didalf
Well-known member
חחחחח כי אלינור זה הדמות של קריסטן בל בסדרה המקום הטובלא הבנתי בהתחלה מה מיקי רוצה.
חחחחח כי אלינור זה הדמות של קריסטן בל בסדרה המקום הטובלא הבנתי בהתחלה מה מיקי רוצה.
כן, אחרי כמה זמן נפל לי האסימון שזו בטח איזה דמות שהיא שיחקה פעם.חחחחח כי אלינור זה הדמות של קריסטן בל בסדרה המקום הטוב![]()
הרגת אותי איך רנדומלית את קוראת לה אלינור בחלק מההודעה![]()
סיימתי לראות את הסדרה, בינינו עונה זאת הרבה פחות טובה מקודמתה וגם ברור שלמרות זאת תהיה עוד עונה עפ"י סיום העונה שנתנו פתח לעונהלפני שהתחלתי את העונה משפט הביקורת היחיד שקראתי עליה היה שהיא "מרגישה כמו שידור חוזר", אז די ידעתי למה לצפות.
אפילו סיימנו שוב עם "אני בוחר בך", כי מסתבר שכשנואה אמר את זה בסוף עונה 1 הוא לא באמת התכוון לזה, אלא יותר ל"אני בוחר לתת לך עוד זמן לעשות את מה שאני רוצה כדי שלא אצטרך לבחור".
אז אני מקווה שעכשיו הוא באמת כן התכוון לזה, אבל באופן מאוד נוח (בשביל נוח) ג'ואן בדיוק החליטה שמתאים לה להיות יהודיה (אחרי שאסתר שכנעה אותה שכל מה שזה אומר בערך זה שנחמד לה להדליק נרות ולאכול חלה...), אז נראה כרגע שההחלטה שלו לא תעמוד למבחן אמיתי שוב.
* מורגן
אני לא מאמינה שאחרי שהיא גילתה שהוא יצא גם עם מטופלת קודמת שלו היא עוד המשיכה עם התוכניות לחתונה
ועוד אחרי שהוא לקח אותה לטיפול זוגי אצל מי שכנראה היתה גם המטפלת הזוגית שלו עם הקודמת
איזה מזל שבסוף היא זרקה אותו. הוא גם קיבל את זה בסוף יותר יפה משציפיתי.
* מורגן - סשה - אסתר
חיבבתי את הקטע שאסתר נתנה להם להשאר ידידים תחת פיקוח (בהתחלה).
אני לא רוצה שילכו לכיוון של רומן אמיתי ביניהם, למרות שזה נראה די מתבקש עכשיו כששניהם "רווקים".
* היתה סצינה שנואה והרבי מ"אהבה" צוחקים על הנשים שלהן שלא יודעות להגות את ה-ח' ב-"חלה". אני תוהה אם נואה לא יודע שהשם שלו הוא הגיה משובשת של נוח.
איך את יודעת שדילגו? אמרו כמה זמן עבר מאז פורים? לי נראה היה שכל העונה לקחה די מעט זמן.
כן חחחחח
נכון.
שאלה טובה.
וואלהאפילו רעשנים ואוזני המן לא ראיתי. (רק צעקו בוז ל"המן").
כן, נראה לי שזה משהו שכולם מסכימים לגביו.סיימתי לראות את הסדרה, בינינו עונה זאת הרבה פחות טובה מקודמתה
דווקא כתבת על זה לא מעט בשנה שעברה. אבל אולי אין סיבה לחזור על זה. כלומר זה לא השתנה.תקשיבו, אני לא אגיב בכלל על כל הדיון על יהדות ודת בסדרה הזאת, כי אני חייבת להודות שזה דיי הדבר האחרון שעניין אותי, ואני לא מרגישה שיש לי משהו מעניין או חשוב להגיד על זה.
נכון. אני לא בטוח אם הבעתי את זה במה שכתבתי על הפרקים (וכתבתי הפעם על רוב הפרקים) אבל באמת הם הפכו לדמויות הפחות מעניינות בסדרה. זה משהו שקורה לפעמים בסדרות, אבל לא הייתי מצפה שזה יקרה בסדרה הזאת כי שניהם כאלו שחקנים טובים גם.הדבר שקצת הפתיע אותי, שהרגשתי ככל שהעונה התקדמה שאני פחות מושקעת בדמויות של ג'ואן ונואה ויותר בכמעט כל דמות אחרת. וזה כנראה בגלל שבאמת הרגשתי שהארק שהם עברו היה פחות או יותר אותו דבר בדיוק כמו בעונה שעברה, וזה לא כזה עניין אותי.
