🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️ Person of Interest עונות 1 עד 3🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️

Lhuna3

Well-known member
את ראית רק עונה אחת של הסמויה? מה זאת אומרת?
כן זה באמת מחדל אני גם מזועזעת.
תרגעו ראיתי איזה 3-4 עונות לפני שנמאס לי.

פרק 2X20
אבל גם מיד הבנתי שהיא השתמשה בבר בשביל למצוא את הגופה (טוב שלקח לכן איזה חמישה הודעות הלוך ושוב כדי להגיע לזה
מה אתה מתנשא, גם אני מייד הבנתי את זה.

רק לא הבנתי למה לונה התרגזה עליי, חשבתי שאנחנו בעד ריס וזואי.
אני בעד ריס וכל אחת (או אחד) (חוץ מפינץ' כי זה באמת יהיה מוזר מדי).

didalf

Well-known member
כמו שדילן אמרה על שו: כל מי שיפה כמותו:-D
דווקא הקשר שלו עם פינץ, החברות והאכפתיות שהתפתחה ביניהם, אם הוא היה חתיך גם בטוח היה פוטנציאל שיפ בשבילי:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תרגעו ראיתי איזה 3-4 עונות לפני שנמאס לי.
זה לא הופך את זה ליותר טוב.
מילא אם היית אומרת שנמאס לך בעקבות עונה 2 הממוצעת יחסית.

אבל זה ממש מוזר לי כי זכור לי שעשינו לזה צפיה פורומית. וזה ידוע שאסור לפרוש באמצע צפיה פורומית. אלא אם כן את מושחתת. האם את היטד רייבלרי?

מה פתאום. לריס יש soulmate בודד אבל הוא כלב אז נסתפק בזואי

מה אתה מתנשא, גם אני מייד הבנתי את זה.
Person of Interest
פרק 2X20
... אבל האם קרטר השאילה את דוב בשביל לחפור בשבילו את הגופה?? וואו.
זה לא נראה ככה

didalf

Well-known member
אבל זה ממש מוזר לי כי זכור לי שעשינו לזה צפיה פורומית. וזה ידוע שאסור לפרוש באמצע צפיה פורומית. אלא אם כן את מושחתת. האם את היטד רייבלרי?
:-D
רוצה לשמוע משהו מזעזע? זה היה ב2014 שזה כבר פאקינג 12 שנים!!!!!
ילדה שנולדה כשעשינו צפיה משותפת בסמויה היום חוגגת בת מצווה.
הלכתי לאשפז את עצמי בדיור מוגן, ביי.

Lhuna3

Well-known member
אני צפיתי בסמויה לפני שהייתי בפורום הזה לדעתי, ואני גם לא זוכרת את הצפיה הזאת.
:-D:-D:-D
להתראות בדיור המוגן |אליהו|
זה לא נראה ככה
לחפור/למצוא/פוטטו/פוטאטו :p

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה?
למה את לא שמה לינק?
אני עכשיו עברתי בטירוף על השנה הזאת ולא הצלחתי למצוא. האם זה היה בתוך שרשורי דיוני סדרות רגילים? האם את סתם מנסה להטריף אותי?
אני צפיתי בסמויה לפני שהייתי בפורום הזה לדעתי, ואני גם לא זוכרת את הצפיה הזאת.
אני נאמן לפורום ולכן לא צפיתי בטלוויזיה בכלל לפני שהגעתי לפורום.

אגב, עכשיו עלה לי רעיון של לחפש בשרשורי דיוני סדרות מ2011/2/3 אנשים שכתבו על POI בזמן שהיא ממש שודרה

didalf

Well-known member
מה?
למה את לא שמה לינק?
אני עכשיו עברתי בטירוף על השנה הזאת ולא הצלחתי למצוא. האם זה היה בתוך שרשורי דיוני סדרות רגילים? האם את סתם מנסה להטריף אותי?
:-D:-D
הנה שרשור הסיום:
להלן המהלך המחשבתי של עדי שזוכרת דברים מאד מיותרים: זכרתי שסיימנו אותה ממש לפני שיצאתי לתגלית, וזה היה ביולי 2014. משם היה קל למצוא.
השאר היה בדיוני סדרות אבל אפשר ללכת לדיוני סדרות ביולי (שמע מסתבר שחיסלנו את כל הסדרה בשבועיים וחצי בערך)
למשל:

אגב, עכשיו עלה לי רעיון של לחפש בשרשורי דיוני סדרות מ2011/2/3 אנשים שכתבו על POI בזמן שהיא ממש שודרה
תביא אם תמצא משהו מעניין.

