אוטובוס ילדים התהפך בכניסה לבית שמשת"א: שריפה פרצה באוטובוס בקו 51
ת"א: שריפה פרצה באוטובוס דליקה פרצה באוטובוס בתל אביב. מדובר בקו 51ף שנסע בפינת הרחובות שדרות הר ציון והקונגרס בעיר. הנוסעים פונו מהמקום, וכוחות כיבוי אש מנסים להשתלט על השריפה. מקור נענע מבזקים
מדובר ב-86-900-01 פנימי 25010אוטובוס ילדים התהפך בכניסה לבית שמש
12:35 אוטובוס ילדים התהפך בכניסה לבית שמש - אר''ן / בטוח 12:33 מקור: בית שמש אוטובוס התהפך. דיווח ראשוני על הרבה נפגעים מקור רוטר נט
כל הנפגעים במצב קל :מקור אתרת"א: שריפה פרצה באוטובוס בקו 51
ת"א: שריפה פרצה באוטובוס דליקה פרצה באוטובוס בתל אביב. מדובר בקו 51ף שנסע בפינת הרחובות שדרות הר ציון והקונגרס בעיר. הנוסעים פונו מהמקום, וכוחות כיבוי אש מנסים להשתלט על השריפה. מקור נענע מבזקים
כנראה אין הרבה נפגעים. כולם קל.ת"א: שריפה פרצה באוטובוס בקו 51
אוטובוס פגע במספר מכוניות בבית שמשת"א: שריפה פרצה באוטובוס בקו 51
קו 417אוטובוס פגע במספר מכוניות בבית שמש
אוטובוס פגע במספר מכוניות בבית שמש. כ-25 פצועים קל יום שלישי, 17 באוגוסט 2004, 12:50 מאת: מערכת וואלה! אוטובוס פגע במספר מכוניות והידרדר לתעלה בכניסה לבית שמש. ממד"א נמסר כי צוותי עזרה ראשונה מטפלים במקום בכ-25 פצועים קל
אכן. קו 417 של אגד. 62 פצועיםקו 417
משהו נכנס ברמזור אדום לפי ערוץ 2אכן. קו 417 של אגד. 62 פצועים
בתאונה כפי שפורסם בחדשות 62 פצועים. מתוכם 60 פצועים קל ו 2 בינוני. לאחר שהאוטובוס התנגש בכמה מכוניות והדרדר בהמשך לתעלה עמוקה. מישהו יודע אולי מה הסיבה לתאונה? מה קרה שם?
נהגי המשאיות משתוללים חופשי על הכביאוטובוס פגע במספר מכוניות בבית שמש
אוטובוס פגע במספר מכוניות בבית שמש. כ-25 פצועים קל יום שלישי, 17 באוגוסט 2004, 12:50 מאת: מערכת וואלה! אוטובוס פגע במספר מכוניות והידרדר לתעלה בכניסה לבית שמש. ממד"א נמסר כי צוותי עזרה ראשונה מטפלים במקום בכ-25 פצועים קל
זה קשקוק מארץ הקשקושים!נהגי המשאיות משתוללים חופשי על הכבי
מתאים לך שפת נהגי משאיות. רדודזה קשקוק מארץ הקשקושים!
