✡️👩 רק לא זה - nobody wants this - עונה 2 ❤️❤️❤️

didalf

Well-known member
לפני שהתחלתי את העונה משפט הביקורת היחיד שקראתי עליה היה שהיא "מרגישה כמו שידור חוזר", אז די ידעתי למה לצפות.
כן די
במיוחד הסיום

אפילו סיימנו שוב עם "אני בוחר בך", כי מסתבר שכשנואה אמר את זה בסוף עונה 1 הוא לא באמת התכוון לזה, אלא יותר ל"אני בוחר לתת לך עוד זמן לעשות את מה שאני רוצה כדי שלא אצטרך לבחור".
חחחח כן.
כביכול בעונה הראשונה הוא כן בחר בה לעומת התפקיד בטווח המיידי. (וגם זה בקושי מסתבר)
אבל ברור שבטווח הרחוק זאת שאלה גדולה יותר. הוא רואה את העתיד שלו עם אישה יהודיה וילדים יהודים ובית יהודי לחלוטין ולא מעורב דתית. זה חשוב לו ואני דווקא מבינה את זה.
והיא לא רוצה להתגייר כשהיא בקושי מאמינה באלוהים. אני מבינה גם את זה.
לדעתי הם בפלונטר שאי אפשר לצאת ממנו כי כמו שהם אמרו בסוף, אחד מהם יקום עוד 20 שנה עם טינה לשני. מצד שני הם אוהבים מידי להפרד. סמטוחה רצינית ואין לי פתרון.
ואני די חושבת שאחרי האופוריה של ההשלמה אחרי הפרידה הם יחזרו בדיוק לאותו לופ.

אבל באופן מאוד נוח (בשביל נוח :p)
חעחע
ג'ואן בדיוק החליטה שמתאים לה להיות יהודיה (אחרי שאסתר שכנעה אותה שכל מה שזה אומר בערך זה שנחמד לה להדליק נרות ולאכול חלה...), אז נראה כרגע שההחלטה שלו לא תעמוד למבחן אמיתי שוב.
כן אם זה רק היה כזה קל...
מצד שני הרפורמים האלה יש מצב שזה כזה קל:-D
אני אפילו לא הבנתי אם הוא שומר שבת.
(כשהוא הצטרף אליהן לפודקסט זה היה יום שבת ולא נראה שיש לו בעיה להקליט במכשיר אלקטורני)

* מורגן
אני לא מאמינה שאחרי שהיא גילתה שהוא יצא גם עם מטופלת קודמת שלו היא עוד המשיכה עם התוכניות לחתונה |פנים|
ועוד אחרי שהוא לקח אותה לטיפול זוגי אצל מי שכנראה היתה גם המטפלת הזוגית שלו עם הקודמת :-D
איזה מזל שבסוף היא זרקה אותו. הוא גם קיבל את זה בסוף יותר יפה משציפיתי.
קלירלי היא דפוקה מאד.
וכמו שהיא אמרה היא חשבה שזה שמישהו יודע כמה היא דפוקה ועדיין אוהב אותה גרם לה להעלים עין מכל כך הרבה דברים כי היא חושבת שאין לאף אחד אחר סיכוי להכיר אותה ועדיין לאהוב אותה.
והוא השתמש בכל מה שהוא יודע עליה מהטיפול ללחוץ לה בדיוק על הנקודות הנכונות לגרום לה להשאר.

אני לא רוצה שילכו לכיוון של רומן אמיתי ביניהם, למרות שזה נראה די מתבקש עכשיו כששניהם "רווקים".
ממ לא אבל הסצנות שלהם ביחד זה הדבר הכי חמוד בסדרה.

* היתה סצינה שנואה והרבי מ"אהבה" צוחקים על הנשים שלהן שלא יודעות להגות את ה-ח' ב-"חלה". אני תוהה אם נואה לא יודע שהשם שלו הוא הגיה משובשת של נוח.
חחחחחחחחחחחחחחחחח תכלססס:-D:-D
ובכלל אף אחד מהם לא אומר "אהבה" נכון. או" פורים". בקושי חלה הם אומרים נכון באיזה זכות הם צוחקים על אחרים?:-D

איך את יודעת שדילגו? אמרו כמה זמן עבר מאז פורים? לי נראה היה שכל העונה לקחה די מעט זמן.
פסח הוא בדיוק 4 שבועות אחרי פורים. בפרק לפני האחרון אמרו שעברו 3 שבועות מפורים. (ג'ואן אומרת לאמא שלה שזה קו השלושה שבועות שבו היא בדכ נוטשת את השטות שהיא התחילה) מה שאומר שפסח עוד שבוע. הם או היו צריכים להגיע אליו בפרק האחרון או לפחות לדבר על ההכנות אליו כי זה חג רציני מאד ביהדות או שממש דילגו עליו.
אני ממש רציתי לראות איזה חרטוטים הם ימציאו לליל הסדר:-D

