⌚ETA MUNDO MELHOR⌚תקופתית חדשה של גלובו

Hadar 169

Well-known member
שתחליף את GAROTA DO MOMENTO בסוף החודש בברזיל!
זו למעשה טלנובלת המשך(באווירה קומית)ל-ETA MUNDO BOM מ-2016.
אם בגרסה הקודמת המטרה של הראשי הייתה למצוא את אימו הביולוגית,
פה המטרה שלו היא למצוא את בנו שנחטף!

אני לא צפיתי בגרסה הראשונה אבל הבנתי שהיא הסתיימה עם סוף טוב.
פה הבנתי שקצת קלקלו את הרושם הזה כשהמשיכו את הסיפור ככה שאני לא בטוחה מה הייתי
חושבת על זה אם הייתי צופה בגרסה הראשונה:p יתכן והייתי מעדיפה לזכור אותה כמו שהיא אבל סך הכל
נראה משעשע וגם מאוד מושקע-כמו כל התקופתיות של גלובו:love:

טריילרים|למטה|

lili1992

Active member
אני לא צפיתי בגרסה הראשונה אבל הבנתי שהיא הסתיימה עם סוף טוב.
פה הבנתי שקצת קלקלו את הרושם הזה כשהמשיכו את הסיפור ככה שאני לא בטוחה מה הייתי
חושבת על זה אם הייתי צופה בגרסה הראשונה:p יתכן והייתי מעדיפה לזכור אותה כמו שהיא אבל סך הכל
הבנתי שהם "הרסו" עוד זוג מהסדרה ב-2016, רק כי השחקנית הגיעה לזמן קצר לתפקיד אורח והשחקן של בן הזוג שלה אמור לשחק קבוע, אז הפרידו ביניהם בצורה לא נעימה.
מזכיר לי שאני לא מכירה בגרסת ההמשך ל"תשוקת הניצים", מבחינתי היא הסתיימה בחתונה של זוג האחים השלישי.

evglev1

Well-known member
מנהל
הבנתי שהם "הרסו" עוד זוג מהסדרה ב-2016, רק כי השחקנית הגיעה לזמן קצר לתפקיד אורח והשחקן של בן הזוג שלה אמור לשחק קבוע, אז הפרידו ביניהם בצורה לא נעימה.
מזכיר לי שאני לא מכירה בגרסת ההמשך ל"תשוקת הניצים", מבחינתי היא הסתיימה בחתונה של זוג האחים השלישי.
בסלסטה תמיד סלסטה ערכו ממש טבח והרגו מלא דמויות כדי להניע את העלילה של סדרת ההמשך. בעצם גם באישה רעה 2 טבחו ללא רחמים בדמויות טובות מאישה רעה אחת כדי לקדם את העלילה. ממש חבל מלא סדרות שמתוכננות כמה עונות מראש. אבל להרוס סוף טוב עם עונה חדשה, בתשוקת הנצים 2 לפחות לא הרגו דמויות, אפילו את הסבא מרטין השאירו בחיים, רק שהביאו שחקן אחר הרבה פחות טוב לשחק אותו.

Hadar 169

Well-known member
אכן|V|
ביאנקה בין לא הגיעה להסכמה עם ההפקה על המשך דמותה כבת זוגו של ריינר קדטה ולכן מי שנכנסה למשבצת שלה זו לריסה מנואלה. כמו הדמות הראשית הקודמת ששיחקה אותה דבורה נסימנטו שגם לא הגיעה להסכמה עם ההפקה אז "הרגו" גם את הדמות שלה-אבל פה גם ממש הרסו את הסוף הטוב של הראשיים כשהפכו את הראשית לבוגדנית ועשו לה סוף טראגי שהיא מתה בשריפה אחרי שבחלק הראשון הם סיימו עם חתונה וילד. שפה נחטף-אבל זה קו העלילה החדש|אקשן| אבל בגלל שלא צפיתי בחלק הראשון זה לא מאוד מפריע לי ומהקטעים הבודדים שהצצתי זה נראה מאוד מושקע יפה ומצחיק אהבתי גם את השילוב של החמור:-D השחקן הראשי סרז'יו גיזה ממש טוב|כתר|לא יצא לי לראות אותו לפני כן.
מוסיפה לינק עם קטע החתונה מהחלק הראשון ועוד סצנה משעשעת מסדרת ההמשך|למטה|