אני חושב "מקסים" עובד די טובשמתי לב שנואה הצטייר בעיני כהרבה פחות מושלם וחלומי מאשר איך שתפסתי אותו בעונה הקודמת. כאילו הוא דיין מאוד צ'ארמינג (לא עולה לי איך לתרגם את המילה הזאת עכשיו לעברית),
בהחלט נואה עיצבן אותי כמה פעמים. בעיקר לקראת הסוף כשהוא בעצם מבהיר שאין לו כוונה להתקדם קדימה כל עוד היא לא מתגיירת (אחרי שבאמת היה נראה שהוא הבהיר שהוא בסדר עם זה שהיא לא תתגייר)אז זה לא שאני שונאת אותו לגמרי. אבל הוא עיצבן אותי לא מעט פעמים. פעם ראשונה קשור לדיון שלכם בתחילת העונה, אני מרגישה שהוא לגמרי מיתמם, ג'ואן אמרה לו בפירוש בעונה הקודמת שאם הוא לא רואה דרך שבה הקשר הזה עובד אם היא לא מתגיירת, אז הם צריכים להיפרד כי היא לא יכולה להבטיח שהיא תרצה את זה. והא לגמרי שלח את המסר שהוא יגרום לזה לעבוד איכשהו אם היא לא תגיע למצב שהיא תרצה להתגייר, והוא פשוט לא התכוון לזה, ובמיוחד לקראת סוף העונה שהוא מאיץ בה וגורם לה להרגיש רע עם זה ש"היא לא מגיעה לזה", כאשר היא כבר תיקשרה לו שהיא לא יודעת אם היא תגיע לזה, וגם הוא בעצמו יודע שהוא לא רוצה שהיא תעשה את זה מתוך לחץ להיות איתו, אז למה לעשות לה את הגילט טריפ הזה?
כן, זה גם משהו שהתברר באמת שהוא שיטי בו. כאילו באמת להיות חבר מושלם כשאתה לא באמת כל כך מעוניין באדם האחר זה מבלבל. ותכלס זה סוג של מה שהוא עשה עם ג'ואן בכך שהוא שלח לה מסרים רק על כמה הוא בעניין שלה ולא ביטא את זה שהוא לא מתכוון להמשיך אם היא לא תתגייר.זה מתחבר לעוד משהו שקצת הוריד לי מנואה וזה שגילינו שיש לו קטע שהוא קצת עושה לאב בומינג לכל החברות שלו, במיוחד כמבינים איך הוא היה עם רבקה, זה הרבה יותר מובן איך היא הרגישה כ"כ נבגדת ממנו. לייק זה דיי שיטי לדבר עם חברה שלך על זה שאתה רוצה ילדים וכאלה דברים ועדיין להרגיש בלב שזה לא קשר ממש רציני ושזה משהו חולף.
אני רחוק מלהיות מומחה באהבה, אבל לא הרגיש לי שחסר משהו שמחבר בינהם. לפחות בעונה 1 זכור לי שהאהבה בינהם הרגישה לי מאוד אמיתית. ולא הרגיש לי משהו חסר בעונה הזאת. חוץ מזה ששניהם היו מגעילים לפעמים.וזה גם גרם לי קצת לחשוב למה בעצם הוא כ"כ מאוהב בג'ואן? כאילו היא מהממת וחמודה והיא פאקינג קריסטין בייל וברור לי למה כל אחד יתאהב בה, אבל מה באמת מחבר בניהם בתכלס? לא נראה שהוא סופר אוהב את העובדה שהעבודה שלה היא הפודקאסט הזה. נכון הוא אוהב את הריגוש שבהתחלה שהיא כאילו שונה מכל הבנות שהוא מכיר, אבל בשלב הזה זה מרגיש כאילו זה מתנגד בערכים שלו, אז מה בדיוק עושה אותה ל-"סול מייט" שלו? לא יודעת, אולי באופן כללי אני אסכם ואגיד שנואה הרגיש לי שהוא טיפה צבוע בעונה הזאת, ולא ממש מחליט מה הערכים שלו ואיך הוא מתכוון להתייחס לדת. לשניה זה נראה כאילו הוא סופר פרוגרסיבי בקשר לזה, ושניה אחר כך נראה שהוא לא.
מוזר לי המחשבה של לשים אותה בתור הדמות הכי טובה בסדרה, בגלל שהיא כזאת שיט שואו כמו שאמרת. אבל אולי באמת כן.אבל למזלנו היו מספיק דמויות טובות אחרות לאהוב כך שממש נהניתי מהעונה.
מקום ראשון- מורגן. אלוהים האישה הזאת היא כזאת שיט שואו, ואני כ"כ אוהבת את זה. כל הקטעים איתה כ"כ מעולים כי היא כ"כ מצחיקה והקשר שלה עם הפסיכולוג שלה הרגיש כ"כ מטומטם מההתחלה (אבל בקטע טוב, שזה הביא את הקטעים הכי מצחיקים). אני רוצה להגיד שאני קצת שמחה שהם לא התחתנו בסוף, אבל למען האמת לא הייתי כ"כ בחרדה שהם יתחתנו אפילו, כי מקסימום הם יתגרשו, כאילו זה דיי ברור שזה קשר רעיל ברמות ושניהם דפוקים מדי כדי להבין את זה וזה יגמר מתישהו, ולא נראה שגירושין הולך להיות דבר כ"כ בעייתי עבור מורגן (אבל זה כן נחמד שהם באמת לא התחתנו בסוף כי זה מנע כאב ראש בעתיד).