וואלה :-D אפילו רעשנים ואוזני המן לא ראיתי. (רק צעקו בוז ל"המן").
דווקא היו להם רעשנים שהם סובבו יחד עם הבוו להמן:-D
(שאגב עושים את זה רק בזמן הקראת המגילה לא באמצע מסיבה חתכת ווירדוז:-D)

נערך לאחרונה ב:

dilly snake

Well-known member
אוקיי, זה רק אני או שהם התבלבלו בין ט' באב לט"ו בשבט? אין להם גוגל? צ'אט GPT? יועץ? אף אחד מהשחקנים לא שם לב לזה?

חוץ מזה, מה נסגר עם ד"ר קריפ???

Lhuna3

Well-known member
ואני די חושבת שאחרי האופוריה של ההשלמה אחרי הפרידה הם יחזרו בדיוק לאותו לופ.
אז עונה 3 תהיה שוב שידור חוזר? |פנים| מאמינה שלא, עם כמה שהם חמודים, זה כבר מוגזם.
בפרק לפני האחרון אמרו שעברו 3 שבועות מפורים. (ג'ואן אומרת לאמא שלה שזה קו השלושה שבועות שבו היא בדכ נוטשת את השטות שהיא התחילה)
אה אוקיי, יפה ששמת לב לפרטים.
מה שאומר שפסח עוד שבוע. הם או היו צריכים להגיע אליו בפרק האחרון או לפחות לדבר על ההכנות אליו כי זה חג רציני מאד ביהדות או שממש דילגו עליו.
אני ממש רציתי לראות איזה חרטוטים הם ימציאו לליל הסדר:-D
כן :-D

didalf

Well-known member
206 אוקיי, זה רק אני או שהם התבלבלו בין ט' באב לט"ו בשבט? אין להם גוגל? צ'אט GPT? יועץ? אף אחד מהשחקנים לא שם לב לזה?
חחחחחחח ראיתי בדיוק כתבה על זה במאקו אבל האמת שלא שמתי לב בכלל:-D

210 אז עונה 3 תהיה שוב שידור חוזר? |פנים| מאמינה שלא, עם כמה שהם חמודים, זה כבר מוגזם.
🤷‍♀️ 🤷‍♀️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי היום את פרק 2X04 וזכיתי בתואר הצופה האיטי ביותר בעולם

אוקי אני באמת ממש אוהב את אסתר.
זכור לי שהיא הייתה מעצבנת בעונה הקודמת.
היה מצחיק שהיא נתנה לסאשה ללכת לדבר עם מורגן אבל שמה לו טיימר.
והוא היה ממש חמוד עם הריקוד. וזה שהיא אהבה את הריקוד שלו אבל צחקה שהוא חשב שזה היה סקסי.
איך לכל הרוחות הם הפכו לזוג האהוב עלי בסדרה הזאת?

כי כן, נואה היה ממש בעייתי. וכאילו מבהירים לו מול הפרצוף שזה בעייתי שהוא לא נתן לחברה הקודמת שלו שום סימן לכך שיש בעיות בינהם לפני שהוא נפרד ממנה.
והעניין הוא שהייתי חושב שזה בעיה איתה, אבל שמענו גם מהאקסית שהתקשרה לפודקסאט. וגם הוא לא מכחיש שהם הזמינו כרטיסים לטיול לחול שבועות בודדים לפני שהוא נפרד ממנה.
ונכון שג'ואן התעמתה איתו לגבי זה ונראה שהוא קיבל את מה שהיא אמרה. אבל גם לא מרגיש שהוא ממש הפנים את זה לחלוטין.
והקטע של ההתעקשות על הואלנטיין בדיוק כמו שהוא רוצה זה ממש חזרה על הקטע של זה שהוא התעקש על היום הולדת של אמא שלה.
הולי שיט זה הולך לכיוון שהם יפרדו נכון?
אבל הם יפרדו במהלך העונה ואז יחזרו להיות יחד לפני סוף העונה, או שהעונה תסתיים בכך שהם יפרדו?
{אלו שאלות רטוריות כי כולכן ראיתם כבר}

חוץ מזה אני הייתי די בטוח שמורגן תפרד מהחבר פסיכולוג שלה במהלך הפרק, אבל נראה שגם רצים קדימה עם הקו עלילה המטריד הזה. האם העונה תסתיים עם החתונה שלהם, או שזה יקרה מוקדם יותר בעונה?

dilly snake

Well-known member
סיימתי גם, אבל אני גמורה מעייפות ועם כאב עיניים.