Hadar 169

Well-known member
הקאסט המלא|אקשן||למטה|
גם הראשית ממעבר לאשליה משחקת כאן! לריסה מנואלה
אהבתי שציינו בסוף גם את החמור:-D

Hadar 169

Well-known member
הפתיח+הפרומו של הדמות של לריסה מנואלה(אסטלה)
לקח לי זמן לזהות שתי דמויות|למטה|לואיג'י מאדמה ותשוקה שבלי המבטא האיטלקי והזקן הוא כמעט בלתי ניתן לזיהוי|!|
ומי שמשחקת פה את סבתא שלה זו לא פחות ולא יותר מלאונורה מטרה נוסטרה! בהתחלה משהו בפנים שלה היה לי מוכר ואז הקול.. חח איזה שוק:-0 רק חבל שככל הנראה היא פה רק ב"תפקיד אורח"|אקשן|
הצצתי בסצנות מהפרק הראשון כדי להתרשם וזה נראה ממש טוב|כתר| בלי לספיילר, מה שעשו עם הדמות הראשית הנשית הקודמת לא אמור להפריע למי שלא ראה את החלק הראשון(ETA MUNDO BOM)ובגדול אהבתי את האווירה והצילומים|מאוהב|אגב שכחתי לציין שהתקופה המדוברת היא בין סוף שנות הארבעים לתחילת שנות החמישים של המאה העשרים|שעון|

עכשיו רק נותר שויוה יחזרו לרכוש תקופתיות חדשות של גלובו:p

נערך לאחרונה ב:

lili1992

Active member
ראיתי ילדים יתומים שרים כמו בקטנטנות 😯
יכול להיות שיהיו שירים גם בעוד סצנות בשאר הסדרה.
נראה שיהיה לה סגנון מאוד מסויים.

אותי מעניין מה יחליף את "אדמה ותשוקה", האפשרויות משעה 9 מצומצמות כרגע, אז יכול להיות ששוב ויוה יביאו סדרה משעה 7, לצערי הרב!
וזה באמת חבל מאוד שהם לא חושבים אפילו על להביא סדרה תקופתית משעה 6,
Garota do Momento מאוד מעניינת וגם הסדרות שלפניה נראות טובות.

evglev1

Well-known member
מנהל

אותי מעניין מה יחליף את "אדמה ותשוקה", האפשרויות משעה 9 מצומצמות כרגע, אז יכול להיות ששוב ויוה יביאו סדרה משעה 7, לצערי הרב!
וזה באמת חבל מאוד שהם לא חושבים אפילו על להביא סדרה תקופתית משעה 6,
Garota do Momento מאוד מעניינת וגם הסדרות שלפניה נראות טובות.
לפי הפרסומים ביס של קבוצת הווטסאפ שחלק מחבריה היו גם בפורום המחליפה של אדמה ותשוקה היא משוגעים מאהבה. אין מידע רשמי של ויוה, "רק" מידע מיס שהטלנובלה תעלה בויוה פרמיום. אבל עדיין אין דיווח רשמי מויוה.

וזה מה שצילום מסך של מה שיס פירסמו על הסדרה: ויולה לומה, שתי נשים שנולדו באותו יום בנסיבות שונות לחלוטין, נפגשות כשגורלן מצטלב אי יוקרתי בברזיל. ידידותן העמוקה הופכת למשולש אהבה מסוכן ולמאבקי כוח, כשסוד אפל של רצח משנה את חייהן לנצח.

מכיוון שהמידע שהפרסומות של יס לרכישת תכנים בתשלום ולא מויוה לא כתוב מי השחקנים שמשחקים.

