حكام العرب "الديمواقراطيين" بنظر الغرب:

Woking

New member
פששששש

הצלחת למצוא סרטון שמאשים את האמריקאים בכל צרות העולם ואפילו לא מזכיר במילה אחת את היהודים. בהחלט הישג. את צריכה להקשיב לנאומים של נצראללה ביתר תשומת לב.

אבל האמת היא פשוטה, שכל עוד הערבים יאשימו אחרים במחדליהם, הם ישארו בדיוק איפה שהם, נאנקים תחת משטרים מושחתים במדינות מפגרות. זאת המנטליות של הבטלן - אם תתעלם ממנו הוא יתלונן שאתה מפקיר אותו ואם תנסה לעזור לו הוא יתלונן שאתה לא עושה מספיק. מה שבטוח הוא לעולם לא יעשה שום דבר בכדי לעזור לעצמו.
 

Woking

New member
כרגיל הוא חצי אמת

שזה גרוע משקר. כרגיל את מביאה רק את העובדות שנוחות לך. מי תמך במשטר במצרים עם אמצע שנות השבעים? הרוסים. מי תומך גם היום באסד? הרוסים. האם משטר האיאטולות באיראן שונה במשהו ממשטר השאה? לא. מי התחבק עם צדאם חוסיין? יאסר ערפאת. האם אין זכויות אדם במדינות הערביות בגלל המשטרים שארה"ב תומכת בהם או בגלל שזהו אופי החברה במדינות האלו?

אבל כזאת היא התעמולה הערבית -
כשארה"ב פלשה לאפגניסטן זה היה בשביל לנצר את האפגנים, למרות שאמריקאים הביאו בתי ספר ולימודים לבנות (שהטליבן אסרו), חיסונים לילדים (שהטליבן אסרו), ובחירות חופשיות.
כשארה"ב פלשה לעיראק הם התלוננו על כיבוש, למרות שהיום אין שום חייל אמריקאי בעיראק, אבל אלימות בין מוסלמים יש למכביר.
כשארה"ב לא שלחה חיילים ללוב, אבל רק הפציצה מהאוויר בכדי שלא יאשימו אותה בעוד כיבוש, התלוננו על קורבנות אזרחים.
כשארה"ב לא מתערבת בסוריה בגלל ההתנגדות של רוסיה וסין מאשימים אותה באדישות לקורבנות בגלל אינטרסים ציונים.

ומי יושב כל הזמן הזה על הידים? מליארד וחצי מוסלמים. כי צריך לצאת לרחוב רק כשמתפרסמת איזה קריקטורה בדנמרק, או שיהודים פוגעים במוסלמים. אבל אם מוסלמים פוגעים במוסלמים, אז זה רק עניין פנימי שאסור להתערב בו, ואם מוסלמים פוגעים בלא מוסלמים, אז כנראה שיש להם סיבה טובה, ואז צריך להצטרף ולהלחם לצידם.
 

Proud Muslim

New member
בטח נשארו 9 שנים בעיראק ושיחקו פינג פונג

מה היתה מטרת הכניסה לעיראק? ומהם תוצאות החיפוש?
 

Proud Muslim

New member
הדאגה של ארה״ב קורעת לב

עד כדי כך שהם נאלצו גם להראות את אהבתם לאסירים בכלא אבו גריב.
צילומים בעירום, השפלת כלואים, ירידות בכוח. צילומים של איברי מין, השכיבו אותם אחד מעל השני בעירום תוך כדי סימון תנועת v כאות ניצחון. ומה מקבלים אחרי כל זה? התנצלות. גם עבור זה שלא מצאו כלום: sorry.
היתי רוצה לראות שדברים כלא נעשים לחיילים אמריקאים איך ארה״ב היתה מגיבה...
 

Woking

New member
לא הבנת בכלל

ארה"ב לא היתה צריכה לפלוש לעיראק. בטח ובטח לא בשביל כפיות הטובה העירקאית. השאלה שלי היא איפה כל גדודי המתנדבים שרצו להלחם בכובש האמריקאי עכשיו כשהסורים צריכים אותם? רואים אלערביה מצקצקים בלשון. איפה כל אלו שמחו על זה שבאבו גרייב צילמו אסירים בעירום? שותקים כעשרות אזרחים נרצחים בעיראק ובסוריה. איפה האיראנים שבחשו בעיראק? עכשיו הם שולחים נשק ומומחים לעזור לאסד. איפה האומה האסלאמית, כל מליארד וחצי המאמינים? עסוקים בסרטון דבילי ולעזאזל הסורים. והאמריקאים? הם אשמים בכל כמובן, ואם לא הם אז הציונים.

תמיד נוח להאשים את האמריקאים, כי הבטלן אף פעם לא יקח אחריות על גורלו. תמיד הזה אשם או ההוא אשם. אבל מה שקרה בעיראק כשהאמריקאים היו שם עדין קורה בעיראק גם אחרי שהאמריקאים עזבו. למה? כי זה עיראקים שהורגים עיראקים, וזה בכלל לא קשור לאמריקה. בצפון עיראק באיזור הכורדי היה שקט כשהאמריקאים היו שם, וגם אחרי שהם עזבו. למה? כי הכורדים לקחו את האחריות על החיים שלהם, ואמרו לאמריקאים "תודה רבה שפטרתם אותנו מצדאם חוסיין", ואחרי זה הלכו לבנות להם אוטונומיה.
 
למעלה