🆕 שרשור חדשות ועדכונים - אוקטובר-נובמבר 2025 📺

הקישור תקין, מוביל לדף -

סדרות מומלצות לחודש אוקטובר 2025​

LeR@nch

Well-known member
נטפליקס הזמינה סדרת המשך של כנופיית ברמינגהם. הסדרה החדשה, שתכלול שתי עונות בנות ששה פרקים, תתרחש ב-1953 ותעקוב אחר דור חדש של משפחת שלבי בברמינגהם של אחרי מלחמת העולם השנייה. עוד קודם לכן יעלה לשירות סרט שימשיך את עלילת הסדרה המקורית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יצא טריילר ראשון לסדרה Heated Rivalry שתצא ב28 לנובמבר ברשת הסטרימינג הקנדית Crave
הסדרה מבוססת על ספר באותו שם ובו רומן מתפתח בין שני שחקני הוקי.

didalf

Well-known member
יצא טריילר ראשון לסדרה Heated Rivalry שתצא ב28 לנובמבר ברשת הסטרימינג הקנדית Crave

זה נראה כמו כל הספרים של רעות:-D
זה יגיע גם לשירות סטרימינג אמיתי ולא הדבר המומצא הזה?

Reutk

Active member

Omg!!! זה אמיתי? חלום חיי התגשם! ואפילו לא ידעתי שזה בתכנון.

didalf

Well-known member
זה הספר השני הכי אהוב עלי בספרי רומן הוקי. שהספר הראשון הכי אהוב עלי זה ספר ההמשך שלו.
אה אז יאיי בשבילך מקווה שהעיבוד יהיה טוב.
זה מה שאמרת לי פעם שאת חושבת שאני לא אוהב?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Omg!!! זה אמיתי? חלום חיי התגשם! ואפילו לא ידעתי שזה בתכנון.
כן כן, בתכנון כבר הרבה זמן (אוקי, אני גיליתי על זה רק אתמול, אבל זה יוצא ממש עוד מעט אז כנראה זה היה בתכנון)

ובכלל לא הגבת לטיזינג שעשיתי לגבי זה אתמול בשרשור החודשי (תכלס זאת הסיבה העיקרית שנכנסתי לכתוב שם):

לא באמת זכרתי אם זה ספר שקראת, אבל הנחתי שכן.

מעניין אם העיבוד יעמוד בציפיות שלך.

כמובן שאני מקווה שבכלל תהיה לך אופציה לראות כי מי יודע אם ומתי זה יגיע לכאן.

Reutk

Active member
בכלל לא הגבת לטיזינג שעשיתי לגבי זה אתמול בשרשור החודשי (תכלס זאת הסיבה העיקרית שנכנסתי לכתוב שם):
ראיתי שכתבת שהולך לקרות משהו מחר, אבל לא הבנתי למה אתה מתכוון כי לא ידעתי על זה בכלל |פנים|.

מעניין אם העיבוד יעמוד בציפיות שלך
כרגע אני פשוט נורא שמחה שזה קורה בכלל. שיש מספיק אנשים שבכלל מודעים לספר, ואוהבים אותו מספיק כדי שזה יקרה.
אני גם חושבת שכל סדרה על שחקני הוקי שמאוהבים אחד בשני תהיה משהו שיהיה מספיק מעניין בשבילי לצפות בו, אז בטח שהיא מבוססת על ספר שאני מאוד אוהבת, גם אם העיבוד לא יהיה ממש מדויק זה בטח עדיין יהיה מאוד טוב מבחינתי |מובך|:-D.

כמובן שאני מקווה שבכלל תהיה לך אופציה לראות כי מי יודע אם ומתי זה יגיע לכאן
אני גם מאוד מקווה |הלוואי|,
ואם לא אז לפחות שהיו מספיק דיבורים על הסדרה. שיהיו לי לפחות כל מיני סרטונים, תמונות והודעות של מעריצים אחרים ליהנות מהם.
הספרים עצמם לא תורגמו לעברית, אז מצד אחד זה מפחית את הסיכוי שירכשו את הסדרה לצפייה בארץ, מצד שני אולי קיום הסדרה יעלה את הסיכוי שיתרגמו אותם לעברית אצלנו.

למעלה