לפני שהתחלתי את העונה משפט הביקורת היחיד שקראתי עליה היה שהיא "מרגישה כמו שידור חוזר", אז די ידעתי למה לצפות.
אפילו סיימנו שוב עם "אני בוחר בך", כי מסתבר שכשנואה אמר את זה בסוף עונה 1 הוא לא באמת התכוון לזה, אלא יותר ל"אני בוחר לתת לך עוד זמן לעשות את מה שאני רוצה כדי שלא אצטרך לבחור".
אז אני מקווה שעכשיו הוא באמת כן התכוון לזה, אבל באופן מאוד נוח (בשביל נוח

) ג'ואן בדיוק החליטה שמתאים לה להיות יהודיה (אחרי שאסתר שכנעה אותה שכל מה שזה אומר בערך זה שנחמד לה להדליק נרות ולאכול חלה...), אז נראה כרגע שההחלטה שלו לא תעמוד למבחן אמיתי שוב.
* מורגן
אני לא מאמינה שאחרי שהיא גילתה שהוא יצא גם עם מטופלת קודמת שלו היא עוד המשיכה עם התוכניות לחתונה

ועוד אחרי שהוא לקח אותה לטיפול זוגי אצל מי שכנראה היתה גם המטפלת הזוגית שלו עם הקודמת

איזה מזל שבסוף היא זרקה אותו. הוא גם קיבל את זה בסוף יותר יפה משציפיתי.
* מורגן - סשה - אסתר
חיבבתי את הקטע שאסתר נתנה להם להשאר ידידים תחת פיקוח (בהתחלה).
אני לא רוצה שילכו לכיוון של רומן אמיתי ביניהם, למרות שזה נראה די מתבקש עכשיו כששניהם "רווקים".
* היתה סצינה שנואה והרבי מ"אהבה" צוחקים על הנשים שלהן שלא יודעות להגות את ה-ח' ב-"חלה". אני תוהה אם נואה לא יודע שהשם שלו הוא הגיה משובשת של נוח.
1. ממש התאכזבתי שדילגו על פסח. ציפיתי לליל סדר! אפילו לא הזכירו אותו שזה מוזר.
איך את יודעת שדילגו? אמרו כמה זמן עבר מאז פורים? לי נראה היה שכל העונה לקחה די מעט זמן.
2. כל מה שאסתר אמרה לג'ואן בסוף היה חמוד ויפה והכל אבל... זה לא מה שזה אומר להיות יהודיה. אבל אוקי אמריקאים משתגידו.
כן חחחחח
3. מה קרה עם האמא בסוף? היא זממה ככ יפה עם טיילור בפרק 2 ואז זה נשכח
נכון.
ושוב אני תוהה - חרטוט של הסדרה או חרטוט של רפורמים?
שאלה טובה.
העיקר הם לא עשו מה שיהודים דתיים באמת עושים - הקראת מגילה.
וואלה

אפילו רעשנים ואוזני המן לא ראיתי. (רק צעקו בוז ל"המן").