• יום שלישי פעמיים כי טוב

ButtercupA

New member
• יום שלישי פעמיים כי טוב../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

• יום שלישי פעמיים כי טוב
ושוב הגיע יום שלישי ואנו בפינה שמיועדת לנושאים הנחמדים, הכייפים והנעימים, ליום טוב. זה המקום לכתוב כל דבר טוב שקרה, קורה או מתוכנן לכם ומשמח אתכם. אפשר גם לשלב המלצות על דברים שיעשו לנו כייף וטוב (ספרים, הצגות, ועוד כיד הדימיון הטובה
) אז קדימה, שימחו איתנו

ButtercupA

New member
ופעמיים כי טוב גם לפורום../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

בזכות ובעקבות הפעילות הגוברת בפורום, הציעו לי בתפוז להוסיף שותפה לניהול, ואני שמחה לבשר שנומלה מצטרפת אלי ותוכחל בהקדם. ברוכה הבאה ושיהיה בכייף

נומלה

New member
תודה לנורית

ומקווה שנבלה יפה ביחד (וזו היתה הפעם האחרונה שכתבתי הודעה "מהוגנת") 9

mykal

New member
בהצלחה רבה נומלה.

אין לי השבוע דברים משמחים, ואין כמעט זמן מחשב. אז רק לומר לך, שאני שמחה שהצטרפת למנהלת הקודמת, מאחלת לך הצלחה. וביחד תהינה צוות מנצח.

לי נועם

New member
אני עוד לא אמא... אבל מותר?

שני דברים טובים - 1. אוגוסט נגמר. ונכון שמחר לימודים אבל זה אומר שהסתיו אוטוטו פה. 2. קצת לעניין הפורום.... אני כאמור לא אמא אבל יש לי שני אחים קטנים (בני חמש ושבע) ואני מרגישה כמו חצי אמא שלהם
אז עוד משהו טוב זה הסרטון המצורף שהראיתי להם הבוקר..., יותר היה מכוון לעומרי (הגדול יותר שמחר הולך לבית ספר) אבל גם יפתח (בן חמש) רצה לראות... שנת לימודים מוצלחת בטוחה ונעימה לפורום ובהצלחה גם למנהלת הפורום המצטרפת! לי.

hakol dvash

New member
פעמיים כי טוב כי

החופש נגמר ומצד שני למרות שלא נסענו ליותר מכמה ימים בצפון עשינו המון דברים יחד עם הילדים של חצי יום- יום או ערב והיה מאוד כיף. הם מרגישים תחושה של הספק ונראה שרעננים ומוכנים ללימודים. היום סגרתי את רוב הפינות של החוגים לשנה"ל הבאה ונקווה להתחלה ברגל ימין. לגבי המלצות - נסענו השבוע עם הילדים ל'ספארי לילה' בספארי והיה ממש נחמד ואגב שמענו גם שיש דבר כזה 'ספארי חצות' שזה ספארי למבוגרים בלבד מעל גיל 18.. מאחלת לכול-כולם שנת לימודים מצוינת!

פלגיה

New member
אמא של שמיניסטית ../images/Emo13.gif

מרגישה זקנה, אף על פי שרק לפני 20 שנה אני בעצמי התחלתי שמינית. וגם של שביעיסטית, ושישיסט, ו"חצ'קונית" (כינוי נורא שאומר שהיא בכיתה ח')

למעלה