🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️ Person of Interest עונות 1 עד 3🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️

LeAnnDylan

Well-known member
אז בשעה טובה סיימתי עם פרינג' ועכשיו נפער לי בור בלב, לכן מתאים לי מאוד לקפוץ לעונה 3 ישר לשו כי אין לי כוח להתמודד עם פרקים בלעדיה עכשיו. כשאני אסיים את עונה 5 אני אחזור להתחלה כי ריס של עונה 1 חמודי.
אני גם מעדיפה את עונה 3 כי למרות שהסדרה עצמה לא קומית, יש הרבה יותר קטעים שמשעשעים אותי עכשיו.
כאילו כבר בהתחלה של הפרק כשריס מתוסכל שהוא מציל את הבחור באוטו שבורח והוא כזה "אף אחד כבר לא אומר תודה בימינו" :-D
או פאסקו שלבוש כמו לפרקון על הכרכרה של שו והבחור בתחילת הפרק ומתרגז על שו שהשתמשה בו כמגן אנושי והיא כזה "פשוט היית תקוע באמצע":-D
או איך שריס ופינץ' מדברים על שו כאילו היא הבת הטינג'ארית הסוררת שלהם שלא עונה לטלפון:-D
גם אחרי זה שריס יושב בבר ומקשיב לבחור ההוא של חיל הים מסביר לבחור השני איך הוא הולך לפרק אותו מכות (שזה בכלל הזכיר לי את הקטע של דרו ברימור במלאכיות של צ'ארלי הראשון שהיא יושבת קשורה עם הידיים מאחורי הגב ומסבירה לכל הבחורים שם שבאים לפוצץ אותה מכות איך היא הולכת לקרוע אותם:-D) והוא עושה לפינץ' כזה "אני אוהב את הסטייל שלו" ואז הוא פשוט יושב שם ונהנה כאילו הוא צופה באיזה סרט טוב:-D

אז עכשיו רוט באיזה מכון לבריאות נפש שפינץ' תקע אותה בו, באמת נשמעת קצת מטורללת אבל אנחנו הרי יודעים שהיא לא ממציאה סתם ואין לה קולות בראש. הצחיק אותי שהרופא הזה שואל אותה "את מרגישה שצופים בך כל הזמן" והיא מחייכת למצלמת אבטחה וכזה-

כל הסיפור של החיילים האלה לא ענין כמובן, כי לא היה אכפת לי אם הבחור יחיה או ימות.
אבל הצחיק אותי שאחרי שהוא נורה ושו באה להוציא לו את הכדור הוא כזה "את בטוחה שאת יודעת מה את עושה" והיא כזה "ירו בי. הרבה..":-D:-D יואו אני חולה עליה:-D
אה וגם זה

כששו אומרת לריס איפה יהיה הצלף ושואלת אותו אם יש עליו מזומן והוא מביא לה $5 אני כזה מה לעזאזל היא יכולה לקנות עם $5 היום?! ואז אני נזכרת שזה מלפני 15 שנה ופעם כנראה היה אפשר לקנות נקנקיה וקולה:-D

וכמובן הקטע האהוב עליי בפרק-

אוי אמאלה והקטע שהרוסים והדוויל דוגז מכוונים כולם אקדחים אחד אל השני ואז ריס פתאום נכנס באמצע וכזה "אוי, אתם סגורים?":-D:-D
ובערך כל מה שיוצא לשו מהפה בסצינה הזאת:-D:-D

"אני רעבה! אתה קונה לי סטייק!":-D

אוי וריס מטריל את פינץ':-D אני מתה על שניהם:-D

המונולוג של רוט בסוף הפרק גם היה חזק. אהבתי שהיא התחילה את הפרק כשהיא סיפרה לפסיכולוג שיש לה מריבה עם המכונה ובסוף הפרק היא מגלה לו שהמריבה היא בעצם על האם להרוג אותו או לא:-D

LeAnnDylan

Well-known member
כבר אמרתי שאני חולה על שו?:-D כבר מתחילת הפרק היא משעשעת אותי.
איך שהיא מנסה לעקוב אחרי פינץ' והוא נעלם לה ואז ריס אומר לה כזה הוא עושה את זה כל הזמן. ולייק איך שניכם לא מצליחים לעקוב אחרי הנכה הזה:-D
או שפינץ' מתקשר לריס בשביל שו והפרצוף שלה שהיא מבינה שהיא הובסה ע"י הצולע הזה:-D

יואו שכחתי כבר כמה אני שונאת את האלונזו הזה. גם לא זכרתי שביצ'ר כבר מת, משום מה חשבתי שזה קורה בעונה 3, בכל מקרה קרטר הלכה לבקר את הקבל שלו ואלונזו בא להציג את עצמו בפניה, כמובן כדי לראות מה היא יודעת כדי לדעת אם לחסל אותה או לא.

פינץ' מתאר לריס את העבודה של המספר התורן שלהם וריס תוהה אם זה לא אותו הדבר כמו המכונה של פינץ' ובתגובה פינץ' קצת נעלב כי המכונה שלו עילאית והמספר השבועי הוא וול, לא.

אחח הזלזול בשו:-D אז מה אם היא אוהבת לירות באנשים:-D לרוב האנשים מגיע שירו בהם במילא:-D

יואו אבל כששו כמעט שברה את היד לעובד ניקיון הזה שבא לרוקן את הפח שלה:-D:-D:-D

קרוגר מציג בפני הבורד את התוכנה/אתר/וואטאבר הזה שלו ששואב אינפורמציה מאנשים כדי להתחקות אחר הדפוסים שלהם. הוא מציג את זה בצורה נעימה- לטפל במחלות ולמנוע בדידות. אבל כמובן שאנחנו בעידן ש היום מודעים לבעיה של שיתוף האינפורמציה הזה ואיך אפשר להשתמש בו לרעה. אבל אני עדין חושבת שזה דיון מענין.

בינתיים קרטר מקבלת שותף מהאינקובטור שהיא צריכה להתמודד עם הפגיות שלו. ככה אני מרגישה בעבודה שלי אגב.

קרוגר זורק איזו הערה שוביניסטית על המזכירה שלו ושו מקווה שהוא הפושע. אני אומרת שתירה בו בכל מקרה.

