didalf
Well-known member
כן זה באמת מחדל אני גם מזועזעת.את ראית רק עונה אחת של הסמויה? מה זאת אומרת?
220
כן לזה התכוונתי.אני חושב שריס הוא זה שספציפית הרג את סטילס.
כן זה באמת מחדל אני גם מזועזעת.את ראית רק עונה אחת של הסמויה? מה זאת אומרת?
כן לזה התכוונתי.אני חושב שריס הוא זה שספציפית הרג את סטילס.
את ראית רק עונה אחת של הסמויה? מה זאת אומרת?
תרגעו ראיתי איזה 3-4 עונות לפני שנמאס לי.כן זה באמת מחדל אני גם מזועזעת.
מה אתה מתנשא, גם אני מייד הבנתי את זה.אבל גם מיד הבנתי שהיא השתמשה בבר בשביל למצוא את הגופה (טוב שלקח לכן איזה חמישה הודעות הלוך ושוב כדי להגיע לזה
אני בעד ריס וכל אחת (או אחד) (חוץ מפינץ' כי זה באמת יהיה מוזר מדי).רק לא הבנתי למה לונה התרגזה עליי, חשבתי שאנחנו בעד ריס וזואי.
כמו שדילן אמרה על שו: כל מי שיפה כמותואני בעד ריס וכל אחת (או אחד) (חוץ מפינץ' כי זה באמת יהיה מוזר מדי).
זה לא הופך את זה ליותר טוב.תרגעו ראיתי איזה 3-4 עונות לפני שנמאס לי.
מה פתאום. לריס יש soulmate בודד אבל הוא כלב אז נסתפק בזואיאני בעד ריס וכל אחת (או אחד) (חוץ מפינץ' כי זה באמת יהיה מוזר מדי).
מה אתה מתנשא, גם אני מייד הבנתי את זה.
זה לא נראה ככהPerson of Interest
פרק 2X20
... אבל האם קרטר השאילה את דוב בשביל לחפור בשבילו את הגופה?? וואו.
אבל זה ממש מוזר לי כי זכור לי שעשינו לזה צפיה פורומית. וזה ידוע שאסור לפרוש באמצע צפיה פורומית. אלא אם כן את מושחתת. האם את היטד רייבלרי?
אני צפיתי בסמויה לפני שהייתי בפורום הזה לדעתי, ואני גם לא זוכרת את הצפיה הזאת.אבל זה ממש מוזר לי כי זכור לי שעשינו לזה צפיה פורומית. וזה ידוע שאסור לפרוש באמצע צפיה פורומית. אלא אם כן את מושחתת. האם את היטד רייבלרי?
רוצה לשמוע משהו מזעזע? זה היה ב2014 שזה כבר פאקינג 12 שנים!!!!!
ילדה שנולדה כשעשינו צפיה משותפת בסמויה היום חוגגת בת מצווה.
הלכתי לאשפז את עצמי בדיור מוגן, ביי.
לחפור/למצוא/פוטטו/פוטאטוזה לא נראה ככה
מה?
רוצה לשמוע משהו מזעזע? זה היה ב2014 שזה כבר פאקינג 12 שנים!!!!!
ילדה שנולדה כשעשינו צפיה משותפת בסמויה היום חוגגת בת מצווה.
הלכתי לאשפז את עצמי בדיור מוגן, ביי.
אני נאמן לפורום ולכן לא צפיתי בטלוויזיה בכלל לפני שהגעתי לפורום.אני צפיתי בסמויה לפני שהייתי בפורום הזה לדעתי, ואני גם לא זוכרת את הצפיה הזאת.
מה?
למה את לא שמה לינק?
אני עכשיו עברתי בטירוף על השנה הזאת ולא הצלחתי למצוא. האם זה היה בתוך שרשורי דיוני סדרות רגילים? האם את סתם מנסה להטריף אותי?
תביא אם תמצא משהו מעניין.אגב, עכשיו עלה לי רעיון של לחפש בשרשורי דיוני סדרות מ2011/2/3 אנשים שכתבו על POI בזמן שהיא ממש שודרה
זה מסוכן מבחינת ספוילרים, תזכרו שבחיפוש פה ההודעות מהפורום הישן מופיעות פתוחות בלי הסתרה של ספוילרים!אגב, עכשיו עלה לי רעיון של לחפש בשרשורי דיוני סדרות מ2011/2/3 אנשים שכתבו על POI בזמן שהיא ממש שודרה
כן אבל זה גם פרק שבועי והיו 3 שרשורים בשבוע אז אם מחפשים פרק מסוים לפי התאריך שלו לא יהיו את הפרקים הבאים.זה מסוכן מבחינת ספוילרים, תזכרו שבחיפוש פה ההודעות מהפורום הישן מופיעות פתוחות בלי הסתרה של ספוילרים!
