✡️👩 רק לא זה - nobody wants this - עונה 2 ❤️❤️❤️

Lhuna3

Well-known member
עוד על הפרק - וואו ג'ואן הייתה נוראית שהיא באה איתו לאירוע הזה שכל כך חשוב לו כשהיא יודעת שהיא תבקר את האישה הזאת.
ואז היא עוד מזמינה את מורגן!?! כאילו נכון שטכנית האישה אמרה לה להזמין את מורגן, אבל היא יכלה לדעת שזה דבר נוראי לעשות כי מורגן תהיה נוראית.
כשמורגן שמה את המגפיים שלה על העריסה של התינוקת אני רציתי להרביץ לה.
אכן שתיהן איומות ומרגיזות בפרק ההוא.
אגב, אני די בטוח שהבת שלהם ברחה מהבית כי אנחנו אף פעם לא רואים אותה.
חחח כנראה. לא חשבתי על זה אבל היא באמת נעלמה.
והיה נחמד שהיא אמרה לג'ואן שהיא יכולה פשוט לזייף את זה בעניין היהדות. כלומר אני לא אתפלא אם מבחינת אסתר היא בעצמה די מזייפת את זה. כלומר שזה לא אומר לה שום דבר היא פשוט נולדה לזה, כמו רבים.
לא יודעת... להיוולד לתוך זה בלי שזה יגיד לך שום דבר, זה דבר אחד, אבל לזייף שזה אומר לך משהו בשביל להתגייר, ירגיש לה (אני מניחה) כמו להונות את נואה, שזה חשוב לו באמת.
אולי תתחברי לזה יותר אם תחשבי על זה כמו החיבור שיש לעדי|חזיר| עם טיילור סוויפט. או החיבור שלי עם באפי. (אני אפילו לא ממש צוחק, אולי זה דומה לזה, אולי לא, אני לא יודע).
אממממ... לא, זה לא מרגיש לי דומה בכלל, האמת.

