👧🏻👨🏻👨🏻‍🦳👨🏾‍🦱שרינקינג - Shrinking עונה 3👩🏻🧑🏻‍🦱👩🏾

didalf

Well-known member
פרק 3X01

איזה סדרה כיפית טוב שחזרו!

פרק ארוך אבל וואו קרו מלא דברים אבל מה שחשוב באמת זה שעדיין ממש מצחיק רק חבל שאת רוב הבדיחות אני לא זוכרת לציין שוב.

משהו מטומטמם שממש הצחיק אותי היה כשליז התעצבנה על פו הדב והיא כזה "פו הדוב יכול למצוץ לי את הזין" וג'ימי "תצטרכי לטבול אותו בדבש" חחחחחחחחחחחחחחח תהיו בריאים:-D

אליס הסתפרה. יפה לה אבל.
איזה חמודים כולם שהגיעו למשחק כדורגל שלה. זה מצחיק איזה קבוצה עצומה הם נהיו הם תפסו את כל הספסלים. וזה מצחיק שיש לה חבורת מבוגרים קוקו שם לתמוך בה שהיא גאה ומובכת בו זמנית. היה את הקטע שהיא בעטה פנדל וכולם עשו את התנועה המביכה של ג'ימי שצחקתי וכמעט בכיתי בו זמנית כי זה היה מקסים.
אחכ כשהיא סירבה למאמנת אז אהבתי ששון היה שם אול דה וואיי לאפס את שניהם. כל הכבוד שון.
ואהבתי את כל סאגת ה"קלף אמא מתה". זה שהם קולד הר אאוט על זה, שהיא מנסה להפסיק, ושהגיע הזמן לשלוף אותו עוד פעם אחת:-D

חחחחח אחרי שבריאן מספר לליז שלא היה לו לב להגיד לאמא של התינוק שהוא לא רוצה אותה בחיים שלהם והיא כזה "אתה חלש והייתי עושה אותו דבר" אז שני האנשים האנוכיים ביקום החמיאו לעצמם "אנחנו כאלה אנשים טובים וואו":-D

איזה מהר הם הרימו חתונה כל הכבוד גבי. האמת זאת חתונה קטנה ומקסימה, כאלה אני אוהבת.
אהבתי בנאום הצגה שלה אז היא התחילה לדבר על הסרט עם ג'יי לו ובריאן קופץ ברקע:-D סרט חמוד.
פול וג'ולי היו כאלה חמודים חחח. כמובן שהיא כן רוצה חתונה.
אגב סכמת הצבעים בחתונה הייתה ירוק וכתום, לדעתי זאת מחווה לטיילור!
אולסו השמלה של אליס הייתה מכוערת ממש. ובדכ היא כן מתלבשת יפה מה זה היה??
הבדיחה של ג'ימי על המלון חחחחחחחחחחחחחחח|פנים|:-D
אבל הנאום שלו היה מקסים וזה שהוא מדגיש את הפסיק כי זה עדיין משפט אחד:-D

אני מקווה אבל שלא הולך להיות משהו בינו לבין הבת של פול זה קצת מוזר.

ואוי הסוף. מתחילות לפול גם הזיות:-(

Lhuna3

Well-known member
פרק 3X01
My Bad
איזה סדרה כיפית טוב שחזרו!
כן!
משהו מטומטמם שממש הצחיק אותי היה כשליז התעצבנה על פו הדב והיא כזה "פו הדוב יכול למצוץ לי את הזין" וג'ימי "תצטרכי לטבול אותו בדבש" חחחחחחחחחחחחחחח תהיו בריאים:-D
|פנים|:-D
אליס הסתפרה. יפה לה אבל.
הכל יהיה יפה לה...
איזה חמודים כולם שהגיעו למשחק כדורגל שלה. זה מצחיק איזה קבוצה עצומה הם נהיו הם תפסו את כל הספסלים. וזה מצחיק שיש לה חבורת מבוגרים קוקו שם לתמוך בה שהיא גאה ומובכת בו זמנית. היה את הקטע שהיא בעטה פנדל וכולם עשו את התנועה המביכה של ג'ימי שצחקתי וכמעט בכיתי בו זמנית כי זה היה מקסים.
אחכ כשהיא סירבה למאמנת אז אהבתי ששון היה שם אול דה וואיי לאפס את שניהם. כל הכבוד שון.
ואהבתי את כל סאגת ה"קלף אמא מתה". זה שהם קולד הר אאוט על זה, שהיא מנסה להפסיק, ושהגיע הזמן לשלוף אותו עוד פעם אחת:-D