סשה באמת חמוד. הריקוד שלו הורס. ואתן אולי תהרגו אותי, אבל אהבתי אפילו את התספורת ג'ן Z שלו.סשה הוא כזה חמוד. אני מתה עליו. אני ממש אוהבת את הקשר איתו ועם מורגן, ואני שמחה שהעונה נגמרה כאילו עם התחושה שהם הם כן הולכים להמשיך להיות בסטיז ולא משהו מעבר. אני חושבת שהקשר שלהם עובד הרבה יותר טוב ככה, וכן תהיתי הרבה אם העונה הזאת הולכת לכיוון של להפוך מהם זוג, אבל זה לא נראה ככה למרות ששניהם נפרדו מבני הזוג שלהם בסוף העונה. נראה מה יקרה איתם, חשבתי על איך אני ארגיש אם הם יהפכו לזוג ואני לא יודעת אם אני לגמרי אשנא את זה, אני מעדיפה שזה לא יקרה, אבל לפחות אם זה יקרה עכשיו זה לא יהיה במצב שהם בוגדים בבני זוג שלהם, אז זה פחות נורא.
אני גם רוצה שהם יחזרו להיות יחד. אבל זה לא נורא חשוב לי.אבל האמת הכי אני רוצה שסשה ואסתר יחזרו. אני חושבת שהם מתאימים ביחד, אבל אני גם מבינה את אסתר שצריכה קצת זמן למצוא את עצמה עכשיו, כי היא הייתה תקועה הרבה זמן בקופסה הזאת של מה שהיא חשבה שהיא צריכה להיות, והשינוי שראינו ממנה בעונה הזאת היה כ"כ מעולה ומספק, אני הכי מקווה שהיא קצת תחפש את עצמה אבל בסוף תגיע לזוגיות ממקום יותר נכון וכל זה כי אני חושבת שהיא וסשה באמת מתאימים. אבל כמובן צריך לראות מה קורה עם זה בהמשך.
עוד נקודות ציון לשבח- מתה על ההורים של ג'ואן. הם כ"כ מצחיקים. בתכלס מה את צריכה שבעלך יהיה סטרייט כשאתם מבוגרים? זה לא שהייתם עושים סקס בכלל כבר.
מוזר לי ששניכם חושבים שהם אולי יתחתנו מחדש. אני ממש מקווה שלא. אם הם חברים טובים אז מעולה, אבל למה צריך להפוך את זה לנישואים. אז ישר זה הופך אופציה לכך שהם ימצאו מישהו רומנטי לדבר בעייתי שיכלול קנאה וכעס.לדעתי, האימא של האחיות תתגייר בסוף וייתכן גם שתתחתן שוב עם הגרוש שלה
באופן כללי אהבתי את ההורים שלה כי הם היו מצחיקים. אבל הם גם קצת חראים. עצם העובדה שאין להם שום בעיה עם מערכת היחסים של מורגן עם הפסיכולוג שלה זה מוזר. אבל גם לשניהם ממש נראה שלא אכפת להם במיוחד מהבנות שלהם.ואני אוהבת אותם כבסטיז יש להם קשר הרבה יותר חמוד ככה, ובמיוחד זה שהם מסכימים להיות דפוקים לגמרי, בקטע של איך שהחברה הכללית רואה את הקשר שלהם- לדעתי דווקא הכנות שלהם גורמת לזה לעבוד, לעומת קשרים אחרים בסדרה שהם יותר עניין של פרפומנס ואיך זה נראה מבחוץ (אבל מבפנים אנחנו מבינים שזה יותר רעיל מאנשים שלא שמים זין ומחליטים לחיות איך שטוב להם). וכל הקטע שהייתה לאמא התגלות שהיא יהודיה היה מצחיק ומגניב ממש, לא אכפת לי האמת אם זה סתם שלב מפגר אצלה או אם היא תתמיד עם זה, כי אני רואה עליהם שהיא אישה כזאת שמתלהבת מדבר נורא מהר, אבל גם עוזבת דברים נורא מהר. אם זה יתברר להיות הדבר שמתאים לה, טוב מבחינתי, אם זה ימאס לה עוד כמה חודשים, גם טוב מבחינתי. בעיני החיים זה לנסות דברים ואין תשובה נכונה, אם משהו עובד הוא עובד, ואם לא לא.
קשר קצת סופר אינטנסיבי. וזה די בעייתי שההכנסה שלהם תלויה בקשר שלהן כאחיות.ואני אוהבת את הקשר של האחיות בין ג'ואן למורגן, זה חמוד מאוד כמה שהן מכירות אחת את השניה ברמה שהרבה אנשים לא מגיעים אליה.
הייתי שמח אם כן היו עושים איתה תהליך.אם לא התכוונו להעביר את אמא של נואה איזה תהליך מעניין העונה, אז טוב שכמעט לא הראו אותה אחרי הפרקים הראשונים. בס"כ נהניתי מאוד מהעונה הזאת.
מעניין.תקשיבו, אני לא אגיב בכלל על כל הדיון על יהדות ודת בסדרה הזאת, כי אני חייבת להודות שזה דיי הדבר האחרון שעניין אותי, ואני לא מרגישה שיש לי משהו מעניין או חשוב להגיד על זה.