חח איזה אנרגיה של אחים יש לשניהם:-D

שו כמובן לא מפספסת הזדמנות לאכול בכל רגע נתון ומסיבה זו אחלה הזדמנות לאכול, כי אי אפשר לצפות ממנה לירות באנשים על בטן ריקה:-D

שו לא מספיקה לסיים את האוכל שלה (או לירות במישהו) ומישהו במסיבה כבר החליט להרוס אותה כשחיבל בסרטון של קרוגר והעלה לשם קטעים שלו בוגד באישתו.
ולמחרת במשרד:-D

קרטר עוצרת את קארן מילס, הבחורה שהחזתה למלצרית כדי לנגן את סרטון הבגידה של קרוגר, אבל נראה שהיא לא זו שמאיימת עליו, אלא רק קיבלה את ה-DVD עם הוראות שימוש והיא החליטה שזו דרך מצוינת להתנקם בו על זה שיצר אתר שלדבריה הרס לה את החיים.
בינתיים מישהו שולח למזכירה של קרונגר את ההקלטה השוביניסטית שלו והיא מתפטרת וגם מעלים לפרופיל שלו באתר את צילום המאגשוט שלו ואת התיק הפלילי שלו שלדבריו בוטל ונמחק אך אוי לא, שום דבר לא באמת נמחק מהאינטרנט. החברה השניה שהייתה אמורה להיכנס כשותפה בוחרת לברוח כל עוד נפשם בהם. הבורד מחליט להיפטר מקרוגר, בגלל שזו החברה שלו הם לא מפטרים אותו לגמרי אלא מוציאים אותו לחופשה כפויה. לא שיש לט מה לעשות בחופשה כי אין לי שקל על התחת מכיוון שמישהו רוקן לו את כל החשבונות.
וכאילו אם כל זה לא היה מספיק גרוע, גם הצניחו את המעלית שלו איתו בתוכה איזה 40 קומות. וזה שלא קרה לו כלום אמין בערך כמו זה שלונה עדין לא סיימה את הסדרה.
קרוגר נוסע ברכב שלו כשמישהו משתלט לו על הרכב וגורם לו להתהפך ואיכשהו הוא עדין לא מת. 10 נשמות יש לבן אדם הזה.
החבר'ה חושבים שזה רעיון טוב להביא אותו למאורה שלהם. הוא בתמורה דופק לפינץ' בלטה בראש ובורח. איך בר לא הרג אותו לא ברור לי.
הוא מחליט להגיע לפגישה עם קולייר כדי לנסות להציל את העסקה רק כדי לגלות שאין עסקה להציל ואופס קולייר הוא הבחור הרע. הוא אומר שהם חשבו רק להפחיד את קרוגר כדי לשלוח מסר אבל בסוף הוא החליט היי למה שלא נהרוג אותו. וככה אנחנו כנראה מוצאים את עצמו עם הרעים החדשים של העונה. או לפחות לעוד כמה פרקים כי אופס הוא ירה לריס באפוד מגן וברח. מה הפואנטה של אפוד כשהוא עדין שבר כמה צלעות?? ופחח שו הדרדרסית הזאת מנסה לסחוב אותו החוצה:-D

רוט לא הייתה הפרק שזה קצת חצוף מצידם אבל לא נורא, אני אסתפק בשו.
ויאללה עוד כמה גיפים מהפרק ואני אפרוש לישון. אם לונה לא תתקדם יותר מידי אולי יהיה לי כוח לכתוב גם על כל שאר הפרקים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתם בתיקו עכשיו!
האמת שאתמול סיימתי את פרק 2X13, אבל זה היה כבר מאוחר אז לא ישבתי לכתוב. ובבוקר ראיתי איזה חצי מפרק 2X14.
אבל עדי לחלוטין יכולה להשיג אותי היום.
אם כי אתמול אני ראיתי שלושה פרקים של Tip Toe, לולא זה הייתי כבר 3 פרקים יותר קדימה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הדגשתי שאני לא כותב לפי סדר גם כי אני לא זוכר עכשיו בדיוק מה קרה איפה,
אבל בעיקר בגלל שאני צריך להתחיל עם הדבר הכי חשוב - רוט חזרה. יאייייי!!!!!!!
והיא עובדת עבור אחד האנשים הבודדים שמודעים למכונה (אחרי שהיא כבר הרגה שניים מהאחרים)

טוב, זה מסביר למה היא לא הייתה עסוקה בפינץ' וריס, היא הייתה עסוקה בליצור לעצמה מקום לצד האדם הזה

טוב קצת חזרה...

פרק 2X13
אז אנחנו מגלים שאחרי שקארה שרדה את הפיצוץ שהיה אמור להרוג אותה היא התעוררה מטופלת על ידי איזה ברנש בריטי אפלולי שלא עובד עבור ממשלה לטענתו אלא מייצג משהו אחר. זה מאוד מתחבר לי לספרי פרסי ג'קסון כי הוא דיבר על כך שרשויות הריגול הקיימות (או המדינות הקיימות) הם הטיטאנים והוא עובד עבור האלים החדשים (האולימפיים) שרוצים להפיל אותם. איך השאלים עשו את זה זה שהם גרמו לקרונוס הטיטאן לאכול סלע גדול ואז להקיא את כל האלים (הילדים שלו) שהוא אכל.
אז יש איזו אלגוריה עם מה שהוא גורם לקארה לעשות - שזה להטעין איזה וירוס או משהו מאוד מתוחכם שאפילו פינץ' לא מצליח להבין מה זה, רק שזה יתחיל לפעול עוד 5 חודשים. ואנחנו ראינו בבסיס של האלים החדשים שזה מתפשט.
אני חשבתי שקארה עשתה את זה כל כי היא מאמינה בדבר הגדול שהם מייצגים, אבל תכלס כל מה שהיא רצתה זה לגלות מי המציא את המכונה ומכר אותה לממשלה האמריקאית כי מבחינתה הוא זה שאשם בבגידה שלה. שזה הגיון מאוד מטופש לדעתי.
בסופו של דבר היא קיבלה את השם של הארולד פינץ', וזה שנתן לה את השם אמר שהוא אף פעם לא הצליח למצוא אותו. מה שהיה לי קצת מצחיק זה שהיא מיד כתבה את זה בפנקס, למרות שלמרגלים יש זיכרון מאוד טוב (זה חלק מהעניין), אז היה לי ברור שנראה את הפרק. אני גם הנחתי שהיא תתפוצץ כשהיא נכנסה לאוטו, אבל הופתעתי שזה היה מארק סנוא שפיצץ אותה. בסוף, אחרי שהוא לעג לריס הוא דווקא כן היה בקטע של הקרבה עצמית (היא הייתה די דבילית שהיא לא ירתה בהם כשהיא יכלה)
אבל בכל מקרה כן הייתה לה סיבה לשמור את ריס בחיים וזה לא קשור ללהתנקם בו, אלא להשתמש בו.

