כן!איזה סדרה כיפית טוב שחזרו!
משהו מטומטמם שממש הצחיק אותי היה כשליז התעצבנה על פו הדב והיא כזה "פו הדוב יכול למצוץ לי את הזין" וג'ימי "תצטרכי לטבול אותו בדבש" חחחחחחחחחחחחחחח תהיו בריאים![]()
הכל יהיה יפה לה...אליס הסתפרה. יפה לה אבל.
אוקייאיזה חמודים כולם שהגיעו למשחק כדורגל שלה. זה מצחיק איזה קבוצה עצומה הם נהיו הם תפסו את כל הספסלים. וזה מצחיק שיש לה חבורת מבוגרים קוקו שם לתמוך בה שהיא גאה ומובכת בו זמנית. היה את הקטע שהיא בעטה פנדל וכולם עשו את התנועה המביכה של ג'ימי שצחקתי וכמעט בכיתי בו זמנית כי זה היה מקסים.
אחכ כשהיא סירבה למאמנת אז אהבתי ששון היה שם אול דה וואיי לאפס את שניהם. כל הכבוד שון.
ואהבתי את כל סאגת ה"קלף אמא מתה". זה שהם קולד הר אאוט על זה, שהיא מנסה להפסיק, ושהגיע הזמן לשלוף אותו עוד פעם אחת
חחחחח אחרי שבריאן מספר לליז שלא היה לו לב להגיד לאמא של התינוק שהוא לא רוצה אותה בחיים שלהם והיא כזה "אתה חלש והייתי עושה אותו דבר" אז שני האנשים האנוכיים ביקום החמיאו לעצמם "אנחנו כאלה אנשים טובים וואו"
איזה מהר הם הרימו חתונה כל הכבוד גבי. האמת זאת חתונה קטנה ומקסימה, כאלה אני אוהבת.
אהבתי בנאום הצגה שלה אז היא התחילה לדבר על הסרט עם ג'יי לו ובריאן קופץ ברקעסרט חמוד.
פול וג'ולי היו כאלה חמודים חחח. כמובן שהיא כן רוצה חתונה.
אגב סכמת הצבעים בחתונה הייתה ירוק וכתום, לדעתי זאת מחווה לטיילור!
חזרתי בשביל לבדוק, באמת לא בחירה טובה.אולסו השמלה של אליס הייתה מכוערת ממש. ובדכ היא כן מתלבשת יפה מה זה היה??
חחחח אני לרגע חששתי שנגלה שיש לו איזה פסיכוזה שיוצאות לו מילים שהוא לא שם לבהבדיחה של ג'ימי על המלון חחחחחחחחחחחחחחח![]()
כןאבל הנאום שלו היה מקסים וזה שהוא מדגיש את הפסיק כי זה עדיין משפט אחד![]()
מה אני דווקא בעד, היא חמודה ופול יתחרפן מזה אז זה יהיה מצחיק.אני מקווה אבל שלא הולך להיות משהו בינו לבין הבת של פול זה קצת מוזר.
כןואוי הסוף. מתחילות לפול גם הזיות![]()
טוב זה נכון התגובות של פול יהיו מצחיקותמה אני דווקא בעד, היא חמודה ופול יתחרפן מזה אז זה יהיה מצחיק.
כן זה עצובואהבתי שהביאו את מייקל ג'יי פוקס (שיש לו באמת פרקינסון מגיל מאוד צעיר יחסית)
אני מתה על המסיבות האלה זה תמיד חמוד מאד. שיעשו כל פרק מצידי.אגב לפני הצפיה הערב קראתי קצת ממה שכתבנו על סוף עונה 2, ובין השאר את זה:
"לא במפתיע מסיימים שוב את העונה עם מסיבת "כולנו משפחה אחת גדולה ומאושרת",
וברקע מישהו בודד ועצוב. אבל סיום יפה כשג'ימי מגיע לתמוך בו."
אז הפעם לשם שינוי עשו את הקטע הזה כבר בפרק הראשון של העונה(עוד לא ידוע אם זה במקום בפרק האחרון או בנוסף (מסיבת פרידה מאליס?)