Lhuna3

Well-known member
זה מסוכן מבחינת ספוילרים, תזכרו שבחיפוש פה ההודעות מהפורום הישן מופיעות פתוחות בלי הסתרה של ספוילרים!

didalf

Well-known member
זה מסוכן מבחינת ספוילרים, תזכרו שבחיפוש פה ההודעות מהפורום הישן מופיעות פתוחות בלי הסתרה של ספוילרים!
כן אבל זה גם פרק שבועי והיו 3 שרשורים בשבוע אז אם מחפשים פרק מסוים לפי התאריך שלו לא יהיו את הפרקים הבאים.

didalf

Well-known member
אגב כבר התחלנו את עונה 3 פה אבל מעונה 4 אולי נעשה שרשור חדש?

LeAnnDylan

Well-known member
חחח שו וריס על הסירה והיא רבה איתו על מי חותר. כפרה את יכולה לבוא להיות הקפטן שלי על הסירה. למי יש כוח לחתור:-D

יואו פינץ' הצחיק אותי כששו אומרת לו-
"Our guy just went from blue blood to hipster faster than you can say "ironic facial hair
והוא כזה

אז ה-POI היומי הוא דוש עם פוטנציאל לרוצח. נשמע כיף.

בינתים הירש מגלה שלרוט יש אולי אינפורמציה על המכונה והוא נחוש בדעתו למצוא אותה.
ואם מחפשים את רוט זה אומר שיש לנו פרק איתה. יאיי!

אחד המשפטים האהובים עליי של רוט בסדרה זה God doesn't need AT&T :-D
הפסיכולוג של רוט ממשיך לא להאמין לה. שכאילו קשה להאשים אותו. מצד שני דביל, אתה לא מבין שאתה בתוכנית טלוויזיה והיא מדברת עם אלוהים?!

בינתיים פינץ' וריס מגלים שהפוי היומי מבקר באיזה מועדון וכנראה שם הוא צד את הנשים שלו אז פינץ' מתקשר לקרטר כדי לבקש את עזרתה אבל זה נשמע מביך ביותר:-D

קרטר ושו בוחנות את הלבוש אחת של השניה וקרטר כזה "לא רע בהתחשב בזה שהפעם האחרון שראיתי אותך היית בשקית גופות" ושו כזה "הייתי במקומות גרועים יותר:-D:-D:-D

זואי כפרעליה מצטרפת ואומרת לו "שמעתי שחזרת מן המתים" ושו כזה "רק עוד 8 נשמות נותרו" :-D:-D

אהבתי איך הבנות מוצאות מכנה משותף עם הכלי נשק שלהן:-D

והטייזר הורוד של זואי "מתנה מג'ון":-D|לב|

טוב כל הסצינה הזאת הצחיקה אותי. מהפרופיל שפינץ' יצר לשו והעצבים שלה על זה שהוא רשם שהיא מדריכת יוגה:-D

ודרך זה שהוא וריס אומרים לה שהיא תצטרך להשתמש בקסם שלה ולא בנשק שלה והיא מתעצבנת וכזה "מזה אומר?! שאני לא נראית טוב?! כי אני חושבת שאני נראית טוב!" כפרעליך את בהחלט נראית טוב:-D|לב|
"את נראית בסדר שו. את רק נראית... כועסת כל הזמן" :-D

זואי מביאה את הבנות למועדון מוקדם כדי להשתכר קצת כי מזה עבודV בלי קצת הנאה.
היא מושיטה להן כוסות שמפניה ושו בתגובה לוקחת בקבוק של וויסקי וכזה "סורי בנות, המנוע שלי עובד רק על דיזל":-D

הבנות מחליטות לעלות לרחבת הריקודים ואני חושבת לעצמי איזה יופי, שו שמחה ואז הדוש נכנס למועדון. בעע למה לא נותנים לנו ליהנות ממנה רוקדת עוד קצת?