וואי ממש לא שמתי לב לזה ואני דווקא זכרתי שדיברתם על זה שיש פישול בפרק הזה אז ניסיתי לשים לב. חשבתי שיהיה משהו לגבי פורים.
אני כן שמתי לב שהוא אמר ט"ו בשבט, ושאין לזה קשר הגיוני במיוחד ל"שינה את הדרך שבה אני מתאבל", אבל פשוט דמיינתי לעצמי שהוא במקרה דיבר בדרשה שלו על אבל בלי קשר לטו בשבט, בכלל לא העלתי בדעתי שזו פשוט טעות והיה אמור להיות ט' באב.
אבל תכלס זה נראה לי לא הגיוני ששני רבים יתבלבלו, אבל לא נראה לי מוזר ששני שחקנים יהודים יתבלבלו. הרי המילים האלו לא אומרות להם שום דבר באמת.
זה כמו לטינית בשביל קתולים.
|כן| מסכימה.
לא נראה לי שאי פעם ראיתי מישהו שמתחפש להמן הרשע. האם זה דבר שעושים?
חחח אוי זה באמת קצת מוזר.
כמובן שאני יודע. זה לא ברור ממה שכתבתי? (תבדקי)
אתה מבין שכל פעם שאתה עושה את זה אתה רק מוריד מהאמינות שלך? :p
ברצינות. אני מעדיף פי אלף את חירטוטי היהדות של הרפורמים האמריקאים מאשר חרטוטי היהדות שיש לדתיים בישראל.
זה גם אני.
דווקא אני די התחברתי לזה. כי היא מתחברת כבר למסורות השונות כמו שבת ודברים שאומרים ומה ממש צריך עוד מזה.
זה תלוי מה זה יהדות בעינייך, ואני חושבת שבעיני רבנים, אפילו רפורמים מאוד מתקדמים כמו נואה, אמונה כנה ואמיתית באלוהים ובקיום מצוותיו, זה חלק מאוד מהותי מהעניין. (אמנם אני לא בטוחה לגבי הרב ההזוי של "אהבה"...)
זה מתחבר למה שאת ו/או לונה כתבתן על כך שמה זה "להרגיש" את היהדות שכתבתי שזה כמו חזרה בתשובה.
אני לחלוטין מגדיר את עצמי כיהודי למרות שאני בכלל לא מאמין בתנ"ך ובהלכותיו. ג'ואן בשלב הזה יכולה להגדיר את עצמה כיהודית באותה מידה.
יהודים זה גם דת אבל גם עם, ואני מחשיבה את עצמי כיהודיה רק במובן של שייכות לעם היהודי, לא במובן של הדת (אין לי דת, אלא אם הארי פוטר נחשב).
האם אתה מגדיר את עצמך כמשתייך לדת היהודית? או גם כן רק כיהודי במובן של חלק מהעם הזה?
כי עבור ג'ואן כמי שלא נולדה לעם הזה, זה נראה לי די מוזר להגדיר את עצמה כיהודיה במובן הזה בלי האמונה הדתית.
לגבי ההחלטה של נואה שהוא רוצה להיות עם ג'ואן גם אם היא לא תתגייר - וואו תודה באמת. טוב שזה לקח לך מיליון שנה באמת? אם כי גם יכלתי להבין אם הוא לא היה מקבל את ההחלטה הזאת כי בסדר אני יכול לקבל את זה אם מישהו זה חשוב לו ברמה כזאת. אבל כל הקטע שהוא משך את ג'ואן כל כך הרבה זמן עם זה היה ממש מעצבן.
וממש הייתי מתעצבן אם בסוף הם היו חוזרים להיות יחד רק כי ג'ואן בסוף החליטה כן להתגייר בלי שהוא יגיד שהוא מוכן להיות איתה גם אם היא לא יהודייה. זה פשוט היה גורם לי להיות אנטי נואה.
|כן|
אבל בהמון סדרות העלילות הם שידור חוזר, זה לא משהו ייחדוי בכלל.
לא ככה. כי בסוף עונה 1 נתנו לנו לחשוב שהיתה התקדמות לסטטוס אחר (נואה מקבל את ג'ואן גם בלי שהיא מחליטה אם להתגייר).
כן. אלא אם כן יהיו לה ספקות תוך כדי הליך הגיור (שהולך להיות לפחות שנה - אני מניח שאצל הרפורמים הוא לא כל כך נוראי כמו אצלנו, אבל עדיין אולי לא יהיה כיף)
לפחות היא לא צריכה לעשות ברית מילה.
*הולי שיט הפסיכולוגית של דוקטור אנדי הזויה לחלוטין.
ממש! :-D

dilly snake

Well-known member
יהודים זה גם דת אבל גם עם, ואני מחשיבה את עצמי כיהודיה רק במובן של שייכות לעם היהודי, לא במובן של הדת (אין לי דת, אלא אם הארי פוטר נחשב).
האם אתה מגדיר את עצמך כמשתייך לדת היהודית? או גם כן רק כיהודי במובן של חלק מהעם הזה?
אישית אני מגדירה את עצמי כחסרת דת וישראלית. בלי יהדות.

ואני מבטיחה שיום אחד אני אענה על שאר הדברים.

didalf

Well-known member
אני כן שמתי לב שהוא אמר ט"ו בשבט, ושאין לזה קשר הגיוני במיוחד ל"שינה את הדרך שבה אני מתאבל", אבל פשוט דמיינתי לעצמי שהוא במקרה דיבר בדרשה שלו על אבל בלי קשר לטו בשבט, בכלל לא העלתי בדעתי שזו פשוט טעות והיה אמור להיות ט' באב.
כן כנל.
חשבתי טוב אולי הוא במקרה דיבר על אבל בדרשה שיצאה על טו בשבט.