אז מתי שהוא מחר.

didalf

Well-known member
ראיתי היום את פרק 2X04 וזכיתי בתואר הצופה האיטי ביותר בעולם
וואי באמת ניקולס יאללה:-D

כי כן, נואה היה ממש בעייתי. וכאילו מבהירים לו מול הפרצוף שזה בעייתי שהוא לא נתן לחברה הקודמת שלו שום סימן לכך שיש בעיות בינהם לפני שהוא נפרד ממנה.
והעניין הוא שהייתי חושב שזה בעיה איתה, אבל שמענו גם מהאקסית שהתקשרה לפודקסאט. וגם הוא לא מכחיש שהם הזמינו כרטיסים לטיול לחול שבועות בודדים לפני שהוא נפרד ממנה.
ונכון שג'ואן התעמתה איתו לגבי זה ונראה שהוא קיבל את מה שהיא אמרה. אבל גם לא מרגיש שהוא ממש הפנים את זה לחלוטין.
והקטע של ההתעקשות על הואלנטיין בדיוק כמו שהוא רוצה זה ממש חזרה על הקטע של זה שהוא התעקש על היום הולדת של אמא שלה.
יאפ
אבל יש בזה גם משהו נכון להראות כי בתכלס מי שנראה מושלם מידי בעצם מעיק במושלמות שלו בלי להבין.

{אלו שאלות רטוריות כי כולכן ראיתם כבר}
נכון יש לך מלא שאלות שאנחנו יודעות את התשובה.

didalf

Well-known member
אני כל כך מעיק:cool:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי עוד פרק

1. חחח בריתה זה דבר כזה מיותר. חמודים הרפורמים מנסים להמציא לזה איזה משמעות של "מתן שם".
תכלס הכל מגוחך, אז למה לא להמציא דברים מגוחכים חדשים
2. היה כתוב על הבלונים "צהריים" ולא הבנתי למה חשבתי שזה מהשגיאות האלה שאמריקאים עושים כשהם לא מבינים באמת עברית. ובכן לא, מסתבר שזה שם התינוקת8-*
ראיתי שכתבתם על פאדיחה וחשבתי שזה העניין.
כי השם שלה באנגלית זה Afternoon שזה מגוחך ומצחיק ותכלס אמין שיהפכו את זה לשם לגיטימי...
אבל הפירוש של זה בעברית הוא לא צהריים. זה אחר צהריים
3. חחח נואה אומר שעליזה בעברית זה שמחה וזה מה שהוא מאחל לילדה. כלומר זה נכון, אבל נזכרתי במורה שהייתה לי שקראו לה עליזה ותמיד נראתה ככ עצובה קראנו לה "עליזה הבוכיה":-D
אוי זה ממש עצוב.
אגב מצחיק שכשהוא אמר שעליזה זה שם בעברית אני בשניה הראשונה תהיתי למה הוא מתכוון כי אני חשבתי על זה בתור אליס מארץ הפלאות.

עוד על הפרק - וואו ג'ואן הייתה נוראית שהיא באה איתו לאירוע הזה שכל כך חשוב לו כשהיא יודעת שהיא תבקר את האישה הזאת.
ואז היא עוד מזמינה את מורגן!?! כאילו נכון שטכנית האישה אמרה לה להזמין את מורגן, אבל היא יכלה לדעת שזה דבר נוראי לעשות כי מורגן תהיה נוראית.
כשמורגן שמה את המגפיים שלה על העריסה של התינוקת אני רציתי להרביץ לה.

אגב, אני חשבתי שנגלה בסוף שמורגן היא זאת שחתכה לבובה ההיא את השיער והופתעתי דווקא שזה באמת האישה הזאת.

אז, נכון שג'ואן הבינה בשלב מסוים שהיא רוצה להיות בוגרת, אבל זה היה מאוחר מידי. זה לחלוטין היה יכול להרוס לנואה את הצ'אנס לעבודה החדשה הזאת.

אני מאוד מעריך את סאשה ואסתר בעונה הזאת, אבל בפרק הזה הם שיעממו אותי.
אגב, אני די בטוח שהבת שלהם ברחה מהבית כי אנחנו אף פעם לא רואים אותה.