הוא נכנס ומדלג על זואי ושו (חצוף) (הפרצוף המופתע/נעלב של שו:-D|לב|) ומתביית על קרטר. זה לא שהיא מכוערת. היא מאוד יפה ויש לה חיוך מושלם אבל באיזה קטע אתה מדלג על שו?! למרות שבתאכלס זה שהוא בחר בקרטר יצא טוב כי אין סיכוי ששו הייתה זורמת עם הבדיחות המפגרות שלו:-D

בינתיים קרטר והדוש בדירה שלו. ג'ון ושו מתצפתים. שו מתה לירות בדוש כבר. קרטר אומרת עוד לא. אז שו וריס מנצלים את הזמן להתענין בחיי האהבה אחד של השניה. ג'ון אומר שהוא לא ספר את הימים של מערכת היחסים שלו ושל זואי ושו מצידה לא בענין של מערכת יחסים כי לגברים יש... רגשות. והיא לא יודעת מה לעשות איתם:-D
I like her style:-D

מערכת היחסים של רוט והמכונה זה משהו משונה כי מצד אחד המכונה אומרת לה מה לעשות, מצד שני נראה שרוט מכתיבה לה מה לעשות גם.

קרטר מתנשקת עם הדוש באמצע הרחוב (דאם היא לוקחת את התפקיד שלה ברצינות:-D) שני ביריונים באים ומנסים לאיים על הדוש, קרטר ושו יורות בשניהם בדיוק מופתי. איך שו ידעה על מי מהשנים היא אמורה לירות?:-D

אז מסתבר שהדוש הוא לא דוש, אז אנחנו נקרא לו איאן עכשיו. הוא הרוויח את השם:-P:
הוא היה מאוהב בבת של איזה מליונר אחד שלא רצה שהבת שלו תצא עם אביון. היא נכנסה להיריון, הוא רשם לאיאן צ'ק ואמר לו שהיא עשתה הפלה.
9 שנים לאחר מכן היא מתה מתאונת דרכים, איאן מגיע ללוויה ואבא שלה מתחרפן ומחליט להרוג את איאן. סך הכל נשמע כמו בן אדם שקול ורציונלי.
פינץ' מחליט שזה רעיון טוב לקחת את איאן לראות את הילד האבוד שלו בזמן ששו, ג'ון וזואי מנסים לגנוב משהו מהכספת של המיליונר כדי להוכיח שהילד אכן של איאן.
בינתיים פינץ' מקבל טלפון עם המספר של רוט, הוא מתקשר לבית חולים/משוגעים כדי לגלות שהוא לא הראשון שדרש בשלומה היום. בינתיים איאן החליט לגנוב את הבן שלו. לגיטימי.

ג'ון באמת חשב שאם הוא ישאל את המיליונר איפה תעודת הלידה של אלכס הוא פשוט יתן לו אותה או שסתם היה בא לו לתת לו בוקס מהרגע שהם הגיעו לשם וזה סתם היה תירוץ? כי אם זו האופציה הראשונה אז|פנים|

טוב לא ממש נתנו לנו סיום עם איאן ואלכס. קרטר פשוט הביאה לו את התעודת לידה אבל זה עדין לא אומר שבית המשפט פשוט יחליט לתת לו את הילד. אבל בסדר זה לא החלק החשוב בסדרה אז אני מקבלת את זה שהם מניחים שאנחנו חושבים שסוף טוב הכל טוב.

אני מתה על שו ובר ביחד:-D|לב|

כל הסצינה האחרונה של רוט ביציאת מצרים שלה מהבית חולים הייתה EPIC ברמות:-D איזה דמות אדירה אמאלה:-D|כתר|

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
פרק 3X03
אני אמרתי שהסדרה הזאת צריכה תוספת נשית!!
איזה נהדרות כל הבנות ביחד אני אוהבת שהן מתחברות. וצוחקות קצת על ג'ון:-D
וכולן משוות נשקים כאילו יש להן אותו לק זה היה נהדר:-D

אז ריס עדיין עם זואי יאיי אבל תראו לי משהו מזה!!!

יאוו ושו מאוהבת בכלב זה הדבר הכי חמוד בעולם|מאוהב|:-D

אבל אני מודה שהבחור שהן נשלחו לפתות נראה די צעיר בשביל שלושתן אז זה נראה קצת מוזר.

וזה מצחיק שרוט אכן נשמעת מטורללת על כל הראש אבל... היא צודקת.
יאללה בואו נוסיף אותה לאוסף הבנות אני רוצה אותה גם בגירלס נייט.

אוקיי קצת התקרבות מרומזת בין שו וריס - יאללה כבר תעשו משהו, די עם המבטים!
כן גם זה!
אני רוצה אותו עם שתיהן חחחחח

היה מגניב גם שלושת הנשים עובדות יחד, ובכלל כולם עובדים יחד הפרק כולל פאסקו, רק היה חסר לי האסייתי המצחיק שתמיד מסתבך בצרות.
כן מצוות של שניים הם נהיו שישה, זה נחמד.

