‏~‏~~~סקר~~~~

‏~‏~~~סקר~~~~

שאלת סקר: מה הייתם מוסיפים לסלולרי הנוכחי שלכם? אביזר/תוכנה וכדו` דבר שלא קיים בשוק. אני הייתי מוסיף לאן 73 אמממ. אין מה להוסיף. הוא מושלם..חח אבל אתם, מה הייתם מוסיפים.... (זה שרשור חברתי, אליהו חח)

ברור שהיתי מוסיף

ואני מקוה שחברות הסלולר יקראו את זה א.לאפשר הורדות ישירות! יש הרבה תוכנות שאפשר להוריד מישם! ב.מיני אימיול דרך WAP שישאיר את החיבור קבוע מצידי ג.הורדת תמונות מהאינטרנט ד.הכי חשוב! לסמן טקסט כמו במחשב! היום אפשר לסמן רק מה שאתה כותב, ולא מה שאחרים כותבים... ה.ושיסדרו כבר את המיני אופרה הזאת חחח ו.שיביאו נגנים שמנגנים קבצים בפורמטים אחרים! זהו לבנתיים חחח

אליהו88

New member
בכייף אבי /tapuzforum/images/emo91.gif

/tapuzforum/images/emo45.gif כמה שאמרו כאן. שיהיה אפשר לסמן טקסט. ואימיול סלולארי... חחח... ובאמת, שלא נצטרך מיני אופרה אלא הדפדפן הרגיל יהיה מיני אופרה.

אליהו88

New member
עכשיו כשחשבתי על זה....

מה שבאמת צריך בסלולארי, זה חיבור ישיר לדיסק. כדי שאני אוכל לצרוב שירים מהנייד לדיסק וכן להיפך... או בקיצור, שהסלולארי יהפוך למחשב חחח...

אליהו88

New member
זה משו כמו קולט תדרים. לא?

אם כי לך היה מתאים לומר שאתה רוצה שיוסיפו ftp לסלולארי... ;-)

הייתי משדרג את המצלמה

למינימום 3 MP והייתי משפר את הבטריה, כמו כן הייתי מכניס GPS מובנה ללא קשר לחברה הסלולרית... נוקיה 6131

אליהו88

New member
התפלאתי...

איך באמת אף אחד לא כתב כאן על מצלמה- אם כי אני אישית כמעט ולא משתמש בה אבל הרבה אנשים משתמשים בה הרבה ורוטנים עליה המון. ע``ע חצי מכמות האנשים שקנו n95 ולו רק בגלל המצלמה.

למעלה