לא יודעת... להיוולד לתוך זה בלי שזה יגיד לך שום דבר, זה דבר אחד, אבל לזייף שזה אומר לך משהו בשביל להתגייר, ירגיש לה (אני מניחה) כמו להונות את נואה, שזה חשוב לו באמת.
אממממ... לא, זה לא מרגיש לי דומה בכלל, האמת.
זה תלוי מה זה יהדות בעינייך, ואני חושבת שבעיני רבנים, אפילו רפורמים מאוד מתקדמים כמו נואה, אמונה כנה ואמיתית באלוהים ובקיום מצוותיו, זה חלק מאוד מהותי מהעניין. (אמנם אני לא בטוחה לגבי הרב ההזוי של "אהבה"...)
כי עבור ג'ואן כמי שלא נולדה לעם הזה, זה נראה לי די מוזר להגדיר את עצמה כיהודיה במובן הזה בלי האמונה הדתית.
|כן|

משהו בהצגה של היהדות בסדרה הזאת מעצבן אותי, עד כמה שאני לא מאמינה באלוהים ודת, מרגיש לי שהם ממש ממש מרדדים אותה.
ולכן גם ההסכמה של ניק עם הסדרה קצת מעצבנת אותי.
אבל אני ממש מתקשה לנסח לעצמי ולכם בדיוק מה מפריע לי אז אין לי כוח להכנס לזה. במיוחד כי ניק נודניק.
אבל הרגשתי צורך להגיד את זה בכל זאת.
בהחלט יתכן שזה קשור למה שקורה בעולם מאז השביעי באוקטובר, ואם הסדרה הזאת הייתה יוצאת לפני 3 שנים היה אכפת לי פחות.

לפחות היא לא צריכה לעשות ברית מילה.
מזל:-D

אישית אני מגדירה את עצמי כחסרת דת וישראלית. בלי יהדות.
אני מגדירה את עצמי יהודיה-אתאיסטית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
משהו בהצגה של היהדות בסדרה הזאת מעצבן אותי, עד כמה שאני לא מאמינה באלוהים ודת, מרגיש לי שהם ממש ממש מרדדים אותה.
אבל אני ממש מתקשה לנסח לעצמי ולכם בדיוק מה מפריע לי אז אין לי כוח להכנס לזה. במיוחד כי ניק נודניק.

1. אני לא חושב שאני מסכים עם הסדרה. אני מסכים בערך עם הגישה של אסתר. לא נראה לי שזאת הגישה של הסדרה כי אני די בטוח שנואה לא יסכים עם זה. וגם לא רבים מהדמויות האחרות.
2. אם זה יעזור את יכולה לנסות להסביר מה מפריע לך ואני מבטיח לא להגיב לזה. זה לא נושא שבמיוחד בוער בי.

didalf

Well-known member
2. אם זה יעזור את יכולה לנסות להסביר מה מפריע לך ואני מבטיח לא להגיב לזה. זה לא נושא שבמיוחד בוער בי.
כמו שאמרתי אני מתקשה לנסח לעצמי מה מפריע לי. וזה גם לא באמת בוער בי מספיק כדי להתאמץ.

dilly snake

Well-known member
אבל הרגשתי צורך להגיד את זה בכל זאת.
בהחלט יתכן שזה קשור למה שקורה בעולם מאז השביעי באוקטובר, ואם הסדרה הזאת הייתה יוצאת לפני 3 שנים היה אכפת לי פחות.

נראה לי אני הכי פחות מחוברת פה ליהדות, וגם לי הייצוג מפריע.

כאילו, זה עובר איזה אובר השטחה ומפשט אותה יותר מידי. זה נכון שהם מנסים להנגיש את היהדות, אבל זה כאילו הם לא רוצים להרגיז אף גוי על הדרך וגם שלא יזעקו אנטישמיות. ובטח שחס וחלילה לא הזכיר את המילה שאין לנקוב בשמה(ישראל).
הם נורא הולכים בין הטיפות ובסוף הם לא אומרים בעצם כלום.