אה כן זה ממש מוזר מה הם חברים עכשיו??חוץ מזה ראינו שג'ימי והבחור מהתאונה בקשר טוב עכשיו (לא ברור לי לגמרי אם זו חברות או שג'ימי מטפל בו).
אני רוצה למחות על זה שצ'ארלי, הבעל של בריאן, לא נמצא בתמונה הראשית עדיין.
התפלאתי באמת שהפרק היה שעה.פרק ארוך אבל וואו קרו מלא דברים אבל מה שחשוב באמת זה שעדיין ממש מצחיק רק חבל שאת רוב הבדיחות אני לא זוכרת לציין שוב.
חחחחחחחחחחמשהו מטומטמם שממש הצחיק אותי היה כשליז התעצבנה על פו הדב והיא כזה "פו הדוב יכול למצוץ לי את הזין" וג'ימי "תצטרכי לטבול אותו בדבש" חחחחחחחחחחחחחחח תהיו בריאים![]()
התנועה הזאת חחחחחחאיזה חמודים כולם שהגיעו למשחק כדורגל שלה. זה מצחיק איזה קבוצה עצומה הם נהיו הם תפסו את כל הספסלים. וזה מצחיק שיש לה חבורת מבוגרים קוקו שם לתמוך בה שהיא גאה ומובכת בו זמנית. היה את הקטע שהיא בעטה פנדל וכולם עשו את התנועה המביכה של ג'ימי שצחקתי וכמעט בכיתי בו זמנית כי זה היה מקסים.
אבל מתכוונת שהוא עצר אותה מלשקר. קצת מלשן. אבל טוב.אחכ כשהיא סירבה למאמנת אז אהבתי ששון היה שם אול דה וואיי לאפס את שניהם. כל הכבוד שון.
היה גם מצחיק שבשלב מסויים ליז השתמשה ב"קלף האמא המתה" על ג'ימי. (בהקשר לזה שהבן שלה בא לאכול בבית שלו)ואהבתי את כל סאגת ה"קלף אמא מתה". זה שהם קולד הר אאוט על זה, שהיא מנסה להפסיק, ושהגיע הזמן לשלוף אותו עוד פעם אחת![]()
אנשים אנוכיים אבל לא נעים להם.חחחחח אחרי שבריאן מספר לליז שלא היה לו לב להגיד לאמא של התינוק שהוא לא רוצה אותה בחיים שלהם והיא כזה "אתה חלש והייתי עושה אותו דבר" אז שני האנשים האנוכיים ביקום החמיאו לעצמם "אנחנו כאלה אנשים טובים וואו"![]()
עיצבן אותי שהיא מכניסה את עצמה לסיטואציה ודורשת אירוע. אבל כמובן שבסוף הפכו את זה לכך שזה בעצם מה שג'ולי רצתה אז זה היה טוב.איזה מהר הם הרימו חתונה כל הכבוד גבי. האמת זאת חתונה קטנה ומקסימה, כאלה אני אוהבת.
והיה מצחיק שפול אומר שהוא "מאוד אהב את הסרט אבל..." וג'ולי עוצרת אותו כי היא בשוק שהוא אהב את הסרט (אני לא ראיתי)אהבתי בנאום הצגה שלה אז היא התחילה לדבר על הסרט עם ג'יי לו ובריאן קופץ ברקעסרט חמוד.
תהיתי האם היא הייתה נשואה בעבר. אמרו בעבר משהו על זה?פול וג'ולי היו כאלה חמודים חחח. כמובן שהיא כן רוצה חתונה.
כמובן עדי, כמובן...אגב סכמת הצבעים בחתונה הייתה ירוק וכתום, לדעתי זאת מחווה לטיילור!
חחחחחחח.הבדיחה של ג'ימי על המלון חחחחחחחחחחחחחחח![]()
חחחחחח המון פסיקיםאבל הנאום שלו היה מקסים וזה שהוא מדגיש את הפסיק כי זה עדיין משפט אחד![]()
אוי ממש.אני מקווה אבל שלא הולך להיות משהו בינו לבין הבת של פול זה קצת מוזר.
לא לא לאמה אני דווקא בעד, היא חמודה ופול יתחרפן מזה אז זה יהיה מצחיק.