אתה עוד אחד שמדבר שטויות חסרי כל תכלית. כדאי שתשב בשקט מאשר תדבר כאלה שטויות. הרשה לי להגיד לך בתור נהג משאית שנמצא הרבה מאד על הכביש. נהגי אוטובוסים כולל אגד , דן וכל החברות האחרות משתוללים פי כמה וכמה מנהגי אחרים. לא פעם , לא פעמיים, לא עשרים ואפילו לא 300 פעם ראיתי אותם עוברים אורות אדומים ועוד עבירות חמורות מאד. וברוב המקרים הם עמוסים נוסעים. אם הייתי רושם כל אוטובוס שעובר עבירת תנועה חמורה כולל אור אדום שאני רואה כל הזמן הייתי ממלא כאן בקלות דף שלם של הפורום בשעה אחת. נכון שיש גם נהגי משאיות שמשתוללים ובגללם עושים הכללות אבל לבוא ולטעון שנהגי משאיות משתוללים חבל על הזמן זוהי טענה חסרת כל שחר, מוטעית ונבזית! גם נהגי משאיות פושעים לא חסר אבל הם חלק קטן מאד. מרבית נהגי המשאיות הם מקצועים מאד ונהגים מצוינים פי כמה וכמה מכל נהג אחר. וכמובן מיותר לציין שגם חלק גדולמאד מנהגי הרכבים הפרטים הם סכנה על הכביש . נהגי משאיות הם הנהגים הכי מקצועים שיש. וכל ניסיון להכליל ולצאת בהודעות כאלה הם מגוכחות לחלוטין ולא נכונות. הלוואי על כולכם ניסיון ומקצועיות כמו של נהג משאית. ובאשר לך שמוליק כדאי שתירגע ותשתה כוס מים ותפעיל את השכל לפני שאתה פותח את הפה.
אתה לא שווה התיחסות, אבל עובדותמתאים לך שפת נהגי משאיות. רדוד
אני נוסע כל יום בכביש הרטוב - רמלה ורואה גם אוטובוסים וגם משאיות למעט נהגי "תעבורה" "יוזמה גליל" רוב המשאיות מרביצות מהירויות, לא יורדות לשולים, עוקפות עם אמבטיות מלאות, ועוד ועוד ראה שבכל צומת נעצרת משאית ע"י שוטר כמה אוטובוסים אתה רואה שנעצרים? לאוטובוסים המהירות מוגבלת, אצל משאיות פתוח, וזה גורם לניצול התפעויות על הכביש אני לא נפגע ממך, השפה הזאת כנראה מתאימה לך
תעבורה ויוזמה גליל - למופתאתה לא שווה התיחסות, אבל עובדות
א:נהגי חברת תעבורה שאני עובד איתם הרבה הם נחשבים נהגי המשאיות הכי מקצועים בארץ. ב:המשאיות שאתה רואה שנעצרים על ידי שוטרים בצידי הדרכים זה חלק ממבצע של משטרת תנועה לבדיקת בטיחות משאיות בארצינו . המשאיות של תעבורה לעולם לא יכולים להרביץ מהירות וזה רק מוכיח שאתה משקר. והסיבה היא פשוטה מאד. בכל המשאיות של חברת תעבורה מותקנים מגבילי מהירות וטכוגרפים שנבדקים מדי שבוע לגילוי זיופים. לכל משאית למעט משאיות ממשקל מסוים (וגם זה רק אם מצוין בתמרור מיוחד) מותר לעקוף כמו רכב רגיל בכל מקום ובכל שעה. (אלא אם כן יש תמרור שאומר אחרת כמו בכביש ת"א-ירושלים ממחלף שער הגיא לכיוון ירושלים). משאית לא אמורה לרדת לשולים בכלל. אלא אם כן יש תמרור שמציין זאת ויש שוליים רחבים באופן מיוחד שמיועדים לכך .(ואם אתה לא יודע יש נכון להיום אולי 20 כבישים ברחבי הארץ עם שוליים כאלה) . כך שההערה המטופשת שלך :"לא יורדות לשוליים".. רק מראה כמה אין לך מושג מה מותר מה אסור ומה החוק אומר. למשאעית אסור לנסוע על שוליים על פי חוק , למעט בכבישים (כמו שצינתי יש כ 20 בערך בלבד) שבהם יש שוליים רחבים מאד מיוחדים לצורך זה. בכל מקרה אחר נסיעה על השטוליים גם של משאית היא עבירת תנועה לכל דבר. בכביש ת"א ירושלים (משער הגיא עד ירושלים) מותר למשאיות ממשקל מסוים לנסוע בנתיב הימני באיטיות ולכן גם שם עיכוב התנועה הוא לא עבירת תנועה. (זה אפילו מצויין בתמרור מיוחד בכביש זה) השוטרים עוצרים את המשאיות כי הם מחויבים לעצור אותם כחלק מהוראת מפכ"ל המשטרה לבדיקת בטיחות של כל המשאיות בארץ כך שברוב המקרים הם נעצרו לבדיקת בטיחות שיגרתית ולא בגלל עבירת תנועה.