חחחחח אחרי שבריאן מספר לליז שלא היה לו לב להגיד לאמא של התינוק שהוא לא רוצה אותה בחיים שלהם והיא כזה "אתה חלש והייתי עושה אותו דבר" אז שני האנשים האנוכיים ביקום החמיאו לעצמם "אנחנו כאלה אנשים טובים וואו":-D

איזה מהר הם הרימו חתונה כל הכבוד גבי. האמת זאת חתונה קטנה ומקסימה, כאלה אני אוהבת.
אהבתי בנאום הצגה שלה אז היא התחילה לדבר על הסרט עם ג'יי לו ובריאן קופץ ברקע:-D סרט חמוד.
אוקיי :-D
אולסו השמלה של אליס הייתה מכוערת ממש. ובדכ היא כן מתלבשת יפה מה זה היה??
חזרתי בשביל לבדוק, באמת לא בחירה טובה.
חחחח אני לרגע חששתי שנגלה שיש לו איזה פסיכוזה שיוצאות לו מילים שהוא לא שם לב :-D
כן :-D
מה אני דווקא בעד, היא חמודה ופול יתחרפן מזה אז זה יהיה מצחיק.
כן ;-(
ואהבתי שהביאו את מייקל ג'יי פוקס (שיש לו באמת פרקינסון מגיל מאוד צעיר יחסית :-( )

אגב לפני הצפיה הערב קראתי קצת ממה שכתבנו על סוף עונה 2, ובין השאר את זה:
"לא במפתיע מסיימים שוב את העונה עם מסיבת "כולנו משפחה אחת גדולה ומאושרת",
וברקע מישהו בודד ועצוב. אבל סיום יפה כשג'ימי מגיע לתמוך בו."
אז הפעם לשם שינוי עשו את הקטע הזה כבר בפרק הראשון של העונה :p (עוד לא ידוע אם זה במקום בפרק האחרון או בנוסף (מסיבת פרידה מאליס?)).

חוץ מזה ראינו שג'ימי והבחור מהתאונה בקשר טוב עכשיו (לא ברור לי לגמרי אם זו חברות או שג'ימי מטפל בו).

ויש את מת'יו, אחד הבנים של ליז ודרק שפוטר וחזר לגור אצלם ואוכל יותר מדי אז היא שלחה אותו לאכול אצל ג'ימי.
אז הוא די מצחיק.

didalf

Well-known member
טוב זה נכון התגובות של פול יהיו מצחיקות:-D

ואהבתי שהביאו את מייקל ג'יי פוקס (שיש לו באמת פרקינסון מגיל מאוד צעיר יחסית :-( )
כן זה עצוב:-(
לרגע חשבתי שהוא משחק את עצמו האמת.

אז הפעם לשם שינוי עשו את הקטע הזה כבר בפרק הראשון של העונה :p (עוד לא ידוע אם זה במקום בפרק האחרון או בנוסף (מסיבת פרידה מאליס?)
אני מתה על המסיבות האלה זה תמיד חמוד מאד. שיעשו כל פרק מצידי.
חוץ מזה ראינו שג'ימי והבחור מהתאונה בקשר טוב עכשיו (לא ברור לי לגמרי אם זו חברות או שג'ימי מטפל בו).
אה כן זה ממש מוזר מה הם חברים עכשיו??8-*

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני רוצה למחות על זה שצ'ארלי, הבעל של בריאן, לא נמצא בתמונה הראשית עדיין.
אומנם בנתיים הבעל של ליז הוא ההבן זוג היחיד של הדמויות הראשיות שזכה להיות מקודם לראשי.
פרק ארוך אבל וואו קרו מלא דברים אבל מה שחשוב באמת זה שעדיין ממש מצחיק רק חבל שאת רוב הבדיחות אני לא זוכרת לציין שוב.
התפלאתי באמת שהפרק היה שעה.
היה זכור לי שלסדרה היו פרקים של חצי שעה.
חחחחחחחחחח
התנועה הזאת חחחחחח
בהתחלה גם אני חשבי שהם תפסו את כל הספסלים, אבל אחר כך ראו שהיו עוד הרבה.
היה מצחיק שגם החברה ההיא שלה הייתה שם איתם ואמרה שהמאמן אמר שהיא תהיה טובה יותר כצופה.
אבל מתכוונת שהוא עצר אותה מלשקר. קצת מלשן. אבל טוב.
היה גם מצחיק שבשלב מסויים ליז השתמשה ב"קלף האמא המתה" על ג'ימי. (בהקשר לזה שהבן שלה בא לאכול בבית שלו)
*היה גם מצחיק שהוא אמר שהוא חושב שהוא נשדד באופן מאוד איטי או משהו כזה.
אנשים אנוכיים אבל לא נעים להם.
עיצבן אותי שהיא מכניסה את עצמה לסיטואציה ודורשת אירוע. אבל כמובן שבסוף הפכו את זה לכך שזה בעצם מה שג'ולי רצתה אז זה היה טוב.
והיה מצחיק שפול אומר שהוא "מאוד אהב את הסרט אבל..." וג'ולי עוצרת אותו כי היא בשוק שהוא אהב את הסרט (אני לא ראיתי)
תהיתי האם היא הייתה נשואה בעבר. אמרו בעבר משהו על זה?
כמובן עדי, כמובן...
חחחחחחח.
אפילו אני חשבתי שזאת בדיחה גרועה (עדיין הייתי עושה אותה, אבל לא בחתונה של מישהו)
חחחחחח המון פסיקים
אוי ממש.
בין היתר גם כי היא עדיין נשואה. אני גם לא זוכר מה הקטע ששונאים את בעלה ואם זה מוצדק.
לא לא לא
אבל אם זה יקרה אז אני חושב שדווקא פול בהמשך ישמח מזה כי תכלס הוא אוהב את פול (והוא גם שונא את החתן שלו)
אני תהיתי בפגישה הראשונה שלו עם מייקל ג'יי פוקס אם זאת כבר הזיה, אבל זה כנראה היה אמיתי ורק אחר כך הוא הוזה אותו.
מעניין אותי גם אם שקלו שמייקל ג'יי פוקס ישחק את עצמו פשוט.

אגב, אני בכלל לא ידעתי שהזיות זה משהו שקיים עם פרקינסון.

אז הפעם לשם שינוי עשו את הקטע הזה כבר בפרק הראשון של העונה :p (עוד לא ידוע אם זה במקום בפרק האחרון או בנוסף (מסיבת פרידה מאליס?)).
יכול להיות שהמוח שלי קרם, אבל אני לא מבין על מה את מדברת.

כן, זה נחמד שהוא עדיין בקשר איתו ועוזר לו. (אפילו שזה גם ממש מוזר)
והיה יפה שהוא מעודד אותו לחזור לחיים שלו.
זכור לי שגילינו שהייתה לו ארוסה והוא נפרד ממנה בעקבות התאונה. אתן זוכרות יותר?
ויש את מת'יו, אחד הבנים של ליז ודרק שפוטר וחזר לגור אצלם ואוכל יותר מדי אז היא שלחה אותו לאכול אצל ג'ימי.
אז הוא די מצחיק.
זה מזכיר לי גם שהיה את הקטע שרואים שדרק מסתודד עם מישהי.ו בטלפון וכולם חושדים או צוחקים שהם חושדים שדרק מנצל את השנה מאז הבגידה של ליז שבה כאילו מותר לו גם לבגוד.
ואז מסתבר שהוא דיבר עם הבן שלהם.
ומצחיק, אם כי צפוי, שכשהיא שואלת מתי הוא הולך לחזור הביתה אז הוא אומר "לפני שש שעות".
אבל הכי מצחיק איך הוא מסתובב במהלך בפרק ואוכל כל הזמן. ואז בחתונה הוא במרפסת בתחתונים.
ליז לחלוטין מתוסכלת מכל הילדים שלה. ועכשיו אליס הולכת לעזוב אז לפחות יש לה את התינוק של בריאן וצ'ארלי. (אני רוצה יותר צ'ארלי בסדרה)

ואם כבר אז בעניין הזה יש את כל העניין עם האישה בהריון (שזכור לי משהו על כך שהיה עניין שלם עם זה ששיכנעו אותה להסכים לבחור בהם לאמץ את הילד שלה).
ועכשיו מסתבר שהם לא הסדירו את עניין המעמד שלה או התפקיד שלה או כמה מחוייבים לתת לה מעורבות. והולי שיט, האם בריאן לא עורך דין? איך הוא לא הסדיר את כל זה מראש?
אני מקווה שזה יסתדר.