אני תהיתי בפגישה הראשונה שלו עם מייקל ג'יי פוקס אם זאת כבר הזיה, אבל זה כנראה היה אמיתי ורק אחר כך הוא הוזה אותו.ואוי הסוף. מתחילות לפול גם הזיות![]()
יכול להיות שהמוח שלי קרם, אבל אני לא מבין על מה את מדברת.אגב לפני הצפיה הערב קראתי קצת ממה שכתבנו על סוף עונה 2, ובין השאר את זה:
"לא במפתיע מסיימים שוב את העונה עם מסיבת "כולנו משפחה אחת גדולה ומאושרת",
וברקע מישהו בודד ועצוב. אבל סיום יפה כשג'ימי מגיע לתמוך בו."
אז הפעם לשם שינוי עשו את הקטע הזה כבר בפרק הראשון של העונה(עוד לא ידוע אם זה במקום בפרק האחרון או בנוסף (מסיבת פרידה מאליס?)).
כן, זה נחמד שהוא עדיין בקשר איתו ועוזר לו. (אפילו שזה גם ממש מוזר)חוץ מזה ראינו שג'ימי והבחור מהתאונה בקשר טוב עכשיו (לא ברור לי לגמרי אם זו חברות או שג'ימי מטפל בו).
זה מזכיר לי גם שהיה את הקטע שרואים שדרק מסתודד עם מישהי.ו בטלפון וכולם חושדים או צוחקים שהם חושדים שדרק מנצל את השנה מאז הבגידה של ליז שבה כאילו מותר לו גם לבגוד.ויש את מת'יו, אחד הבנים של ליז ודרק שפוטר וחזר לגור אצלם ואוכל יותר מדי אז היא שלחה אותו לאכול אצל ג'ימי.
אז הוא די מצחיק.
זה נכון. זה היה ארוך באופן מיוחד.התפלאתי באמת שהפרק היה שעה.
היה זכור לי שלסדרה היו פרקים של חצי שעה.
ובריאן כזה: "יאאא כל המאמנים שלי אמרו לי את זה"היה מצחיק שגם החברה ההיא שלה הייתה שם איתם ואמרה שהמאמן אמר שהיא תהיה טובה יותר כצופה.
כן.אבל מתכוונת שהוא עצר אותה מלשקר. קצת מלשן. אבל טוב.
כןהיה גם מצחיק שבשלב מסויים ליז השתמשה ב"קלף האמא המתה" על ג'ימי. (בהקשר לזה שהבן שלה בא לאכול בבית שלו)
סרט חמודוהיה מצחיק שפול אומר שהוא "מאוד אהב את הסרט אבל..." וג'ולי עוצרת אותו כי היא בשוק שהוא אהב את הסרט (אני לא ראיתי)
זה ממש הצבעים של לייף אוף א שואוגירל!כמובן עדי, כמובן...
זאת באמת בדיחת ניקאפילו אני חשבתי שזאת בדיחה גרועה (עדיין הייתי עושה אותה, אבל לא בחתונה של מישהו)
מה אני הבנתי שגם בהתחלה זה היה הזיה. הג'רי הזה בכלל לא קיים.אני תהיתי בפגישה הראשונה שלו עם מייקל ג'יי פוקס אם זאת כבר הזיה, אבל זה כנראה היה אמיתי ורק אחר כך הוא הוזה אותו.
אני גם.אגב, אני בכלל לא ידעתי שהזיות זה משהו שקיים עם פרקינסון.
נראה לי שהוא עו"ד תפקודי רק כלפי אחרים, לא כלפי עצמוועכשיו מסתבר שהם לא הסדירו את עניין המעמד שלה או התפקיד שלה או כמה מחוייבים לתת לה מעורבות. והולי שיט, האם בריאן לא עורך דין? איך הוא לא הסדיר את כל זה מראש?
