לא ממעריצי הקומדיה הרומנטית לסוגיה. אבל זו סדרה אדירה (בגלל הקטעים שקשורים ליהדות). גמעתי בקיץ את עונה 1, אתחיל בקרוב את עונה 2.אבל אנחנו כן רוצים את זה.
עוד לא החלטתי.חשבתי שאת לא מתכוונת לצפות עדיין
שכחתי שמדובר בפרקים קצרים את לגמרי יכולה להכניס את זה בין העבודות שלך.עוד לא החלטתי.
זה לא העניין, יש לי זמן לזה, מה שאני לא בטוחה שיש לי זה פניות רגשית לקראש אחד בעוד שיש לי אחר בסדרה אחרתשכחתי שמדובר בפרקים קצרים את לגמרי יכולה להכניס את זה בין העבודות שלך.
אבלאבל השניה זה פרק בשבוע אפילו אני יכולה לשלב בינג' עם פרק בשבוע.זה לא העניין, יש לי זמן לזה, מה שאני לא בטוחה שיש לי זה פניות רגשית לקראש אחד בעוד שיש לי אחר בסדרה אחרת![]()
אה זה יצא הכל ביחד?אבלאבל השניה זה פרק בשבוע אפילו אני יכולה לשלב בינג' עם פרק בשבוע.
ברור!את רוצה הלגיד לי שאת מסתובבת כל השבוע וחושבת עליו?![]()
כן זה נטפליקסאה זה יצא הכל ביחד?
טוב אני גם אני חשבתי על הטירון כל הזמן למשך תקופהברור!
אבל עדין זה תירוץ די גרוע![]()
אני מהבחינה הזאת קצת אנלוגי. מכיר בעידן הבינג' אבל יותר במובן השבועי. אני מסוגל לראות 3 פרקים מסדרה באותו שבוע, לא באותו יום. צריך לראות משהו כשאני אוכל (או אחרי) וזה מספיק.
בסדר אני עדיין שוקלת את זה, אולי נכניס את זה ללו"ז של הסופ"ש בסוף ונעשה בינג' יום אחד.
מה שכולנו הבנו חוץ ממך זה שהוא מוותר על קידום להיות הרב הראשי וזה בדיוק מה שקרה והביאו מישהו במקומו.מה שאני זוכר זה שהרבה מכם אמרתם שהבנתם את סיום עונה 1 בתור זה שנואה מחליט להפסיק להיות רב, ואני זוכר שאני לא פירשתי את זה ככה וממש הופתעתי שזה מה שאתן הבנתן.
עכשיו אני כבר לא זוכר בדיוק מה נאמר שם (ולא מספיק היה לי אכפת כדי לראות שוב), אבל ברור שהוא כן עדיין רב.
חוץ מזה אני יודע שלונה לא תשמח אבל אני רוצה שמישהו שם ירצח (אולי הרב החדש) ואז הבחורה(אני עדיין לא זוכר שמות)/קריסטן בל/ורוניקה מארס תחקור את הרצח. תכלס זה גם יתאים לכל הקטע של פודקאסט (הפודקאסט שלהן נשמע משעמם)
אה אז או שלא הבנתי אז את הכוונה שלכן או שלא זכרתי.מה שכולנו הבנו חוץ ממך זה שהוא מוותר על קידום להיות הרב הראשי וזה בדיוק מה שקרה והביאו מישהו במקומו.
אני חושב שזה כבר דבר מקובל, לפחות מאז חברים, שצריך לקבל שלדמויות בסדרות יש בתים/דירות שלא הגיוני שהם יוכלו להרשות לעצמם
רק כי היא ורוניקה מארס אני מסכימה
ובאמת הפודקסט שלהן נשמע משעמם אבל אנשים מתים על זה. יש איזה שתיים קשקשניות כאלה בארץ שהפודקסט שלהן להיט ואני לא מבינה למה.
מה שאני לא מבינה זה האם זה הדבר היחיד שהן מתפרנסות ממנו ואם כן איך זה מספיק להן לגור בLA בדירות כאלה נחמדות???
מסתבר שלא הבנת.אה אז או שלא הבנתי אז את הכוונה שלכן או שלא זכרתי.
כן אבל הובהר לו שזה שיש לו בת זוג גויה יפגע לו בקידום. הוא קיווה שהוא יוכל למשוך קצת זמן וג'ואן תפתח יותר לגיור בינתיים (כי כמו שראינו בפרק הזה הם בכלל לא הבינו אחד את השניה) אבל ידע שזה יכול לקרות.אבל זה גם לא נראה שהוא וויתר על הקידום. נראה בפרק שהוא עדיין נלחם לקבל את הקידום הזה. הוא פשוט נכשל.
אפילו בחברים זה היה יותר אמיןאני חושב שזה כבר דבר מקובל, לפחות מאז חברים, שצריך לקבל שלדמויות בסדרות יש בתים/דירות שלא הגיוני שהם יוכלו להרשות לעצמם![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.