didalf
Well-known member
כן דילפני שהתחלתי את העונה משפט הביקורת היחיד שקראתי עליה היה שהיא "מרגישה כמו שידור חוזר", אז די ידעתי למה לצפות.
במיוחד הסיום
חחחח כן.אפילו סיימנו שוב עם "אני בוחר בך", כי מסתבר שכשנואה אמר את זה בסוף עונה 1 הוא לא באמת התכוון לזה, אלא יותר ל"אני בוחר לתת לך עוד זמן לעשות את מה שאני רוצה כדי שלא אצטרך לבחור".
כביכול בעונה הראשונה הוא כן בחר בה לעומת התפקיד בטווח המיידי. (וגם זה בקושי מסתבר)
אבל ברור שבטווח הרחוק זאת שאלה גדולה יותר. הוא רואה את העתיד שלו עם אישה יהודיה וילדים יהודים ובית יהודי לחלוטין ולא מעורב דתית. זה חשוב לו ואני דווקא מבינה את זה.
והיא לא רוצה להתגייר כשהיא בקושי מאמינה באלוהים. אני מבינה גם את זה.
לדעתי הם בפלונטר שאי אפשר לצאת ממנו כי כמו שהם אמרו בסוף, אחד מהם יקום עוד 20 שנה עם טינה לשני. מצד שני הם אוהבים מידי להפרד. סמטוחה רצינית ואין לי פתרון.
ואני די חושבת שאחרי האופוריה של ההשלמה אחרי הפרידה הם יחזרו בדיוק לאותו לופ.
חעחעאבל באופן מאוד נוח (בשביל נוח)
כן אם זה רק היה כזה קל...ג'ואן בדיוק החליטה שמתאים לה להיות יהודיה (אחרי שאסתר שכנעה אותה שכל מה שזה אומר בערך זה שנחמד לה להדליק נרות ולאכול חלה...), אז נראה כרגע שההחלטה שלו לא תעמוד למבחן אמיתי שוב.
מצד שני הרפורמים האלה יש מצב שזה כזה קל
אני אפילו לא הבנתי אם הוא שומר שבת.
(כשהוא הצטרף אליהן לפודקסט זה היה יום שבת ולא נראה שיש לו בעיה להקליט במכשיר אלקטורני)
קלירלי היא דפוקה מאד.* מורגן
אני לא מאמינה שאחרי שהיא גילתה שהוא יצא גם עם מטופלת קודמת שלו היא עוד המשיכה עם התוכניות לחתונה
ועוד אחרי שהוא לקח אותה לטיפול זוגי אצל מי שכנראה היתה גם המטפלת הזוגית שלו עם הקודמת
איזה מזל שבסוף היא זרקה אותו. הוא גם קיבל את זה בסוף יותר יפה משציפיתי.
וכמו שהיא אמרה היא חשבה שזה שמישהו יודע כמה היא דפוקה ועדיין אוהב אותה גרם לה להעלים עין מכל כך הרבה דברים כי היא חושבת שאין לאף אחד אחר סיכוי להכיר אותה ועדיין לאהוב אותה.
והוא השתמש בכל מה שהוא יודע עליה מהטיפול ללחוץ לה בדיוק על הנקודות הנכונות לגרום לה להשאר.
ממ לא אבל הסצנות שלהם ביחד זה הדבר הכי חמוד בסדרה.אני לא רוצה שילכו לכיוון של רומן אמיתי ביניהם, למרות שזה נראה די מתבקש עכשיו כששניהם "רווקים".
חחחחחחחחחחחחחחחחח תכלססס* היתה סצינה שנואה והרבי מ"אהבה" צוחקים על הנשים שלהן שלא יודעות להגות את ה-ח' ב-"חלה". אני תוהה אם נואה לא יודע שהשם שלו הוא הגיה משובשת של נוח.
ובכלל אף אחד מהם לא אומר "אהבה" נכון. או" פורים". בקושי חלה הם אומרים נכון באיזה זכות הם צוחקים על אחרים?
פסח הוא בדיוק 4 שבועות אחרי פורים. בפרק לפני האחרון אמרו שעברו 3 שבועות מפורים. (ג'ואן אומרת לאמא שלה שזה קו השלושה שבועות שבו היא בדכ נוטשת את השטות שהיא התחילה) מה שאומר שפסח עוד שבוע. הם או היו צריכים להגיע אליו בפרק האחרון או לפחות לדבר על ההכנות אליו כי זה חג רציני מאד ביהדות או שממש דילגו עליו.איך את יודעת שדילגו? אמרו כמה זמן עבר מאז פורים? לי נראה היה שכל העונה לקחה די מעט זמן.
אני ממש רציתי לראות איזה חרטוטים הם ימציאו לליל הסדר
דווקא היו להם רעשנים שהם סובבו יחד עם הבוו להמןוואלהאפילו רעשנים ואוזני המן לא ראיתי. (רק צעקו בוז ל"המן").
(שאגב עושים את זה רק בזמן הקראת המגילה לא באמצע מסיבה חתכת ווירדוז
נערך לאחרונה ב: