✡️👩 רק לא זה - nobody wants this - עונה 2 ❤️❤️❤️

didalf

Well-known member
כמובן שלא עמדתי בפיתוי וביזבזתי זמן על ללכת לבדוק
צפה בקובץ המצורף 138219

ומזה נראה ברור שאתן מדברות על זה שהוא החליט שלא להיות רב.
אבל בהמשך הדיון היה את זה שיותר מבהיר את הכוונה:
צפה בקובץ המצורף 138220
אוקי כשאני כתבתי "ויתר על להיות רב" התכוונתי להיות רב ראשי ולהחליף את הרב הראשי שרוצה לפרוש. חשבתי שזה ברור.

Lhuna3

Well-known member
חוץ מזה אני יודע שלונה לא תשמח אבל אני רוצה שמישהו שם ירצח (אולי הרב החדש) ואז הבחורה(אני עדיין לא זוכר שמות)/קריסטן בל/ורוניקה מארס תחקור את הרצח. תכלס זה גם יתאים לכל הקטע של פודקאסט (הפודקאסט שלהן נשמע משעמם)
כמובן שאני נגד מה שהצעת, אבל אני לא נגד שנואה וג'ואן ירצחו את הנואה החדש בשביל להרוויח לעצמם עוד זמן :p

לגבי מה שאנחנו ומה שאתה הבנת - כאילו לכאורה יצאת צודק, אבל זה לא בגלל שההבנה שלך היתה הגיונית אלא בגלל שהכותבים בחרו להציג את זה בצורה לא הגיונית (מזכיר לי מקרה דומה בבאפי |שפם|)
באותה נקודה בזמן הוא היה צריך לבחור בין להיות איתה ובין לקבל את הקידום הזה, והוא אמר "אני בוחר בך" 🤷‍♀️
זה שעכשיו מתברר שהוא לא באמת התכוון למה שהוא אמר, אלא שהוא סתם רצה לדחות את ההחלטה וקיווה שהיא תשנה את דעתה בסוף... זה לא הופך את ההגיון שלנו לפחות נכון.

didalf

Well-known member
201
לגבי מה שאנחנו ומה שאתה הבנת - כאילו לכאורה יצאת צודק, אבל זה לא בגלל שההבנה שלך היתה הגיונית אלא בגלל שהכותבים בחרו להציג את זה בצורה לא הגיונית (מזכיר לי מקרה דומה בבאפי |שפם|)
באותה נקודה בזמן הוא היה צריך לבחור בין להיות איתה ובין לקבל את הקידום הזה, והוא אמר "אני בוחר בך" 🤷‍♀️
זה שעכשיו מתברר שהוא לא באמת התכוון למה שהוא אמר, אלא שהוא סתם רצה לדחות את ההחלטה וקיווה שהיא תשנה את דעתה בסוף... זה לא הופך את ההגיון שלנו לפחות נכון.
כן ולא. כי ניק הבין שאנחנו חושבות שהוא מוותר על להיות רב בכלל בעוד שכולנו הבנו שמה שנואה מוותר עליו זה קידום לרב ראשי.

dilly snake

Well-known member
סיימתי את העונה הראשונה ועוד מעט אני אוכל להצטרף אליכם גם!!

dilly snake

Well-known member
אין לי כוח להתחיל לצטט את ההודעות של כולכם

אני הבנתי(כאילו טכנית זה היה לפני פחות משעה) שהם פשוט ייגרמו לזה לעבוד בלי הגיור.

ועכשיו ראו שהוא היה בטוח שהוא יהיה רב ראשי והוא היה ממש המום ומאוכזב שהם בחרו מישהו אחר.

וחוץ מזה: אסתר לשלטון 👑.

Lhuna3

Well-known member
פרק 205
1. חחח בריתה זה דבר כזה מיותר. חמודים הרפורמים מנסים להמציא לזה איזה משמעות של "מתן שם".
זה היה חדש לי.
2. היה כתוב על הבלונים "צהריים" ולא הבנתי למה חשבתי שזה מהשגיאות האלה שאמריקאים עושים כשהם לא מבינים באמת עברית. ובכן לא, מסתבר שזה שם התינוקת8-*
afternoon :-D אני לא אתפלא אבל אם באמת יש היום ילדות עם השם הזה.
3. חחח נואה אומר שעליזה בעברית זה שמחה וזה מה שהוא מאחל לילדה. כלומר זה נכון, אבל נזכרתי במורה שהייתה לי שקראו לה עליזה ותמיד נראתה ככ עצובה קראנו לה "עליזה הבוכיה":-D
זה עצוב!

אוקיי אני חשבתי שזה היה ממש לא לעניין מצד ג'ואן לבוא לשם ולהתעסק עם ענייני הנקמה שלה באמא כשהיא יודעת שזה אירוע חשוב לנואה מבחינת העבודה שלו. ועוד להזמין לשם את מורגן ולעלות לחדר של התינוקת וזה.
אני שמחה שבסוף היא הבינה שזה היה ילדותי, למרות שגם זה רק כאילו הגיע רק בעקבות ההכרה שלה שהיא בעצם גם רוצה משפחה.
אבל בסוף הם שוב כאילו מסכימים ששניהם רוצים להתמסד יחד ורק מתעלמים מהאישיו שמונע מהם את זה.

didalf

Well-known member
זה היה חדש לי.
כי זה חרטא.
תמיד כשם עושים דבר "יהודי" משונה בסדרה הזאת אני לא יודעת אם זה המצאות של היוצרים או המצאות של רפורמים שהם באמת עושים.

אוקיי אני חשבתי שזה היה ממש לא לעניין מצד ג'ואן לבוא לשם ולהתעסק עם ענייני הנקמה שלה באמא כשהיא יודעת שזה אירוע חשוב לנואה מבחינת העבודה שלו. ועוד להזמין לשם את מורגן ולעלות לחדר של התינוקת וזה.
יאפ.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אשתו של האח הזכירה את הסדרה "סיפורה של שפחה" בשיחה איתו ומציינת שהיא לא ראתה מעבר לעונה 1.
וזה גרם לי לצחוק כי האח משחק בעונה האחרונה של סיפורה של שפחה (אולי גם לפני אבל לא שמתי לב אליו).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז כנראה הסיבה שאני הבנתי זה בגלל שאני בחור ולכן הבנתי שכשהוא אומר שהוא בוחר בה הוא לא מתכוון שהוא לא בוחר בדבר שהוא באמת רוצה האחר.
הוא עושה מולטיטסקינג בהחלטות שזה דבר שרק גברים יכולים לעשות :p
אני הבנתי(כאילו טכנית זה היה לפני פחות משעה) שהם פשוט ייגרמו לזה לעבוד בלי הגיור.

ועכשיו ראו שהוא היה בטוח שהוא יהיה רב ראשי והוא היה ממש המום ומאוכזב שהם בחרו מישהו אחר.
אז האם את חשבת שהוא מוכן לוותר על להיות רב ראשי?

אגב, אני גם לא חשבתי שהוא מוותר על התקווה שהיא תתגייר. הוא פשוט לא מוכן לוותר עליה רק בגלל שהסיכוי שהיא לא תתגייר.

וחוץ מזה: אסתר לשלטון 👑.
אסתר זאת אשתו של האח?

*בעיקרון קל מאוד לצפות בסדרה בלי לדעת שמות כי יש את קריסטן בל, הרב, האחות, האח, אשתו של האח, האמא של הרב...
אבל עם הזמן, אני כבר בפרק 3 של העונה ואני מתחיל לזכור שמות כמו האח קוראים סשה (כי זה יוצא דופן) ולרב קוראים נואה (אני זוכר רק כי דיברו על הנואה השני), ולאחות קוראים מורגן (כי זה נשמע כמו דמות מהסדרה מרלין). אבל קריסטן בל היא קריסטן בל. או ורוניקה מארס. ג'ואן זה שם יותר מידי גנרי (ואני רואה את הסדרה כרגע אבל אני לא בטוח אם זה השם שלה אז אני בודק)

בכל מקרה @dilly snake אני שמח שאת גם רואה כי את תעריכי את מה שהצחיק אותי לגבי פרק 2X03

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני ממש מתחבר לקטע של המשפחה של נואה - כלומר כן אני לא אוהב ארוחות חג, אבל אני אוהב את זה שהמשפחה שלי עושה ארוחת שישי כל שבוע (אנחנו לא קוראים לזה שבת ולא עושים שום דבר דתי, אבל עדיין) ואנחנו גם מאוד בקטע של לחגוג ימי הולדת לכולם. בטח שלהורים שלי.
אבל יחד עם זה התגובות של המשפחה שלו לכך שזה לא מה שעושים במשפחה של ג'ואן היו מוגזמות. אבל מילא זה סתם מילים, ממש עיצבן אותי שהוא גרם לג'ואן לעשות מסיבת יום הולדת לאמא שלה. אם כי תכלס יותר מעצבן אותי שג'ואן נכנעה לו וגרמה למשפחה שלה לעשות את זה.
לפחות בסוף כן נראה שאמא שלה נהנתה.
אם כי אני במיוחד שמח שבסוף נואה התנצל על זה.

