Lhuna3
Well-known member
כן.(האם חשבת שאני מדבר על ספרי פנטזיה?)
כן.(האם חשבת שאני מדבר על ספרי פנטזיה?)
וזה למה קוראים קצת על מה הספר בכל זאת
אני בילית עכשיו יותר מידי זמן בלבדוק אם יש לו קעקועים בגיפאני לא בטוח ממה זה, אבל זה לא מדרדוויל כי בדרדוויל החזה שלו תמיד חלק.
אבל שווה לראות גם את Kin שבה הוא מככב (ושם הוא שעיר כמו שהוא נראה כאן אבל אני לא בטוח אם זה גם מזה)
אז אני מקווה שזה לא ישנה את דעתך לגבי לתת לספר צ'אנס.
האם המלצה שלי זה לא מספיק?וזה למה קוראים קצת על מה הספר בכל זאת![]()
וזה גם תירוץ טוב אם מישהו שואל אותך למה את בוהה במשך שעה בגיף של צ'ארלי קוקס ללא חולצה.אני בילית עכשיו יותר מידי זמן בלבדוק אם יש לו קעקועים בגיפשזו גם דרך לדעת מאיפה זה.
אני תמיד בוהה בצ'ארלי קוקס ללא חולצה למען המדע ועתיד האנושות.וזה גם תירוץ טוב אם מישהו שואל אותך למה את בוהה במשך שעה בגיף של צ'ארלי קוקס ללא חולצה.
כן!! ואז תצטרפי לכת, אה סליחה לפנדוםבסוף מהגיפים אני אשתכנע לצפות בזה
![]()
זה נהדרוואי, סיימתי לא מזמן מבחן ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי (זה לא מבחן אחרון אז לא אגיע למצב טוטאלי של מנוחה כרגע)
אבל כל כך הייתי שקועה בלחץ שלפני שפתאום שאני אחרי אני לא יודעת מה לעשות(כי לחשוב על מה הייתי צריכה לעשות לא נחשב)
כמה זמן יש לך עד המבחן הבא?וואי, סיימתי לא מזמן מבחן ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי (זה לא מבחן אחרון אז לא אגיע למצב טוטאלי של מנוחה כרגע)
אבל כל כך הייתי שקועה בלחץ שלפני שפתאום שאני אחרי אני לא יודעת מה לעשות(כי לחשוב על מה הייתי צריכה לעשות לא נחשב)
וואו זה היה מהיר.@טוני החתול סיימתי את הפוקסהול קורט (הספר הראשון בטרילוגיה אול פור ד'ה גיים).
האמת היא שעוד מוקדם לי להגיד. זה שבאמת קראתי אותו ממש מהר אומר שהוא כתוב קולח ויש לו קצב טוב (וגם שאין לי חיים).וואו זה היה מהיר.
ומה את אומרת? אהבת? ממליצה?
(וגם שאין לי חיים).
זה.. מאד מבלבלהאמת היא שעוד מוקדם לי להגיד. זה שבאמת קראתי אותו ממש מהר אומר שהוא כתוב קולח ויש לו קצב טוב (וגם שאין לי חיים).
אבל אני באמת לא יכולה כרגע לקבוע יותר מזה.
אני מבינה, ואני מקווה שאקרא מהר גם את הבאים ואז תהיה לי תשובה טובה יותר.זה.. מאד מבלבל![]()
הולי שיט.@טוני החתול סיימתי את הפוקסהול קורט (הספר הראשון בטרילוגיה אול פור ד'ה גיים).
האמת שאני יכול להבין אותך.האמת היא שעוד מוקדם לי להגיד. זה שבאמת קראתי אותו ממש מהר אומר שהוא כתוב קולח ויש לו קצב טוב (וגם שאין לי חיים).
אבל אני באמת לא יכולה כרגע לקבוע יותר מזה.
המבחן הבא ביום שני, המבחן שאחרי ביום שישי.כמה זמן יש לך עד המבחן הבא?