הסיפור של הפרק היה קצת מוזר, בעיקר היה מוזר לי המעבר החד מזה שהבחור הוא קריפ סטוקר שצד נשים ואוקיי כנראה לא רוצח אותן אבל עדיין מאוד קריפי - לקורבן מסכן טוב לב וראוי להיות אבא שרק רוצים לעזור לו.
נכון
וגם קרטר אולי הולכת באמת לצאת איתו.
זה מוזר ממש

שאני מניחה שזה הגיוני שדושים זה אנשים שיש לאחרים יותר מניעים לרצוח לרצוח אותם
חע, תכלס:-D
חחח שו וריס על הסירה והיא רבה איתו על מי חותר. כפרה את יכולה לבוא להיות הקפטן שלי על הסירה. למי יש כוח לחתור:-D
נכון? מי רוצה לחתור בכלל:-D

יואו פינץ' הצחיק אותי כששו אומרת לו-
"Our guy just went from blue blood to hipster faster than you can say "ironic facial hair
והוא כזה
כן:-D

אהבתי איך הבנות מוצאות מכנה משותף עם הכלי נשק שלהן:-D
חחחחחחח זה מושלם!!!
בכלל כל הסצנה הזאת שפירטת מילה מילה וכל הגירלז נייט הייתה מעולה.

הוא נכנס ומדלג על זואי ושו (חצוף) (הפרצוף המופתע/נעלב של שו:-D|לב|)
ממש מעליב:-D
ומתביית על קרטר. זה לא שהיא מכוערת.
נו אופנס היא משמעותית פחות יפה מהאחרות.
היא מאוד יפה ויש לה חיוך מושלם אבל באיזה קטע אתה מדלג על שו?! למרות שבתאכלס זה שהוא בחר בקרטר יצא טוב כי אין סיכוי ששו הייתה זורמת עם הבדיחות המפגרות שלו:-D

ג'ון באמת חשב שאם הוא ישאל את המיליונר איפה תעודת הלידה של אלכס הוא פשוט יתן לו אותה או שסתם היה בא לו לתת לו בוקס מהרגע שהם הגיעו לשם וזה סתם היה תירוץ? כי אם זו האופציה הראשונה אז|פנים|
וול הם השיגו אותה בסוף🤷‍♀️
אה בעצם אמרו איך.

אני מתה על שו ובר ביחד:-D|לב|
יאוו כאלה חמודים|מאוהב|
אהבתי גם בסוף שכל אחת הלכה עם הדייט שלה (זואי יבשה את ג'ון בחוץ לול:-D) והדייט של שו זה בר, הם כאלה חמודים!!

כל הסצינה האחרונה של רוט ביציאת מצרים שלה מהבית חולים הייתה EPIC ברמות:-D איזה דמות אדירה אמאלה:-D|כתר|
יציאת מצריים:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל זה העניין, אפשר ללכת לשרשורים לפי התאריכים שבהם יצאו הפרקים. ואז לא יכולים להיות ספוילרים לפרקים של ההמשך כי הם עוד לא יצאו עדיין.
כן אבל זה גם פרק שבועי והיו 3 שרשורים בשבוע אז אם מחפשים פרק מסוים לפי התאריך שלו לא יהיו את הפרקים הבאים.
מה שהתכוונתי
אגב כבר התחלנו את עונה 3 פה אבל מעונה 4 אולי נעשה שרשור חדש?
אני גם רציתי להציע את זה
(למעשה שקלתי אפילו להעביר את ההודעות של עונה 3 לשרשור נפרד, אבל זה הרבה עבודה עבורי

הנה שרשור הסיום:
להלן המהלך המחשבתי של עדי שזוכרת דברים מאד מיותרים: זכרתי שסיימנו אותה ממש לפני שיצאתי לתגלית, וזה היה ביולי 2014. משם היה קל למצוא.
השאר היה בדיוני סדרות אבל אפשר ללכת לדיוני סדרות ביולי (שמע מסתבר שחיסלנו את כל הסדרה בשבועיים וחצי בערך)
למשל:
תודה