LeAnnDyIan

Well-known member
הדבר הכי מצחיק בפרק 205
זה שאדם ברודי אומר על הדמות של בלייר וולדורף שהיא לא הטעם שלו כי הם נשואים במציאות😂

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז פורים, או האלווין יהודי.
איך ג'ואן הגזימה שהיא כעסה על מי שקורא לזה ככה זה בסדר גם אנחנו נקרא לזה ככה אם נרצה להסביר לאמריקאי מה זה:-D
יכלתי להבין שהיא תחשוב ככה.
מבחינתנו כמובן שהאלווין זה יותר פורים של הגויים.
וכרגיל נואה מחרטט על זה כל מיני דברים שכישראלית לא שמעתי עליהם בחיים. וואטאבר.
כאילו כן, זה דברים שלא שמעתי עליהם אף פעם.
אבל גם כשאני שומע (מאיזושהי סיבה) דרשה של רבים אורתודוקסים בארץ אז גם ממש אין לי מושג על מה הם מקשקשים. לפחות הוא חתיך והכל נשמע טוב.
חוץ מזה לנואה יש ראיון בבית כנסת "אהבה", היותר פרוגרסיבי, והם ישר מקבלים אותו לתפקיד הרב הראשי, וגם זה שהקים את בית הכנסת הזאת נשוי לגויה, אז אין לו שום בעיה עם החברה של נואה.
אני כל הזמן חיכיתי שנואה יגיד לג'ואן שהרב של בית הכנסת הזה נשוי לגויה ושזה בסדר מבחינתם שהוא יהיה רב וישאר עם ג'ואן גם אם היא לא תתגייר. זה נראה לי פרט מידע חשוב שיוריד מג'ואן הרבה מתח. עצם זה שהוא לא אומר לה את זה גורם לי להרגיש שהוא לא רוצה שהיא תרגיש שהיא לא צריכה להתגייר. ולכן אני לא אתפלא אם היא תתעצבן כשהיא תגלה על זה (היא התעצבנה מלילה אחד שהוא ביקש לבד)
אז זה נראה נחמד. (אבל יש לי קצת תחושה שאולי זה יתברר כפחות מתאים לו בהמשך).
לחלוטין מרגיש שמשהו לא בסדר יהיה שם. בין היתר כי מרגיש שהוא חוגג מהר מידי.
לפני הראיון נואה מבקש מג'ואן "ערב חופשי" כלומר בלעדיה בשביל להתכונן ולישון טוב והיא לוקחת את זה קצת קשה.
האמת שהוא באמת ניסח את זה ממש רע. Night off נשמע כאילו היא מטלה שהוא צריך חופש ממנה.
במסיבת פורים גם נפגשים לראשונה ההורים שלהם, והאמת שאין איזה פיצוץ או משהו, למרות שבינה (אמא של נואה) עדיין מתעקשת שג'ואן היא זמנית בחיים שלהם.
זה היה די חמוד כשבהמשך הם קצת התחברו.
מורגן מגיעה מחופשת לג'וליה רוברטס ב"אישה יפה", שזה קצת משעשע אותי כי ב"יורשים" היא שיחקה נערת ליווי ואפילו בסגנון מאוד דומה למה שקורה ב"אישה יפה" (כלומר היא באמת נשכרת ע"י גבר עשיר מאוד לשחק בתפקיד בת זוג כאילו קבועה שלו).
שמחתי שאסתר כבר כנראה בסדר עם זה שסאשה ומורגן חברים. (אגב, אם בשלב כלשהו יהיה משהו רומנטי באמת בין סאשה ומורגן אני מפסיק לצפות בסדרה)
בינה די נוראית אל אסתר. והיא כבר היה אבל מרגיש שאסתר מתקרבת לנקודת פיצוץ.
במיוחד כיף לי לראות שאסתר מתקרבת אל ג'ואן (היא כבר לא Ho-ann בטלפון שלה). והיה נחמד שהיא אמרה לג'ואן שהיא יכולה פשוט לזייף את זה בעניין היהדות. כלומר אני לא אתפלא אם מבחינת אסתר היא בעצמה די מזייפת את זה. כלומר שזה לא אומר לה שום דבר היא פשוט נולדה לזה, כמו רבים.
והמטפל הקריפ שלה במפתיע מציע לה נישואין לחרדתה של ג'ואן ומורגן מסכימה.
אויש. רציתי שמורגן לא תקפוץ על זה ותגיד כן, אבל היה לי ברור שהיא כן. גם היה ברור שהוא יציע לה נישואים ברגע שהוא ביקש את המיקרופון. (וואו נואה ממש לא רצה שעוד מישהו ידבר)
ג'ואן כל הזמן מחכה שתגיע לה איזו הרגשה ש"היא רוצה להיות יהודיה", שזה משהו שאני מאוד מתקשה להבין מאיפה אמורה להגיעה הרגשה כזאת ולמה שמישהו ירגיש דבר כזה בכלל... נכון שכאילו לאמא של ג'ואן זה קורה שם, אבל היא מהטיפוסים ההזויים האלו שאוהבים כאילו להתפס לכל מיני רעיונות רוחניים ולהחליט כל פעם שיש להם הארה ומעכשיו הם יהודים/בודהיסטים/נודיסטים/פיות וכו', אז זה לא מרגיש רציני.
זה לא נראה לי כל כך מוזר. כלומר אני ממש לא יכול לדמיין את זה קורה לי, אבל זה משהו שקורה הרבה לאנשים. אנחנו פשוט יותר רואים את זה קורה לאנשים בקטע של חזרה בתשובה. יש לי בת דודה שהיא ובעלה היו הכי חילוניים שיש ואיכשהו הפכו להיות חרדים. וממש מקטע של אמונה חזקה.
אולי תתחברי לזה יותר אם תחשבי על זה כמו החיבור שיש לעדי|חזיר| עם טיילור סוויפט. או החיבור שלי עם באפי. (אני אפילו לא ממש צוחק, אולי זה דומה לזה, אולי לא, אני לא יודע).