Lhuna3

Well-known member
כמו שאמרתי אני מתקשה לנסח לעצמי מה מפריע לי. וזה גם לא באמת בוער בי מספיק כדי להתאמץ.
יש מצב שהכתבה הזאת מנסחת את מה שהתכוונת?
בכל אופן אני די מסכימה עם מה שכתוב שם.
נראה לי אני הכי פחות מחוברת פה ליהדות
אני בטוחה שאני יכולה להתחרות בך על התואר הזה :p

dilly snake

Well-known member
אני ממש מסכימה כמעט עם הכול.

*בכל אופן אחד הדברים שהכי אהבתי העונה הזאת ולא הוזכרו או ממש דיברו עליהם, זה שהיה ממש מעניין הקטע הזה שסשה רצה עוד ילדים ואסתר לא, ואני חושבת שהם בקלות הזוג הכי מעניין בסדרה. ובכלל זה נחמד שאסתר הייתה הרבה פחות ביצ'ית בעונה הזאת.

*לא הבנתי לאן האימא של נואה נעלמה באמצע, רגע אחד היא רוצה להפריד בין נואה לג'ואן ואז זהו? והסדרה גולשת לסטריאוטיפים לא מחמיאים בלשון המעטה כשזה נוגע אליה, זה הרבה מעבר לאימא שחושבת שהחברה של הבן שלה לא מספיק טובה עבורו.

*מורגן וד"ר קריפ, אני באופן כללי פחות מחבבת את מורגן והיא בלתי נסבלת. אבל חצי מהעלילה עם ד"ר קריפ מרגיש כמו צורך ילדותי לעשות דווקא.

ולא יודעת, כל העלילה סביב הגיור של ג'ואן שהיא מחכה לסימן מאלוהים ללמה היא צריכה להתגייר מרגיש מטופש ולא בוגר. רובנו לא הולכים ברחוב ומחכים שאלוהים ייתן לנו סימן להחליף מקצוע או וואטאבר. אם ג'ואן באמת הייתה מתעניינת היא הייתה צריכה להיות יותר אקטיבית או לכל הפחות לדבר עם מישהו שעבר בעצמו גיור, אבל הסדרה כאילו כל פעם שהיא מזהה משהו עם קצת יותר מורכבות ועומק היא בורחת כאילו מישהו רודף אחריה עם צלב וירך חזיר. וגם נואה לא ממש מנסה להסביר למה זה חשוב לו חוץ מעניין הקידום בעבודה.

ואני חושבת שאם זה היה על מישהו שצריך להתנצר או להתאסלם והיו מפשטים את זה ללכת לכנסיה או חיג'אב בעד ונגד היינו רואים אנשים עולים עם לפידים ומנסים לבטל את הסדרה.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
לא לגמרי אבל אני גם די מסכימה עם מה שכתוב שם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כתבה מעניינת מההוליווד ריפורטר.

באמת כתבה מאוד מעניינת.
הסכמתי עם חלקים גדולים ובדברים רבים היא שיכנעה אותי.
אבל דווקא בניגוד לעמדת הכותב, הכתבה רק גרמה לי להבין עד כמה אני שמח שהסדרה לא הזכירה את ישראל בכלל.

didalf

Well-known member
אבל דווקא בניגוד לעמדת הכותב, הכתבה רק גרמה לי להבין עד כמה אני שמח שהסדרה לא הזכירה את ישראל בכלל.
כן ולא, מצד אחד ישראל כרגע זה שדה מוקשים והסדרה הייתה מקונסלת מכאן ועד הירח. וכאילו במובן מסויים תתעסקו בשטויות שלכם ותעזבו אותנו בשקט כי בטח זה היה יוצא להם מעצבן גם ככה.
מצד שני זה כן חסר וזה מעצבן כי ישראל היא כן חלק משמעותי בשביל יהודי ארה"ב וההתלעמות המוחלטת ממנה מגוכחת ולא אמינה, במיוחד שברור למה, בדיוק מהפחד ממה שכתבתי למעלה.