לא נו, אל תהיי קרצייהאגב כבר התחלנו את עונה 3 פה אבל מעונה 4 אולי נעשה שרשור חדש?
למה זה קרציה?לא נו, אל תהיי קרצייה
כן גם זה!אוקיי קצת התקרבות מרומזת בין שו וריס - יאללה כבר תעשו משהו, די עם המבטים!
כן מצוות של שניים הם נהיו שישה, זה נחמד.היה מגניב גם שלושת הנשים עובדות יחד, ובכלל כולם עובדים יחד הפרק כולל פאסקו, רק היה חסר לי האסייתי המצחיק שתמיד מסתבך בצרות.
נכוןהסיפור של הפרק היה קצת מוזר, בעיקר היה מוזר לי המעבר החד מזה שהבחור הוא קריפ סטוקר שצד נשים ואוקיי כנראה לא רוצח אותן אבל עדיין מאוד קריפי - לקורבן מסכן טוב לב וראוי להיות אבא שרק רוצים לעזור לו.
זה מוזר ממשוגם קרטר אולי הולכת באמת לצאת איתו.
חע, תכלסשאני מניחה שזה הגיוני שדושים זה אנשים שיש לאחרים יותר מניעים לרצוח לרצוח אותם
נכון? מי רוצה לחתור בכללחחח שו וריס על הסירה והיא רבה איתו על מי חותר. כפרה את יכולה לבוא להיות הקפטן שלי על הסירה. למי יש כוח לחתור![]()
כןיואו פינץ' הצחיק אותי כששו אומרת לו-
"Our guy just went from blue blood to hipster faster than you can say "ironic facial hair
והוא כזה
![]()
חחחחחחח זה מושלם!!!אהבתי איך הבנות מוצאות מכנה משותף עם הכלי נשק שלהן
![]()
ממש מעליבהוא נכנס ומדלג על זואי ושו (חצוף) (הפרצוף המופתע/נעלב של שו)
נו אופנס היא משמעותית פחות יפה מהאחרות.ומתביית על קרטר. זה לא שהיא מכוערת.
היא מאוד יפה ויש לה חיוך מושלם אבל באיזה קטע אתה מדלג על שו?! למרות שבתאכלס זה שהוא בחר בקרטר יצא טוב כי אין סיכוי ששו הייתה זורמת עם הבדיחות המפגרות שלו![]()
וול הם השיגו אותה בסוףג'ון באמת חשב שאם הוא ישאל את המיליונר איפה תעודת הלידה של אלכס הוא פשוט יתן לו אותה או שסתם היה בא לו לתת לו בוקס מהרגע שהם הגיעו לשם וזה סתם היה תירוץ? כי אם זו האופציה הראשונה אז![]()
יאוו כאלה חמודיםאני מתה על שו ובר ביחד
![]()
יציאת מצרייםכל הסצינה האחרונה של רוט ביציאת מצרים שלה מהבית חולים הייתה EPIC ברמותאיזה דמות אדירה אמאלה
![]()
אבל זה העניין, אפשר ללכת לשרשורים לפי התאריכים שבהם יצאו הפרקים. ואז לא יכולים להיות ספוילרים לפרקים של ההמשך כי הם עוד לא יצאו עדיין.זה מסוכן מבחינת ספוילרים, תזכרו שבחיפוש פה ההודעות מהפורום הישן מופיעות פתוחות בלי הסתרה של ספוילרים!
מה שהתכוונתיכן אבל זה גם פרק שבועי והיו 3 שרשורים בשבוע אז אם מחפשים פרק מסוים לפי התאריך שלו לא יהיו את הפרקים הבאים.
אני גם רציתי להציע את זהאגב כבר התחלנו את עונה 3 פה אבל מעונה 4 אולי נעשה שרשור חדש?