אבל נראה לי שבהחלט הקטע הכי הזוי בפרק (כן, יותר מהצעת הנישואים הזאת כי כן ציפיתי לזה במידה מסויימת) היה ה"גילוי" של אמא של ג'ואן שהיא יהודייה. היה ברור שג'ואן תשנא את זה וגם הנחתי שנואה יהיה בסדר עם זה. אבל האם זה באמת משהו שפשוט יעבור לה? האם היא בעצם תעשה את כל הקטע של גיור? (מה שמרגיש לי מיותר, אם את מרגישה שאת יהודייה תהיי יהודייה מצידי)
אוקיי, זה רק אני או שהם התבלבלו בין ט' באב לט"ו בשבט? אין להם גוגל? צ'אט GPT? יועץ? אף אחד מהשחקנים לא שם לב לזה?
חחחחחחח ראיתי בדיוק כתבה על זה במאקו אבל האמת שלא שמתי לב בכלל:-D
וואי ממש לא שמתי לב לזה ואני דווקא זכרתי שדיברתם על זה שיש פישול בפרק הזה אז ניסיתי לשים לב. חשבתי שיהיה משהו לגבי פורים.
האמת שאם הבילבול היה בין תשעה באב וט"ו באב אז היה לי מובן לחלוטין כי ראיתי שמתבלבלים בינהם.
אבל תכלס זה נראה לי לא הגיוני ששני רבים יתבלבלו, אבל לא נראה לי מוזר ששני שחקנים יהודים יתבלבלו. הרי המילים האלו לא אומרות להם שום דבר באמת.
זה כמו לטינית בשביל קתולים.
חוץ מזה, מה נסגר עם ד"ר קריפ???
אוי אני מקווה שיעיפו אותו בקרוב. חשבתי כבר שהולכים לכיוון של חתונה שלהם בסוף העונה, עכשיו אני חושב שהם יתחתנו עוד שני פרקים ויתגרשו בסוף העונה.
כלומר אני מניח שבשלב מסוים היא תגלה ארון בבית שלו עם מזבח שמלא בתמונות שלה שהוא צילם דרך חלונות כבר שנים.

עוד כמה דברים:
לא נראה לי שאי פעם ראיתי מישהו שמתחפש להמן הרשע. האם זה דבר שעושים?

בינה בתור המלכה אליזבת זה קצת אייקוני.
אף אחת מהתחפושות האחרות לא היו משהו (אוקי, מדונה היה לא רע)

חשבתי על זה ובאמת ואלנטיין ופורים הם די קרובים, אז הם לא פישלו בעניין הזה.
ואז קלטתי שזה אומר שבאחד הפרקים הקרובים ג'ואן (ואולי אמא שלה) תחווה את הפסח הראשון שלה. אם היא תשאר עם נואה גם אחרי קריאת ההגדה מבחינתי זה מספיק כדי לקבל אותה לשבט.

didalf

Well-known member
עצם זה שהוא לא אומר לה את זה גורם לי להרגיש שהוא לא רוצה שהיא תרגיש שהיא לא צריכה להתגייר.
חח "גורם לך לך להרגיש"? קלירלי נואה רוצה שהיא תתגייר בלי קשר, הוא רוצה בית יהודי. אני חושבת שזה ברור בשלב הזה של העונה.
ה"ויתור" בסוף העונה הקודמת היה על החלק של המיידיות, לא על בכלל לא.

