✡️👩 רק לא זה - nobody wants this - עונה 2 ❤️❤️❤️

didalf

Well-known member
nobody wants this בקטנה מאד על פרק 202:
אווווו איזה שימוש נהדר בטיילור בסוף הפרק!!|מאוהב|
ולשם שינוי זה גם בא לי הפתעה שזה בכלל כיף תמיד איכשהו מספיילרים לי שירים של טיילור בסדרות.

Lhuna3

Well-known member
שכחתי שמדובר בפרקים קצרים את לגמרי יכולה להכניס את זה בין העבודות שלך.
זה לא העניין, יש לי זמן לזה, מה שאני לא בטוחה שיש לי זה פניות רגשית לקראש אחד בעוד שיש לי אחר בסדרה אחרת ;-#

didalf

Well-known member
זה לא העניין, יש לי זמן לזה, מה שאני לא בטוחה שיש לי זה פניות רגשית לקראש אחד בעוד שיש לי אחר בסדרה אחרת ;-#
אבלאבל השניה זה פרק בשבוע אפילו אני יכולה לשלב בינג' עם פרק בשבוע.
את רוצה הלגיד לי שאת מסתובבת כל השבוע וחושבת עליו?:-D

דורי 1981

Well-known member
|שפם|
בסדר אני עדיין שוקלת את זה, אולי נכניס את זה ללו"ז של הסופ"ש בסוף ונעשה בינג' יום אחד.
אני מהבחינה הזאת קצת אנלוגי. מכיר בעידן הבינג' אבל יותר במובן השבועי. אני מסוגל לראות 3 פרקים מסדרה באותו שבוע, לא באותו יום. צריך לראות משהו כשאני אוכל (או אחרי) וזה מספיק.

didalf

Well-known member
פרק 205
1. חחח בריתה זה דבר כזה מיותר. חמודים הרפורמים מנסים להמציא לזה איזה משמעות של "מתן שם".
2. היה כתוב על הבלונים "צהריים" ולא הבנתי למה חשבתי שזה מהשגיאות האלה שאמריקאים עושים כשהם לא מבינים באמת עברית. ובכן לא, מסתבר שזה שם התינוקת8-*
3. חחח נואה אומר שעליזה בעברית זה שמחה וזה מה שהוא מאחל לילדה. כלומר זה נכון, אבל נזכרתי במורה שהייתה לי שקראו לה עליזה ותמיד נראתה ככ עצובה קראנו לה "עליזה הבוכיה":-D

didalf

Well-known member
207
לא יכולה עם איך שהם מבטאים "אהבה":-D (בעצם גם פורים הם אומרים מצחיק)
בתור יהודיה שגרה בישראל זה קורע שנואה נחשב רב שמרן יחסית:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי רק את הפרק הראשון בנתיים
מה שאני זוכר זה שהרבה מכם אמרתם שהבנתם את סיום עונה 1 בתור זה שנואה מחליט להפסיק להיות רב, ואני זוכר שאני לא פירשתי את זה ככה וממש הופתעתי שזה מה שאתן הבנתן.
עכשיו אני כבר לא זוכר בדיוק מה נאמר שם (ולא מספיק היה לי אכפת כדי לראות שוב), אבל ברור שהוא כן עדיין רב.

מה שכן, נראה שלא רק אנחנו לא הסכמנו לגבי פירוש השיחה ההיא אלא גם הם לא פירשו אותה באותה דרך.
אם כי ברור שהיא לא חשבה שהוא מפסיק להיות רב.

אני לא זוכר מה חשבתי על כל עניין האחות והאח העונה הקודמת, אבל זה די הצחיק אותי בפרק הזה.
כל הקטע שהוא חשב שאשתו רוצה שהם יעשו שלישיה.
אבל אני מאוד מקווה שזה לא ילך לכיוון של קטע רומנטי בינהם. זכור לי שזה לא הרגיש לי רומנטי בעונה הקודמת.

מאוד מעליב שהביאו רב צעיר חדש עם אותו שם.

חוץ מזה אני יודע שלונה לא תשמח אבל אני רוצה שמישהו שם ירצח (אולי הרב החדש) ואז הבחורה(אני עדיין לא זוכר שמות)/קריסטן בל/ורוניקה מארס תחקור את הרצח. תכלס זה גם יתאים לכל הקטע של פודקאסט (הפודקאסט שלהן נשמע משעמם)

didalf

Well-known member
מה שאני זוכר זה שהרבה מכם אמרתם שהבנתם את סיום עונה 1 בתור זה שנואה מחליט להפסיק להיות רב, ואני זוכר שאני לא פירשתי את זה ככה וממש הופתעתי שזה מה שאתן הבנתן.
עכשיו אני כבר לא זוכר בדיוק מה נאמר שם (ולא מספיק היה לי אכפת כדי לראות שוב), אבל ברור שהוא כן עדיין רב.
מה שכולנו הבנו חוץ ממך זה שהוא מוותר על קידום להיות הרב הראשי וזה בדיוק מה שקרה והביאו מישהו במקומו.