מה זה המחסן בצורת חבית הזה? מאוד מוזר.

אז מורגן יוצאת עם הפסיכולוג שלה. טכנית לשעבר אם כי היא אומרת שהוא הפסיק להיות פסיכולוג שלה רק לפני שבוע. אני לא יודע אם אחרי כמה זמן זה בסדר, ואני לא יודע אם זה ממש נגד החוק (כמו שג'ואן טענה), אבל זה בהחלט מאוד מאוד בעייתי.
אני כן זוכר סרט של וודי אלן שבו פסיכולוגית מתחתנת עם מישהו שהיה מטופל שלה. (אבל מדובר בוודי אלן שהתחתן עם הבת החורגת שלו אז אולי לא נלך לפי זה)

אגב, האם ידענו שמורגן גרושה?

בכל מקרה אהבתי את מה שנואה אמר לג'ואן (וואו תראו אותי משתמש בשמות שלהם) על כך שהיא יכולה לתמוך במורגן גם אם היא לא תומכת במערכת היחסים.

ואני שמח שנואה יוצא מבית הכנסת הזה. עברה לי המחשבה שהוא יכול פשוט לעבור לבית כנסת אחר שיותר יעריך אותו.

היו כל מיני קטעים גם מצחיקים בפרק כמו זה שמורגן שואלת את נואה למה הוא לא בעבודה והוא מתחיל לתת הסבר ארוך על כך שבגלל הרב החדש.. והיא פשוט חשבה שהוא יתן תשובה של משפט אחד.

*זה מזכיר לי ששאלתי היום את אחיינית שלי שאלה ואחותי נכנסה לדבריה והתחילה לתת הסבר ארוך ועצרתי אותה ואמרתי לה שאני לא צריך הסבר מקיף ושתתן לבת שלה לענות כי היא יודעת לתמצת.

Lhuna3

Well-known member
אבל יחד עם זה התגובות של המשפחה שלו לכך שזה לא מה שעושים במשפחה של ג'ואן היו מוגזמות.
בהחלט מוגזמות.
אבל זה היה קצת חמוד איך שנואה נלחץ לרגע מזה שהוא חשב שהיום זה היום הולדת של אמא שלה והם לא עשו כלום.
אבל מילא זה סתם מילים, ממש עיצבן אותי שהוא גרם לג'ואן לעשות מסיבת יום הולדת לאמא שלה. אם כי תכלס יותר מעצבן אותי שג'ואן נכנעה לו וגרמה למשפחה שלה לעשות את זה.
אני גם הרגשתי שזה קצת מוגזם, מצד שניהם. כל משפחה היא אחרת ואנשים בוגרים אמורים לדעת ולקבל את זה. זה לא מרגיש לי סביר לצפות מהמשפחה של בן/בת זוג לשנות הרגלים שלהם למה שמקובל במשפחה שלך, כאילו זה הדבר היחיד שלגיטימי.
אז מורגן יוצאת עם הפסיכולוג שלה. טכנית לשעבר אם כי היא אומרת שהוא הפסיק להיות פסיכולוג שלה רק לפני שבוע. אני לא יודע אם אחרי כמה זמן זה בסדר, ואני לא יודע אם זה ממש נגד החוק (כמו שג'ואן טענה), אבל זה בהחלט מאוד מאוד בעייתי.
לגמרי מרגיש קריפי.
אני כן זוכר סרט של וודי אלן שבו פסיכולוגית מתחתנת עם מישהו שהיה מטופל שלה. (אבל מדובר בוודי אלן שהתחתן עם הבת החורגת שלו אז אולי לא נלך לפי זה)
כן |פנים|
ואני שמח שנואה יוצא מבית הכנסת הזה. עברה לי המחשבה שהוא יכול פשוט לעבור לבית כנסת אחר שיותר יעריך אותו.
זה לא שלא העריכו אותו...

dilly snake

Well-known member
זה מרגיש כאילו הסדרה נורא חוזרת על עצמה, כאילו נואה דוחף את ג'ואן לעשות משהו שהיא לא לגמרי 100% איתו ואז זה מתחרבש והם מדברים וכאילו הם יוצאים חזקים יותר. וזה מעצבן ומפריע לי, הייתי רוצה שהם לא יעשו את אותו שטיק שוב ושוב. ואולי לא יכניסו דרמה מיותרת ליחסים ביניהם.