ופעמיים לדעתי בפרק פול (או שזה היה מישהו אחר?) העלה את השאלה של האם ג'ימי יתחתן שוב והוא לחלוטין פסל את זה.
אז זה הולך להיות עניין.
ואני כן זוכר שהייתה איזו מישהי בעונה הקודמת בגילום קובי סמולדרס שאני מנחש שתחזור כי הייתה כימיה (ולא סתם היו מביאים אותה לפרק אחד)

היה גם קצת מדרק הצעיר (והשחור אם אתם בקטע של גזע) שהייתי שוכח מקיומו אם לא היו רואים אותו. וצחקו על כך שהוא אמר לגאבי שהוא אוהב אותה בקול עמוק מוזר. וכמובן שהיא סיפרה לכולם וכולם צוחקים עליו.
(אוי נזכרתי פתאום שהיה לו את הקטע של לצאת לים לחשוב על דברים)

ובנושא שון, הוא בקשר טוב עם אבא שלו, והוא מספר לו שהוא יוצא עם אישה מבוגרת. שאז נפרדת ממנו ומסתבר שהוא היה ריבאונד בשבילה אחרי שהיא התגרשה. אבל נראה שהוא לא חשב שהם מאוד רציניים בכל מקרה.

*עוד בדיחה מצחיקה - כשהיד של פול רועדת תוך כדי טיפול והוא מציע למטופל שהוא ישים עליה שמיכה כדי שזה לא יסיח את דעתו ואז אומר שזה נראה עכשיו כאילו הוא מאונן.

ועוד קטע כשג'ימי מתלונן על מטופל משעמם והמטופל הזה מגיע מאחור וכנראה שמע אותו.
ואז גאבי אומרת שכל פעם שהיא מרגישה לא בטוחה לגבי עצמה בתור מטפלת אז הפאקאפים של ג'ימי עוזרים לה להרגיש טוב יותר.

didalf

Well-known member
התפלאתי באמת שהפרק היה שעה.
היה זכור לי שלסדרה היו פרקים של חצי שעה.
זה נכון. זה היה ארוך באופן מיוחד.

היה מצחיק שגם החברה ההיא שלה הייתה שם איתם ואמרה שהמאמן אמר שהיא תהיה טובה יותר כצופה.
ובריאן כזה: "יאאא כל המאמנים שלי אמרו לי את זה":-D

אבל מתכוונת שהוא עצר אותה מלשקר. קצת מלשן. אבל טוב.
כן.
ואז כשג'ימי דווקא מצא חן בעיניו הרעיון שהיא תאשר אז שון איפס גם אותו.
וג'ימי כזה: "אחי הרגע אמרתי שאתה חלק מהמשפחה. תחזור לבית הבריכה שלך":-D

היה גם מצחיק שבשלב מסויים ליז השתמשה ב"קלף האמא המתה" על ג'ימי. (בהקשר לזה שהבן שלה בא לאכול בבית שלו)
כן:-D
וג'ימי "היא השתמשה בו ממש טוב":-D

והיה מצחיק שפול אומר שהוא "מאוד אהב את הסרט אבל..." וג'ולי עוצרת אותו כי היא בשוק שהוא אהב את הסרט (אני לא ראיתי)
סרט חמוד

כמובן עדי, כמובן...
זה ממש הצבעים של לייף אוף א שואוגירל!

אפילו אני חשבתי שזאת בדיחה גרועה (עדיין הייתי עושה אותה, אבל לא בחתונה של מישהו)
זאת באמת בדיחת ניק:-D

אני תהיתי בפגישה הראשונה שלו עם מייקל ג'יי פוקס אם זאת כבר הזיה, אבל זה כנראה היה אמיתי ורק אחר כך הוא הוזה אותו.
מה אני הבנתי שגם בהתחלה זה היה הזיה. הג'רי הזה בכלל לא קיים.
בגלל זה גם פול נכנס לפניו למרות שג'רי כביכול חיכה לפניו.