חוץ מזה אני יודע שלונה לא תשמח אבל אני רוצה שמישהו שם ירצח (אולי הרב החדש) ואז הבחורה(אני עדיין לא זוכר שמות)/קריסטן בל/ורוניקה מארס תחקור את הרצח. תכלס זה גם יתאים לכל הקטע של פודקאסט (הפודקאסט שלהן נשמע משעמם)
:-D
רק כי היא ורוניקה מארס אני מסכימה:-D
ובאמת הפודקסט שלהן נשמע משעמם אבל אנשים מתים על זה. יש איזה שתיים קשקשניות כאלה בארץ שהפודקסט שלהן להיט ואני לא מבינה למה.
מה שאני לא מבינה זה האם זה הדבר היחיד שהן מתפרנסות ממנו ואם כן איך זה מספיק להן לגור בLA בדירות כאלה נחמדות???

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה שכולנו הבנו חוץ ממך זה שהוא מוותר על קידום להיות הרב הראשי וזה בדיוק מה שקרה והביאו מישהו במקומו.
אה אז או שלא הבנתי אז את הכוונה שלכן או שלא זכרתי.
אבל זה גם לא נראה שהוא וויתר על הקידום. נראה בפרק שהוא עדיין נלחם לקבל את הקידום הזה. הוא פשוט נכשל.
:-D
רק כי היא ורוניקה מארס אני מסכימה:-D
ובאמת הפודקסט שלהן נשמע משעמם אבל אנשים מתים על זה. יש איזה שתיים קשקשניות כאלה בארץ שהפודקסט שלהן להיט ואני לא מבינה למה.
מה שאני לא מבינה זה האם זה הדבר היחיד שהן מתפרנסות ממנו ואם כן איך זה מספיק להן לגור בLA בדירות כאלה נחמדות???
אני חושב שזה כבר דבר מקובל, לפחות מאז חברים, שצריך לקבל שלדמויות בסדרות יש בתים/דירות שלא הגיוני שהם יוכלו להרשות לעצמם :p

didalf

Well-known member
אה אז או שלא הבנתי אז את הכוונה שלכן או שלא זכרתי.
מסתבר שלא הבנת.
אבל זה גם לא נראה שהוא וויתר על הקידום. נראה בפרק שהוא עדיין נלחם לקבל את הקידום הזה. הוא פשוט נכשל.
כן אבל הובהר לו שזה שיש לו בת זוג גויה יפגע לו בקידום. הוא קיווה שהוא יוכל למשוך קצת זמן וג'ואן תפתח יותר לגיור בינתיים (כי כמו שראינו בפרק הזה הם בכלל לא הבינו אחד את השניה) אבל ידע שזה יכול לקרות.

אני חושב שזה כבר דבר מקובל, לפחות מאז חברים, שצריך לקבל שלדמויות בסדרות יש בתים/דירות שלא הגיוני שהם יוכלו להרשות לעצמם :p
אפילו בחברים זה היה יותר אמין:-D

didalf

Well-known member
טוב סיימתי את העונה.
לא התכוונתי ככ מהר אבל שעמם לי היום וסיימתי את התשבץ מוקדם.
1. ממש התאכזבתי שדילגו על פסח. ציפיתי לליל סדר! אפילו לא הזכירו אותו שזה מוזר.
2. כל מה שאסתר אמרה לג'ואן בסוף היה חמוד ויפה והכל אבל... זה לא מה שזה אומר להיות יהודיה. אבל אוקי אמריקאים משתגידו.
3. מה קרה עם האמא בסוף? היא זממה ככ יפה עם טיילור בפרק 2 ואז זה נשכח8-*
4. כבר חשבתי שישאירו אותנו עם סוף פתוח שהם לא מוצאים אחד את השניה ובאתי להתעצבן אז למזלם הם לא. (אבל איזה יפה השוט שכל אחד במעלית לכיוון אחר).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כמובן שלא עמדתי בפיתוי וביזבזתי זמן על ללכת לבדוק
1761341496676.png

ומזה נראה ברור שאתן מדברות על זה שהוא החליט שלא להיות רב.
אבל בהמשך הדיון היה את זה שיותר מבהיר את הכוונה:
1761341774330.png

למעלה