אז זה ידוע שאני לא חובב פינץ' או ריס, אבל כן היה קצת מרגש כשפינץ' סיכן את עצמו כדי להציל את ריס.
יותר מרגש היה כשבר התלהב לראות את ריס חזרה.

*האם בעצם לא היה שום POI בפרק הזה?

פרק 2X14
הי, זה ג'ימי סימפסון בתור המיליארדר האקסצנטרי שאוהב לשחק כדורסל עם הבחורים מהשכונה. קצת טרופ, אבל בסדר.
והם נסעו לרוסיה.
חוץ מזה לא זכור לי משהו במיוחד מעניין בפרק,
אבל בר בדיכאון וצריך למצוא לו חבר. (אבל האם החבר שלו זה כלב מרגל?)
אה ופאסקו מאוד מוטרד שקרטר חוקרת את המוות של השוטר הזה. הגיוני שהוא מפחד שהיא תגלה שזה הוא. רק שזה בעצם לא היה הוא, זה היה ריס שהרג את השוטר ההוא.

פרק 2X15
החברה לוקחים עבודות בבית מלון כדי להציל חדרנית שמסתבר שהיא ניצולת מלחמת אלבניה ויכולה לתת עדות שתפיל גנרל שעכשיו מתמודד בבחירות.
לא משהו מדהים במיוחד.
פאסקו עוזר.
מצילים את הבחורה.
מישהו מת.
הסוכן המיוחד של האיש שמודע למכונה (לא נראה לי שאנחנו יודעים את שמו) מצא את ריס וכמעט הורג אותו, אבל ריס טוב יותר ומנטרל אותו. אבל ריס הוא גם אדם טוב אז הוא לא הורג אותו (זה יחזור לתת לו אגרוף בפנים).

במקביל קרטר מתראיינת לעבודה בFBI והיא לקחה עצות מפינץ' לגבי כיצד לעבוד על מכונת הפוליגרף (לדעתי הייתה צריכה ללכת למומחה האמיתי - ג'ורג' קוסטנזה) והיא כנראה מצליחה. אבל אז מסתבר שכנראה הקשר שלה עם ביצ'ר פוגע בה כי כנראה הוא נחקר על שחיתות. והם כל כך התקרבו שהיא כמעט הפגישה אותו עם הבן שלה.
לדעתי הוא בעצם שוטר טוב והוא מסתנן בHR בשביל שוטרים טובים כדי לנסות להפיל אותם מבפנים.

וכמובן בסוף יש לנו את רוט שוב. איזה כיף.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יוו כשהם אמרו "תירה בכלב" צעקתי לאאאאאאאא
למרות שידעתי שלא יפגעו בו.
עצם התעוזה לומר דבר כזה!!!!
באמת חוצפה נוראית
משהו כללי שאני חייבת להגיד לגבי הסדרה הזאת כמי שצופה גם בסדרות שמציגות את הצד המשפטי זה שאני לא מבינה איך משהו מהתיקים של קרטר מחזיק בבית משפט.
חצי מהראיות שלה היא משיגה בדרך בלתי חוקית וכל הקייסים שלה כוללים אדם מסתורי בחליפה שהעדים לא יכולים לדבר עליו. או להעיד בעצמו.
הגיוני מאוד שאת צודקת. אבל זה לא בדיוק הדבר שדורש הכי הרבה סיספונד
הסוכן הזה ממש מטומטמם אם הם עוד לא קלטו שקרטר עובדת איתו כבר נצח. הם לא ממש מסתתרים.
לחלוטין דורש יותר סיספונד
בLA עוזרת לאחד אחר שחושב שהוא באטמן.
זה בכלל לא באותו זמן
(שתי הסדרות הן ישנות נורא, אבל בהפרש של איזה עשור

כמה נוח לפינץ שכשמקרה ג'ון לא זמין הקייס שלו הוא על גאון מחשבים, משהו שהוא מבין היטב.
באופן כללי מקרה שלא דורש המון יריות
לדעתי הוא קרא לעצמו מר סוויפט בהוקרה לאלבום המופת רד שיצא כמה חודשים קודם.
כמובן
אולסו קוד גאוני לכיווץ זה הפרמיס של עמק הסיליקון.
רק כשראיתי את התגובה של לונה הבנתי שאתו מדברות על הסדרה עמק הסיליקון
נכון? כי הם היו בריונים של מישהו.
אלא אם קרטר זייפה הכל.
אז כנראה שהם גם סוכנים סמויים. פשוט של מישהו אחר

אני מרגישה שקרטר נהנתה סופסוף לסחוט מג'ון את כל התשובות שהוא לא מגלה לה אף פעם. בערך.
לא חשבתי על זה ככה. לי הרגיש שהיא כל הזמן לחוצה שהיא תשאל יותר מידי והוא יגלה משהו לא נכון
היה יפה במיוחד כשכחלק מסיפור הקאבר שלו הוא בעצם דמיין מה היו החיים שלו אם הוא לא היה עוזב את ג'סיקה וחוזר לצבא. "מעניין מי הייתי אז".
כן זה היה באמת נחמד
אה רק עכשיו קלטתי שאותה אלישה שעבדה עם השותף של פינץ ונרצחה זאת אותו אחת שיחד עם סנואו שלחה את ג'ון וההיא לסין.
גם אני רק קלטתי את זה באחד הפרקים האלו
(אגב זה מצחיק שחזרו לאותו פלאשבק בדיוק כבר לפחות 3 פעמים ולא ממש השתנה משהו בו
לול העלילה הצדדית הלא קשורה של פוסקו והדוגמנית:-D
זה היה מעולה
היא קצת סייקו

Lhuna3

Well-known member
ייאי גיפים! :love:
איך שהיא מנסה לעקוב אחרי פינץ' והוא נעלם לה ואז ריס אומר לה כזה הוא עושה את זה כל הזמן. ולייק איך שניכם לא מצליחים לעקוב אחרי הנכה הזה:-D
:-D:-D

גם לא זכרתי שביצ'ר כבר מת, משום מה חשבתי שזה קורה בעונה 3,
תופעה ידועה שבצפיה חוזרת דברים קורים מהר יותר משזוכרים.