זה לא נראה לי כל כך מוזר. כלומר אני ממש לא יכול לדמיין את זה קורה לי, אבל זה משהו שקורה הרבה לאנשים. אנחנו פשוט יותר רואים את זה קורה לאנשים בקטע של חזרה בתשובה. יש לי בת דודה שהיא ובעלה היו הכי חילוניים שיש ואיכשהו הפכו להיות חרדים. וממש מקטע של אמונה חזקה.
זה בדכ נובע ממשבר או חלל שצריך למלא.
אולי תתחברי לזה יותר אם תחשבי על זה כמו החיבור שיש לעדי|חזיר| עם טיילור סוויפט. או החיבור שלי עם באפי. (אני אפילו לא ממש צוחק, אולי זה דומה לזה, אולי לא, אני לא יודע).
אתה יודע שהגבת את זה ללונה ולא לי?:-D

חשבתי על זה ובאמת ואלנטיין ופורים הם די קרובים, אז הם לא פישלו בעניין הזה.
לא.
גם כמה פרקים לפני זה נואה נשא דרשה על פרשת השבוע ועצרתי לבדוק כדי לדעת איפה אנחנו בזמנים (זה היה לפני פרק ולנטיין) אז זאת הייתה פרשה שמגיעים אליה באזור ט"ו בשבט שזה גם מתאים בחודשים.
הם מחרטטים ביהדות אבל לפחות נכונים בזמנים:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חח "גורם לך לך להרגיש"? קלירלי נואה רוצה שהיא תתגייר בלי קשר, הוא רוצה בית יהודי. אני חושבת שזה ברור בשלב הזה של העונה.
ה"ויתור" בסוף העונה הקודמת היה על החלק של המיידיות, לא על בכלל לא.
זה ברור לי שהוא רוצה שהיא תתגייר, אבל אני כן מקווה שבסופו של דבר הוא יעדיף להשאר איתה גם אם היא תשאר גויה.
קצת חבל לי שהיא בטח כן תתגייר ואז לא נגלה.
זה בדכ נובע ממשבר או חלל שצריך למלא.
האמת שאני לא יודע כי אף פעם לא דיברתי עם מישהו שעבר את זה.
אבל חלל שצריך למלא זה נראה לי משהו שיש להרבה אנשים. לי בהחלט יש תחושה של משהו כזה.
אנשים ממלאים את הרבה פעמים עם זוגיות וילדים וזה יכול להספיק לחלק ולחלק לא.
אתה יודע שהגבת את זה ללונה ולא לי?:-D
כמובן שאני יודע. זה לא ברור ממה שכתבתי? (תבדקי)
לא.
גם כמה פרקים לפני זה נואה נשא דרשה על פרשת השבוע ועצרתי לבדוק כדי לדעת איפה אנחנו בזמנים (זה היה לפני פרק ולנטיין) אז זאת הייתה פרשה שמגיעים אליה באזור ט"ו בשבט שזה גם מתאים בחודשים.
הם מחרטטים ביהדות אבל לפחות נכונים בזמנים:-D
ברצינות. אני מעדיף פי אלף את חירטוטי היהדות של הרפורמים האמריקאים מאשר חרטוטי היהדות שיש לדתיים בישראל.
אבל בסופו של דבר אין כמו הדת של החילונות. יש משהו קדוש באופניים ביום כיפור ולחם במקפיא בחול המועד פסח.

dilly snake

Well-known member
האמת שאם הבילבול היה בין תשעה באב וט"ו באב אז היה לי מובן לחלוטין כי ראיתי שמתבלבלים בינהם.
אבל תכלס זה נראה לי לא הגיוני ששני רבים יתבלבלו, אבל לא נראה לי מוזר ששני שחקנים יהודים יתבלבלו. הרי המילים האלו לא אומרות להם שום דבר באמת.
זה כמו לטינית בשביל קתולים.
ראיתי באיזה מקום שמישהו טוען שסת' רוגן הוא רב סטלן כזה אז כאילו היית מצפה שהוא יטעה במשהו כזה ונואה מנומס ורוצה את העבודה אז הוא לא מתקן, אבל אם זה נכון הם יכלו להראות על השפת גוף שלו שהוא מבולבל לרגע/מרים גבה.

