🐣 ברוכים OFF-באים ל2025 🌍 ⛑️

Lhuna3

Well-known member
מה באמת הקטע הזה שספרים שם עכשיו ב 99 סנט וחלק בחינם? הם הכריזו על מבצע ולכמה זמן או כמה ספרים זה תקף?

היי היי

זאת אני יעל.
לא נכנסתי לפורום הרבה זמן
והיום רציתי להכנס אבל מסתבר שחסמו אותי.

החשק לבואו היה הידיעה המפתיע על באפי וגם כי אני עושה עכשיו צפייה חוזרת בניתוק בעונה 1

אז היי

Lhuna3

Well-known member
היי היי

זאת אני יעל.

החשק לבואו היה הידיעה המפתיע על באפי וגם כי אני עושה עכשיו צפייה חוזרת בניתוק בעונה 1

אז היי
יעל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

|חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק|
חשבתי עליך לאחרונה והתבאסתי שנטשת אותנו!
איזה כיף לראות אותך פה שוב! :D:D:D
מה שלומך??
ואיזה החלטה מעולה לעשות צפיה חוזרת בניתוק עונה 1 - גם אני עשיתי!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היי היי

זאת אני יעל.

אז היי
יעל אוונס שלום
אנחנו צריכים ידיעות באפי כל יום כדי למשוך אותך.

אגב, אם החידוש באפי הזה יקרה אז לא אכפת לי מה תחשבו עליו אני אשנה את שם הפורום ל"פורום באפי וטלוויזיה"

didalf

Well-known member
היי היי

זאת אני יעל.

אז היי
הלוו הלוו הלוו
אהבתי מאד את הכינוי החדש שלך:-D|מאוהב|
את מוזמנת גם להשאר!

אגב, אם החידוש באפי הזה יקרה אז לא אכפת לי מה תחשבו עליו אני אשנה את שם הפורום ל"פורום באפי וטלוויזיה"
איפה זה היה כל שנה שעברה?:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה באמת הקטע הזה שספרים שם עכשיו ב 99 סנט וחלק בחינם? הם הכריזו על מבצע ולכמה זמן או כמה ספרים זה תקף?
לא ידעתי שזה על עוד ספרים כרגע. כדאי שאני אבדוק את זה.
זה מסקרן אותי מאוד בהחלט.
האלימות מאוד גרפית?
אני לא בטוח אם זה נחשב מאוד גרפי. כלומר אני לא בטוח עד כמה גרפי ספר אימה למשל יכול להגיע. אני יכול לומר שקראתי קטעים גרפיים באלימותם בספרי משחקי הכס וזה הרגיש לי באותה רמה בערך.

יהיה ממש כיף אם תקראי ונוכל לדבר על זה.
אני חושב שגם @Reutk תאהב.
יש בזה הרבה דברים שגם עדי|חזיר| תאהב אבל אני לא יודע אם תתאים לה האלימות וזה שהחלק הרומנטי בספרים הוא יחסית משני.
אבל אם נתחיל לדבר על זה אז היא אולי לא תעמוד בפיתוי.

didalf

Well-known member
חוצפן|שפם|

יש בזה הרבה דברים שגם עדי|חזיר| תאהב אבל אני לא יודע אם תתאים לה האלימות וזה שהחלק הרומנטי בספרים הוא יחסית משני.
בהחלט שני דברים שמורידים לי את החשק.
אבל על מה זה בכלל? ולמה זה ככ אלים?

Lhuna3

Well-known member
לא ידעתי שזה על עוד ספרים כרגע. כדאי שאני אבדוק את זה.
אני לא אומרת שזה על עוד ספרים - זה מה שאני הבנתי ממך.
אם התכוונת שזה רק על הטרילוגיה הזאת, אז לא הבנתי אותך נכון פשוט.
אני לא בטוח אם זה נחשב מאוד גרפי. כלומר אני לא בטוח עד כמה גרפי ספר אימה למשל יכול להגיע. אני יכול לומר שקראתי קטעים גרפיים באלימותם בספרי משחקי הכס וזה הרגיש לי באותה רמה בערך.