אגב, אני בכלל לא ידעתי שהזיות זה משהו שקיים עם פרקינסון.
אני גם.

ועכשיו מסתבר שהם לא הסדירו את עניין המעמד שלה או התפקיד שלה או כמה מחוייבים לתת לה מעורבות. והולי שיט, האם בריאן לא עורך דין? איך הוא לא הסדיר את כל זה מראש?
נראה לי שהוא עו"ד תפקודי רק כלפי אחרים, לא כלפי עצמו:-D

ואני כן זוכר שהייתה איזו מישהי בעונה הקודמת בגילום קובי סמולדרס שאני מנחש שתחזור כי הייתה כימיה (ולא סתם היו מביאים אותה לפרק אחד)
לא רובין לאאאאאאאאא

ובנושא שון, הוא בקשר טוב עם אבא שלו, והוא מספר לו שהוא יוצא עם אישה מבוגרת. שאז נפרדת ממנו ומסתבר שהוא היה ריבאונד בשבילה אחרי שהיא התגרשה. אבל נראה שהוא לא חשב שהם מאוד רציניים בכל מקרה.
בגלל שקראתי את השרשורים שלנו מעונה שעברה גיליתי שהיא הנוירולגית החדשה של פול אחרי שהוא יצא עם הראשונה חחח
וצחקנו על כמה המעגל החברתי שלהם קטן וכמה כל בעלי התפקיד הטיפולי פה לא אתיים:-D

*עוד בדיחה מצחיקה - כשהיד של פול רועדת תוך כדי טיפול והוא מציע למטופל שהוא ישים עליה שמיכה כדי שזה לא יסיח את דעתו ואז אומר שזה נראה עכשיו כאילו הוא מאונן.

ועוד קטע כשג'ימי מתלונן על מטופל משעמם והמטופל הזה מגיע מאחור וכנראה שמע אותו.
ואז גאבי אומרת שכל פעם שהיא מרגישה לא בטוחה לגבי עצמה בתור מטפלת אז הפאקאפים של ג'ימי עוזרים לה להרגיש טוב יותר.
:-D

didalf

Well-known member
פרק 3X02

טוב אני טים גבי זה ממש מממששששששש מוזר שג'ימי ואליס נהיו בסטיז עם מי שרצח את אשתו/אמא שלה!!
ממש אהבתי את המונולוג של גבי.

חחחחחח הדביל הזה בטיפול שמפחד מספוילרים ישנים:-D

אני שמחה שכולם יודעים על ההזיות של פול ועוזרים לו וזה לא איזה סוד גדול. הם כאלה חמודים כולם.
חחחחחחח בריאן והשורטס:-D בריאן ופול במכון:-D
"איך אני אמות??"
"תדרס למוות בהופעה"
"זאת שר? היא בטור???":-D:-D
ואחכ
"הופעה של ביונסה"
"יש לי כרטיסי רצפה??":-D:-D

פול לא יכול שלא לחלק עצות.
מרגיש לי שההורים שלי צריכים פגישה איתו לדבר עם אח שלי.

מרשל ורובין לאלאלאלאלאלאלאלא

Lhuna3

Well-known member
פרק 3X02
Happiness Mission
טוב אני טים גבי זה ממש מממששששששש מוזר שג'ימי ואליס נהיו בסטיז עם מי שרצח את אשתו/אמא שלה!!
ממש אהבתי את המונולוג של גבי.
כנ"ל.
חחחחחח הדביל הזה בטיפול שמפחד מספוילרים ישנים:-D
אני איתו! |שפם|
אני שמחה שכולם יודעים על ההזיות של פול ועוזרים לו וזה לא איזה סוד גדול. הם כאלה חמודים כולם.
חחחחחחח בריאן והשורטס:-D בריאן ופול במכון:-D
"איך אני אמות??"
"תדרס למוות בהופעה"
"זאת שר? היא בטור???":-D:-D
ואחכ
"הופעה של ביונסה"
"יש לי כרטיסי רצפה??":-D:-D
כן :-D
מרשל ורובין לאלאלאלאלאלאלאלא
די את סתם קיצונית, אני אמנם יותר בעד הבת של פול אבל גם רובין חמודה.
וזה היה מצחיק איך אחרי שהיא הולכת מתברר שכולם צפו בהם מלמעלה, אחת מהמרפסת, אחד מהעץ ואחד מהגג :-D