אתה מסלף דברים באופן התואם לאישיותךאתה לא שווה התיחסות, אבל עובדות
א:נהגי חברת תעבורה שאני עובד איתם הרבה הם נחשבים נהגי המשאיות הכי מקצועים בארץ. ב:המשאיות שאתה רואה שנעצרים על ידי שוטרים בצידי הדרכים זה חלק ממבצע של משטרת תנועה לבדיקת בטיחות משאיות בארצינו . המשאיות של תעבורה לעולם לא יכולים להרביץ מהירות וזה רק מוכיח שאתה משקר. והסיבה היא פשוטה מאד. בכל המשאיות של חברת תעבורה מותקנים מגבילי מהירות וטכוגרפים שנבדקים מדי שבוע לגילוי זיופים. לכל משאית למעט משאיות ממשקל מסוים (וגם זה רק אם מצוין בתמרור מיוחד) מותר לעקוף כמו רכב רגיל בכל מקום ובכל שעה. (אלא אם כן יש תמרור שאומר אחרת כמו בכביש ת"א-ירושלים ממחלף שער הגיא לכיוון ירושלים). משאית לא אמורה לרדת לשולים בכלל. אלא אם כן יש תמרור שמציין זאת ויש שוליים רחבים באופן מיוחד שמיועדים לכך .(ואם אתה לא יודע יש נכון להיום אולי 20 כבישים ברחבי הארץ עם שוליים כאלה) . כך שההערה המטופשת שלך :"לא יורדות לשוליים".. רק מראה כמה אין לך מושג מה מותר מה אסור ומה החוק אומר. למשאעית אסור לנסוע על שוליים על פי חוק , למעט בכבישים (כמו שצינתי יש כ 20 בערך בלבד) שבהם יש שוליים רחבים מאד מיוחדים לצורך זה. בכל מקרה אחר נסיעה על השטוליים גם של משאית היא עבירת תנועה לכל דבר. בכביש ת"א ירושלים (משער הגיא עד ירושלים) מותר למשאיות ממשקל מסוים לנסוע בנתיב הימני באיטיות ולכן גם שם עיכוב התנועה הוא לא עבירת תנועה. (זה אפילו מצויין בתמרור מיוחד בכביש זה) השוטרים עוצרים את המשאיות כי הם מחויבים לעצור אותם כחלק מהוראת מפכ"ל המשטרה לבדיקת בטיחות של כל המשאיות בארץ כך שברוב המקרים הם נעצרו לבדיקת בטיחות שיגרתית ולא בגלל עבירת תנועה.
אגב עוד קשקוש..אתה מסלף דברים באופן התואם לאישיותך
האישיות שלך - בכרטיס שלך. ראה והבןאגב עוד קשקוש..
שכן אתה לא מכיר אותי ולא מכיר את האישיות שלי.. חחחחחחחחחחחח
אתה מאד משעשע..האישיות שלך - בכרטיס שלך. ראה והבן
אוי להומור הזה. לא מאוחר ללמוד לדבראתה מאד משעשע..
במיוחד לאור העובדה שמה שרשום בכרטיס שלי כמו כמעט כל כרטיס אחר בתפוז נכתב בהומור.... משעשע אותי שלא הבנת את זה..חחחחחחח
וסתם לידיעהאתה לא שווה התיחסות, אבל עובדות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.