נותנים לנו את זה!!
ושו עכשיו קבועה בקאסט אז היא פה ליותר זמן ויש ביניהם מבטים (אוקי בעיקר איך שריס מסתכל עליה) אז גם טוב!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא זוכרת את לסטר מהסמויה (אם זה בעונה שראיתי בכלל) אבל זה רק מחזק את תחושתי שכל מה שנדמה שם כמו רפרנסים לסדרות אחרות שקשורות בשחקנים הם בכוונה.
רגע רגע...
את ראית רק עונה אחת של הסמויה? מה זאת אומרת?

מסכן פוסקו. כאילו כן הוא היה מושחת אבל ספציפית ברצח הזה ריס סיבך אותו אז שיעזור לו. יופי שהם עזרו לו בסוף.
אני חושב שריס הוא זה שספציפית הרג את סטילס.
מצחיק שעכשיו אני מבין שהפרק הראשון של הסדרה בעצם משמעותי למדי לסדרה. אני זוכר כשראיתי את הפרק הראשון לראשונה לפני שנים רבות אז מישהו כאן שצפה בסדרה ועודד אותי לצפות בה אמר שזה מאוד מעניין לראות את זה שוב. עכשיו אני מבין את הכוונה. כנראה. כי זה לא היה פרק טוב.
לא הבנתי מה היה התפקיד של בר בזה? אמאלה איך נבהלתי כשג'ון שאל איפה הוא.
גם אני נורא נבהלתי.
אבל גם מיד הבנתי שהיא השתמשה בבר בשביל למצוא את הגופה (טוב שלקח לכן איזה חמישה הודעות הלוך ושוב כדי להגיע לזה
אולסו אהבתי שג'ון והד"ר נקמו במי שרצח אותו באותו מטבע והרעילו אותו גם.
הפתיע אותי שהמיליארדר הזה פשוט די הודה בזה. הרופא עדיין יכל להתקשר לועדה שחוקרת ולספר להם עליו ולהתלונן עליו למשטרה.
האמת שהפתיע אותי שזה כנראה באמת היה הרעל הרדיואקטיבי, חשבתי שנגלה בהמשך שבעצם ריס נתן לו משהו אחר שגורם לדימום מהאף רק כדי להלחיץ אותו שהוא גם הורעל. אבל לאור זה שלא ראו משהו בהמשך אז כנראה הוא באמת הרעיל אותו.
הרעלת קרינה גורמת לי מיד לחשוב על המאה חחח (החזירו את זואי!!)
אם היה להם נייטבלוד אז זה לא היה בעיה
חחחחח כן זה נכון. סתומרת ריס היה די רוצח מיומן קודם אבל הוא התרכך מאז שהוא התחיל לעבוד איתנו.
אני גם הייתי מרוצה מהנקמה הקטנה שלהם.
אבל באמת אני תוהה איך פינץ הסכים לזה.
זה באמת מפתיע שפינץ' יסכים לזה. אבל אולי הוא לא אמר לפינץ'.
אגב קרטר טיפה חצופה בקטע שהיא ככ מזוזעת מפוסקו שהיה מושחת. כאילו היא לא משתפת פעולה כבר מעל שנה עם ריס והשיטות המפופקות שלו ויותר מפעם אחת נתנה לו לחמוק מרצח. נכון שהמטרות שלו טובות וכו. אבל בואי את לא שוטרת ישרה כבר מזמן.
זה לא אותו דבר. היא עוזרת להם לעשות דברים מחוץ לחוק כדי להציל אנשים. פאסקו ליטרלי רצח אנשים שלא הגיע להם בשביל רווח.
קודם כל גם לרצוח סוחרי סמים. אבל זה היה ב2004 כשזה התחיל והוא עוד היה הססני, כשפגשנו אותו לראשונה ב2011 אנחנו ראינו שהוא כבר היה בסדר בלקחת את ריס כדי לרצוח אותו רק כי הוא עלה עליהם.
ריס כמעט אף פעם לא הרג מישהו מהרעים שהוא רדף ובאחת מהפעמים שחשבנו שהוא אולי הרג מישהו אז גילינו בסוף שאת האנשים שהוא "מחסל" הוא בעצם לוקח לאיזה כלא מקסיקני או משהו כזה (זה היה בפרק שבו הוא רדף אחרי המרשל ההוא שכמעט רצח את אשתו).

אני שמח שהתייחסו לזה שכבר כמה פעמים שהמכונה הובילה אותם למישהו מאוחר מידי.
אם כי אל הבחורה של הפרק הקודם הם כן הגיעו עם מספיק זמן לפני.

ועם איך שהפרק נגמר נראה כאילו המכונה מתה.

למעלה