תודה
הנה שרשור הסיום:
להלן המהלך המחשבתי של עדי שזוכרת דברים מאד מיותרים: זכרתי שסיימנו אותה ממש לפני שיצאתי לתגלית, וזה היה ביולי 2014. משם היה קל למצוא.![]()
[IMG]http://timg.co.il/f/Emo196.gif[/IMG][IMG]http://timg.co.il/f/Emo56.gif[/IMG]הסמויה - שרשור סיום(אין ספוילר)[IMG]http://timg.co.il/f/Emo109.gif[/IMG]
הסמויה - שרשור סיום(אין ספוילר)בגלל שאני וניק הצפנו את הפורום בחודש האחרון עם הסדרה הזאת החלטנו שמגיע לנו גם שרשור סיום אם ראיתם בעבר אתם מוזמנים להצטרף. פלוס, טוויסט נרב (למה אני לא יודעת את שמך?) הבטחת לנו סרטונים, אז זה הזמן הנה מגיע לו דכאון סוף סדרהwww.tapuz.co.il
השאר היה בדיוני סדרות אבל אפשר ללכת לדיוני סדרות ביולי (שמע מסתבר שחיסלנו את כל הסדרה בשבועיים וחצי בערך)
למשל:
![]()
דיוני סדרות לסופ"ש[IMG]http://timg.co.il/f/Emo267.gif[/IMG]
דיוני סדרות לסופ"שאתם יודעים את העקרון......... 1,2,3 GO!www.tapuz.co.il
הסתקרנתי אז הלכתי לחפש למשל סוף עונה 2 ובמאי 2013 עוד לא היו בכלל דיוני סדרות והפורום היה תוהו ובוהו.אבל זה העניין, אפשר ללכת לשרשורים לפי התאריכים שבהם יצאו הפרקים. ואז לא יכולים להיות ספוילרים לפרקים של ההמשך כי הם עוד לא יצאו עדיין.
ג'ון משעמם בלי ברג'ון ממש משועמם בלי מספרים![]()
לחלוטיןג'ון, הרולד, שו ורוט היקרים - לכולכם יש אותה מטרה. בבקשה תפסיקו לריב ותעבדו ביחד. תודה.
נראה לי שהיא תוכל להחליט לעצמה מה היא עושה ולא תהיה "משועבדת" להוראות של אחרים.רוט קצת קוקו עם איך שהיא מתייחסת למכונה כאדם אמיתי. זה אמנם AI חכם אבל עדיין מחשב חמודה.
גם לא הבנתי למה בכלל היא מתכוונת ב"לשחרר אותה לחופשי".
באמת מניאק.ווי פינץ מניאק שגרם לג'ון להעצר![]()
אני מניח שנגלה בפרק הבא (כן, גילינו)ולמה הוא מכר את הוירוס לסינים?!#!$#$#@
הצחיק אותי שהוא ניסה לפרטיות, אבל ממש נכשל כי המכונה עדיין יכלה לראות אותו.אבל היה קצת חמוד הפלאשבק להצעת נישואים.
אז כנראה לשניהםאבל בסוף הוא הצליח להעביר את השיחה לג'ון ולא לרוט?
עלילת צד שהייתה יכולה להיות מעניינת אם היא לא הייתה גורעת מהעלילה הראשית המעניינת יותר.אולסו מנסים לדפוק את קרטר במח"ש, פויה.
זה די רגיל שהם יורים לכל עבר.וואי ג'ון ושו צמד פסיכופטים סקסים הולכים להם בשחור ויורים בכולם אני אוהבת![]()
חחחחחח איזה מצחיק שהיא זורקת לו את הרובה הגדול והוא שואל למה אז היא אומרת לו שהוא לא ירגיש inadequate כשהיא נוהגת במכונית הזאתונראה לי גם ג'ון חחחחחח שו נדלקה מהמכונית והוא עליה![]()
תמיד עושים את זה בסדרות וסרטים שלסוכנות המיוחדות יש עקבים דקים. כאילו באמת למה?אבל באמשלכם מה זה העקבים הדקים האלה של שו?? איך אפשר להלחם ככה?
זה באמת היה מוזר. כלומר אני מבין את ההגיון שלו בערך בזה.אוקי אז פינץ יצר את הוירוס מתוך הנחה שאם מישהו ירצה לפגוע במכונה עדיף שזה יהיה הוא?
אז מה הוא העמיד פנים כל הזמן הזה חחחחחח
אני באמת לא בטוח.בכל מקרה ידעתי שהוא לא בוגד או משהו.