חח איזה אנרגיה של אחים יש לשניהם:-D

מה אחים?? אני רוצה אותם שיפ!
(אבל אל תגלי לי)

וכאילו אם כל זה לא היה מספיק גרוע, גם הצניחו את המעלית שלו איתו בתוכה איזה 40 קומות. וזה שלא קרה לו כלום אמין בערך כמו זה שלונה עדין לא סיימה את הסדרה.
אני עוד לא סיימתי!
אבל כן באמת חשבתי שזה מוזר שהוא יצא בלי פגע מהנפילה המלחיצה הזאת.
קרוגר נוסע ברכב שלו כשמישהו משתלט לו על הרכב וגורם לו להתהפך ואיכשהו הוא עדין לא מת. 10 נשמות יש לבן אדם הזה.
זה קטע שקצת חוזר על עצמו בסדרה הזאת שאנשים יוצאים בשלום מהתהפכויות רכבים (אלא אם כן זה יותר מתאים לעלילה שהם ימותו).
החבר'ה חושבים שזה רעיון טוב להביא אותו למאורה שלהם. הוא בתמורה דופק לפינץ' בלטה בראש ובורח. איך בר לא הרג אותו לא ברור לי.
יותר מדי אנשים שהם דואגים להציל מתבררים כנבלות רציניים (גם כשהם בגדר הקורבן). אני לא בטוחה אם פינץ' וריס לא עושים את העולם גרוע יותר כשהם מצילים את כל הזבלים האלה.
מה הפואנטה של אפוד כשהוא עדין שבר כמה צלעות??
שאפשר להחלים מצלעות שבורות, וממוות פחות?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הדגשתי שאני לא כותב לפי סדר גם כי אני לא זוכר עכשיו בדיוק מה קרה איפה,
והיא עובדת עבור אחד האנשים הבודדים שמודעים למכונה (אחרי שהיא כבר הרגה שניים מהאחרים)

טוב, זה מסביר למה היא לא הייתה עסוקה בפינץ' וריס, היא הייתה עסוקה בליצור לעצמה מקום לצד האדם הזה

טוב קצת חזרה...

פרק 2X13
אז אנחנו מגלים שאחרי שקארה שרדה את הפיצוץ שהיה אמור להרוג אותה היא התעוררה מטופלת על ידי איזה ברנש בריטי אפלולי שלא עובד עבור ממשלה לטענתו אלא מייצג משהו אחר. זה מאוד מתחבר לי לספרי פרסי ג'קסון כי הוא דיבר על כך שרשויות הריגול הקיימות (או המדינות הקיימות) הם הטיטאנים והוא עובד עבור האלים החדשים (האולימפיים) שרוצים להפיל אותם. איך השאלים עשו את זה זה שהם גרמו לקרונוס הטיטאן לאכול סלע גדול ואז להקיא את כל האלים (הילדים שלו) שהוא אכל.
אז יש איזו אלגוריה עם מה שהוא גורם לקארה לעשות - שזה להטעין איזה וירוס או משהו מאוד מתוחכם שאפילו פינץ' לא מצליח להבין מה זה, רק שזה יתחיל לפעול עוד 5 חודשים. ואנחנו ראינו בבסיס של האלים החדשים שזה מתפשט.
אני חשבתי שקארה עשתה את זה כל כי היא מאמינה בדבר הגדול שהם מייצגים, אבל תכלס כל מה שהיא רצתה זה לגלות מי המציא את המכונה ומכר אותה לממשלה האמריקאית כי מבחינתה הוא זה שאשם בבגידה שלה. שזה הגיון מאוד מטופש לדעתי.
בסופו של דבר היא קיבלה את השם של הארולד פינץ', וזה שנתן לה את השם אמר שהוא אף פעם לא הצליח למצוא אותו. מה שהיה לי קצת מצחיק זה שהיא מיד כתבה את זה בפנקס, למרות שלמרגלים יש זיכרון מאוד טוב (זה חלק מהעניין), אז היה לי ברור שנראה את הפרק. אני גם הנחתי שהיא תתפוצץ כשהיא נכנסה לאוטו, אבל הופתעתי שזה היה מארק סנוא שפיצץ אותה. בסוף, אחרי שהוא לעג לריס הוא דווקא כן היה בקטע של הקרבה עצמית (היא הייתה די דבילית שהיא לא ירתה בהם כשהיא יכלה)
אבל בכל מקרה כן הייתה לה סיבה לשמור את ריס בחיים וזה לא קשור ללהתנקם בו, אלא להשתמש בו.

אז זה ידוע שאני לא חובב פינץ' או ריס, אבל כן היה קצת מרגש כשפינץ' סיכן את עצמו כדי להציל את ריס.
יותר מרגש היה כשבר התלהב לראות את ריס חזרה.

*האם בעצם לא היה שום POI בפרק הזה?

פרק 2X14
הי, זה ג'ימי סימפסון בתור המיליארדר האקסצנטרי שאוהב לשחק כדורסל עם הבחורים מהשכונה. קצת טרופ, אבל בסדר.
והם נסעו לרוסיה.
חוץ מזה לא זכור לי משהו במיוחד מעניין בפרק,
אבל בר בדיכאון וצריך למצוא לו חבר. (אבל האם החבר שלו זה כלב מרגל?)
אה ופאסקו מאוד מוטרד שקרטר חוקרת את המוות של השוטר הזה. הגיוני שהוא מפחד שהיא תגלה שזה הוא. רק שזה בעצם לא היה הוא, זה היה ריס שהרג את השוטר ההוא.