הדבר שקצת הפתיע אותי, שהרגשתי ככל שהעונה התקדמה שאני פחות מושקעת בדמויות של ג'ואן ונואה ויותר בכמעט כל דמות אחרת. וזה כנראה בגלל שבאמת הרגשתי שהארק שהם עברו היה פחות או יותר אותו דבר בדיוק כמו בעונה שעברה, וזה לא כזה עניין אותי.
שמתי לב שנואה הצטייר בעיני כהרבה פחות מושלם וחלומי מאשר איך שתפסתי אותו בעונה הקודמת. כאילו הוא דיין מאוד צ'ארמינג (לא עולה לי איך לתרגם את המילה הזאת עכשיו לעברית), אז זה לא שאני שונאת אותו לגמרי. אבל הוא עיצבן אותי לא מעט פעמים. פעם ראשונה קשור לדיון שלכם בתחילת העונה, אני מרגישה שהוא לגמרי מיתמם, ג'ואן אמרה לו בפירוש בעונה הקודמת שאם הוא לא רואה דרך שבה הקשר הזה עובד אם היא לא מתגיירת, אז הם צריכים להיפרד כי היא לא יכולה להבטיח שהיא תרצה את זה. והא לגמרי שלח את המסר שהוא יגרום לזה לעבוד איכשהו אם היא לא תגיע למצב שהיא תרצה להתגייר, והוא פשוט לא התכוון לזה, ובמיוחד לקראת סוף העונה שהוא מאיץ בה וגורם לה להרגיש רע עם זה ש"היא לא מגיעה לזה", כאשר היא כבר תיקשרה לו שהיא לא יודעת אם היא תגיע לזה, וגם הוא בעצמו יודע שהוא לא רוצה שהיא תעשה את זה מתוך לחץ להיות איתו, אז למה לעשות לה את הגילט טריפ הזה?
זה מתחבר לעוד משהו שקצת הוריד לי מנואה וזה שגילינו שיש לו קטע שהוא קצת עושה לאב בומינג לכל החברות שלו, במיוחד כמבינים איך הוא היה עם רבקה, זה הרבה יותר מובן איך היא הרגישה כ"כ נבגדת ממנו. לייק זה דיי שיטי לדבר עם חברה שלך על זה שאתה רוצה ילדים וכאלה דברים ועדיין להרגיש בלב שזה לא קשר ממש רציני ושזה משהו חולף. וזה גם גרם לי קצת לחשוב למה בעצם הוא כ"כ מאוהב בג'ואן? כאילו היא מהממת וחמודה והיא פאקינג קריסטין בייל וברור לי למה כל אחד יתאהב בה, אבל מה באמת מחבר בניהם בתכלס? לא נראה שהוא סופר אוהב את העובדה שהעבודה שלה היא הפודקאסט הזה. נכון הוא אוהב את הריגוש שבהתחלה שהיא כאילו שונה מכל הבנות שהוא מכיר, אבל בשלב הזה זה מרגיש כאילו זה מתנגד בערכים שלו, אז מה בדיוק עושה אותה ל-"סול מייט" שלו? לא יודעת, אולי באופן כללי אני אסכם ואגיד שנואה הרגיש לי שהוא טיפה צבוע בעונה הזאת, ולא ממש מחליט מה הערכים שלו ואיך הוא מתכוון להתייחס לדת. לשניה זה נראה כאילו הוא סופר פרוגרסיבי בקשר לזה, ושניה אחר כך נראה שהוא לא.
לגבי דמויות המשנה אני נוטה להסכים איתך אבל אני גם חושבת שרובם הולכים על קו דו שבין מעצבנים-בקטע-מצחיק לסתם מעצבנים. בעיקר מורגן.אבל למזלנו היו מספיק דמויות טובות אחרות לאהוב כך שממש נהניתי מהעונה.
מיקי אני לא יודעת איך לספר לך את זה אבל גם אנשים מבוגרים עושים סקסעוד נקודות ציון לשבח- מתה על ההורים של ג'ואן. הם כ"כ מצחיקים. בתכלס מה את צריכה שבעלך יהיה סטרייט כשאתם מבוגרים? זה לא שהייתם עושים סקס בכלל כבר.
תמיד כשמתרגמים את פרינס צ'ארמינג בשרק למקסים אני חושבת שהוא רוסיאני חושב "מקסים" עובד די טוב
אישית אני דווקא כן בעד שיהיה לו חשוב אישה יהודיה עם בית ומשפחה יהודים אבל מעצבן אותי שהוא לא אומר את זה ומדבר על זה ומבהיר למה זה חשוב לו. כאילו רק יושב ומחכה שהיא יום אחד תתעורר ככה גם. תדבר איתה. תסביר לה למה וכמה זה משמעותי לך. והונסטלי גם לצופים.בהחלט נואה עיצבן אותי כמה פעמים. בעיקר לקראת הסוף כשהוא בעצם מבהיר שאין לו כוונה להתקדם קדימה כל עוד היא לא מתגיירת (אחרי שבאמת היה נראה שהוא הבהיר שהוא בסדר עם זה שהיא לא תתגייר)
כן בדיוק, לא הרגשתי שיש לי משהו מעניין להוסיף לשיחהדווקא כתבת על זה לא מעט בשנה שעברה. אבל אולי אין סיבה לחזור על זה. כלומר זה לא השתנה.