תהני מהחופש שלך קצת!![]()
לגמרי(אני היחידה שחושבת שזה שמות שמרמזים על ספרי פנטזיה? כאילו the raven king זה ממש שילוב של שמות ספרים משיר של אש וקרח!)
מוהחהחה(עדיבאמת אל תקראי את זה בינתיים, כי זה ספוילרים באמת, אבל לא משהו שיעזור לך להחליט)
כלומר עברת יותר מספר שלם והעניין הרומנטי עוד לא התחיל אפילו. אין לי כוח.הדבר השני והעיקרי שאני סקרנית ומחכה לו בעקבות הרמזים המאוד ברורים של ניק לעדי, זה לחלק הרומנטי וכנראה רומנטי-גאה. שזה לא משהו שהייתי בכלל מצפה לו בשלב זה, אם הייתי מגיעה לטרילוגיה הזאת ממקור אחר. (מצד שני, אז אולי גם לא הייתי נותנת לה צ'אנס בכלל.)
תודה!לגמרי
הייתי צריכה לדעת שאין לסמוך עליךמוהחהחה
למען האמת זה ענה לי בדיוק על השאלה הכי חשובה:
אני הייתי במקום מאוד דומה לשלך.טוב אני אכתוב קצת מחשבות על הספר שאני קוראת.
הטרילוגיה All for the game.
קראתי את הספר הראשון The Foxhole Court
ואת ההתחלה של השני The Raven King - אני ב-12% שלו כרגע.
(אני היחידה שחושבת שזה שמות שמרמזים על ספרי פנטזיה? כאילו the raven king זה ממש שילוב של שמות ספרים משיר של אש וקרח!)
(עדיבאמת אל תקראי את זה בינתיים, כי זה ספוילרים באמת, אבל לא משהו שיעזור לך להחליט)
ניק, אני כמובן לא רוצה תשובות או רמזים על שום דבר!אז אני כבר במצב שבהחלט נמשכת לקרוא את זה, למרות שעל פניו אין פה הרבה מה שימשוך אותי.
כלומר אין פה שום דמויות שאני יכולה להזדהות או להתחבר אליהן אפילו קצת. כל הדמויות הראשיות הן גברים קשוחים שאלימות היא חלק משמעותי מהחיים שלהם והם עסוקים בספורט. מה לי ולהם?
לא שקשה לי להיות בעד הגיבור של הספר, שהוא סה"כ ילד טוב ומסכן ובודד שחי בפחד ובמנוסה תמידית.
אבל גם אופי הקשיים שלו, וגם החלומות והשאיפות שלו (אובססיה למשחק ספורט בדיוני), רחוקים ממני.
אבל בוא נגיד שההבטחות של ניק החזיקו אותי בהתחלה, ובשלב זה אני כבר מכירה מספיק את הדמויות בשביל להסתקרן איך הם הולכים לצאת מהמצב שלהם בסוף.
לא שיש לי הרבה שהם יגיעו לאליפות בסוף וינצחו שם, או משהו קרוב. אבל הסיפור עם המאפיות.
מן סתם הם לא הולכים לחסל את היאקוזה ואת המאפיה של אבא של "ניל", זה נשמע מופרך מידי.
אבל איכשהו אם יש לזה סוף שמרגיש טוב (ואני מאמינה לניק שיש כזה), אז הם צריכים לצאת מזה.
הדבר השני והעיקרי שאני סקרנית ומחכה לו בעקבות הרמזים המאוד ברורים של ניק לעדי, זה לחלק הרומנטי וכנראה רומנטי-גאה. שזה לא משהו שהייתי בכלל מצפה לו בשלב זה, אם הייתי מגיעה לטרילוגיה הזאת ממקור אחר. (מצד שני, אז אולי גם לא הייתי נותנת לה צ'אנס בכלל.)
