didalf
Well-known member
פרק 217
פרק 218
פרק 219
פרק 220
הייתי לי תחושה שהסוכן FBI זה בעצם הרוצח מתחזה. הוא היה ממש חתיך מה זה?
פינץ נראה ממש מוזר בלי משקפיים!
אוי בהתחלה הם לקחו את בר לסרט ושמו לו ווסט🥹 בכלל זה חמוד שהם הולכים לסרט ביחד כי משעמם להם בלי מספרים
פינץ נראה ממש מוזר בלי משקפיים!
אוי בהתחלה הם לקחו את בר לסרט ושמו לו ווסט🥹 בכלל זה חמוד שהם הולכים לסרט ביחד כי משעמם להם בלי מספרים
אני יותר תהיתי לגבי זה שכל קייס לוקח להם כמה ימים ורוב הזמן הם לא מולטיטאסקטינג. מה קורה בינתיים? אין מספרים עד שמסיימים? הם מתעלמים עד שמסיימים? יש להם באקלוג רציני? (לא אפשרי כיוון שהכל קורה די מהר).ונאמר משהו על כך שהמכונה אולי לא מתפקדת בסדר כי שלושה ימים היא לא נתנה מספר. האם עד כה לא הייתה להם מנוחה של כמה ימים?
פרק 218
אני מוצאת את זה מצחיק שלסטר מהסמויה הוא הנבל בפרק שבו נאמר לבלשית "לעקוב אחרי הכסף", ה-משפט שלו.
הזקן חמוד.
ליאון דביל. כמה פעמים המספר שלו עלה כבר?
התגובות של ריס אליו מצחיקות
אין לי מה לומר תחזירו את הבנות!! (זואי, רוט, שו).
הזקן חמוד.
ליאון דביל. כמה פעמים המספר שלו עלה כבר?
אין לי מה לומר תחזירו את הבנות!! (זואי, רוט, שו).
שוד קזינו זה תמיד כיף, לא סתם יש מליון כאלה.עכשיו יש לנו סיפור של קזינו, רמאות בקלפים, ואפילו קצת שוד קזינו.
הבוס של היטד רייבלי?והבוס של Heated Rivalry לוקח דברים יותר לידיים שלו.
פרק 219
או הנה שו. והיא הולכת לחפש את רוט כדי לגהץ אותה חזרה.
הצחיק אותי שהיא אמרה משהו לפינץ על "כלב התקיפה שלו... ובר"
די הוא כזה חמוד
אז ביצ'ר היה כן בסדר ולכן הוא נהרג. לא אכפת לי כי אני שונאת את השחקן הזה אז ביי. תמצאי מישהו טוב יותר קרטר.
הצחיק אותי שהיא אמרה משהו לפינץ על "כלב התקיפה שלו... ובר"
אז ביצ'ר היה כן בסדר ולכן הוא נהרג. לא אכפת לי כי אני שונאת את השחקן הזה אז ביי. תמצאי מישהו טוב יותר קרטר.
פרק 220
מסכן פוסקו. כאילו כן הוא היה מושחת אבל ספציפית ברצח הזה ריס סיבך אותו אז שיעזור לו. יופי שהם עזרו לו בסוף.
לא הבנתי מה היה התפקיד של בר בזה? אמאלה איך נבהלתי כשג'ון שאל איפה הוא.
אולסו אהבתי שג'ון והד"ר נקמו במי שרצח אותו באותו מטבע והרעילו אותו גם.
הרעלת קרינה גורמת לי מיד לחשוב על המאה חחח (החזירו את זואי!!)
אני גם הייתי מרוצה מהנקמה הקטנה שלהם.
אבל באמת אני תוהה איך פינץ הסכים לזה.
לא הבנתי מה היה התפקיד של בר בזה? אמאלה איך נבהלתי כשג'ון שאל איפה הוא.
אולסו אהבתי שג'ון והד"ר נקמו במי שרצח אותו באותו מטבע והרעילו אותו גם.
הרעלת קרינה גורמת לי מיד לחשוב על המאה חחח (החזירו את זואי!!)
חחחחח כן זה נכון. סתומרת ריס היה די רוצח מיומן קודם אבל הוא התרכך מאז שהוא התחיל לעבוד איתנו.רגע רגע אני הבנתי נכון שריס עזר לרופא הזה לרצוח בחזרה את המליארדר הזבל שרצח אותו??
די זה כל כך מוזר, אני חשבתי שהם פשוט יקליטו אותו מודה כדי שיוכלו להרשיע אותו ברצח הזה...
אין לי בעיה עם זה שהם רצחו אותו כי זה מגיע לו אבל זה מרגיש לי כל כך אוף-ברנד לסוג הגיבורים שריס ופינץ' מייצגים.
אבל אני דווקא מחבבת את זה![]()
אני גם הייתי מרוצה מהנקמה הקטנה שלהם.
אבל באמת אני תוהה איך פינץ הסכים לזה.
ואז מה? בר העלים את זה? הוא רק כלב חח לא הבנתי.אוף מסכן פאסקו באמת... אבל האם קרטר השאילה את דוב בשביל לחפור בשבילו את הגופה?? וואו.