keren or5

Well-known member
עשיתי צפייה חוזרת בעונה אחת, למרות שזכרתי אותה דיי טוב, אבל בכל זאת זה עזר לזכור דברים שלא הייתי זוכרת, וגם ממש נהניתי מהצפייה החוזרת. טוב אני ממש אוהבת. טוב נואה וג'ואן כ"כ חמודים ביחד |מאוהב| מה לעשות, דיי אני מאוהבת בשניהם והכימיה בינהם מעולה!
כל הקטע עם מורגן וסשה ואשתו של סשה :-D שהוא חשב שהם הולכים לעשות שלישיה. האמת אני מרגישה שיש כימיה בין מורגן וסשה אבל לא בקטע רומנטים, הם הכי גיבינג בסטיז וייב ואני תומכת בזה שהם יהיו ידידים טובים, כי אני אוהבת כל אחד מהם לחוד ואת האינטראקציות שלהם ביחד. אסתר הייתה מעצבנת בהתחלה (של עונה 1) אבל לקראת סוף עונה 2 ובמיוחד בשני הפרקים האלה של עונה 2 היא הופכת להיות יותר סימפתטית בעיני, וסשה חמוד אליה ורואים שהוא באמת מנסה להיות טוב אליה, אז אני בעדם בס"כ.
הקטע בפרק 2 שאלינור חשבה שהקטע עם העץ הוא טקס יהודי ורצתה לעשות אותו עם אמא של נואה :-D
הקטע שהיא גורמת לו לפרוק את הרגשות שלו ורואים כמה זה הקל עליו אחר כך |מאוהב| לא יודעת זה היה קטע כזה חמוד שהיא כזה ידע מה צריך לעשות כדי שהוא ירגיש יותר טוב.
אני פחות אוהבת את כל העלילה של לא ברור אם אמא שלו שונאת את אלינור או לא. כאילו ברור שבהתחלה היא שונאת, אבל לפעמים נראה שהיא מתרככת אחריה, אבל היו כבר איזה כמה פרקים שזה נגמר שאנחנו מבינים שזה היה הצגה בעצם, לא יודעת, זה מרגיש לי קצת קלישאה, כאילו אני מקווה שתהיה התפתחות בנושא והן ילמדו לפחות להסתדר כי קלירלי היא עושה את נואה מאושר (והאמת היא שזה הכל על האמא, ג'ואן לפעמים עוקצנית אליה אבל זה רק אחרי שהיא ממש בוטה בזה שהיא מראה כמה היא שונאת אותה, אז אני לא יכולה ממש להאשים אותה)

dilly snake

Well-known member
כן ולא, מצד אחד ישראל כרגע זה שדה מוקשים והסדרה הייתה מקונסלת מכאן ועד הירח. וכאילו במובן מסויים תתעסקו בשטויות שלכם ותעזבו אותנו בשקט כי בטח זה היה יוצא להם מעצבן גם ככה.
מצד שני זה כן חסר וזה מעצבן כי ישראל היא כן חלק משמעותי בשביל יהודי ארה"ב וההתלעמות המוחלטת ממנה מגוכחת ולא אמינה, במיוחד שברור למה, בדיוק מהפחד ממה שכתבתי למעלה.
מצד אחד אנחנו (מדינת ישראל) זה נושא רעיל, מצד שני יש כל מיני הזויים שמכחישים את הטבח אפילו שיש תעודים מצולמים של כולו(ברמה שאנשים דרשו בימים האחרונים מניו יורק טיימס להתנצל על תחקיר על הפגיעות המיניות ב7/10) אז אולי כן היה כדאי לבוא באיזו עמדה ערכית או לפחות להזכיר את זה.