אני מניחה שמדובר על ניל וקווין. למרות שבאמת אין עדיין שום רמז בולט לזה, אבל מהיכרות עם ספרות בסגנון יש קצת וייב.
האופציה האחרת היחידה היא ניל ואנדרו, אבל זה מרגיש פחות סביר.
בכלל הדמות של אנדרו מאוד לא ברורה עדיין בשלב זה. המניעים שלו מסתוריים. מה הקטע בינו ובין קווין? האם קווין פשוט משלם לו בשביל להיות שומר ראש שלו? איך הם התחברו? האם יש ביניהם משהו מעבר לזה? משהו רומנטי? (לא הכי נראה לי, אבל מי יודע, זה קשר די משונה).
והאם הוא באמת פסיכופאת כמו שהוא מוצג או שיש פה משהו מעבר. גם הפסיכופאטיות שלו כשלעצמה והסיפור עם התרופות שהוא מחויב לקחת לא מספיק ברור לי. כי עושה רושם שהוא מאוד אלים ומסוכן גם עם התרופות.
עכשיו בכלל אני בקטע בספר שהם לפני המשחק השני שלהם ואין להם מספיק שחקנים אז הוחלט שאנדרו ישחק משחק שלם, למרות שבלי התרופות שלו (שככה הוא משחק) הוא יכול להחזיק רק מחצית אחת, כי אח"כ הוא יכנס לשלב מסוכן וקשה. אז המאמן ביקש והוא הסכים שהוא יחזיק מעמד ככה בכל זאת.
מה שלא ברור לי זה מה הבעיה שלמחצית השניה הוא כן יקח את הכדורים. למה הוא יכול לשחק רק בלעדיהם.
אני מקווה שאולי בהמשך אני אבין יותר טוב את הקטע הזה.
עוד משהו שאני מצפה שיוסבר יותר בהמשך, זה מה בכלל הקטע של קווין עם ניל. למה הוא התעקש לגייס אותו לקבוצה, למה הוא מתעקש לאמן אותו ולמה הוא אובססיבי עליו בצורה מוזרה כזאת.
אופציה אחת זה שהוא כן יודע בדיוק מי הוא, למרות שניל מאמין שהוא לא זיהה אותו עד עכשיו.
אופציה שניה זה שהוא לא יודע מי הוא, אבל הוא מאוהב בו, אבל מתי בדיוק הוא ראה אותו לפני שהוא התעקש לגייס אותו? כי עד אז ניל היה אנונימי, אז ממה ומתי הוא נדלק עליו בדיוק?
אופציה שלישית זה שהוא באמת החליט שניל הוא הפוטנציאל הכי גדול של הספורט הזה, אבל שוב זה תמוה, כי כל מה שהיה לקווין זה ה"תיק" היבש של הנתונים של ניל מהמשחקים בקבוצת התיכון הקטנה והנידחת הזאת, שהוא אמנם כנראה היה טוב בהם, אבל זה לא נשמע מספיק בשביל להיות כל כך משוכנע ואובססיבי לאמן אותו.
עוד בהקשר זה לא ברור לי זה למה קווין אילץ את ניל להשתתף איתו בראיון ההוא לתוכנית הבוקר. כאילו זה הרגיש שזה ממש הכרחי מבחינת קווין משום מה, וזה היה מאוד לא מוסבר.
בכל מקרה אני מחכה מאוד שהם יהפכו כבר מאויבים לאוהבים, בהנחה שהם אכן הזוג המיועד.
אבל גם מחכה מאוד להבין את הסיפור שם.
וגם לדעת מה השם האמיתי של ניל.
אני מאוד מקווה שאת לא תאוכזבי. בסופו של דבר זה עניין אישי.אישית אני נוטה להאמין לניק שההמתנה תשתלם בסוף (וחסר לו שלא), אבל אני תכלס מבינה אותך כי זה דורש סבלנות, שלא בטוח שיש לך. למרות שתכלס הספר הראשון הוא קצר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.