ואני חושבת שזה כן מוזר שהשחקנים היהודיים לא שמו לב. אלא אם הם גדלו מתחת לסלע ולא שמעו שום דבר על יהדות. תשעה באב זה אחד הימים הכי קדושים/עצובים (עבור מי שמאמין) ביהדות. אם זה היה מדובר בצום גדליה או י' בטבת הייתי מבינה. אבל תשעה באב נראה לי משהו חשוב מידי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עשיתי מעשה אתמול וצפיתי בשארית הפרקים של העונה
1. ממש התאכזבתי שדילגו על פסח. ציפיתי לליל סדר! אפילו לא הזכירו אותו שזה מוזר.
גם אני מאוכזב.
ובאמת לפחות לציין משהו על איך היה.
איך את יודעת שדילגו? אמרו כמה זמן עבר מאז פורים? לי נראה היה שכל העונה לקחה די מעט זמן.
זה לא הגיוני לדעתי שעוד לא הגיעו לשם כי היו הרבה דברים אחרי המסיבת פורים - נואה גם התחיל בבית כנסת ההוא וגם עזב ואפילו ציינו שעבר קצת זמן כבר מאז שהוא עזב.
2. כל מה שאסתר אמרה לג'ואן בסוף היה חמוד ויפה והכל אבל... זה לא מה שזה אומר להיות יהודיה. אבל אוקי אמריקאים משתגידו.
דווקא אני די התחברתי לזה. כי היא מתחברת כבר למסורות השונות כמו שבת ודברים שאומרים ומה ממש צריך עוד מזה.
זה מתחבר למה שאת ו/או לונה כתבתן על כך שמה זה "להרגיש" את היהדות שכתבתי שזה כמו חזרה בתשובה.
אני לחלוטין מגדיר את עצמי כיהודי למרות שאני בכלל לא מאמין בתנ"ך ובהלכותיו. ג'ואן בשלב הזה יכולה להגדיר את עצמה כיהודית באותה מידה.
3. מה קרה עם האמא בסוף? היא זממה ככ יפה עם טיילור בפרק 2 ואז זה נשכח8-*
נכון. בכלל כמעט לא ראו אותה בעונה הזאת. ציפיתי להרבה יותר.
אני מקווה שלא היו בעיות בריאות של השחקנית שמנעו ממנה להופיע יותר.
4. כבר חשבתי שישאירו אותנו עם סוף פתוח שהם לא מוצאים אחד את השניה ובאתי להתעצבן אז למזלם הם לא. (אבל איזה יפה השוט שכל אחד במעלית לכיוון אחר).
זה היה דפוק לחלוטין אם היו משאירים אותנו עם סוף שהם לא מוצאים אחד את השני כי קיים דבר כזה טלפון נייד.
השוט עם הכיוונים השונים של המעלית היה יפה (אם כי צפוי).
אני כן תהיתי האם העונה תסתיים בכך שהם עדיין פרודים, אבל כן עם ההבנה של נואה שהוא רוצה לחזור אליה וההבנה של ג'ואן שאולי היא כן מרגישה יהודיה.

לגבי ההחלטה של נואה שהוא רוצה להיות עם ג'ואן גם אם היא לא תתגייר - וואו תודה באמת. טוב שזה לקח לך מיליון שנה באמת? אם כי גם יכלתי להבין אם הוא לא היה מקבל את ההחלטה הזאת כי בסדר אני יכול לקבל את זה אם מישהו זה חשוב לו ברמה כזאת. אבל כל הקטע שהוא משך את ג'ואן כל כך הרבה זמן עם זה היה ממש מעצבן.
וממש הייתי מתעצבן אם בסוף הם היו חוזרים להיות יחד רק כי ג'ואן בסוף החליטה כן להתגייר בלי שהוא יגיד שהוא מוכן להיות איתה גם אם היא לא יהודייה. זה פשוט היה גורם לי להיות אנטי נואה.