פרק 2X15
החברה לוקחים עבודות בבית מלון כדי להציל חדרנית שמסתבר שהיא ניצולת מלחמת אלבניה ויכולה לתת עדות שתפיל גנרל שעכשיו מתמודד בבחירות.
לא משהו מדהים במיוחד.
פאסקו עוזר.
מצילים את הבחורה.
מישהו מת.
הסוכן המיוחד של האיש שמודע למכונה (לא נראה לי שאנחנו יודעים את שמו) מצא את ריס וכמעט הורג אותו, אבל ריס טוב יותר ומנטרל אותו. אבל ריס הוא גם אדם טוב אז הוא לא הורג אותו (זה יחזור לתת לו אגרוף בפנים).

במקביל קרטר מתראיינת לעבודה בFBI והיא לקחה עצות מפינץ' לגבי כיצד לעבוד על מכונת הפוליגרף (לדעתי הייתה צריכה ללכת למומחה האמיתי - ג'ורג' קוסטנזה) והיא כנראה מצליחה. אבל אז מסתבר שכנראה הקשר שלה עם ביצ'ר פוגע בה כי כנראה הוא נחקר על שחיתות. והם כל כך התקרבו שהיא כמעט הפגישה אותו עם הבן שלה.
לדעתי הוא בעצם שוטר טוב והוא מסתנן בHR בשביל שוטרים טובים כדי לנסות להפיל אותם מבפנים.

וכמובן בסוף יש לנו את רוט שוב. איזה כיף.

אני צריך להוסיף שני דברים לגבי פרקי 2X15
אז יש הופעה נוספת של זואי שזה ממש כיף.
אבל אני רוצה שיתנו לה תפקיד משמעותי יותר לפחות ביותר מהפרקים שהיא מופיעה בהם.

גם אהבתי שבסוף פינץ' קונה את המלון והופך את החדרנית למנהלת שלו.
אני מקווה שהם ישתמשו בזה שיש להם מלון לשירותם מעכשיו.

Lhuna3

Well-known member
פרק 2X13
הנחתי שהוא אמר את את זה בשביל שנשים לב לאיזו הקבלה למיתולוגיה (שאני לא מכירה מספיק בשביל לזהות).
אוקיי רגע.
אני אכתוב פה משהו לגבי מה שכתבת, שאם מאוד מאוד מקפידים אפשר אולי להחשיב כספוילר, אבל אני לא הייתי מחשיבה כספוילר ואני קפדנית.
אבל בכל זאת מסתירה:
מה שאני הבנתי זה שהיא רצתה לגלות זה מי היה לכאורה (או לא לכאורה) הבוגד שמכר את המכונה (יותר נכון את הלפטופ שיש עליו תוכנה סודית חשובה, כי היא לא יודעת על המכונה) לסינים, לא מי המציא ומכר אותה לממשלת ארה"ב. כי זה מי ש"אחראי" למשימה הזאת שהיא וריס נשלחו אליה ולכן ה-CIA היה צריך להפטר מהם אחריה.
אני עדיין מסכימה שזה הגיון לא משהו, אבל אם השם שהיא חיפשה היה של מי שהמציא את המכונה אז זה לא היה משהו שמביימים בצורה שכאילו מסתירה מאיתנו הצופים את התשובה עד לרגע האחרון של הפרק, כי הרי אנחנו יודעים את זה. וכמו שאני הבנתי - זה טוויסט.
(הדבר היחיד שאפשר להחשיב פה כספוילר, הוא שעד הפרק האחרון שצפיתי בו וכתבתי עליו בפורום, אני לא יודעת שום דבר יותר ממך על זה.)

אני גם הנחתי שהיא תתפוצץ כשהיא נכנסה לאוטו, אבל הופתעתי שזה היה מארק סנוא שפיצץ אותה. בסוף, אחרי שהוא לעג לריס הוא דווקא כן היה בקטע של הקרבה עצמית
כן, זה יפה.
אז זה ידוע שאני לא חובב פינץ' או ריס כי אני מוזר, אבל כן היה קצת מרגש כשפינץ' סיכן את עצמו כדי להציל את ריס.
כן |כן|
לפעמים הוא קצת יותר מדי טוב לטעמי וזה קצת מעצבן אותי.

אני מקווה שהם ישתמשו בזה שיש להם מלון לשירותם מעכשיו.
כמו בסדרה אחרת שעד עכשיו לא הזכרנו בכלל בדיונים פה? :p

didalf

Well-known member
תגובות 210-212
הגיוני מאוד שאת צודקת. אבל זה לא בדיוק הדבר שדורש הכי הרבה סיספונד
לחלוטין דורש יותר סיספונד
וואי הכל בסדרה הזאת דורש סספונד, בעיקר מה שקשור למשטרה:-D
אבל לא אכפת לי אני זורמת לטובת העלילה.
זה בכלל לא באותו זמן
(שתי הסדרות הן ישנות נורא, אבל בהפרש של איזה עשור
אני יודעת מה אתה קטנוני.

באופן כללי מקרה שלא דורש המון יריות
חחחחח כן אני גם חשבתי

לא חשבתי על זה ככה. לי הרגיש שהיא כל הזמן לחוצה שהיא תשאל יותר מידי והוא יגלה משהו לא נכון
מה היא ממש נהנתנה לשאול אותו דברים אישיים כמו האם הוא היה מאוהב.

(אגב זה מצחיק שחזרו לאותו פלאשבק בדיוק כבר לפחות 3 פעמים ולא ממש השתנה משהו בו
כן חחחחחחחחחח הם ממחזרים סצנות:-D

פרק 213
אני חושבת שקרטר קצת מאוהבת בג'ון.
כמה נוח שהFBI חושבים שהעניין עם האיש בחליפה נסגר וכולם מתים. אבל עוד שניה ג'ון ימשיך לעשות בלגן ברחבי העיר ואז מה?
יוווו התגובה של הכלב כשהוא חזר איזה חמוד|מאוהב|
הנחתי שפינץ זה השם שקארה קיבלה. אז למה הוא מכר משהו לסינים? לא מתאים לו8-*

שזה כמובן סוף העונה

אחרי שהוא לעג לריס הוא דווקא כן היה בקטע של הקרבה עצמית
אבל בתור נקמה, זה אחרת.