נכון לא חשבתי על זהאני חושב "מקסים" עובד די טוב
היא לא הרגישה לי בכלל מעצבנת, ולא הפריע לי בכלל שהיא הביאה את מורגן לחתונה, להיפך, שמחתי שזה קרה כי אמרתי- או עכשיו יהיה כייף/מעניין. תראו המשפחה של ג'ואן (כולל גם אותה) הם שיט שואו כולם, כאילו הם לא אנשים בריאים שטוב להיות איתם בקשר במציאות, אבל פשוט בתור דמויות בסדרה אני ממש אוהבת אותם. אני דווקא חושבת שג'ואן ממש בסדר כי רואים כמה היא מנסה להשתנות להיות בן אדם טוב, ולפעמים מתפלק לה השטויות שהיא הייתה עושה פעם, אבל אני מחליקה לה את זה כי אני באמת מרגישה שהיא מנסה. (מה זה האיפ שלה?)אבל גם ג'ואן הייתה הרבה יותר מעצבנת. לא שהיא הייתה מושלמת גם בעונה הראשונה (כל הקטע עם האיפ שלה) אבל כל העניין עם הבריתה היה ממש מגעיל מצידה.
כמו שאמרתי זה לא בן אדם שהייתי אוהבת במציאות, אבל הכי אהבתי אותה בסדרהמוזר לי המחשבה של לשים אותה בתור הדמות הכי טובה בסדרה, בגלל שהיא כזאת שיט שואו כמו שאמרת. אבל אולי באמת כן.
אני לא זוכרת, אבל זה לא יפתיע אותי לכאן או לכאן.אגב, האם הזכירו בעונה 1 שהיא כבר גרושה? כי זה לא היה זכור לי. גם בקושי דיברו על זה כאן למרות שמרגיש שזה משהו שהיה אמור להיות יותר מדובר, במיוחד כשג'ואן אומרת שהיא מרגישה רע שהיא לא אמרה משהו למורגן לגבי הבחור הקודם שזה היה טעות.
אתה מתכוון לדבר הזה שמזכיר קצת מוהק? עם השיער יותר קצר בצדדים? גם אני ממש אהבתי את זה עליו!ואתן אולי תהרגו אותי, אבל אהבתי אפילו את התספורת ג'ן Z שלו.
אני ממש לא רוצה שהם יתחנו מחדש (ההורים של ג'ואן) אולי לא הבעתי את עצמי נכון, יש להם קשר מעולה עכשיו בשבילם ועדיף להם להישאר בסטיז כמו עכשיו.מוזר לי ששניכם חושבים שהם אולי יתחתנו מחדש. אני ממש מקווה שלא. אם הם חברים טובים אז מעולה, אבל למה צריך להפוך את זה לנישואים. אז ישר זה הופך אופציה לכך שהם ימצאו מישהו רומנטי לדבר בעייתי שיכלול קנאה וכעס.
כן זה שוב הדבר הזה שלא הייתי חושבת שהם בני אדם ממש בריאים במציאות ואולי עדיף לא להיות איתם בקשר, אבל כדמויות בסדרה אהבתי אותם.באופן כללי אהבתי את ההורים שלה כי הם היו מצחיקים. אבל הם גם קצת חראים. עצם העובדה שאין להם שום בעיה עם מערכת היחסים של מורגן עם הפסיכולוג שלה זה מוזר. אבל גם לשניהם ממש נראה שלא אכפת להם במיוחד מהבנות שלהם.
הייתי שמח אם כן היו עושים איתה תהליך.
אבל אפילו בלי תהליך הייתי שמח לראות קצת יותר ממנה.
אולי שתשיר שיר על כך שהיא מחפשת את השירותים...
אני מבינה מה את אומרת. יש בי משהו שזורם עם הרעילות והדפיקות שלהם לגמרי, בקטע של וואי אני רוצה לדעת מה יהיה הדבר הבא המשוגע שהם יעשו, אבל אני מבינה שזה עניין של טעם.לגבי דמויות המשנה אני נוטה להסכים איתך אבל אני גם חושבת שרובם הולכים על קו דו שבין מעצבנים-בקטע-מצחיק לסתם מעצבנים. בעיקר מורגן.
מיקי אני לא יודעת איך לספר לך את זה אבל גם אנשים מבוגרים עושים סקס![]()
תמיד כשמתרגמים את פרינס צ'ארמינג בשרק למקסים אני חושבת שהוא רוסיהוא גם נראה קצת
![]()
אישית אני דווקא כן בעד שיהיה לו חשוב אישה יהודיה עם בית ומשפחה יהודים אבל מעצבן אותי שהוא לא אומר את זה ומדבר על זה ומבהיר למה זה חשוב לו. כאילו רק יושב ומחכה שהיא יום אחד תתעורר ככה גם. תדבר איתה. תסביר לה למה וכמה זה משמעותי לך. והונסטלי גם לצופים.
זה בהחלט מעצבן שהם לא התקדמו הלאה.הדבר שקצת הפתיע אותי, שהרגשתי ככל שהעונה התקדמה שאני פחות מושקעת בדמויות של ג'ואן ונואה ויותר בכמעט כל דמות אחרת. וזה כנראה בגלל שבאמת הרגשתי שהארק שהם עברו היה פחות או יותר אותו דבר בדיוק כמו בעונה שעברה, וזה לא כזה עניין אותי.