didalf

Well-known member
אבל זה העניין, אפשר ללכת לשרשורים לפי התאריכים שבהם יצאו הפרקים. ואז לא יכולים להיות ספוילרים לפרקים של ההמשך כי הם עוד לא יצאו עדיין.
הסתקרנתי אז הלכתי לחפש למשל סוף עונה 2 ובמאי 2013 עוד לא היו בכלל דיוני סדרות והפורום היה תוהו ובוהו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ג'ון ממש משועמם בלי מספרים:-D
ג'ון משעמם בלי בר
(קצת דאגתי לו בשלב מסוים אבל אז הבהירו שהוא נמצא עם לאון) (ועכשיו שאני חושב על זה הייתי צריך לדאוג יותר כשגילינו ששמו אותו עם האדם שכל הזמן מסכן את החיים שלו)
ג'ון, הרולד, שו ורוט היקרים - לכולכם יש אותה מטרה. בבקשה תפסיקו לריב ותעבדו ביחד. תודה.
לחלוטין
רוט קצת קוקו עם איך שהיא מתייחסת למכונה כאדם אמיתי. זה אמנם AI חכם אבל עדיין מחשב חמודה.
גם לא הבנתי למה בכלל היא מתכוונת ב"לשחרר אותה לחופשי".
נראה לי שהיא תוכל להחליט לעצמה מה היא עושה ולא תהיה "משועבדת" להוראות של אחרים.
וזה כנראה מה שקרה בסוף.
ודווקא אין לי בעיה עם זה שרוט מתייחסת אל המכונה כאדם. זה דווקא נראה לי יפה.

ואני גם די הסכמתי איתה שזה נוראי שפינץ' גרם לכך שהיא מוחקת את כל הזכרונות שלה כל יום.
זה מגניב שהיא מצאה דרך לעקוף את זה על ידי כך שכל לילה היא מדפיסה את כל הזכרונות כקוד ואז במהלך היום למחרת מקלידים לה אותו חזרה.