אתה מתחיל להפשיר, בסוף אתה תאהב אותם:-D

אוקיי רגע.
אני אכתוב פה משהו לגבי מה שכתבת, שאם מאוד מאוד מקפידים אפשר אולי להחשיב כספוילר, אבל אני לא הייתי מחשיבה כספוילר ואני קפדנית.
אבל בכל זאת מסתירה:
מה שאני הבנתי זה שהיא רצתה לגלות זה מי היה לכאורה (או לא לכאורה) הבוגד שמכר את המכונה (יותר נכון את הלפטופ שיש עליו תוכנה סודית חשובה, כי היא לא יודעת על המכונה) לסינים, לא מי המציא ומכר אותה לממשלת ארה"ב. כי זה מי ש"אחראי" למשימה הזאת שהיא וריס נשלחו אליה ולכן ה-CIA היה צריך להפטר מהם אחריה.
אני עדיין מסכימה שזה הגיון לא משהו, אבל אם השם שהיא חיפשה היה של מי שהמציא את המכונה אז זה לא היה משהו שמביימים בצורה שכאילו מסתירה מאיתנו הצופים את התשובה עד לרגע האחרון של הפרק, כי הרי אנחנו יודעים את זה. וכמו שאני הבנתי - זה טוויסט.
(הדבר היחיד שאפשר להחשיב פה כספוילר, הוא שעד הפרק האחרון שצפיתי בו וכתבתי עליו בפורום, אני לא יודעת שום דבר יותר ממך על זה.)
גם אני הבנתי ככה.

פרק 214
חחחח ההתחלה נשמע מאד חיקוי של מארק צוקרברג ופייסבוק.
אבל פירס הזה התגלה קצת שונה. מצד אחד מעצבן ודוש, מצד שני יש בו קצת יותר מזה.
אניוואי לבר יש חבר משחק|מאוהב|

חחחח כן ואז זה יהיה "אה זה ג'ון החבר שלי שכל פשעיו נסלחים? אז בסדר לא משנה"

פרק 215
או הנה רוט.
אני קצת לא זוכרת מי זה האיש הזה שרודף אחרי ג'ון שרוט המזכירה שלו עכשיו?
כבר הבאתם את זואי למה להשתמש בה ככ מעט???
האם ג'ון מציע לה להצטרף לצוות קבוע? תודה באמת!! אבל תסכימי גברת!
אולסו אהבתי את הפלרטוט שלהם נא להראות לי מה קורה בסוויטה!!!!!!!!!1
למה נותנים לנו כל כך מעט מזה??
1780263069558.png

1780263120151.png

לעזאזל אפילו בפרק שהם התחזו לנשואים קיבלנו כל כך מעט מזה!
מממשששששששששששששששש
גיב מי מור!!!!!
לא מאמינה שכבר היה להם תירוץ של פייק נישואים ועדיין לא קיבלנו כלום. איזה סדרה קמצנית!
:-D

אבל ריס הוא גם אדם טוב אז הוא לא הורג אותו (זה יחזור לתת לו אגרוף בפנים).
חחחחחחחחח איך הוא היה מרוצה מעצמו:-D

אבל אני רוצה שיתנו לה תפקיד משמעותי יותר לפחות ביותר מהפרקים שהיא מופיעה בהם.
אני גם!!

כמו בסדרה אחרת שעד עכשיו לא הזכרנו בכלל בדיונים פה? :p
חחחחחחחחחח:-D

פרק 216
אוו הנה אשתו של הבעל של שרה שאהי (לשעבר) והיא באדאסס רצינית.
והיא הגרסה הממשלתית של ריס רק עם שותף חתיך יותר. שהנחתי ש1. מאוהב בה 2.הולך למות וצדקתי בשניהם. חבל.
וואה וואה הסצנה עם רוט מענה אותה עם מגהץ (אוקי כמעט) היה הדבר הכי דילני שראיתי, איי גט איט:-D:-D
שניה רגע: האם השם האמיתי של שתיהן זה סאם??
יאללה כולם לחבור לצוות אחד!

חחחחחח ליאון "אתם לא משלמים לי מספיק"
גון: "אנחנו לא משלמים לך בכלל ליאון":-D:-D

אוי הנה השחקנית שאני מכירה רק מהמשפט "הנה הבעל של שרה שאהי" כל פעם שדילן ראתה את קווין בשיימלס.

(אגב היא ממש מזכירה לי את המפקדת שלי מהצבא.)
מגניב לך?

וגם את העימות של 2 הפסיכופאטיות שו ורוט (למרות ששו לא עושה כזה רושם של פסיכופאטית אמיתית למרות כל מה שהיא אומרת על עצמה, וזה בולט במיוחד מול רוט, שהיא פסיכו' במלוא המובן).
כן זה היה כיף

חח לפני כמה ימים עדימון פרסמה איפשהו על איזה סרט או סדרה עם קווין משיימלס והתאפקתי ממש לא לצעוק עליה שזה הבעל של שרה שאהי!! :-D
אני יודעת, אני תמיד יודעת:-D

גם כשהוא כבר לא בעלה הוא עדין הבעל של שרה שאהי. לייק מי בכלל זוכר את השם שלו מעבר לזה?
קווין משיימלס, דה.

אני גם חשבתי שזה ממש מגניב שנתנו לנו לראות איך בעצם זה נראה מהצד של מקבלי המספרים של המכונה מהצד של הממשלה. מצד אחד הם בעצם "סתם" חיילים שמקבלים פקודה שהם צריכים לבצע. מצד שני יש את הבטחון הזה שהם אף פעם לא טועים שזה נחמד.
נכון.
בסוף הם כן עושים משהו טוב גם אם האמצעים מפוקפקים.
והעימות בין רוט ושו כמובן היה מושלם|מאוהב|:-D

כמובן:-D

מגיע לי פרס לדעתי על כמות ההודעות השונות שהגבתי להן וסידרתי ככ יפה!!

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
POI
פרק 3X08
ג'ון דואג שיהיה אפוד מגן לדוב! |מאוהב|

וואו קרטר ג'יזס!

שיט היא התקשרה לשופט הלא נכון.

והילד שלה נראה לי גדול יותר ממה שהוא אמור להיות אבל שיהיה.