התספורת של סשה מטרידה אותי. יש לו משבר אמצע החיים? אבל אני מתה עליו ועל אסתר.

ואני שמחה שנואה עוזב את הבית כנסת והולך לדרך חדשה.

אני לא חושבת שזה לא אתי, אבל זה בעייתי. זה נכון שהוא מכיר את כל הדפיקות שלה, אבל זה גם אומר שהוא יכול להשתמש בזה כמנוף או דרך לדעת בדיוק על מה ללחוץ לה כדי לקבל תגובות מסוימות, ואיזה מניפולציה תעזור לו יותר לטווח הארוך וכאלה.
היו כל מיני קטעים גם מצחיקים בפרק כמו זה שמורגן שואלת את נואה למה הוא לא בעבודה והוא מתחיל לתת הסבר ארוך על כך שבגלל הרב החדש.. והיא פשוט חשבה שהוא יתן תשובה של משפט אחד.
אבל אהבתי את זה שהוא נותן עצות בפודקאסט.
אני חושבת שהוא צריך לעשות משלו נוסח "שאל את הרבי הלוהט".

limors2

Well-known member
שאלה קלה יותר: איך העונה הזו יחסית לראשונה?
שאלה קשה יותר: איך העונה הזו יחסית לראשונה+השנייה של דה מורנינג שואו? את מה לתעדף בטיסות? (אני באמצע הראשונה של דה מורנינג שואו ואוהבת אותה מאד, אבל גם את הסדרה הזו אהבתי מאד)

Lhuna3

Well-known member
אז פורים, או האלווין יהודי.
וכרגיל נואה מחרטט על זה כל מיני דברים שכישראלית לא שמעתי עליהם בחיים. וואטאבר.
חוץ מזה לנואה יש ראיון בבית כנסת "אהבה", היותר פרוגרסיבי, והם ישר מקבלים אותו לתפקיד הרב הראשי, וגם זה שהקים את בית הכנסת הזאת נשוי לגויה, אז אין לו שום בעיה עם החברה של נואה.
אז זה נראה נחמד. (אבל יש לי קצת תחושה שאולי זה יתברר כפחות מתאים לו בהמשך).
לפני הראיון נואה מבקש מג'ואן "ערב חופשי" כלומר בלעדיה בשביל להתכונן ולישון טוב והיא לוקחת את זה קצת קשה.
במסיבת פורים גם נפגשים לראשונה ההורים שלהם, והאמת שאין איזה פיצוץ או משהו, למרות שבינה (אמא של נואה) עדיין מתעקשת שג'ואן היא זמנית בחיים שלהם.
מורגן מגיעה מחופשת לג'וליה רוברטס ב"אישה יפה", שזה קצת משעשע אותי כי ב"יורשים" היא שיחקה נערת ליווי ואפילו בסגנון מאוד דומה למה שקורה ב"אישה יפה" (כלומר היא באמת נשכרת ע"י גבר עשיר מאוד לשחק בתפקיד בת זוג כאילו קבועה שלו).
והמטפל הקריפ שלה במפתיע מציע לה נישואין לחרדתה של ג'ואן ומורגן מסכימה.

בסוף שכחתי לכתוב את מה שבאמת רציתי
ג'ואן כל הזמן מחכה שתגיע לה איזו הרגשה ש"היא רוצה להיות יהודיה", שזה משהו שאני מאוד מתקשה להבין מאיפה אמורה להגיעה הרגשה כזאת ולמה שמישהו ירגיש דבר כזה בכלל... נכון שכאילו לאמא של ג'ואן זה קורה שם, אבל היא מהטיפוסים ההזויים האלו שאוהבים כאילו להתפס לכל מיני רעיונות רוחניים ולהחליט כל פעם שיש להם הארה ומעכשיו הם יהודים/בודהיסטים/נודיסטים/פיות וכו', אז זה לא מרגיש רציני.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
שאלה קשה יותר: איך העונה הזו יחסית לראשונה+השנייה של דה מורנינג שואו? את מה לתעדף בטיסות? (אני באמצע הראשונה של דה מורנינג שואו ואוהבת אותה מאד, אבל גם את הסדרה הזו אהבתי מאד)
אני ממש לא יודעת איך לענות על זה, אני גם אוהבת את שתיהן והן פשוט וייב אחר. "רק לא זה" הרבה יותר קלילה. "תוכנית הבוקר" דורשת יותר ריכוז וגם יותר שואבת פנימה.