יהיה ממש כיף אם תקראי ונוכל לדבר על זה.
אני חושב שגם @Reutk תאהב.
אני לא יודעת האמת שקצת הפחדת אותי עם הקטעים "מאוד קשים"... אבל אני עוד לא פוסלת.
בכל אופן אתמול בלילה התחלתי את הספר שעדי|חזיר| המליצה ואני עוד בפרק ניסיון. אם אני אחליט להמשיך איתו אז ממילא יקח זמן עד שאגיע לטרילוגיה הזו, אז מקווה שלא תשכח עד יותר מידי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא יודעת האמת שקצת הפחדת אותי עם הקטעים "מאוד קשים"... אבל אני עוד לא פוסלת.
אולי זה לא יחשב מאוד קשה בשבילך.
בכל אופן אתמול בלילה התחלתי את הספר שעדי|חזיר| המליצה ואני עוד בפרק ניסיון. אם אני אחליט להמשיך איתו אז ממילא יקח זמן עד שאגיע לטרילוגיה הזו, אז מקווה שלא תשכח עד יותר מידי.
היתרון של הספר שלי הוא שזה רק דולר אחד. בכלל הראשון לדעתי היה בחינם.
אבל על מה זה בכלל? ולמה זה ככ אלים?
[The Foxhole Court]
השאלה בדברים האלו היא תמיד עד כמה לפרט בלי לספלייר יותר מידי.
אז הנה תיאור כללי יחסית עם קצת ספוילרים. אני אסתיר כי אולי לונה מעדיפה שלא לקרוא.
הסיפור מתמקד בניל ג'וסטן, בחור צעיר שסיים תיכון ונחתם לקבוצת האקסי* של אוניברסיטת פלמטו סטייט - השועלים. אבל אף אחד לא יודע שניל הוא זהות בדויה. הוא חי כבר 8 שנים בזהויות בדויות בכל העולם בגלל שהוא בורח מאביו המאפיונר שרוצה להרוג אותו. להצטרף לנבחרת אקסי ידועה שמשחקיה מופיעים בטלוויזיה זה רעיון נוראי, אפילו שהוא משתמש בדרכים רבות כדי להסתיר את המראה שלו, אבל הוא לא יכול לעמוד בפיתוי.
זה אפילו מורכב יותר כי קבוצת השועלים מורכבת בכוונה מצעירים בעייתיים - כאלו שעברו התעללויות, שימוש בסמים וחיי פשע והם לא אנשים קלים. ואחד מהם הוא קווין - אדם שניל הכיר כשהוא היה ילד לפני שהוא ברח מחיי הפשע של משפחתו ואחרי שנים בקבוצת האקסי הכי מצליחה בארה"ב [העורבים] עבר עכשיו לקבוצה הבעייתית של השועלים שבה הוא צמוד כל הזמן לאנדרו, בחור אלים כל כך שהוא תחת צו בית משפט להיות תחת השפעת תרופות מרגיעות כל הזמן. והן בקושי עובדות.

*אקסי זה סוג ספורט שהוא עירוב של הוקי ולאקרוס. זה ספורט מאוד אליהם. וזה ספורט שבעולם של הספרים קיים רק איזה 40 שנה אבל הפך מהר מאוד לפופולרי בכל העולם ברמה של כדורסל או פוטבול אמריקאי.

אגב, אני לחלוטין לא מצליח להשתחרר ממחשבות על הספר. הוא בוער בתוכי.

didalf

Well-known member
אז הנה תיאור כללי יחסית עם קצת ספוילרים. אני אסתיר כי אולי לונה מעדיפה שלא לקרוא.
הסיפור מתמקד בניל ג'וסטן, בחור צעיר שסיים תיכון ונחתם לקבוצת האקסי* של אוניברסיטת פלמטו סטייט - השועלים. אבל אף אחד לא יודע שניל הוא זהות בדויה. הוא חי כבר 8 שנים בזהויות בדויות בכל העולם בגלל שהוא בורח מאביו המאפיונר שרוצה להרוג אותו. להצטרף לנבחרת אקסי ידועה שמשחקיה מופיעים בטלוויזיה זה רעיון נוראי, אפילו שהוא משתמש בדרכים רבות כדי להסתיר את המראה שלו, אבל הוא לא יכול לעמוד בפיתוי.
זה אפילו מורכב יותר כי קבוצת השועלים מורכבת בכוונה מצעירים בעייתיים - כאלו שעברו התעללויות, שימוש בסמים וחיי פשע והם לא אנשים קלים. ואחד מהם הוא קווין - אדם שניל הכיר כשהוא היה ילד לפני שהוא ברח מחיי הפשע של משפחתו ואחרי שנים בקבוצת האקסי הכי מצליחה בארה"ב [העורבים] עבר עכשיו לקבוצה הבעייתית של השועלים שבה הוא צמוד כל הזמן לאנדרו, בחור אלים כל כך שהוא תחת צו בית משפט להיות תחת השפעת תרופות מרגיעות כל הזמן. והן בקושי עובדות.

*אקסי זה סוג ספורט שהוא עירוב של הוקי ולאקרוס. זה ספורט מאוד אליהם. וזה ספורט שבעולם של הספרים קיים רק איזה 40 שנה אבל הפך מהר מאוד לפופולרי בכל העולם ברמה של כדורסל או פוטבול אמריקאי.
סו פאר לא נשמע מעניין.
שלושת האנשים עם שם שציינת במשולש אהבה?

אגב, אני לחלוטין לא מצליח להשתחרר ממחשבות על הספר. הוא בוער בתוכי.
תכתוב לעצמך שמעתי שזה בונה אישיות.

didalf

Well-known member
אני לא רוצה לספלייר יותר ממה שכתבתי בתיאור.

אבל עצם זה שאני חושב שזה יכול לעניין אותך כנראה אומר משהו לגבי מרכיבים מסויימים בעלילה.
לא אכפת לי לפעמים אני צריכה להסתפיילר מספיק כדי להתעניין.

Lhuna3

Well-known member
@טוני החתול התחלתי לקרוא את הפוקסהול קורט, בבקשה תענה לי רק בכן או לא: האם זה שייך לז'אנר הפנטזיה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@טוני החתול התחלתי לקרוא את הפוקסהול קורט, בבקשה תענה לי רק בכן או לא: האם זה שייך לז'אנר הפנטזיה?
לא

(האם חשבת שאני מדבר על ספרי פנטזיה?)

בסוף מהגיפים אני אשתכנע לצפות בזה :-D
אני לא בטוח ממה זה, אבל זה לא מדרדוויל כי בדרדוויל החזה שלו תמיד חלק.
אבל שווה לראות גם את Kin שבה הוא מככב (ושם הוא שעיר כמו שהוא נראה כאן אבל אני לא בטוח אם זה גם מזה)

למעלה