חוץ מזה, גם בלי ישראל. תמיד אפשר לדבר על השואה והאנטישמיות, עוד לפני ה7/10 עם הבחירה בטראמפ וכ'ו הייתה עלייה באנטישמיות בארה"ב וגם לפני כן זה משהו שתמיד היה.
ואם נואה היה אומר לג'ואן משהו כמו "מלא קרובי משפחה שלי נספו בשואה ועכשיו חשוב לי להביא תינוקות יהודיים" זה היה יותר מעורר אמפתיה מהצורך לקידום בעבודה.

didalf

Well-known member
עשיתי צפייה חוזרת בעונה אחת, למרות שזכרתי אותה דיי טוב, אבל בכל זאת זה עזר לזכור דברים שלא הייתי זוכרת, וגם ממש נהניתי מהצפייה החוזרת. טוב אני ממש אוהבת. טוב נואה וג'ואן כ"כ חמודים ביחד |מאוהב| מה לעשות, דיי אני מאוהבת בשניהם והכימיה בינהם מעולה!
כל הקטע עם מורגן וסשה ואשתו של סשה :-D שהוא חשב שהם הולכים לעשות שלישיה. האמת אני מרגישה שיש כימיה בין מורגן וסשה אבל לא בקטע רומנטים, הם הכי גיבינג בסטיז וייב ואני תומכת בזה שהם יהיו ידידים טובים, כי אני אוהבת כל אחד מהם לחוד ואת האינטראקציות שלהם ביחד. אסתר הייתה מעצבנת בהתחלה (של עונה 1) אבל לקראת סוף עונה 2 ובמיוחד בשני הפרקים האלה של עונה 2 היא הופכת להיות יותר סימפתטית בעיני, וסשה חמוד אליה ורואים שהוא באמת מנסה להיות טוב אליה, אז אני בעדם בס"כ.
הקטע בפרק 2 שאלינור חשבה שהקטע עם העץ הוא טקס יהודי ורצתה לעשות אותו עם אמא של נואה :-D
הקטע שהיא גורמת לו לפרוק את הרגשות שלו ורואים כמה זה הקל עליו אחר כך |מאוהב| לא יודעת זה היה קטע כזה חמוד שהיא כזה ידע מה צריך לעשות כדי שהוא ירגיש יותר טוב.
אני פחות אוהבת את כל העלילה של לא ברור אם אמא שלו שונאת את אלינור או לא. כאילו ברור שבהתחלה היא שונאת, אבל לפעמים נראה שהיא מתרככת אחריה, אבל היו כבר איזה כמה פרקים שזה נגמר שאנחנו מבינים שזה היה הצגה בעצם, לא יודעת, זה מרגיש לי קצת קלישאה, כאילו אני מקווה שתהיה התפתחות בנושא והן ילמדו לפחות להסתדר כי קלירלי היא עושה את נואה מאושר (והאמת היא שזה הכל על האמא, ג'ואן לפעמים עוקצנית אליה אבל זה רק אחרי שהיא ממש בוטה בזה שהיא מראה כמה היא שונאת אותה, אז אני לא יכולה ממש להאשים אותה)
הרגת אותי איך רנדומלית את קוראת לה אלינור בחלק מההודעה:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מצד אחד אנחנו (מדינת ישראל) זה נושא רעיל, מצד שני יש כל מיני הזויים שמכחישים את הטבח אפילו שיש תעודים מצולמים של כולו(ברמה שאנשים דרשו בימים האחרונים מניו יורק טיימס להתנצל על תחקיר על הפגיעות המיניות ב7/10) אז אולי כן היה כדאי לבוא באיזו עמדה ערכית או לפחות להזכיר את זה.

חוץ מזה, גם בלי ישראל. תמיד אפשר לדבר על השואה והאנטישמיות, עוד לפני ה7/10 עם הבחירה בטראמפ וכ'ו הייתה עלייה באנטישמיות בארה"ב וגם לפני כן זה משהו שתמיד היה.
ואם נואה היה אומר לג'ואן משהו כמו "מלא קרובי משפחה שלי נספו בשואה ועכשיו חשוב לי להביא תינוקות יהודיים" זה היה יותר מעורר אמפתיה מהצורך לקידום בעבודה.
אני מסכים שזה לא אמין שנראה כל כך הרבה יהודים אמריקאים לאורך זמן ולא מזכירים את ישראל.
אבל אין לי בעיה ליהנות מקומדיה שהיא לא אמינה. אלוהים יודע שרק רציחות בבניין לא אמינה וזה לא גורע ממנה.
והעניין מבחינתי הוא פחות זה שהסדרה הייתה סובלת מכעס מכולם (לשני הכיוונים) אלא זה שהיא פשוט הייתה הופכת ללא אסקפיסטית בשבילי.