OK אני שמחה שהיא כן התקשרה בסוף לפינץ' וריס אבל זה עדיין אמור היה להגמר רע כי במציאות הם היו יורים בה הרבה יותר מהר במקום לדבר.
ואני לא דואגת לאיש בחליפה כי יש לו מגן עלילה.
אבל לקרטר כן דאגתי קצת אז |מזיע|
פרק חזק.

didalf

Well-known member
216

השם של שו זה סאמין ושל רוט זה סמנת׳ה.
טכנית את שניהם אפשר לקצר לסאם אבל אין להן אותו שם.
אה בסדר בשום שלב בפרק הזה לא קראו לה סאמין, רק סאם, אז מאיפה לי?
עדיין שתיהן סאם. מגניב.
סאמין זה שם הודי? שהאי זה הודי? כי השם נשמע טיפה הודי וכאילו היא נראית טיפה הודית אבל גם די לבנה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא מאמינה שכבר היה להם תירוץ של פייק נישואים ועדיין לא קיבלנו כלום. איזה סדרה קמצנית!
זה בגלל שאם הוא ישכב עם זואי הוא עלול לאבד את הנשמה שלו.

כן, ועוד יותר על זה שעקפת את ניק 👏👏👏
באמת יפה (חוצפה) שעקפת אותי.
מזל שהבוקר לפני העבודה הספקתי את הפרק הזה.
עכשיו אנחנו רק בתחרות של מי יספיק יותר פרקים היום (רוב הסיכוי שלא אני כי אני מת מעייפות)

אז זאת שו הידועה (מכך שאני זוכר שפה ושם שמעתי על הדמות הזאת בסדרה הזאת.

ובתור מי שלפעמים נותן לפתיח להתגלגל בלי להעביר אותו, בפרק הזה הפתיח היה קצר ככה שלא ראו את הדמויות הראשיות אז כבר שם זה הרגיש שונה וזה באמת היה פרק מאוד שונה.
אז השותף של שו זה השחקן Ebon Moss-Bachrach שידוע מכל מיני דברים, בין היתר שהוא שיחק שני תפקידים שונים בMCU - הוא היה שיחק בתפקיד מאוד מרכזי בעונה 1 של המעניש והוא שיחק את The Thing בסרט של ארבעת המופלאים.

אז שו והשותף שלה הם בצוות שמקבל מספרים בדיוק כמו פינץ' וריס. רק שהם מקבלים את המספרים של הרשימה הרלוונטית - כלומר כאלו שקשורים לטרור.
אבל השותף חושד שמשהו לא בסדר. אם הבנתי נכון הוא הבין שהם הרגו מישהו שלא באמת היה אשם ואחר כך מתגלה שזה בעצם מישהו שהיה קשור איכשהו למכונה.
אגב לא ברור לי למה נותנים להם מספרים ולא מי שנותן להם כבר מתרגם להם את זה לשם של בן אדם, מרגיש שזה יגרום לזה להראות פחות חשוד.

בכל מקרה ההנדלר שלהם מחליט לחסל אותם, אבל רק השותף מת. שו רוצה לנקום. אבל לא ברמה של לחסל את הבוס הגדול, כי מבחינתה המטרה הגדולה היא עדיין חשובה יותר ממוות של אדם אחד. אז היא דואגת להגיע אל האיש האחראי נותנת לו את המידע שמגלה שהם רצחו בן אדם לא אשם ואז מחסלת את ההנדלר שלה. כי בכל זאת נקמה.
או כמו שנאמר בסצנה:
Special Counsel: Hersh was right. You are a good soldier. You didn't want revenge. You wanted to protect the program.
Sameen Shaw: A good soldier does both.

למרות שהיא אומרת שהיא עדיין נאמנה לתוכנית הסוכן של הבוס הגדול עדיין מחסל אותה. חבל רק שהוא מחסל אותה עם אותו רעל שהם כבר הבהירו שהם יודעים מה האנטידוטה שלו ולכן הם יכולים להציל אותה.

בהחלט לא ציפיתי לחזרתו לאון בפרק הזה, אבל נחמד.

תוך כדי הפרק היו כמה דברים:
קודם כל באופן שהיה לי קצת לא ברור, היא שדדה סוחר סמים כדי לנוח בדירה שלו למרות שהיא ידעה שהיא כנראה תאבד הכרה. למה דווקא דירה של סוחר סמים? לא הבנתי.
שנית היא נפגשת עם אשת קשר שלה או שלה החבר שלה בCIA או משהו. אבל היא לא יודעת מי זאת מה שאומר שזאת הזדמנות מצויינת בשביל רוט לצוץ ולתפוס אותה. ושיט כמעט הגענו לסצנת עינויים שכנראה שתיהן היו נהנות ממנה.
שלישית כמה פעמים לאורך הדרך היא רואה או נפגשת ממש עם ריס ופינץ' ואומנם היא לא הורגת אותם, אבל היא גם לא סומכת עליהם. גם לא אחרי שהם מצילים את החיים שלה

חחחחחח ליאון "אתם לא משלמים לי מספיק"
גון: "אנחנו לא משלמים לך בכלל ליאון":-D:-D
חחחחח
קצת חבל לי שלא ראינו איך הם מגייסים אותו שוב לעבוד עבורם

מגיע לי פרס לדעתי על כמות ההודעות השונות שהגבתי להן וסידרתי ככ יפה!!
בהחלט

LeAnnDyIan

Well-known member
216

אה בסדר בשום שלב בפרק הזה לא קראו לה סאמין, רק סאם, אז מאיפה לי?
עדיין שתיהן סאם. מגניב.
סאמין זה שם הודי? שהאי זה הודי? כי השם נשמע טיפה הודי וכאילו היא נראית טיפה הודית אבל גם די לבנה.
פרסי

didalf

Well-known member
זה בגלל שאם הוא ישכב עם זואי הוא עלול לאבד את הנשמה שלו.
אז שיהיה ריסג'לוס מכפת לי תנו לי משהו!!

אז זאת שו הידועה (מכך שאני זוכר שפה ושם שמעתי על הדמות הזאת בסדרה הזאת.
החפירות של דילן עבדו על כולנו בסוף:-D

קודם כל באופן שהיה לי קצת לא ברור, היא שדדה סוחר סמים כדי לנוח בדירה שלו למרות שהיא ידעה שהיא כנראה תאבד הכרה. למה דווקא דירה של סוחר סמים? לא הבנתי.
אני מניחה כי הוא לא יכול להתקשר למשטרה?

אהה הגיוני יותר כן.