Lhuna3

Well-known member
כמו שהרגשתי שרמזו לנו, הבית כנסת "אהבה" קצת יותר מדי פרוגרסיבי אפילו בשביל נואה (שלהזכירנו הוא רב שאפילו לא חובש כיפה ביומיום).
וגם הבעלים של הבית כנסת הזה והעוזרת (?) שלו טיפוסים מעצבנים.
אז בעיה.
בצד של ג'ואן היא מלווה את מורגן למדידת שמלות כלה אבל ממש לא מצליחה להיות תומכת ברעיון של החתונה הזאת אז הן רבות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אגב מי שרוצה לראות את הדיון שהיה לנו על העונה הראשונה,
ובמידה רחבה יותר על ייצוג יהודי במדיה אמריקאית:

לא היה לי ממש זמן עכשיו לקרוא אבל אני זוכר שהיו לא מעט האשמות שהסדרה אנטישמית. ואחד הדברים היה שנאמר שכל הדמויות של הנשים היהודיות שם הן ביצ'יות.
ולזה עניתי שלפחות אישה גויה אחת היא גם ביצ'ית וגם במקביל כל הגברים היהודים בסדרה מוצגים באופן ממש חיובי.

didalf

Well-known member
תגובות לכולםםם
אני ממש מתחבר לקטע של המשפחה של נואה - כלומר כן אני לא אוהב ארוחות חג, אבל אני אוהב את זה שהמשפחה שלי עושה ארוחת שישי כל שבוע (אנחנו לא קוראים לזה שבת ולא עושים שום דבר דתי, אבל עדיין) ואנחנו גם מאוד בקטע של לחגוג ימי הולדת לכולם. בטח שלהורים שלי.
וואי אני גם!!
אנחנו ממש מקפידים על ארוחת שישי וימי הולדת זה חשוב. כאילו ממש הזדהיתי איתם כולל זה שהם קצת מזועזעים מכמה אין את זה אצל ג'ואן זה בעיקר היה לי עצוב. ואז תהיתי אם זה בכל זאת קטע יהודי:-D
אבל יחד עם זה התגובות של המשפחה שלו לכך שזה לא מה שעושים במשפחה של ג'ואן היו מוגזמות. אבל מילא זה סתם מילים, ממש עיצבן אותי שהוא גרם לג'ואן לעשות מסיבת יום הולדת לאמא שלה. אם כי תכלס יותר מעצבן אותי שג'ואן נכנעה לו וגרמה למשפחה שלה לעשות את זה.
מממ כן זה נכון. כי היא יודעת איך אמא שלה רוצה לבלות את היומולדת שלה וזה לא איתם.
אבל גם זה לא חייב הכל או כלום כזה אפשר ללכת למסעדה בערב או בכלל להתייחס קצת לא צריך להקדיש יום שלם אבל להתעלם זה גם לא יפה.
מה זה המחסן בצורת חבית הזה? מאוד מוזר.
סאונה שדחפו בה דברים והפכה למחסן.

שאלה קלה יותר: איך העונה הזו יחסית לראשונה?
מממ די אותו דבר.

זה נראה לי סדרה יותר זורמת לטיסה.

אז פורים, או האלווין יהודי.
איך ג'ואן הגזימה שהיא כעסה על מי שקורא לזה ככה זה בסדר גם אנחנו נקרא לזה ככה אם נרצה להסביר לאמריקאי מה זה:-D

וכרגיל נואה מחרטט על זה כל מיני דברים שכישראלית לא שמעתי עליהם בחיים. וואטאבר.
ממש:-D
ושוב אני תוהה - חרטוט של הסדרה או חרטוט של רפורמים?
העיקר הם לא עשו מה שיהודים דתיים באמת עושים - הקראת מגילה.