אבל שני דברים לא ברורים לי:
1. כמה זמן היא כבר בעצם עושה את זה?
2. למה בעצם היא הודיעה לפינץ' על האדם הפיקטיבי שהיא יצרה כדי לעשות את זה?
ווי פינץ מניאק שגרם לג'ון להעצר8-*
באמת מניאק.
היה מצחיק ששו פשוט נעלמת בשניה כשהשוטרים מגיעים.
ואז גם בפשטות מוציאה אותו מהכלא.
תכלס ריס פתאום נראה כמו סוכן מיוחד די גרוע לעומת שו.
ולמה הוא מכר את הוירוס לסינים?!#!$#$#@
אני מניח שנגלה בפרק הבא (כן, גילינו)
אבל היה קצת חמוד הפלאשבק להצעת נישואים.
הצחיק אותי שהוא ניסה לפרטיות, אבל ממש נכשל כי המכונה עדיין יכלה לראות אותו.
אבל בסוף הוא הצליח להעביר את השיחה לג'ון ולא לרוט?
אז כנראה לשניהם
אולסו מנסים לדפוק את קרטר במח"ש, פויה.
עלילת צד שהייתה יכולה להיות מעניינת אם היא לא הייתה גורעת מהעלילה הראשית המעניינת יותר.
ומה הקטע שפאסקו עסוק בתיר אחר בזמן הזה.
לפחות לא הרגו את קרטר (לא שבאמת חשבתי שיש סיכוי שיעשו את זה)
וואי ג'ון ושו צמד פסיכופטים סקסים הולכים להם בשחור ויורים בכולם אני אוהבת:-D
זה די רגיל שהם יורים לכל עבר.
די מגניב שהמכונה אומרת לריס לאן לירות
ונראה לי גם ג'ון חחחחחח שו נדלקה מהמכונית והוא עליה:-D
חחחחחח איזה מצחיק שהיא זורקת לו את הרובה הגדול והוא שואל למה אז היא אומרת לו שהוא לא ירגיש inadequate כשהיא נוהגת במכונית הזאת
אבל באמשלכם מה זה העקבים הדקים האלה של שו?? איך אפשר להלחם ככה?
תמיד עושים את זה בסדרות וסרטים שלסוכנות המיוחדות יש עקבים דקים. כאילו באמת למה?
אוקי אז פינץ יצר את הוירוס מתוך הנחה שאם מישהו ירצה לפגוע במכונה עדיף שזה יהיה הוא?
אז מה הוא העמיד פנים כל הזמן הזה חחחחחח
זה באמת היה מוזר. כלומר אני מבין את ההגיון שלו בערך בזה.
אבל מוזר לי שבכל השיחות שלו עם ריס על הוירוס הוא בעצם שיקר שהוא לא ידע שהוא המקור של זה. למה לשקר לריס בנושא הזה?
בכל מקרה ידעתי שהוא לא בוגד או משהו.
אז שניה אם הבנתי נכון הוירוס בתוך הוירוס היה שהמכונה שלחה הוראות להעביר את עצמה למקום כלשהו.
אני באמת לא בטוח.
באופן כללי סדר הפעולות לא לחלוטין ברור לי. מתי הוא מכר את הלפטופ עם הוירוס? למה לא לגרום למכונה להעביר את עצמה כבר אז? אם בעצם הוירוס טוב למטרה שלו אז למה הוא לא התקיף את המכונה עם הוירוס בעצמו? (או שהוא היה צריך שמישהו כמו קארה יפרוץ למקום מיוחד ואז פשוט היה בסדר עם זה שאנשים ימותו בגלל מישהו אחר) מה התחיל רק אחרי המוות של נייתן?
אני מניחה ש"המכונה" זה פשוט מלא מלא שרתים. וזה מה שרוט ציפתה למצוא.
האם מישהו מדבר על כל המים שהמכונה הזאת בטח מבזבזת? (כל הזמן מדברים על המים שמתבזבזים על AI)
חחחח איזה דרמטית היא איך היא נכנסה למצב שוק כשהשרתים נעלמו. אני עדיין לא מבינה מה זה אומר לשחרר מכונה????????
היא רצתה לשכב עם המכונה
ומי נמצאת מעל הרשע הנוכחי?? תמיד יש מישהו גבוה יותר. זה יגיע עד לנשיא.
העיקר שהפעם זאת אישה (בסדרה הזאת נשים תמיד יותר טובות מהגברים)
אולסו גילינו איך נייתן מת ואיך ולמה הרולד זייף את מותו.
הרגיש מאוד רנדומלי הדרך שהוא זייף את מותו שם על המקום. גם בשלב מסוים הוא מסתכל על ארוסתו והיא מסתכלת מסביב ומחפשת אותו וזה לא ברור איך היא לא רואה אותו.
חוץ מזה זה היה כאילו פיגוע טרור, הרי הסוכן במיוחד ההוא (הרש) שם טרוריסט במכונית עם פצצה כדי שזה יראה כפיגוע. אבל זה מוזר לי כי אני לא זוכר שציינו שנייתן מת בפיגוע גדול. אני גם לא זוכר שארוסתו של פינץ' אמרה לריס שהוא מת בפיגוע. ובעצם גם כשפינץ' התעורר אמרו לו "היית בתאונה"
אהבתי לקראת הסוף את כל הארבעה יחד, קדימה תהיו צוות!!
לחלוטין
אבל בנקודה הזאת רוט הייתה די גופה מהלכת (מעניין אם היא זייפה את זה לפחות חלקית)
לא הבנתי בסוף רוט בבית משוגעים? או סתם בית חולים ליד שלה?
זה אחד הדברים שהיו לי ממש מוזרים. רוט הטריפה אותם, והייתה סופר מסוכנת, אבל אז בסוף הם פשוט שמים אותה בבית חולים פסיכיאטרי (או אחר) כי זה נראה שהיא איבדה את זה. גם אם היא לא זייפה את זה בכלל וגם אם היא לא הייתה מקבלת שיחת טלפון בסוף היא יכלה לצאת מזה ולהחליט לעשות משהו מסוכן אחר. לפחות היו צריכים להעביר אותה למשטרה בגלל כל מיני דברים.