didalf

Well-known member
לונה, אנחנו חיים את הסוף של המילטון:-D

די את סתם קיצונית, אני אמנם יותר בעד הבת של פול אבל גם רובין חמודה.
ברור שרובין חמודה אבל זה מרשל ורובין זה נגד הטבע!!!!
וזה היה מצחיק איך אחרי שהיא הולכת מתברר שכולם צפו בהם מלמעלה, אחת מהמרפסת, אחד מהעץ ואחד מהגג :-D
וואי חחחחחחחחחחחחח כן שכחתי לציין את זה:-D:-D

LeAnnDylan

Well-known member
אבל זה רוי קנט!! אי אפשר לכעוס עליו! היז היר, היז ד'ר, היז אברי-פאקינג-וור!!

didalf

Well-known member
פרק 3X03

התינוק מגיע מוקדם ובריאן בהיסטריה כי כמובן.
אבל כשפול החזיק את התינוקת בסוף זה היה מרגש קצת🥹

מסתבר שלג'ימי יש אבא אמיתי והוא לא משהו. יאללה מי צריך אותו יש לנו את פול הוא סבא/אבא יותר טוב גם ככה.

לא הבנתי גבי החזירה מטופלת ואז ברחה לה באמצע הטיפול כי היא קיבלה הודעה? זה חצוף מאד8-*

חחחחחח אליס פול והחטיף:-D
השיחות ביניהם כאלה חמודות. אני לא מבינה למה הוא צריך להעביר אותה לגבי כבר עכשיו.
אבל הן גם חמודות.

וסאמר תמיד מצחיקה:-D

Lhuna3

Well-known member
פרק 3X03
ואז גם מגיע הזה מהסוכנות אימוץ (אני אוהבת אותו, הוא מצחיק אותי איך שהוא מדבר!) ונותן לו סיבה אמיתית להיסטריה - שהפונדקאית לא חתמה ויתור על הילד מה שאומר שהיא מהססת.
אני ממש מודאגת שהוא הולך למות בסוף העונה הזאת. אני לא מוכנה לזה.
לא הבנתי גבי החזירה
קראתי את זה בהתחלה כמו גבי ה-|חזיר|
מטופלת ואז ברחה לה באמצע הטיפול כי היא קיבלה הודעה? זה חצוף מאד8-*
נכון, אבל מה היא יכלה לעשות? זה נשמע שפול שלח לה הודעה שנשמעה כמו קריאה לעזרה.
השיחות ביניהם כאלה חמודות. אני לא מבינה למה הוא צריך להעביר אותה לגבי כבר עכשיו.
נראה לי שעדיף, גם כי הוא יודע שהוא מתדרדר ובמצב כזה כבר אין לדעת מתי תפסיק להיות כשיר (או תפסיק להיות בכלל) והוא בחרדות למותו.
אבל הן גם חמודות.
מאוד!
כן, ויחד עם זה אני גם מקווה שבשלב מסויים היא תפסיק להיות רק סייד-קיק קומי בסדרה ויתחילו להתייחס ברצינות גם לבעיות שלה.

ומה עם האחות המצחקקת שדלוקה על ג'ימי?
היא דווקא חמודה לדעתי, אהבתי שליז עזרה לו להתחיל איתה.

didalf

Well-known member
ואז גם מגיע הזה מהסוכנות אימוץ (אני אוהבת אותו, הוא מצחיק אותי איך שהוא מדבר!)
חחחחחחחחח כן:-D

אני ממש מודאגת שהוא הולך למות בסוף העונה הזאת. אני לא מוכנה לזה.
לאאאאאאאאאאאאאא
חוצמזה לדעתי אישרו עונה רביעית לא?

אולי אנחנו קרובות משפחה רחוקות למשפחת |חזיר|

נכון, אבל מה היא יכלה לעשות? זה נשמע שפול שלח לה הודעה שנשמעה כמו קריאה לעזרה.
מממ לשים את הטלפון על שקט בתיק בטיפול, קודם כל.