ג'ואן כל הזמן מחכה שתגיע לה איזו הרגשה ש"היא רוצה להיות יהודיה", שזה משהו שאני מאוד מתקשה להבין מאיפה אמורה להגיעה הרגשה כזאת ולמה שמישהו ירגיש דבר כזה בכלל... נכון שכאילו לאמא של ג'ואן זה קורה שם, אבל היא מהטיפוסים ההזויים האלו שאוהבים כאילו להתפס לכל מיני רעיונות רוחניים ולהחליט כל פעם שיש להם הארה ומעכשיו הם יהודים/בודהיסטים/נודיסטים/פיות וכו', אז זה לא מרגיש רציני.
יאפ יאפ|כן|

לא היה לי ממש זמן עכשיו לקרוא אבל אני זוכר שהיו לא מעט האשמות שהסדרה אנטישמית. ואחד הדברים היה שנאמר שכל הדמויות של הנשים היהודיות שם הן ביצ'יות.
בהרבה ביקורות כתבו שהם הקשיבו להערות ועידנו את הדמויות הנשיות ובאמת אסתר הרבה פחות כלבה העונה הזאת.
ולזה עניתי שלפחות אישה גויה אחת היא גם ביצ'ית וגם במקביל כל הגברים היהודים בסדרה מוצגים באופן ממש חיובי.
כי תמיד יותר קל לעושת את הגברים חביבים מנשים|שפם|

Lhuna3

Well-known member
לפני שהתחלתי את העונה משפט הביקורת היחיד שקראתי עליה היה שהיא "מרגישה כמו שידור חוזר", אז די ידעתי למה לצפות.
אפילו סיימנו שוב עם "אני בוחר בך", כי מסתבר שכשנואה אמר את זה בסוף עונה 1 הוא לא באמת התכוון לזה, אלא יותר ל"אני בוחר לתת לך עוד זמן לעשות את מה שאני רוצה כדי שלא אצטרך לבחור".
אז אני מקווה שעכשיו הוא באמת כן התכוון לזה, אבל באופן מאוד נוח (בשביל נוח :p) ג'ואן בדיוק החליטה שמתאים לה להיות יהודיה (אחרי שאסתר שכנעה אותה שכל מה שזה אומר בערך זה שנחמד לה להדליק נרות ולאכול חלה...), אז נראה כרגע שההחלטה שלו לא תעמוד למבחן אמיתי שוב.

* מורגן
אני לא מאמינה שאחרי שהיא גילתה שהוא יצא גם עם מטופלת קודמת שלו היא עוד המשיכה עם התוכניות לחתונה |פנים|
ועוד אחרי שהוא לקח אותה לטיפול זוגי אצל מי שכנראה היתה גם המטפלת הזוגית שלו עם הקודמת :-D
איזה מזל שבסוף היא זרקה אותו. הוא גם קיבל את זה בסוף יותר יפה משציפיתי.

* מורגן - סשה - אסתר
חיבבתי את הקטע שאסתר נתנה להם להשאר ידידים תחת פיקוח (בהתחלה).
אני לא רוצה שילכו לכיוון של רומן אמיתי ביניהם, למרות שזה נראה די מתבקש עכשיו כששניהם "רווקים".

* היתה סצינה שנואה והרבי מ"אהבה" צוחקים על הנשים שלהן שלא יודעות להגות את ה-ח' ב-"חלה". אני תוהה אם נואה לא יודע שהשם שלו הוא הגיה משובשת של נוח.

1. ממש התאכזבתי שדילגו על פסח. ציפיתי לליל סדר! אפילו לא הזכירו אותו שזה מוזר.
איך את יודעת שדילגו? אמרו כמה זמן עבר מאז פורים? לי נראה היה שכל העונה לקחה די מעט זמן.
2. כל מה שאסתר אמרה לג'ואן בסוף היה חמוד ויפה והכל אבל... זה לא מה שזה אומר להיות יהודיה. אבל אוקי אמריקאים משתגידו.
כן חחחחח |פנים|

3. מה קרה עם האמא בסוף? היא זממה ככ יפה עם טיילור בפרק 2 ואז זה נשכח8-*
נכון.
ושוב אני תוהה - חרטוט של הסדרה או חרטוט של רפורמים?
שאלה טובה.
העיקר הם לא עשו מה שיהודים דתיים באמת עושים - הקראת מגילה.
וואלה :-D אפילו רעשנים ואוזני המן לא ראיתי. (רק צעקו בוז ל"המן").

למעלה