שמתי לב שנואה הצטייר בעיני כהרבה פחות מושלם וחלומי מאשר איך שתפסתי אותו בעונה הקודמת. כאילו הוא דיין מאוד צ'ארמינג (לא עולה לי איך לתרגם את המילה הזאת עכשיו לעברית), אז זה לא שאני שונאת אותו לגמרי. אבל הוא עיצבן אותי לא מעט פעמים. פעם ראשונה קשור לדיון שלכם בתחילת העונה, אני מרגישה שהוא לגמרי מיתמם, ג'ואן אמרה לו בפירוש בעונה הקודמת שאם הוא לא רואה דרך שבה הקשר הזה עובד אם היא לא מתגיירת, אז הם צריכים להיפרד כי היא לא יכולה להבטיח שהיא תרצה את זה. והא לגמרי שלח את המסר שהוא יגרום לזה לעבוד איכשהו אם היא לא תגיע למצב שהיא תרצה להתגייר, והוא פשוט לא התכוון לזה, ובמיוחד לקראת סוף העונה שהוא מאיץ בה וגורם לה להרגיש רע עם זה ש"היא לא מגיעה לזה", כאשר היא כבר תיקשרה לו שהיא לא יודעת אם היא תגיע לזה, וגם הוא בעצמו יודע שהוא לא רוצה שהיא תעשה את זה מתוך לחץ להיות איתו, אז למה לעשות לה את הגילט טריפ הזה?
לא הכרתי את הביטוי לפני זהזה מתחבר לעוד משהו שקצת הוריד לי מנואה וזה שגילינו שיש לו קטע שהוא קצת עושה לאב בומינג
זה בהחלט מגעיל כשזה מכוון, אבל אני באמת חושבת שאצל נואה זה היה מחוסר הבנה ולא מכוונות זדון.לכל החברות שלו, במיוחד כמבינים איך הוא היה עם רבקה, זה הרבה יותר מובן איך היא הרגישה כ"כ נבגדת ממנו. לייק זה דיי שיטי לדבר עם חברה שלך על זה שאתה רוצה ילדים וכאלה דברים ועדיין להרגיש בלב שזה לא קשר ממש רציני ושזה משהו חולף.
אני חושבת שזה עניין של וייב והרגשה פנימית שאי אפשר לערער עליה. אני כן חושבת שיש לו כלפיה רגשות כנים.וזה גם גרם לי קצת לחשוב למה בעצם הוא כ"כ מאוהב בג'ואן? כאילו היא מהממת וחמודה והיא פאקינג קריסטין בייל וברור לי למה כל אחד יתאהב בה, אבל מה באמת מחבר בניהם בתכלס? לא נראה שהוא סופר אוהב את העובדה שהעבודה שלה היא הפודקאסט הזה. נכון הוא אוהב את הריגוש שבהתחלה שהיא כאילו שונה מכל הבנות שהוא מכיר, אבל בשלב הזה זה מרגיש כאילו זה מתנגד בערכים שלו, אז מה בדיוק עושה אותה ל-"סול מייט" שלו?
מסכימה.לא יודעת, אולי באופן כללי אני אסכם ואגיד שנואה הרגיש לי שהוא טיפה צבוע בעונה הזאת, ולא ממש מחליט מה הערכים שלו ואיך הוא מתכוון להתייחס לדת. לשניה זה נראה כאילו הוא סופר פרוגרסיבי בקשר לזה, ושניה אחר כך נראה שהוא לא.
גם בעיני.אבל אני גם מבינה את אסתר שצריכה קצת זמן למצוא את עצמה עכשיו, כי היא הייתה תקועה הרבה זמן בקופסה הזאת של מה שהיא חשבה שהיא צריכה להיות, והשינוי שראינו ממנה בעונה הזאת היה כ"כ מעולה ומספק,
עוד נקודות ציון לשבח- מתה על ההורים של ג'ואן. הם כ"כ מצחיקים. בתכלס מה את צריכה שבעלך יהיה סטרייט כשאתם מבוגרים? זה לא שהייתם עושים סקס בכלל כבר. ואני אוהבת אותם כבסטיז יש להם קשר הרבה יותר חמוד ככה, ובמיוחד זה שהם מסכימים להיות דפוקים לגמרי, בקטע של איך שהחברה הכללית רואה את הקשר שלהם- לדעתי דווקא הכנות שלהם גורמת לזה לעבוד,
גם אני.ואני אוהבת את הקשר של האחיות בין ג'ואן למורגן, זה חמוד מאוד כמה שהן מכירות אחת את השניה ברמה שהרבה אנשים לא מגיעים אליה.
הם אנטיתזה להורים של נואה, נראה לי שבמכוון שתי המשפחות האלו מייצגות מקרי קיצון הפוכים (המשפחה הסופר קרובה ולוחצת והורים מתערבים מדי, לעומת המשפחה שאפילו לא חוגגת ימי הולדת וההורים אדישים לגבי חיי הילדים), זה תמיד טוב לצרכי קומדיה....באופן כללי אהבתי את ההורים שלה כי הם היו מצחיקים. אבל הם גם קצת חראים. עצם העובדה שאין להם שום בעיה עם מערכת היחסים של מורגן עם הפסיכולוג שלה זה מוזר. אבל גם לשניהם ממש נראה שלא אכפת להם במיוחד מהבנות שלהם.