ושני דברים:
1. הסדרה קופה ראשית עוסקת ביהודים (וערבי) בתוך ארץ ישראל וגם היא בקושי אי פעם מתייחסת לכל נושא הסכסוך.
2. אם אתן רוצות לראות קומדיה על יהודים אמריקאים שבה כן מתייחסים לעניין ישראל (ויש אפילו כמה פרקים שמתרחשים בישראל) אז אפשר לראות את Transparent. אבל תהיו מוכנות להתעצבן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל הקטע עם מורגן וסשה ואשתו של סשה :-D שהוא חשב שהם הולכים לעשות שלישיה.
גם אותי זה נורא הצחיק
האמת אני מרגישה שיש כימיה בין מורגן וסשה אבל לא בקטע רומנטים, הם הכי גיבינג בסטיז וייב ואני תומכת בזה שהם יהיו ידידים טובים, כי אני אוהבת כל אחד מהם לחוד ואת האינטראקציות שלהם ביחד. אסתר הייתה מעצבנת בהתחלה (של עונה 1) אבל לקראת סוף עונה 2 ובמיוחד בשני הפרקים האלה של עונה 2 היא הופכת להיות יותר סימפתטית בעיני, וסשה חמוד אליה ורואים שהוא באמת מנסה להיות טוב אליה, אז אני בעדם בס"כ.
לא עשיתי צפיה חוזרת אבל היה זכור לי באמת שאסתר הייתה נורא מעצבנת בעונה 1.
חחחחח
באמת אפשר לחלוטין להבין למה היא חשבה שזה טקס יהודי. איך שהוא תיאר את זה זה נשמע כמו מסורת של דת.

dilly snake

Well-known member
הרגת אותי איך רנדומלית את קוראת לה אלינור בחלק מההודעה:-D
לא הבנתי בהתחלה מה מיקי רוצה 8-* .
2. אם אתן רוצות לראות קומדיה על יהודים אמריקאים שבה כן מתייחסים לעניין ישראל (ויש אפילו כמה פרקים שמתרחשים בישראל) אז אפשר לראות את Transparent. אבל תהיו מוכנות להתעצבן.
ג'פרי טמבור לא קונסל באיזה שהוא שלב? לא הייתי רוצה לראות משהו שהוא מעורב בו.

Lhuna3

Well-known member
לגבי אי ההזכרה של ישראל ואנטישמיות אני 75% מסכימה.
(25% פחות כי גם יש להם חיים אישיים של נישואין, אהבות, משפחה, עבודה, ועוד דברים שאני בטוחה שרוב היהודים בחו"ל עסוקים בהם רוב הזמן שלהם והם לא חייבים להתקשר לזה. וג'ואן - שמנקודת המבט שלה בעיקר אנו רואים את הסדרה - היא לא יהודייה, ואת מורגן זה בטח לא מעניין בכלל... מצד שני אני כן מסכימה שכשמדברים על גיור אז מדברים על יהדות וכן הייתי מצפה שיעלה משהו.)

אבל - מה שניק אמר:
אבל אין לי בעיה ליהנות מקומדיה שהיא לא אמינה. אלוהים יודע שרק רציחות בבניין לא אמינה וזה לא גורע ממנה.
והעניין מבחינתי הוא פחות זה שהסדרה הייתה סובלת מכעס מכולם (לשני הכיוונים) אלא זה שהיא פשוט הייתה הופכת ללא אסקפיסטית בשבילי.
לגמרי.

למעלה