יעל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1היי היי
זאת אני יעל.
לא נכנסתי לפורום הרבה זמן
והיום רציתי להכנס אבל מסתבר שחסמו אותי.
החשק לבואו היה הידיעה המפתיע על באפי וגם כי אני עושה עכשיו צפייה חוזרת בניתוק בעונה 1
אז היי
![]()
הייהיי היי
זאת אני יעל.
החשק לבואו היה הידיעה המפתיע על באפי וגם כי אני עושה עכשיו צפייה חוזרת בניתוק בעונה 1
אז היי
![]()
יעל אוונס שלוםהיי היי
זאת אני יעל.
אז היי
![]()
הלוו הלוו הלווהיי היי
זאת אני יעל.
אז היי
![]()
איפה זה היה כל שנה שעברה?אגב, אם החידוש באפי הזה יקרה אז לא אכפת לי מה תחשבו עליו אני אשנה את שם הפורום ל"פורום באפי וטלוויזיה"
לא ידעתי שזה על עוד ספרים כרגע. כדאי שאני אבדוק את זה.מה באמת הקטע הזה שספרים שם עכשיו ב 99 סנט וחלק בחינם? הם הכריזו על מבצע ולכמה זמן או כמה ספרים זה תקף?
אני לא בטוח אם זה נחשב מאוד גרפי. כלומר אני לא בטוח עד כמה גרפי ספר אימה למשל יכול להגיע. אני יכול לומר שקראתי קטעים גרפיים באלימותם בספרי משחקי הכס וזה הרגיש לי באותה רמה בערך.זה מסקרן אותי מאוד בהחלט.
האלימות מאוד גרפית?
חוצפןאבל אם נתחיל לדבר על זה אז היא אולי לא תעמוד בפיתוי.
בהחלט שני דברים שמורידים לי את החשק.יש בזה הרבה דברים שגם עדיתאהב אבל אני לא יודע אם תתאים לה האלימות וזה שהחלק הרומנטי בספרים הוא יחסית משני.
אני לא אומרת שזה על עוד ספרים - זה מה שאני הבנתי ממך.לא ידעתי שזה על עוד ספרים כרגע. כדאי שאני אבדוק את זה.
אני לא יודעת האמת שקצת הפחדת אותי עם הקטעים "מאוד קשים"... אבל אני עוד לא פוסלת.אני לא בטוח אם זה נחשב מאוד גרפי. כלומר אני לא בטוח עד כמה גרפי ספר אימה למשל יכול להגיע. אני יכול לומר שקראתי קטעים גרפיים באלימותם בספרי משחקי הכס וזה הרגיש לי באותה רמה בערך.
יהיה ממש כיף אם תקראי ונוכל לדבר על זה.
אני חושב שגם @Reutk תאהב.
יש בזה הרבה דברים שגם עדיתאהב אבל אני לא יודע אם תתאים לה האלימות וזה שהחלק הרומנטי בספרים הוא יחסית משני.
אבל אם נתחיל לדבר על זה אז היא אולי לא תעמוד בפיתוי.
אולי זה לא יחשב מאוד קשה בשבילך.אני לא יודעת האמת שקצת הפחדת אותי עם הקטעים "מאוד קשים"... אבל אני עוד לא פוסלת.
היתרון של הספר שלי הוא שזה רק דולר אחד. בכלל הראשון לדעתי היה בחינם.בכל אופן אתמול בלילה התחלתי את הספר שעדיהמליצה ואני עוד בפרק ניסיון. אם אני אחליט להמשיך איתו אז ממילא יקח זמן עד שאגיע לטרילוגיה הזו, אז מקווה שלא תשכח עד יותר מידי.
[The Foxhole Court]אבל על מה זה בכלל? ולמה זה ככ אלים?
סו פאר לא נשמע מעניין.אז הנה תיאור כללי יחסית עם קצת ספוילרים. אני אסתיר כי אולי לונה מעדיפה שלא לקרוא.
הסיפור מתמקד בניל ג'וסטן, בחור צעיר שסיים תיכון ונחתם לקבוצת האקסי* של אוניברסיטת פלמטו סטייט - השועלים. אבל אף אחד לא יודע שניל הוא זהות בדויה. הוא חי כבר 8 שנים בזהויות בדויות בכל העולם בגלל שהוא בורח מאביו המאפיונר שרוצה להרוג אותו. להצטרף לנבחרת אקסי ידועה שמשחקיה מופיעים בטלוויזיה זה רעיון נוראי, אפילו שהוא משתמש בדרכים רבות כדי להסתיר את המראה שלו, אבל הוא לא יכול לעמוד בפיתוי.
זה אפילו מורכב יותר כי קבוצת השועלים מורכבת בכוונה מצעירים בעייתיים - כאלו שעברו התעללויות, שימוש בסמים וחיי פשע והם לא אנשים קלים. ואחד מהם הוא קווין - אדם שניל הכיר כשהוא היה ילד לפני שהוא ברח מחיי הפשע של משפחתו ואחרי שנים בקבוצת האקסי הכי מצליחה בארה"ב [העורבים] עבר עכשיו לקבוצה הבעייתית של השועלים שבה הוא צמוד כל הזמן לאנדרו, בחור אלים כל כך שהוא תחת צו בית משפט להיות תחת השפעת תרופות מרגיעות כל הזמן. והן בקושי עובדות.
*אקסי זה סוג ספורט שהוא עירוב של הוקי ולאקרוס. זה ספורט מאוד אליהם. וזה ספורט שבעולם של הספרים קיים רק איזה 40 שנה אבל הפך מהר מאוד לפופולרי בכל העולם ברמה של כדורסל או פוטבול אמריקאי.
תכתוב לעצמך שמעתי שזה בונה אישיות.אגב, אני לחלוטין לא מצליח להשתחרר ממחשבות על הספר. הוא בוער בתוכי.
ניק בבקשה אם אתה מגיב אז תחת הסתרה!שלושת האנשים עם שם שציינת במשולש אהבה?
ולכן "קניתי" אותו כבר (בחינם) אבל זה לא אומר שאני חייבת עכשיו להתחיל לקרוא אותו.היתרון של הספר שלי הוא שזה רק דולר אחד. בכלל הראשון לדעתי היה בחינם.
אני לא רוצה לספלייר יותר ממה שכתבתי בתיאור.שלושת האנשים עם שם שציינת במשולש אהבה?
לא אכפת לי לפעמים אני צריכה להסתפיילר מספיק כדי להתעניין.אני לא רוצה לספלייר יותר ממה שכתבתי בתיאור.
אבל עצם זה שאני חושב שזה יכול לעניין אותך כנראה אומר משהו לגבי מרכיבים מסויימים בעלילה.
טוב נו יאללה אני אנסה להתחיל אותו הלילה.אולי זה לא יחשב מאוד קשה בשבילך.
לא@טוני החתול התחלתי לקרוא את הפוקסהול קורט, בבקשה תענה לי רק בכן או לא: האם זה שייך לז'אנר הפנטזיה?
אני לא בטוח ממה זה, אבל זה לא מדרדוויל כי בדרדוויל החזה שלו תמיד חלק.בסוף מהגיפים אני אשתכנע לצפות בזה
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.