אז שניה אם הבנתי נכון הוירוס בתוך הוירוס היה שהמכונה שלחה הוראות להעביר את עצמה למקום כלשהו.
האם מישהו מדבר על כל המים שהמכונה הזאת בטח מבזבזת? (כל הזמן מדברים על המים שמתבזבזים על AI)אני מניחה ש"המכונה" זה פשוט מלא מלא שרתים. וזה מה שרוט ציפתה למצוא.
היא רצתה לשכב עם המכונהחחחח איזה דרמטית היא איך היא נכנסה למצב שוק כשהשרתים נעלמו. אני עדיין לא מבינה מה זה אומר לשחרר מכונה????????
העיקר שהפעם זאת אישה (בסדרה הזאת נשים תמיד יותר טובות מהגברים)ומי נמצאת מעל הרשע הנוכחי?? תמיד יש מישהו גבוה יותר. זה יגיע עד לנשיא.
הרגיש מאוד רנדומלי הדרך שהוא זייף את מותו שם על המקום. גם בשלב מסוים הוא מסתכל על ארוסתו והיא מסתכלת מסביב ומחפשת אותו וזה לא ברור איך היא לא רואה אותו.אולסו גילינו איך נייתן מת ואיך ולמה הרולד זייף את מותו.
לחלוטיןאהבתי לקראת הסוף את כל הארבעה יחד, קדימה תהיו צוות!!
זה אחד הדברים שהיו לי ממש מוזרים. רוט הטריפה אותם, והייתה סופר מסוכנת, אבל אז בסוף הם פשוט שמים אותה בבית חולים פסיכיאטרי (או אחר) כי זה נראה שהיא איבדה את זה. גם אם היא לא זייפה את זה בכלל וגם אם היא לא הייתה מקבלת שיחת טלפון בסוף היא יכלה לצאת מזה ולהחליט לעשות משהו מסוכן אחר. לפחות היו צריכים להעביר אותה למשטרה בגלל כל מיני דברים.לא הבנתי בסוף רוט בבית משוגעים? או סתם בית חולים ליד שלה?
מוזר לי שהיא סיכנה את עצמה ככה. אבל כן זה בהחלט יכול להיות טוב לה בעתיד.ולמה קרטר מזבזבת את זמנה בלהציל את אליאס? טוב זה יכול להשתלם אחכ.
זאת הסיבה שהיא קונה את הטלפונים הציבוריים כדי להשאיר אותם ברחובות גם כשהם כבר לא ריווחיים.אני תוהה מה התוכניות של המכונה לעשור הנוכחי שבו כבר אין כמעט טלפונים ציבוריים.
כן זה היה מצחיק איך הוא יכול לפתור דברים בקלות. הקטע עם החתונה היה מעולה.חחחחחחח כן
מזל שהמכונה הביאה לו קייסים קלים.
חחחח נכוןחחחחחחחחחחחחחח
רוט הקדימה את זמנה בלהיות מאוהבת בAI הרבה לפני שכל אדם שני מאוהב בצ'אט GPT שלו. (אמיתי כאילו יש אנשים שמנהלים עם זה שיחות ומתאהבים בו)
כן, גם הם קיבלו שיחה.אבל גם ריס ופינץ קיבלו מספר לא? כאילו הטלפון צלצל. לא? האם שכחתי מה ראיתי לפני דקה?
היה מעניין לגלות שנייתן הוא זה שהתחיל את העבודה הזאת ואת העבודה בספרייהפרק טוב
סיכום מקוצר מאוד:
פלשבקים להיסטוריה של פינץ' וניית'ן, ניית'ן רצה להציל את ה"לא רלוונטיים" ופינץ' התנגד ומנע ממנו ובגלל זה ניית'ן רצה לצאת לתקשורת ולחשוף את הפרויקט ואז התנקשו בו ופצעו את פינץ' ופגעו בהרבה חפים מפשע ואז פינץ' מכה על חטא ומבין שטעה.
הוא שולח לה ספר כל שנה? זה קריפי כשהיא אמורה לחשוב שהוא מת.והחלק העצוב זה שאז הוא מבין שהוא חייב להתנתק מאהובתו, שכבר הסכימה להצעת נישואין שלו. (יש גם הסבר לספר שהוא שולח לה כל שנה "גאווה ודיעה קדומה" נדמה לי).