נראה לי שעדיף, גם כי הוא יודע שהוא מתדרדר ובמצב כזה כבר אין לדעת מתי תפסיק להיות כשיר (או תפסיק להיות בכלל) והוא בחרדות למותו.
:-(

כן, ויחד עם זה אני גם מקווה שבשלב מסויים היא תפסיק להיות רק סייד-קיק קומי בסדרה ויתחילו להתייחס ברצינות גם לבעיות שלה.
וואי כן היא צריכה את שלושת הפסיכולוגים ביחד.

ומה עם האחות המצחקקת שדלוקה על ג'ימי?
היא דווקא חמודה לדעתי, אהבתי שליז עזרה לו להתחיל איתה.
חחח הצחוק שלה מעצבן ממש
וגם ג'ימי וקימי זה לא:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נתנו לכולם להחזיק את התינוקת ולא לליז שמתה להחזיק אותה
מסתבר שלג'ימי יש אבא אמיתי והוא לא משהו. יאללה מי צריך אותו יש לנו את פול הוא סבא/אבא יותר טוב גם ככה.
לחלוטין מרגיש אבא חראי,
אבל עדיין מעצבן אותי שג'ימי גרם לאליס לא להזמין אותו לטקס סיום תיכון שלה. זה דבר שלה.
לא הבנתי גבי החזירה
גם אני
מטופלת ואז ברחה לה באמצע הטיפול כי היא קיבלה הודעה? זה חצוף מאד8-*
החלטתי בראש שלי שהיא הלכה רק אחרי סיום הפגישה. זה פשוט מעצבן אותי הרבה יותר מידי אחרת.
מממ לשים את הטלפון על שקט בתיק בטיפול, קודם כל.
כן, זה ממש לא ברור מה הקטע שלה.
אבל הן גם חמודות.
אבל באמת לא ברור למה היא כאילו לא יכולה להמשיך להפגש עם פול.
אגב, גם להפגש עם פסיכולוג שהוא לא חבר קרוב של אבא שלה יכול להיות אופציה טובה מאוד.
לא יודע, נראה לי שיש לנו מספיק מתוסבכים ועדיך שהיא תשאר סייד קיק קומי

ואז גם מגיע הזה מהסוכנות אימוץ (אני אוהבת אותו, הוא מצחיק אותי איך שהוא מדבר!) ונותן לו סיבה אמיתית להיסטריה - שהפונדקאית לא חתמה ויתור על הילד מה שאומר שהיא מהססת.
רק מנטפק שהיא לא פונדקאית. אני מניח שלא התכוונת לפונדקאית, אבל אם את לא זוכרת היא מישהי שנכנסה להריון והחליטה למסור את התינוקת לאימוץ.
והייתי אולי צריך להניח שרק שומרים על מתח עם עניין חתימת המסמכים, אבל ממש פחדתי שיהיה לזה סיום עצוב שבו היא מחליטה לשמור על התינוקת ובריאן ובעלו החתיך הרוסים.

אגב, הקטע שבו דרק גרם לכולם בחנות תינוקות להריע לבריאן היה לי נורא קרינג'י.

קטע מצחיק - גבי סיפרה למטופלת שלה על הרקע לזה שהיא הייתה מגעילה והמטופלת קלטה את רוב הסיפור אבל חלק בסוף היא לא קלטה נכון ולפי הסיפור שהיא הבינה בסוף ג'ימי שכב עם לואיס. הגיוני שהיא הסכימה להפגש שוב עם גבי רק כדי לשמוע עוד מהרכילות.

וגם ג'ימי וקימי זה לא:-D
בכל מקרה ברור שג'ימי יהיה עם סופי ההיא.
אבל אהבתי את הבדיחות הנוראיות של ג'ימי שהצחיקו אותה (במיוחד כשהבחורה בהריון אמרה שהיא אפילו לא הבינה שהם בדיחות עד שהאחות צחקה מהן)
אבל הקטע שהוא אמר לה "אני אוהב את השרשרת שלך, What does the T stand for?" באמת הצחיק אותי.
עכשיו ממש בא לי לפגוש מישהו נוצרי עם שרשרת צלב ולשאול אותו את זה.

בכלל לא התייחסתן לקו עלילה של שון והאקסית שלו. כלומר נכון שזה היה באמת משעמם והחלק היחיד שמעניין היה זה שסאמר הייתה מעורבת, אבל בכל זאת.

למעלה