נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
סדרות מומלצות לחודש דצמבר 2025
תעלומת רצח בים המלח, דוקו-ריאליטי על הישראלים שהצליחו באמריקה, השנה האחרונה של קורין אלאל והקאמבק של "ספרטקוס". שבע סדרות מומלצות לצפייה שאסור לכם לפספס בחודש הקרוב
הקישור תקין, מוביל לדף -![]()
סדרות מומלצות לחודש דצמבר 2025
תעלומת רצח בים המלח, דוקו-ריאליטי על הישראלים שהצליחו באמריקה, השנה האחרונה של קורין אלאל והקאמבק של "ספרטקוס". שבע סדרות מומלצות לצפייה שאסור לכם לפספס בחודש הקרובwww.mako.co.il
זה נראה כמו כל הספרים של רעותיצא טריילר ראשון לסדרה Heated Rivalry שתצא ב28 לנובמבר ברשת הסטרימינג הקנדית Crave
הסדרה מבוססת על ספר באותו שם ובו רומן מתפתח בין שני שחקני הוקי.
Omg!!! זה אמיתי? חלום חיי התגשם! ואפילו לא ידעתי שזה בתכנון.יצא טריילר ראשון לסדרה Heated Rivalry שתצא ב28 לנובמבר ברשת הסטרימינג הקנדית Crave
הסדרה מבוססת על ספר באותו שם ובו רומן מתפתח בין שני שחקני הוקי.
זה ספר שקראת?Omg!!! זה אמיתי? חלום חיי התגשם! ואפילו לא ידעתי שזה בתכנון.
זה הספר השני הכי אהוב עלי בספרי רומן הוקי. שהספר הראשון הכי אהוב עלי זה ספר ההמשך שלו.זה ספר שקראת?
אה אז יאיי בשבילך מקווה שהעיבוד יהיה טוב.זה הספר השני הכי אהוב עלי בספרי רומן הוקי. שהספר הראשון הכי אהוב עלי זה ספר ההמשך שלו.
תודהאה אז יאיי בשבילך מקווה שהעיבוד יהיה טוב.
כן. שהתקופה בספר היא במשך עשר שנים.זה מה שאמרת לי פעם שאת חושבת שאני לא אוהב?
כן כן, בתכנון כבר הרבה זמן (אוקי, אני גיליתי על זה רק אתמול, אבל זה יוצא ממש עוד מעט אז כנראה זה היה בתכנון)Omg!!! זה אמיתי? חלום חיי התגשם! ואפילו לא ידעתי שזה בתכנון.
ראיתי שכתבת שהולך לקרות משהו מחר, אבל לא הבנתי למה אתה מתכוון כי לא ידעתי על זה בכללבכלל לא הגבת לטיזינג שעשיתי לגבי זה אתמול בשרשור החודשי (תכלס זאת הסיבה העיקרית שנכנסתי לכתוב שם):
כרגע אני פשוט נורא שמחה שזה קורה בכלל. שיש מספיק אנשים שבכלל מודעים לספר, ואוהבים אותו מספיק כדי שזה יקרה.מעניין אם העיבוד יעמוד בציפיות שלך
אני גם מאוד מקווהכמובן שאני מקווה שבכלל תהיה לך אופציה לראות כי מי יודע אם ומתי זה יגיע לכאן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.