Hadar 169

Well-known member
וואלה?😄לפי העלילה הכללית והפרק הראשון הבנתי שאכן יש בית יתומים קטן כזה שמזכיר את בית היתומים של סבתא של הראשית מגרוטה שראינו
בפרקים הראשונים(y) הבן של הראשי שנחטף יהיה שם אז נראה שבגלל זה נוצרה העלילה סביב הנושא.

lili1992

Active member
לפי הפרסומים ביס של קבוצת הווטסאפ שחלק מחבריה היו גם בפורום המחליפה של אדמה ותשוקה היא משוגעים מאהבה. אין מידע רשמי של ויוה, "רק" מידע מיס שהטלנובלה תעלה בויוה פרמיום. אבל עדיין אין דיווח רשמי מויוה.

וזה מה שצילום מסך של מה שיס פירסמו על הסדרה: ויולה לומה, שתי נשים שנולדו באותו יום בנסיבות שונות לחלוטין, נפגשות כשגורלן מצטלב אי יוקרתי בברזיל. ידידותן העמוקה הופכת למשולש אהבה מסוכן ולמאבקי כוח, כשסוד אפל של רצח משנה את חייהן לנצח.

מכיוון שהמידע שהפרסומות של יס לרכישת תכנים בתשלום ולא מויוה לא כתוב מי השחקנים שמשחקים.
תודה רבה על המידע, יבגני!
לפי התקציר מדובר בסדרה האחרונה משעה 9 שהסתיימה בברזיל (זו שלפני זו שמשודרת עכשיו) - Mania de Você.
זו סדרה הזוייה, קיוויתי שויוה ידלגו עליה.
אני כן מקווה שישדרו את הסדרה של שעה 9 שמשודרת עכשיו בברזיל, היא טובה מאוד.
אם תגיע אכתוב עליה בהרחבה.

Hadar 169

Well-known member
אני כן מקווה שישדרו את הסדרה של שעה 9 שמשודרת עכשיו בברזיל, היא טובה מאוד.
אם תגיע אכתוב עליה בהרחבה.
אני מניחה שאת מתכוונת ל-VALE TUDO
בגדול הבנתי שמדובר על בת שמרוששת את אימה:eek:כדי ללכת לחיות ב"עיר הגדולה"(ריו)
הטריילר נראה נחמד(y)אבל גם פה חסר לי זוג ראשי עם כוונות טובות😅

lili1992

Active member
אני מניחה שאת מתכוונת ל-VALE TUDO
בגדול הבנתי שמדובר על בת שמרוששת את אימה:eek:כדי ללכת לחיות ב"עיר הגדולה"(ריו)
הטריילר נראה נחמד(y)אבל גם פה חסר לי זוג ראשי עם כוונות טובות😅
נכון, מדובר בזו.
זו גרסה מחודשת לסדרה באותו השם מ-1989 של ז'ילברטו ברגה.
זה נכון, אין בדיוק זוג ראשי מוביל, ההתמקדות היא על סוג אחר של יחסים ונושאים.
ב-1989 הסדרה הייתה הצלחה מסחררת.
זיהיתי בה אלמנטים דומים לסדרות שלו ששודרו בארץ, כמו "סלבריטי" ו"לב משוגע".

Hadar 169

Well-known member
תודה יבגני|!| אבל נראה שעל זו אוותר, גם אני לא התחברתי|לא| בהתחלה הטריילר היה נראה לי נחמד, אבל אחרי שקראתי את העלילה והתעמקתי בדמויות הבנתי שהן די קיצוניות|מזיע| אבל האמת שגם לא היו לי הרבה ציפיות כי עד כה אין עוד משהו שהתחברתי אליו מהרצועה של תשע כמו שהתחברתי לאדמה ותשוקה. אולי הייתי נותנת צ'אנס רק לאחת מהרצועה של שבע FAMILIA E TUDO|למטה|שהחליפה את FUZUE.
בינתיים גם יש עוד זמן עד שאסיים את אדמה ותשוקה שהתחלתי באיחור ככה שנקווה שבהמשך יקרה נס וויוה באמת יתחילו לרכוש גם את התקופתיות של שש|מאוהב|

למעלה