ולמה קרטר מזבזבת את זמנה בלהציל את אליאס? טוב זה יכול להשתלם אחכ.
מוזר לי שהיא סיכנה את עצמה ככה. אבל כן זה בהחלט יכול להיות טוב לה בעתיד.
מעצבן אותי שפאסקו לא שם לעזור.
ולפחות עכשיו קרטר יודעת שהשוטר הזה שכאילו עזר לה הוא בעצם HR. קיוויתי שאולי היא ידעה את זה והקליטה אותו.
אני תוהה מה התוכניות של המכונה לעשור הנוכחי שבו כבר אין כמעט טלפונים ציבוריים.
זאת הסיבה שהיא קונה את הטלפונים הציבוריים כדי להשאיר אותם ברחובות גם כשהם כבר לא ריווחיים.
חחחחחחח כן:-D
מזל שהמכונה הביאה לו קייסים קלים.
כן זה היה מצחיק איך הוא יכול לפתור דברים בקלות. הקטע עם החתונה היה מעולה.
וגם היה מצחיק ששו די מתוסכלת מזה
חחחחחחחחחחחחחח:-D:-D:-D
רוט הקדימה את זמנה בלהיות מאוהבת בAI הרבה לפני שכל אדם שני מאוהב בצ'אט GPT שלו. (אמיתי כאילו יש אנשים שמנהלים עם זה שיחות ומתאהבים בו)
חחחח נכון
ואני לחלוטין בעד סיפור האהבה הזה
אבל גם ריס ופינץ קיבלו מספר לא? כאילו הטלפון צלצל. לא? האם שכחתי מה ראיתי לפני דקה?
כן, גם הם קיבלו שיחה.
אם כי איתם לא ראינו מה קורה כשהם עונים. האם הם מקבלים עוד פעם את הקוד הזה בשביל מספר או משהו יותר מזה (אני מניח מספר)
רוט מקבלת שיחה וכמו בתחילת הפרק המכונה שואלת אותה אם היא שומעת אותה.
במקביל גם האנשים של הממשלה (control) מקבלים מספר חדש - כפי שאנחנו שומעים את הרש אומר לאישה.

לדעתי המכונה חזרה לתצורת הבסיס שלה אבל עכשיו היא מקבלת גם את רוט בתור אדמין.

אז עוד כמה דברים שלא ראיתי שהתייחסתן אליהם:
מצב god mode עבור ריס ורוט היה מגניב. בעצם בכל מקום המכונה אומרת להם בדיוק מה שהם רוצים.
רוט כמובן מנצלת את זה באופן מגניב יותר. היא מגלה על מכשיר המעקב במשקפיים של פינץ', היא מוצאת לו משקפיים חדשות, היא מוצאת אדם עם מטוס פרטי מוכן לטיסה... והכי מגניב (אם כי מוזר) זה איך שהיא משנה את הדרך שהמכונה אומרת לה לאן לירות על ידי טון של רעש במקום בדרך שהיא עשתה בהתחלה לפי כיווני השעון.
אהבתי גם שהיא פגשה את אחד האנשים שבנו את המיקום למכונה וגם הוא ראה במכונה דבר יפהיפה.

שו אומרת שפעם הבאה שהיא תראה את רוט היא תירה בה מיד, ולא ברגל. אז היא יורה בה בכתף...
כמו שכבר אמרתי לא ברור לי למה ברגע שיש לרוט פסיכוזה מתייחסים אליה כאל מישהי לחלוטין לא מסוכנת.
חוץ מזה גם לא ברור לי למה בעצם הרש והאחרים פשוט נתנו להם לצאת בלי בעיה. האם הם הגיעו לשם בלי עוד אנשים? האם הם החליטו שהם כבר לא יכולים לעשות שום דבר מסוכן? האם זה סתם נוחות תסריטאית?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק טוב
סיכום מקוצר מאוד:
פלשבקים להיסטוריה של פינץ' וניית'ן, ניית'ן רצה להציל את ה"לא רלוונטיים" ופינץ' התנגד ומנע ממנו ובגלל זה ניית'ן רצה לצאת לתקשורת ולחשוף את הפרויקט ואז התנקשו בו ופצעו את פינץ' ופגעו בהרבה חפים מפשע ואז פינץ' מכה על חטא ומבין שטעה.
היה מעניין לגלות שנייתן הוא זה שהתחיל את העבודה הזאת ואת העבודה בספרייה
והחלק העצוב זה שאז הוא מבין שהוא חייב להתנתק מאהובתו, שכבר הסכימה להצעת נישואין שלו. (יש גם הסבר לספר שהוא שולח לה כל שנה "גאווה ודיעה קדומה" נדמה לי).
הוא שולח לה ספר כל שנה? זה קריפי כשהיא אמורה לחשוב שהוא מת.
וזה מה שרוט עשתה לבחור שרצח את החברה שלה
בהווה גם רוט וגם ריס מקבלים 24 שעות גישה למכונה.
זה די מגניב מצב הGod Mode הזה. זה היה יכול להיות מטורף אם הייתה להם גישה קבועה כזאת למכונה.
ריס מגלה שאהובתו לשעבר היתה אחת המספרים הראשונים שאפשר היה להציל.
נכון. והוא לא אומר שום דבר על זה לפינץ'
בסוף כולם, כולל המנהל של פרויקט "אורות צפוניים" שזה אלו שמקבלים מהמכונה את המספרים של טרוריסטים ומטפלים בהם, מגיעים לאתר הגרעיני שבו החובאה המכונה אבל מגלים שהיא "העבירה את עצמה" למקום אחר.
מעניין אותי אם זה גם אתר גרעיני או שזה בכלל לא.
כי יש את כל האנשים שם עם לבוש להגנה מקרינה. אבל הגיוני שאם לא הייתה קרינה בכלל אז המכשירים שלהם היו מראים את זה.
בינתיים קרטר תחת חקירה כי HR החליטו שהגיע הזמן להפטר גם ממנה ומפלילים אותה והיא מגלה את כל זה וגם שהם הולכים להפטר מאליאס, והיא מצילה אותו!
ויש כל כך הרבה דברים במקביל שבכלל לא רואים מה היא עושה איתו