פה את בהחלט הפתעת, לא יודעת איך לא התאהבת בשיפ של שניים כל כך חמודים מהחיים.. וכי מתכתחילה לא כזה התלהבתי מהרבי או מהזוגיות שלהם. כאילו חמודים אבל לא הדליקו לי את נורות השיפים או הקראש גם בעונה הראשונה, אז הצגת היהדות היא מה שמעניין אותי יותר בסדרה הזאת.
אני שמחה מאוד, ועכשיו אני אשמח אם תגידי לי שאת מתכוונת לצפות ב"פלוריבוס".בס"כ נהניתי מאוד מהעונה הזאת.
הם אנטיתזה להורים של נואה, נראה לי שבמכוון שתי המשפחות האלו מייצגות מקרי קיצון הפוכים (המשפחה הסופר קרובה ולוחצת והורים מתערבים מדי, לעומת המשפחה שאפילו לא חוגגת ימי הולדת וההורים אדישים לגבי חיי הילדים), זה תמיד טוב לצרכי קומדיה....
אני לא יודעת לפעמים מה מדליק את נורות השיפ שלי ומה לא, אבל הן לא נדלקופה את בהחלט הפתעת, לא יודעת איך לא התאהבת בשיפ של שניים כל כך חמודים מהחיים.
אני בטוחה שהוא לא עשה את זה בכוונה. בס"כ אני כן מאמינה שנואה הוא בן אדם טוב ולכן עדיין אוהבת אותו, רק שהפגמים האלה בו יותר בלטו לי העונה הזאת (ונכון, נראה כשהסבירו לו הוא גם לא ממש ניסה להבין את הבעיה, שזה גם מבאס.)זה בהחלט מגעיל כשזה מכוון, אבל אני באמת חושבת שאצל נואה זה היה מחוסר הבנה ולא מכוונות זדון.
(מצד שני קצת היתה לי הרגשה שגם אחרי שזה הוסבר לו הוא לא לקח אחריות)
אני מסכימה שהוא באמת אוהב אותה, והיא אותו, אבל זה הפואנטה, לפעמים אהבה זה לא מספיק אם יש דיל ברייקרים כאלה גדולים, ואם מבחינת נואה לא להתגייר זה דיל ברייקר הוא צריך לתקשר את זה יותר טוב, כאילו אני מצטערת, אני בטוחה שזה יסתדר (גם כי הסדרה מבוססת על סיפור אמיתי, אז אני יודעים /שהיא החליטה להתגייר בסוף). וגם בגלל שהייתה לה את השיחה הזאת עם אסתר שניה לפני שנואה אמר לה את אותו דבר שהוא אמר לה בסוף עונה הקודמת- (ואסתר באמת אמרה דברים נכונים, היא באמת כבר סוג של "שם"- ואיזה חמוד שהיא ואסתר התקרבו ככה). אז עכשיו היא תבחר לעשות את באמת מרצון ולא נצטרך לראות את נואה שוב עומד בדילמה שהוא עמד בה בסוף העונה הקודמת, כי היא תתגייר אז אנחנו לא יודעים אם זה ימשיך להיות בעיה בחיים שלו שהיא לא יהודית.אני חושבת שזה עניין של וייב והרגשה פנימית שאי אפשר לערער עליה. אני כן חושבת שיש לו כלפיה רגשות כנים.
(שיהיה ברור - אני מסכימה שהוא מעצבן ולא הוגן. אני רק עדיין חושבת שהוא גם באמת אוהב אותה.)
זה נכון, הם מוקצנים לכיוון השני בכוונה. זה מעניין לי שאיכשהו יצא שהזדהיתי יותר עם המשפחה של ג'ואן שהם לא יהודים, ואני תוהה אם זה כי אני מרגישה מאוד רחוקה מהדת היהודית והמנהגים שלה וזה גם משהו שאני מרגישה קצת נשפטת עליו במדינה הזאת, כי מרגיש שהדת היהודית הם משהו מאוד חשוב להרבה אנשים שגרים כאן, ולמשפחה שלי זה אף פעם לא היה חשוב כמעט בכלל (הדוגמא הכי גדולה היא שטכנית אשתו של אחי לא יהודית (כי רק אבא שלה יהודי ואמא שלה לא והיא לא התגיירה) ולכן גם טכנית הבנות שלהם לא יהודיות בעיני המדינה לפחות, ובמשפחה שלי אני יודעת משיחה קצרה שאמא שלי אמרה שהיא הייתה מעדיפה שזה יהיה שונה, אבל לא היה בפועל שום בקשה אפילו ממנה להתגייר או משהו כזה (זה בין הדברים שאני כן מאוד מעריכה במשפחה שלי, ואתם יודעים שאני ממש לא חושבת שהם מלאכים), אני יודעת שבשביל הרבה משפחות זה היה דבר שהיה עובר הרבה פחות חלק, אפילו הרבה משפחות חילוניות היו לפחות מציעות את זה ומדברות על זה, ואצלנו זה כמעט ולא חשוב בכלל.הם אנטיתזה להורים של נואה, נראה לי שבמכוון שתי המשפחות האלו מייצגות מקרי קיצון הפוכים (המשפחה הסופר קרובה ולוחצת והורים מתערבים מדי, לעומת המשפחה שאפילו לא חוגגת ימי הולדת וההורים אדישים לגבי חיי הילדים), זה תמיד טוב לצרכי קומדיה....