לא רובין לאאאאאאאאאואני כן זוכר שהייתה איזו מישהי בעונה הקודמת בגילום קובי סמולדרס שאני מנחש שתחזור כי הייתה כימיה (ולא סתם היו מביאים אותה לפרק אחד)
בגלל שקראתי את השרשורים שלנו מעונה שעברה גיליתי שהיא הנוירולגית החדשה של פול אחרי שהוא יצא עם הראשונה חחחובנושא שון, הוא בקשר טוב עם אבא שלו, והוא מספר לו שהוא יוצא עם אישה מבוגרת. שאז נפרדת ממנו ומסתבר שהוא היה ריבאונד בשבילה אחרי שהיא התגרשה. אבל נראה שהוא לא חשב שהם מאוד רציניים בכל מקרה.
*עוד בדיחה מצחיקה - כשהיד של פול רועדת תוך כדי טיפול והוא מציע למטופל שהוא ישים עליה שמיכה כדי שזה לא יסיח את דעתו ואז אומר שזה נראה עכשיו כאילו הוא מאונן.
ועוד קטע כשג'ימי מתלונן על מטופל משעמם והמטופל הזה מגיע מאחור וכנראה שמע אותו.
ואז גאבי אומרת שכל פעם שהיא מרגישה לא בטוחה לגבי עצמה בתור מטפלת אז הפאקאפים של ג'ימי עוזרים לה להרגיש טוב יותר.
כנ"ל.טוב אני טים גבי זה ממש מממששששששש מוזר שג'ימי ואליס נהיו בסטיז עם מי שרצח את אשתו/אמא שלה!!
ממש אהבתי את המונולוג של גבי.
אני איתו!חחחחחח הדביל הזה בטיפול שמפחד מספוילרים ישנים![]()
כןאני שמחה שכולם יודעים על ההזיות של פול ועוזרים לו וזה לא איזה סוד גדול. הם כאלה חמודים כולם.
חחחחחחח בריאן והשורטסבריאן ופול במכון
"איך אני אמות??"
"תדרס למוות בהופעה"
"זאת שר? היא בטור???"
ואחכ
"הופעה של ביונסה"
"יש לי כרטיסי רצפה??"![]()
די את סתם קיצונית, אני אמנם יותר בעד הבת של פול אבל גם רובין חמודה.מרשל ורובין לאלאלאלאלאלאלאלא
לונה, אנחנו חיים את הסוף של המילטוןאני איתו!![]()
ברור שרובין חמודה אבל זה מרשל ורובין זה נגד הטבע!!!!די את סתם קיצונית, אני אמנם יותר בעד הבת של פול אבל גם רובין חמודה.
וואי חחחחחחחחחחחחח כן שכחתי לציין את זהוזה היה מצחיק איך אחרי שהיא הולכת מתברר שכולם צפו בהם מלמעלה, אחת מהמרפסת, אחד מהעץ ואחד מהגג![]()
אבל זה רוי קנט!! אי אפשר לכעוס עליו! היז היר, היז ד'ר, היז אברי-פאקינג-וור!!טוב אני טים גבי זה ממש מממששששששש מוזר שג'ימי ואליס נהיו בסטיז עם מי שרצח את אשתו/אמא שלה!!
ואז גם מגיע הזה מהסוכנות אימוץ (אני אוהבת אותו, הוא מצחיק אותי איך שהוא מדבר!) ונותן לו סיבה אמיתית להיסטריה - שהפונדקאית לא חתמה ויתור על הילד מה שאומר שהיא מהססת.התינוק מגיע מוקדם ובריאן בהיסטריה כי כמובן.
אני ממש מודאגת שהוא הולך למות בסוף העונה הזאת. אני לא מוכנה לזה.אבל כשפול החזיק את התינוקת בסוף זה היה מרגש קצת🥹
קראתי את זה בהתחלה כמו גבי ה-לא הבנתי גבי החזירה
נכון, אבל מה היא יכלה לעשות? זה נשמע שפול שלח לה הודעה שנשמעה כמו קריאה לעזרה.מטופלת ואז ברחה לה באמצע הטיפול כי היא קיבלה הודעה? זה חצוף מאד![]()
נראה לי שעדיף, גם כי הוא יודע שהוא מתדרדר ובמצב כזה כבר אין לדעת מתי תפסיק להיות כשיר (או תפסיק להיות בכלל) והוא בחרדות למותו.חחחחחח אליס פול והחטיף
השיחות ביניהם כאלה חמודות. אני לא מבינה למה הוא צריך להעביר אותה לגבי כבר עכשיו.