זה די מגניב מצב הGod Mode הזה. זה היה יכול להיות מטורף אם הייתה להם גישה קבועה כזאת למכונה.בהווה גם רוט וגם ריס מקבלים 24 שעות גישה למכונה.
נכון. והוא לא אומר שום דבר על זה לפינץ'ריס מגלה שאהובתו לשעבר היתה אחת המספרים הראשונים שאפשר היה להציל.
מעניין אותי אם זה גם אתר גרעיני או שזה בכלל לא.בסוף כולם, כולל המנהל של פרויקט "אורות צפוניים" שזה אלו שמקבלים מהמכונה את המספרים של טרוריסטים ומטפלים בהם, מגיעים לאתר הגרעיני שבו החובאה המכונה אבל מגלים שהיא "העבירה את עצמה" למקום אחר.
ויש כל כך הרבה דברים במקביל שבכלל לא רואים מה היא עושה איתובינתיים קרטר תחת חקירה כי HR החליטו שהגיע הזמן להפטר גם ממנה ומפלילים אותה והיא מגלה את כל זה וגם שהם הולכים להפטר מאליאס, והיא מצילה אותו!
זה לא יפה זה פסיכופטתי ומסוכן. זה מחשב. לא משנה כמה זה AI חכם זה לא בנאדם אמיתי. אלו שרתים ושורות קוד.ודווקא אין לי בעיה עם זה שרוט מתייחסת אל המכונה כאדם. זה דווקא נראה לי יפה.
ואני גם די הסכמתי איתה שזה נוראי שפינץ' גרם לכך שהיא מוחקת את כל הזכרונות שלה כל יום.
כי היא הייתה בסכנה.2. למה בעצם היא הודיעה לפינץ' על האדם הפיקטיבי שהיא יצרה כדי לעשות את זה?
וואי ממשתכלס ריס פתאום נראה כמו סוכן מיוחד די גרוע לעומת שו.
כן אבל היה איזה קטע שהם נכנסו כזה אחד ליד השני בהליכה באדאס ובגדים שחורים וירו לכל עבר זה היה מאד סקסי.זה די רגיל שהם יורים לכל עבר.
כןחחחחחח איזה מצחיק שהיא זורקת לו את הרובה הגדול והוא שואל למה אז היא אומרת לו שהוא לא ירגיש inadequate כשהיא נוהגת במכונית הזאת
כדי לעצבןתמיד עושים את זה בסדרות וסרטים שלסוכנות המיוחדות יש עקבים דקים. כאילו באמת למה?
אני גם לא הבנתי ככ את כל זה.אבל מוזר לי שבכל השיחות שלו עם ריס על הוירוס הוא בעצם שיקר שהוא לא ידע שהוא המקור של זה. למה לשקר לריס בנושא הזה?
אני באמת לא בטוח.
באופן כללי סדר הפעולות לא לחלוטין ברור לי. מתי הוא מכר את הלפטופ עם הוירוס? למה לא לגרום למכונה להעביר את עצמה כבר אז? אם בעצם הוירוס טוב למטרה שלו אז למה הוא לא התקיף את המכונה עם הוירוס בעצמו? (או שהוא היה צריך שמישהו כמו קארה יפרוץ למקום מיוחד ואז פשוט היה בסדר עם זה שאנשים ימותו בגלל מישהו אחר) מה התחיל רק אחרי המוות של נייתן?
גם בחיים האמיתיים.העיקר שהפעם זאת אישה (בסדרה הזאת נשים תמיד יותר טובות מהגברים)
חחחח כן הייתי מצפה שזה משהו שהוא חשב עליו והכין וזייף את מותו באיזה תכנון מתוכנן.הרגיש מאוד רנדומלי הדרך שהוא זייף את מותו שם על המקום. גם בשלב מסוים הוא מסתכל על ארוסתו והיא מסתכלת מסביב ומחפשת אותו וזה לא ברור איך היא לא רואה אותו.
נכון??חוץ מזה זה היה כאילו פיגוע טרור, הרי הסוכן במיוחד ההוא (הרש) שם טרוריסט במכונית עם פצצה כדי שזה יראה כפיגוע. אבל זה מוזר לי כי אני לא זוכר שציינו שנייתן מת בפיגוע גדול. אני גם לא זוכר שארוסתו של פינץ' אמרה לריס שהוא מת בפיגוע. ובעצם גם כשפינץ' התעורר אמרו לו "היית בתאונה"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.