לפני שהתחלתי את העונה משפט הביקורת היחיד שקראתי עליה היה שהיא "מרגישה כמו שידור חוזר", אז די ידעתי למה לצפות.
היה פחות בינה ואסתר הייתה הרבה יותר טובה ועוד כמה דברים. אבל כן, ברוב הדברים בהחלט שידור חוזר. אבל בהמון סדרות העלילות הם שידור חוזר, זה לא משהו ייחדוי בכלל.
אפילו סיימנו שוב עם "אני בוחר בך", כי מסתבר שכשנואה אמר את זה בסוף עונה 1 הוא לא באמת התכוון לזה, אלא יותר ל"אני בוחר לתת לך עוד זמן לעשות את מה שאני רוצה כדי שלא אצטרך לבחור".
וואי במבט לאחור האמירה שלו בסוף עונה 1 היא ממש מגוחכת.
אז אני מקווה שעכשיו הוא באמת כן התכוון לזה, אבל באופן מאוד נוח (בשביל נוח :p) ג'ואן בדיוק החליטה שמתאים לה להיות יהודיה (אחרי שאסתר שכנעה אותה שכל מה שזה אומר בערך זה שנחמד לה להדליק נרות ולאכול חלה...), אז נראה כרגע שההחלטה שלו לא תעמוד למבחן אמיתי שוב.
כן. אלא אם כן יהיו לה ספקות תוך כדי הליך הגיור (שהולך להיות לפחות שנה - אני מניח שאצל הרפורמים הוא לא כל כך נוראי כמו אצלנו, אבל עדיין אולי לא יהיה כיף)
* מורגן
אני לא מאמינה שאחרי שהיא גילתה שהוא יצא גם עם מטופלת קודמת שלו היא עוד המשיכה עם התוכניות לחתונה |פנים|
לא ממש מוזר שהיא המשיכה גם אחרי הגילוי כי עצם זה שהיא התחילה את מערכת היחסים הזאת זה הזיה
ועוד אחרי שהוא לקח אותה לטיפול זוגי אצל מי שכנראה היתה גם המטפלת הזוגית שלו עם הקודמת :-D
נראה לי שהיא הפסיכולוגית שלו באופן כללי שזה בכלל בעייתי בשביל שהיא תהיה מטפלת זוגית שלהם כזוג. ובאופן כללי היה נראה שהיא לחלוטין בצד שלו. (היא התייחסה לדברים שהוא סיפר על מורגן בשיחות אישיות שלהם)
והשחקנית נורא מצחיקה - בסדרה Hacks היא משחקת את ראש העיר של לוס ווגאס והיא גם הזויה מאוד.
איזה מזל שבסוף היא זרקה אותו. הוא גם קיבל את זה בסוף יותר יפה משציפיתי.
כן, אחרי שבהתחלה הוא שיכנע אותה שלא לזרוק אותו. קצת חבל לי שאת השיחה ההיא לא ראינו.
* מורגן - סשה - אסתר
חיבבתי את הקטע שאסתר נתנה להם להשאר ידידים תחת פיקוח (בהתחלה).
אני לא רוצה שילכו לכיוון של רומן אמיתי ביניהם, למרות שזה נראה די מתבקש עכשיו כששניהם "רווקים".
אני ממש ממש מקווה שלא ילכו לכיוון רומן בין סאשה ומורגן. אפילו בלי קשר לאסתר (שאני אוהב) זה פשוט תמיד מוזר כשבסדרות יש מצב שבו זוג אחים יוצא עם זוג אחיות. (וזה קורה בסדרות לא כל כך מעט)
* היתה סצינה שנואה והרבי מ"אהבה" צוחקים על הנשים שלהן שלא יודעות להגות את ה-ח' ב-"חלה". אני תוהה אם נואה לא יודע שהשם שלו הוא הגיה משובשת של נוח.
חחחחחחח
באופן כללי הם לא יודעים באמת להגות מילים בעברית.

דברים נוספים:
אני ממש שמח שמורגן נפרדה מהפסיכולוג שלה ומכך שהיא הודתה שהיא פשוט רצתה להשיג את ג'ואן ושהיא הודתה שזה בעייתי לצאת עם הפסיכולוג שלה.
היה מצחיק כשהוא אמר לה שהוא שבור לב אבל גאה בה בתור הפסיכולוג שלה. אני מקווה שהיא לפחות לא תחזור להיות מטופלת שלו.

*הולי שיט הפסיכולוגית של דוקטור אנדי הזויה לחלוטין.

Lhuna3

Well-known member
בעצם זה לא ספוילר אפילו.
אבל הפירוש של זה בעברית הוא לא צהריים. זה אחר צהריים
כן ולא. כלומר מילולית כן, אבל הבעיה היא שאנחנו מתרגמים noon לצהריים אבל לא מתכוונים לאותו דבר בדיוק.
Noon זה רק השעה 12 בצהריים, וכל מה שאחרי זה עד הערב זה afternoon.
ואנחנו קוראים צהריים לפרק זמן שלם שהוא בערך מ-11-12 ועד 15-16 כזה, ואחרי הצהריים זה רק משם ועד הערב.
אז נגיד 13:00 זה אצלנו ''אחת בצהריים'' ואצלם afternoon.
לכן זה גם לא לגמרי טעות.

טוב אני רוצה להגיב לך על עוד כמה דברים אבל מסתבר שאין לי כוח לכתוב בטלפון כל כך הרבה. אז המשך יבוא.

למעלה