מאוד!אבל הן גם חמודות.
כן, ויחד עם זה אני גם מקווה שבשלב מסויים היא תפסיק להיות רק סייד-קיק קומי בסדרה ויתחילו להתייחס ברצינות גם לבעיות שלה.וסאמר תמיד מצחיקה![]()
חחחחחחחחח כןואז גם מגיע הזה מהסוכנות אימוץ (אני אוהבת אותו, הוא מצחיק אותי איך שהוא מדבר!)
לאאאאאאאאאאאאאאאני ממש מודאגת שהוא הולך למות בסוף העונה הזאת. אני לא מוכנה לזה.
קראתי את זה בהתחלה כמו גבי ה-![]()
מממ לשים את הטלפון על שקט בתיק בטיפול, קודם כל.נכון, אבל מה היא יכלה לעשות? זה נשמע שפול שלח לה הודעה שנשמעה כמו קריאה לעזרה.
נראה לי שעדיף, גם כי הוא יודע שהוא מתדרדר ובמצב כזה כבר אין לדעת מתי תפסיק להיות כשיר (או תפסיק להיות בכלל) והוא בחרדות למותו.
וואי כן היא צריכה את שלושת הפסיכולוגים ביחד.כן, ויחד עם זה אני גם מקווה שבשלב מסויים היא תפסיק להיות רק סייד-קיק קומי בסדרה ויתחילו להתייחס ברצינות גם לבעיות שלה.
חחח הצחוק שלה מעצבן ממשומה עם האחות המצחקקת שדלוקה על ג'ימי?
היא דווקא חמודה לדעתי, אהבתי שליז עזרה לו להתחיל איתה.
נתנו לכולם להחזיק את התינוקת ולא לליז שמתה להחזיק אותההתינוק מגיע מוקדם ובריאן בהיסטריה כי כמובן.
אבל כשפול החזיק את התינוקת בסוף זה היה מרגש קצת🥹
לחלוטין מרגיש אבא חראי,מסתבר שלג'ימי יש אבא אמיתי והוא לא משהו. יאללה מי צריך אותו יש לנו את פול הוא סבא/אבא יותר טוב גם ככה.
לא הבנתי גבי החזירה
גם אניקראתי את זה בהתחלה כמו גבי ה-![]()
החלטתי בראש שלי שהיא הלכה רק אחרי סיום הפגישה. זה פשוט מעצבן אותי הרבה יותר מידי אחרת.מטופלת ואז ברחה לה באמצע הטיפול כי היא קיבלה הודעה? זה חצוף מאד![]()
כן, זה ממש לא ברור מה הקטע שלה.מממ לשים את הטלפון על שקט בתיק בטיפול, קודם כל.
אבל באמת לא ברור למה היא כאילו לא יכולה להמשיך להפגש עם פול.חחחחחח אליס פול והחטיף
השיחות ביניהם כאלה חמודות. אני לא מבינה למה הוא צריך להעביר אותה לגבי כבר עכשיו.
אבל הן גם חמודות.
וסאמר תמיד מצחיקה![]()
לא יודע, נראה לי שיש לנו מספיק מתוסבכים ועדיך שהיא תשאר סייד קיק קומיכן, ויחד עם זה אני גם מקווה שבשלב מסויים היא תפסיק להיות רק סייד-קיק קומי בסדרה ויתחילו להתייחס ברצינות גם לבעיות שלה.
רק מנטפק שהיא לא פונדקאית. אני מניח שלא התכוונת לפונדקאית, אבל אם את לא זוכרת היא מישהי שנכנסה להריון והחליטה למסור את התינוקת לאימוץ.ואז גם מגיע הזה מהסוכנות אימוץ (אני אוהבת אותו, הוא מצחיק אותי איך שהוא מדבר!) ונותן לו סיבה אמיתית להיסטריה - שהפונדקאית לא חתמה ויתור על הילד מה שאומר שהיא מהססת.
בכל מקרה ברור שג'ימי יהיה עם סופי ההיא.וגם ג'ימי וקימי זה לא![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.