האמת שקיוויתי דווקא לחכות שהעונה תיגמר ולצבור פרקים ואז לראות כזה פרק ביום, אבל התגובות שאני שומעת על שני הפרקים הראשונים כ"כ טובות שכנראה שאני באמת אצטרף בקרוב לצפייה שבועית בזהאני שמחה מאוד, ועכשיו אני אשמח אם תגידי לי שאת מתכוונת לצפות ב"פלוריבוס".
למשפחה שלי גם הדת אף פעם לא הייתה משהו חשוב. לכן גם היה לנו מוזר שלהרבה אנשים היה מוזר כשאחותי התחתנה עם גוי. אם כי אין את ה"בעייתיות"* עם הילדים כי הילדים שלה בכל מקרה יהודים.מרגיש שהדת היהודית הם משהו מאוד חשוב להרבה אנשים שגרים כאן, ולמשפחה שלי זה אף פעם לא היה חשוב כמעט בכלל
כן!האמת שקיוויתי דווקא לחכות שהעונה תיגמר ולצבור פרקים ואז לראות כזה פרק ביום, אבל התגובות שאני שומעת על שני הפרקים הראשונים כ"כ טובות שכנראה שאני באמת אצטרף בקרוב לצפייה שבועית בזה
זה יהיה מאוד כיף (כלומר בשבילי) אם תצטרפי עכשיו, ולא בעוד איזה חודשיים שאז אני כבר לא אזכור מה היה בכל פרק ויהיה לי קשה להגיב לך בלי ספוילרים להמשך.האמת שקיוויתי דווקא לחכות שהעונה תיגמר ולצבור פרקים ואז לראות כזה פרק ביום, אבל התגובות שאני שומעת על שני הפרקים הראשונים כ"כ טובות שכנראה שאני באמת אצטרף בקרוב לצפייה שבועית בזה
כי מרגיש שהדת היהודית הם משהו מאוד חשוב להרבה אנשים שגרים כאן, ולמשפחה שלי זה אף פעם לא היה חשוב כמעט בכלל
התגובות שלכם גורמות לי לתהות איפה אנחנו עומדים כי כאילו הדת גם לא חשובה למשפחה שלי, אף אחד מאיתנו לא מאמין שיש אלוהים.למשפחה שלי גם הדת אף פעם לא הייתה משהו חשוב.
זה נכון מאד ולכןאבל בעניין הזה דווקא מרגיש לי שהרבה פעמים ליהודים בחו"ל דווקא יותר חשוב היהדות מאשר ליהודים בארץ. כמובן זה לא נכון לכולם, אבל נראה לי שבארץ אנשים יכולים לקחת כמובן מאליו שהם יהודים. כלומר אנחנו מה שכולם. החגים הם החגים של כולם. אי אפשר לא לציין את סוכות למשל אפילו אם זה לא מעניין אותך, כי סוכות קיים בלוח השנה. אבל בחו"ל בשביל להיות יהודי אתה צריך להיות יותר אקטיבי. ואתה צריך לעמוד על הזהות שלך כי זה שונה ממי שסביבך.
יש לי קרובי משפחה שגרים בארה"ב והם הולכים קבוע בפסח/כיפור וכ'ו לבית חב"ד שבאזור שלהם, למרות שבארץ הם לא היו מתקרבים לחב"ד עם מקל(לא יודעת למה דווקא שם, אולי כי זה יותר דומה למה שהם רגילים בארץ).בכל מקרה אני לא יודע אם אני מעביר את המחשבות שלי בנושא טוב, אבל אני כן אגיד שבשנה שהמשפחה שלי חיה בהולנד כשהייתי בן 8 היינו עושים דברים יותר יהודיים כמו הדלקת נרות בארוחת שבת.
למשפחה שלי גם הדת אף פעם לא הייתה משהו חשוב.
אני מניחה שזה קצת גם קטע קונפורמי כזה. אבל גם יותר בקטע משפחתי, יש אנשים שלפעמים היינו רואים פעם בשנה רק בליל הסדר. כשאני ואחי היינו בצבא אימא שלי הייתה מקפידה שלפחות בשישי בצהריים כולנו נאכל יחד, למרות שאנחנו כופרים גמורים. וזה נשאר עד היום, אימא שלי מקפידה שלפחות בשישי ושבת בצהריים נאכל כולנו יחד, כי באמצע שבוע זה אף פעם לא קורה.ובכל זאת חשוב לנו מאד להקפיד על חגים וארוחת שישי (בלי קידוש) לא בגלל הקטע הדתי אלא התרבותי? מסורתי? משפחתי? לאדעת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.