עכשיו אנחנו רק בתחרות של מי יספיק יותר פרקים היום (רוב הסיכוי שלא אני כי אני מת מעייפות)
וול חבל בשבילך:-P:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לקח לי רגע להבין שאת לא מדברת על פרסי ג'קסון
חחחחח

וול חבל בשבילך:-P:
אוקי, אבל איפה את בנתיים?

זה היה פרק מאוד לא שגרתי, אבל לא במובן המגניב שהיה בחלק מהפרקים האחרונים.
רוצח סדרתי שמחליף זהויות.
תעלומת חדר סגור עם מבחר קטן של חשודים
די מהר התחלתי לחשוד בסוכן הFBI
הוא כל הזמן היה לי מוכר ולקח לי זמן לקלוט שזה לוק מקפרלן - עוד שחקן להטב אורח
הוא היה די טוב בתפקיד אז חבל לי שכנראה לא נקבל אותו שוב. בעצם האם יכול להיות שהוא לא מת ורק בכלא?

ונאמר משהו על כך שהמכונה אולי לא מתפקדת בסדר כי שלושה ימים היא לא נתנה מספר. האם עד כה לא הייתה להם מנוחה של כמה ימים?
אה והם חושבים שזה בגלל הוירוס הזה שקארה שמה.

עניינים בין קרטר וביצ'ר... תכלס נשארים אותו דבר. זה לא שהיא יודעת עדיין אם היא יכולה לבטוח בו.
התחושה שלי היא שיתברר שהוא כן טוב בסוף.

אז אחרי רוצח סדרתי ותעלומה של למצוא את הרע בתוך חדר של חשודים,
עכשיו יש לנו סיפור של קזינו, רמאות בקלפים, ואפילו קצת שוד קזינו.
יש להם מזל שאני כבר אוהב את הסדרה.

היה מצחיק שפינץ' גרוע בלעקוב אחרי אנשים.

היה לי ברור מאוד שהסיבה שהאיש הזקן הזה מפסיד הרבה כסף בקזינו היא כי זאת דרך לבעל הקזינו להלבין כסף (זה היה קו עלילה בסדרה אחרת שראיתי)

ליאו שוב בפרק.
היה מצחיק שהוא מתפלא שקנייתים הם באמת קניינים.
גם מצחיק שהוא בטוח מספיק בריס שהיה לו ברור מיד שהוא יגיע להציל אותו.

בעלילה מקבילה מפלילים את הבלש זמנסקי, שזה מישהו שאנחנו רואים מאז עונה 1 (ובעצם כמעט מת כשהוא ניסה להגן על אבא של אליאס)
אבל עכשיו הוא ממש מת.
והבוס של Heated Rivalry לוקח דברים יותר לידיים שלו.
ומסתבר שבלש אחר שקרטר פונה אליו הרבה (ואולי גם ראינו הרבה עד כה אבל לא זכרתי) כן נמצא בHR.
ועדיין לא ברור מה קורה עם ביצ'ר.

ויש ממש מעט פאסקו לאחרונה וזה לא בסדר.

גם מוזר לי שעשו בפרק הקודם עניין שלם מכך שהמכונה אולי לא מתפקדת טוב, אבל בפרק הזה לא התייחסו לזה.

Lhuna3

Well-known member
POI
פרק 3X09
אוקיי אנחנו בצרות, וכנראה שלא תהיה לפינץ' ברירה אלא להשתמש ברוט.

אוי לא, הם מענים את פאסקו
;-(

אויש אני מרחמת על השוטר ששו השאירה אותו עם הרימון, סה"כ הוא צודק בפחד שלו מלבגוד בסימונס.

אהבתי שאלונזו בחדר מתים מתחיל לקשקש להם וריס תוקע לו איזה מזרק בשביל שישתוק

אוי לא מאיימים על הילד של פאסקו...

אגב רוט מנחשת שהיה לפינץ' עוד "קופי אלפא" לפני ריס... מעניין אם זה נכון.

אוקיי קרטר וריס בחדר מתים איכשהו מגיעים לשיחת נפש ואז... רגע... מה.... מה.... WHAT!?!?!
מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
אוקיי אני לחלוטין לא ראיתי את זה מגיע!?!?!!!!!!
כאילו מבחינתי זה היה בין זואי ושו!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ועוד ברגע הזה מכל הרגעים!!
פינץ' מה אתה מפריע באמצע סתום ת'פהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!
במילא הם מוקפים אתה כבר לא יכול לעזור.
די כבר תשתמש ברוט ותן למכונה להציל אותם לפחות!
ומה זה המבטים הכאילו מאוהבים בין רוט ופינץ' והמגע בידיים?!!
מה קורה פה היום זה כאילו מישהו פיזר שיקוי אהבה על כולם תיכף סימונס ינשק את פאסקו!
רגע עכשיו אני קולטת מי זה השוטר עם סימונס - זה ביצ'ר מאוז...
יואו נבלות הם באמת מתכוונים לרצוח את הילד שלו
אבל כששמעתי את היריה ידעתי ששו הגיעה לשם בזמן. היא הבינה ממה שהשוטר המסכן ההוא אמר לה שהם ילכו לנסות לפגוע בילד שלו.

פינץ': אני הבחור שיתפוס אותך כשתיפול
*לא מצליח לתפוס אותו*

לא הבנתי איך יש שם רק 2 שוטרים מסכנים בסוף שרודפים אחרי ריס, חשבתי שהם מוקפים.

אוקיי קרטר מביאה את אלונזו ל-FBI אבל אני ממש מפחדת שזה לא הולך ללכת טוב שם.
לפחות בינתיים הכל נראה בסדר
|מזיע|
אפשר להרגע לכמה רגעים.. למרות שריס בכלא.
וקרטר הבינה שפינץ' משתמש במחשב על שהוא בנה בשביל המידע שלו (אבל היא חושבת שהוא מקבל רק מידע ממחשבים של רשויות החוק, אז היא לא יודעת את כל האמת).

חח קרטר וריס חוזרים על הדיאלוג שלהם מהפרק הראשון.

לאאאאאאאאאאאאאאאא דייייייייייייייי קרטר!!!!!!!!!!!!!!
איזה נבלות איזה סוף אכזרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נתנו לנו נשיקה רק כי היא הולכת למות כותבים נבלות!
:mad:

נערך לאחרונה ב:
למעלה