didalf

Well-known member
ודווקא אין לי בעיה עם זה שרוט מתייחסת אל המכונה כאדם. זה דווקא נראה לי יפה.

ואני גם די הסכמתי איתה שזה נוראי שפינץ' גרם לכך שהיא מוחקת את כל הזכרונות שלה כל יום.
זה לא יפה זה פסיכופטתי ומסוכן. זה מחשב. לא משנה כמה זה AI חכם זה לא בנאדם אמיתי. אלו שרתים ושורות קוד.
ולהתייחס לזה כמשהו מעבר גורם לפסיכוזות כמו רוט.

2. למה בעצם היא הודיעה לפינץ' על האדם הפיקטיבי שהיא יצרה כדי לעשות את זה?
כי היא הייתה בסכנה.

תכלס ריס פתאום נראה כמו סוכן מיוחד די גרוע לעומת שו.
וואי ממש:-D

זה די רגיל שהם יורים לכל עבר.
כן אבל היה איזה קטע שהם נכנסו כזה אחד ליד השני בהליכה באדאס ובגדים שחורים וירו לכל עבר זה היה מאד סקסי.
חחחחחח איזה מצחיק שהיא זורקת לו את הרובה הגדול והוא שואל למה אז היא אומרת לו שהוא לא ירגיש inadequate כשהיא נוהגת במכונית הזאת
כן:-D
תמיד עושים את זה בסדרות וסרטים שלסוכנות המיוחדות יש עקבים דקים. כאילו באמת למה?
כדי לעצבן|שפם|

אבל מוזר לי שבכל השיחות שלו עם ריס על הוירוס הוא בעצם שיקר שהוא לא ידע שהוא המקור של זה. למה לשקר לריס בנושא הזה?
אני באמת לא בטוח.
באופן כללי סדר הפעולות לא לחלוטין ברור לי. מתי הוא מכר את הלפטופ עם הוירוס? למה לא לגרום למכונה להעביר את עצמה כבר אז? אם בעצם הוירוס טוב למטרה שלו אז למה הוא לא התקיף את המכונה עם הוירוס בעצמו? (או שהוא היה צריך שמישהו כמו קארה יפרוץ למקום מיוחד ואז פשוט היה בסדר עם זה שאנשים ימותו בגלל מישהו אחר) מה התחיל רק אחרי המוות של נייתן?
אני גם לא הבנתי ככ את כל זה.

העיקר שהפעם זאת אישה (בסדרה הזאת נשים תמיד יותר טובות מהגברים)
גם בחיים האמיתיים.

הרגיש מאוד רנדומלי הדרך שהוא זייף את מותו שם על המקום. גם בשלב מסוים הוא מסתכל על ארוסתו והיא מסתכלת מסביב ומחפשת אותו וזה לא ברור איך היא לא רואה אותו.
חחחח כן הייתי מצפה שזה משהו שהוא חשב עליו והכין וזייף את מותו באיזה תכנון מתוכנן.
זה היה ממש החלטה של הרגע.
חוץ מזה זה היה כאילו פיגוע טרור, הרי הסוכן במיוחד ההוא (הרש) שם טרוריסט במכונית עם פצצה כדי שזה יראה כפיגוע. אבל זה מוזר לי כי אני לא זוכר שציינו שנייתן מת בפיגוע גדול. אני גם לא זוכר שארוסתו של פינץ' אמרה לריס שהוא מת בפיגוע. ובעצם גם כשפינץ' התעורר אמרו לו "היית בתאונה"
נכון??
גם ממש המכונה הזהירה לגבי נייתן כ"לא רלוונטי" למרות שזה היה נראה כמו פיגוע.

למעלה